Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='tigrunia']Dobry :loveu: Okropny dziś dzień mam :shake: Wszędzie tylko wrzeszczą, krzyczą, poganiają :shake: Cze Be :loveu: Pokaż im pewny palec i niech ci dadzą już spokój! Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Aga76']Cze Be :loveu: Pokaż im pewny palec i niech ci dadzą już spokój! jee Aga mowisz o mnie:roll: Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Pegaza']jee Aga mowisz o mnie:roll: :evil_lol: miałam na myśli kogoś z pracy... Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Aga76']:evil_lol: miałam na myśli kogoś z pracy... osz ja cos zle ostatnie zdanie przeczytalam od Be... Aga spoko Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Pegaza']osz ja cos zle ostatnie zdanie przeczytalam od Be... Aga spoko OK Sobie troszkę tu porządzimy... hihihi Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Aga76']OK Sobie troszkę tu porządzimy... hihihi A wiesz ze znow mi ten link nie dziala... znow mnie odsyla gdzies w goggle mimo ze go zapisalam w ulubionych.. Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Pegaza']A wiesz ze znow mi ten link nie dziala... znow mnie odsyla gdzies w goggle mimo ze go zapisalam w ulubionych.. Może źle zapisałaś, to otwieraj z pw, link działa bez zarzutu - dawaj, dawaj !!! Dawaj emoty! Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ale to za kazdym razem bede skrzynke otwierac noo:roll: Quote
Aga76 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Pegaza']ale to za kazdym razem bede skrzynke otwierac noo:roll: Noo - ja za każdym razem maila otwieram, bo mi mozilla zastrajkowała i wszystko się wysypało z zapisanych linków Quote
Pegaza Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 A ja trzymie kciuki za wystawe bo chyba Jess wystawiasz>? Quote
nane Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [FONT=Courier New]czee :cool1: wystawa dopiero jutro dzisiaj Be do weta jedzie z małą ;) i odebrać moje zakupy :Rose: [/FONT] Quote
***Paulina*** Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ja też myślałam, że dzisiaj ta wystawa:oops: No ale i tak już trzymam kciuki za Jessi:loveu::kciuki::loveu: Mam nadzieję, że dobrze wam pójdzie:loveu::loveu::loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Cześć B! Dzisiaj też wystawa jest :lol: Tylko yorki są jutro... B, na potwierdzeniu pisze, że ring yorków jest w nowej hali, to ta niedawno wybudowana? Quote
tigrunia Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć B! Dzisiaj też wystawa jest :lol: Tylko yorki są jutro... B, na potwierdzeniu pisze, że ring yorków jest w nowej hali, to ta niedawno wybudowana? Cześć Sara :multi: Chciałam dzisiaj jechać pooglądać Berny i owczarki no ale cóż .. nie było chętnych do towarzystwa :placz: Nie wiem Sara :p Jeśli tak napisali to pewnie tak jest :evil_lol: Nie byłam w nowych halach żadnych :shake: Cze reszcie :multi: Nie odpisuje bo mi sie net chrzani i nie moge nawet doczytać co pisałyście :angryy: Quote
Aga76 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 tigrunia napisał(a): Cze reszcie :multi: Nie odpisuje bo mi sie net chrzani i nie moge nawet doczytać co pisałyście :angryy: Ona mnie resztą nazwała :roll: no wiecie co... :evil_lol: Powodzenia jutro :thumbs: Quote
Pegaza Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Aga76 napisał(a):Ona mnie resztą nazwała :roll: no wiecie co... :evil_lol: Powodzenia jutro :thumbs: mnie tez...:roll: Quote
***Paulina*** Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No pewnie wystawa już się zaczęła:loveu: Oby Jessi poszło jak najlepiej:loveu::loveu::loveu: Trzymamy kciuki:kciuki: i czekamy na wieści z wystawy no i na fotki też:loveu: Powodzenia! :kciuki: Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Właśnie trzymamy kciuki za Jess;) Quote
Sara_i_Aris Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Be, napisz, jak poszło Jess, bo my się zabraliśmy od razu po zejściu z ringu i nie wiem co i jak :-( A w ogóle to miło było mi Cię poznać :loveu: Buffinka jest słodką małą kluską, i jak na Cardełkę przystało, buzię ma przeuroczą :loveu: A Jess na żywo jeszcze fajniejsza niż na zdjęciach. Kolory ma fantastyczne, bardzo mi się podoba :loveu: Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy na jakiejś wystawie i zamienimy trochę więcej słów... Quote
tigrunia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Aga76']Ona mnie resztą nazwała :roll: no wiecie co... :evil_lol: Powodzenia jutro :thumbs: :evil_lol: Już jesteśmy spowrotem :razz: [quote name='Kinguska']Hej, tigrunia. Co tam słychać? Cześć :multi: Ano na wystawie dzis byłyśmy :loveu: [quote name='Pegaza']mnie tez...:roll: :evil_lol: [quote name='***Paulina***']No pewnie wystawa już się zaczęła:loveu: Oby Jessi poszło jak najlepiej:loveu::loveu::loveu: Trzymamy kciuki:kciuki: i czekamy na wieści z wystawy no i na fotki też:loveu: Powodzenia! :kciuki: Na wystawie byliśmy od 8:30-15 chyba :cool1: Sama młodzież oceniana była z 1,5 h same suczki! [quote name='Zuza i Noddy']Właśnie trzymamy kciuki za Jess;) Dzięki za kciuki ;) No więc .. Jess bdb :p To chyba była ostatnia wystawa Jess przed szczeniakami :roll: Tak więc przerwa.. pewnie aż do przyszłego roku. W tym roku ringi podbijać będzie Buff :multi: W przyszłym mam nadzieję, że już Bern będzie i z nim pojeżdżę :multi: Na wystawie fajnie było - nie narzekam :p Strasznie długo czekaliśmy do oceny ale jakoś tak zleciał ten czas .. Zdjęcia nie mam ani jednego :crazyeye: Quote
tigrunia Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Sara_i_Aris napisał(a):Be, napisz, jak poszło Jess, bo my się zabraliśmy od razu po zejściu z ringu i nie wiem co i jak :-( A w ogóle to miło było mi Cię poznać :loveu: Buffinka jest słodką małą kluską, i jak na Cardełkę przystało, buzię ma przeuroczą :loveu: A Jess na żywo jeszcze fajniejsza niż na zdjęciach. Kolory ma fantastyczne, bardzo mi się podoba :loveu: Mam nadzieję, że się jeszcze spotkamy na jakiejś wystawie i zamienimy trochę więcej słów... Dzięki Sara za miłe słowa :loveu: Niestety kolory Jess nie podobaja sie sędziom i tak było i tym razem :placz: Na pewno spotkamy się jeszcze na jakiejś wystawie. Już bez Jess raczej bo ten sezon należy do Buff ;) Quote
***Paulina*** Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 :laola::laola: Gratulacje dla Jessi!!! Jest śliczna więc to było oczywiste że co najmniej bdb będzie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts