tigrunia Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='Kasia']fajna jest :loveu: jej domek to podwórko?[/quote] Nie.. Zuzanna to domowa sunia :loveu: Rzadko na dworze można było ją spotkać [quote name='dzasta']Ehhh pięne widoki :) Góry zimą MY LOVE :loveu: Bardzo ładnie wyszłaś na fotkach Tigruniu :) A Zuzia taka śmiszna i te kucyczki.[/quote] Ja też uważam, że jeśli w góry to TYLKO ZIMĄ ! :loveu: Dzięki :cool3: [quote name='Zuza i Noddy']Prześliczne widoki i Zuza tez, ona to chyba coś w stylu briada.[/quote] Myślałam o PONie ale chyba faktycznie jednak Briard ;) [quote name='Aga76']To jest świetne :loveu: od wysokości już mi się w głowie zakręciło :evil_lol: Nie chcę miniaturek, chcę od razu widzieć, a nie jeszcze klikać-cykać :grins:[/quote] Eeee... fajnie było :multi: Się robi :razz: [quote name='Aga76'][URL]http://images36.fotosik.pl/53/5b71eb86cce99d11med.jpg[/URL] Słodka jest niesamowicie :calus:[/quote] :loveu: [quote name='Pegaza']Be pasuje Ci ten wielki potwor nie chcialas wyprobowac jazdy?:evil_lol: no wiesz zamiast zrobic jej porzadnego kucyka to jeszcze jej bulisz fryza:evil_lol: widoczki sniegowe sa fajne:loveu:[/quote] Nie było kluczyków :evil_lol: Zresztą stał na samym szczycie Kasprowego (ciekawe jak tam wyjechał :hmmmm:) jeszcze bym zjechała w dół i by było :-o :evil_lol: Dobry wszystkim w pracującą niedzielę :multi: :cool1: Chciałam wczoraj zrobić zdjęcia Buff w pozycji wystawowej z wykorzystaniem mojej siostry w roli fotografa. Niestety nie sprawdziła się :cool1: Nawet zdjeć robić nie umie :cool1: Wyszło może jedno ale na kompa jeszcze nie zgrałam. Dopiero jak zgram to ocenię czy do widoku publicznego się nadaje :p Quote
Aga76 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='tigrunia'] Dobry wszystkim w pracującą niedzielę :multi: :cool1: Chciałam wczoraj zrobić zdjęcia Buff w pozycji wystawowej z wykorzystaniem mojej siostry w roli fotografa. Niestety nie sprawdziła się :cool1: Nawet zdjeć robić nie umie :cool1: Wyszło może jedno ale na kompa jeszcze nie zgrałam. Dopiero jak zgram to ocenię czy do widoku publicznego się nadaje :p[/quote] Cześć Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Yellow/28_spin.gif[/IMG] To ja poczekam na to jedno zdjęcie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Yellow/y094.gif[/IMG] Quote
Kasia Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 czołem Beatrycze :hand: uwielbiam niedziele bo po nich są poniedziałki :loveu: Quote
Pegaza Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Niedziele sa nudne!! a siore tez pokazesz chcemy wiedziec kto Cie podtruwa:evil_lol: Quote
ladyyork Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 tigrunia zuza jest śliczna taki puchacz, a jaki widoki códne. Gdzies ty takie fotki zrobiła ,no códo poprostu:loveu: P.S. Czekamy na fotki dziewczyn;) Quote
Aga76 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 [quote name='Pegaza'] a siore tez pokazesz chcemy wiedziec kto Cie podtruwa:evil_lol:[/quote] Znaczy się inne kubki smakowe posiada [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/gy2.gif[/IMG] Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Aga76']Cześć Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Yellow/28_spin.gif[/IMG] To ja poczekam na to jedno zdjęcie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Yellow/y094.gif[/IMG][/quote] Cze :multi: No czekaj, czekaj :evil_lol: [quote name='Kasia']czołem Beatrycze :hand: uwielbiam niedziele bo po nich są poniedziałki :loveu:[/quote] Czołem :grins: No i mamy poniedziałek :loveu: [quote name='Pegaza']Niedziele sa nudne!! a siore tez pokazesz chcemy wiedziec kto Cie podtruwa:evil_lol:[/quote] Właśnie.. też tak uważam! Siostra się nie nadaje do pokazywania :evil_lol: [quote name='ladyyork']tigrunia zuza jest śliczna taki puchacz, a jaki widoki códne. Gdzies ty takie fotki zrobiła ,no códo poprostu:loveu: P.S. Czekamy na fotki dziewczyn;)[/quote] W Polskich Tatrach - nigdzie indziej :loveu: [quote name='Aga76']Znaczy się inne kubki smakowe posiada [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/gy2.gif[/IMG][/quote] Jej kubki sa podobne do mamy kubków troche :cool1: Mało soli i innych przypraw i takie wszystko niesmaczne jest jak one gotują :cool1: Za to tatuś mój gotować potrafił .. nawet bufet prowadził w FOTONIE za czasów jego świetności (taki zakład fotograficzny kiedyś był.. na kliszach czasem można znaleźć, że w Fotonie wyprodukowane :p). No więc golonki, grochówki, bigos, flaki - to były jego popisowe dania :grins: Ajj jak zajadałam :loveu: Ale jak tak -10 lat miałam .. potem to już go corazbardziej nie lubiłam :evil_lol: AMEN Mamy poniedziałek .. szukam pracy (nie wiem czy już się chwialiłam) :cool1: Cukiernia już mi zbrzydła .. i nie wiem co można robić mając tylko średnie wykształcenie :cool1: Nawet na kasy z wyższym szukają :evil_lol: Znalazłam za to w Bydg fajną szkołę dla sekretarek i asystentek :megagrin: Roczne studium takie. Szukałam kursu w sumie jakiegoś, ale najbliżej w Poznaniu :cool1: Tak więc myślę czy może sekretarką być bym nie chciała :grins: No .. to idę do moich fakturek ... :/ Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='tigrunia']Cze :multi: No czekaj, czekaj :evil_lol: Mamy poniedziałek .. szukam pracy (nie wiem czy już się chwialiłam) :cool1: Cukiernia już mi zbrzydła .. i nie wiem co można robić mając tylko średnie wykształcenie :cool1: Nawet na kasy z wyższym szukają :evil_lol: Znalazłam za to w Bydg fajną szkołę dla sekretarek i asystentek :megagrin: Roczne studium takie. Szukałam kursu w sumie jakiegoś, ale najbliżej w Poznaniu :cool1: Tak więc myślę czy może sekretarką być bym nie chciała :grins: No .. to idę do moich fakturek ... :/[/quote] Dzień dobry :loveu: Czekam... [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] [COLOR=black]Nie chwaliłaś się, trzymam kciuki za powodzenia akcji poszukiwawczej. Moja siostra kończyła w Wawie takie studium, była bardzo zadowolona, później pracowała w sekretariacie szkoły dla obcokrajowców. [/COLOR][COLOR=paleturquoise](praktyki miała na lotnisku)[/COLOR] Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu: Czekam... [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] [COLOR=black]Nie chwaliłaś się, trzymam kciuki za powodzenia akcji poszukiwawczej. Moja siostra kończyła w Wawie takie studium, była bardzo zadowolona, później pracowała w sekretariacie szkoły dla obcokrajowców. [/COLOR][COLOR=paleturquoise](praktyki miała na lotnisku)[/COLOR][/quote] Ulala to w językach wyszkolona pewnie być musiała? Jak się zdecyduję na tą szkołę to następna będzie językowa jakaś bo już prawie nic nie pamiętam :cool1: Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='tigrunia']Ulala to w językach wyszkolona pewnie być musiała? Jak się zdecyduję na tą szkołę to następna będzie językowa jakaś bo już prawie nic nie pamiętam :cool1:[/quote] [COLOR=paleturquoise]Bez wielkiej przesady... angielski na początku średnio (historyczny rosyjski), a jakby co to szła na żywioł[/COLOR] :evil_lol: Zabawnie było jak obcokrajowców męczyła mówieniem po polsku :evil_lol: gdy załatwiali sprawy w sekretariacie, ogólnie non stop trwała wzajemna nauka. Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Bez wielkiej przesady... angielski na początku średnio (historyczny rosyjski), a jakby co to szła na żywioł[/COLOR] :evil_lol: Zabawnie było jak obcokrajowców męczyła mówieniem po polsku :evil_lol: gdy załatwiali sprawy w sekretariacie, ogólnie non stop trwała wzajemna nauka.[/quote] Fajnie jak się ma motywacje i kontakt z obcokrajowcami to zaraz języki lepiej wchodzą :multi: Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='tigrunia']Fajnie jak się ma motywacje i kontakt z obcokrajowcami to zaraz języki lepiej wchodzą :multi:[/quote] Też myślę, że taka forma jest najlepsza :p Po takiej praktyce więcej w głowie zostaje. Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Aga odpisałam Ci u Cie ale coś Ci się z godziną znów pokiralo :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='tigrunia']Aga odpisałam Ci u Cie ale coś Ci się z godziną znów pokiralo :evil_lol:[/quote] No właśnie widzę, że znów skaczemy :jumpie: Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ale to chyba tylko chwilowe zjawisko :cool3: Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='tigrunia']Ale to chyba tylko chwilowe zjawisko :cool3:[/quote] Co wejdę na Administarcję i sobie poczytam to mi się wydaje, że ta chwila będzie trwać wiecznie :roll: A że czasem działa poprawnie to przypadek :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Ja tam wcale nie wchodze bo i tak im nie wierze :obrazic: Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='tigrunia']Ja tam wcale nie wchodze bo i tak im nie wierze :obrazic:[/quote] :evil_lol: W tym problem, że ostatnio ich tam nie ma... a ciekawe rzeczy się dzieją. Quote
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Witam:p fot nie widze.. ja tez szukam ale tylko dorywczo a jak nie znajde to se malucha sprawie i tez robote bede przy nim miala:evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 O masz Ci los :mdleje: D-E narzeka na brak obowiązków :stupid: Quote
Pegaza Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Noo z nudow to idzie pier..dostac:roll: ilez idzie... Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='Pegaza']Noo z nudow to idzie pier..dostac:roll: ilez idzie...[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u lalalala, to brzmi poważnie... Quote
Aga76 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='tigrunia']Machasz już tego dzieciaka ? :evil_lol: [/quote] Rany :crazyeye: no żeś dała prosto z mostu :mdleje:[COLOR=PaleTurquoise] hihihi[/COLOR] Quote
tigrunia Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Machasz już tego dzieciaka ? :evil_lol: Fajnie.. nowego dogomaniaka mieć będziemy :multi: Quote
Kasia Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 ja też szukam nowej ino wpierw na prawko w lutym idę. a potem jakiś kurs jeszcze tylko nie wiem jeszcze jaki...do języków nie mam głowy, nic mi z tego nie wchodzi więc nawet nie będę zaczynać :p ale coś trza będzie wymyśleć :grins: albo se zrobię kurs strzyżenia i kosmetyki psów i zakład taki mały otworzę...u nas nie ma takiego to moze ja zacznę, co nie? myślałam juz o tym ale sama nie wiem :cool1: Quote
Recommended Posts