Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia']fajna jest :loveu:
jej domek to podwórko?[/quote]
Nie.. Zuzanna to domowa sunia :loveu: Rzadko na dworze można było ją spotkać
[quote name='dzasta']Ehhh pięne widoki :) Góry zimą MY LOVE :loveu:
Bardzo ładnie wyszłaś na fotkach Tigruniu :)
A Zuzia taka śmiszna i te kucyczki.[/quote]
Ja też uważam, że jeśli w góry to TYLKO ZIMĄ ! :loveu:
Dzięki :cool3:
[quote name='Zuza i Noddy']Prześliczne widoki i Zuza tez, ona to chyba coś w stylu briada.[/quote]
Myślałam o PONie ale chyba faktycznie jednak Briard ;)
[quote name='Aga76']To jest świetne :loveu: od wysokości już mi się w głowie zakręciło :evil_lol:

Nie chcę miniaturek, chcę od razu widzieć, a nie jeszcze klikać-cykać :grins:[/quote]
Eeee... fajnie było :multi:

Się robi :razz:
[quote name='Aga76'][URL]http://images36.fotosik.pl/53/5b71eb86cce99d11med.jpg[/URL]

Słodka jest niesamowicie :calus:[/quote]
:loveu:
[quote name='Pegaza']Be pasuje Ci ten wielki potwor nie chcialas wyprobowac jazdy?:evil_lol:

no wiesz zamiast zrobic jej porzadnego kucyka to jeszcze jej bulisz fryza:evil_lol:

widoczki sniegowe sa fajne:loveu:[/quote]
Nie było kluczyków :evil_lol: Zresztą stał na samym szczycie Kasprowego (ciekawe jak tam wyjechał :hmmmm:) jeszcze bym zjechała w dół i by było :-o :evil_lol:

Dobry wszystkim w pracującą niedzielę :multi: :cool1:

Chciałam wczoraj zrobić zdjęcia Buff w pozycji wystawowej z wykorzystaniem mojej siostry w roli fotografa. Niestety nie sprawdziła się :cool1: Nawet zdjeć robić nie umie :cool1: Wyszło może jedno ale na kompa jeszcze nie zgrałam. Dopiero jak zgram to ocenię czy do widoku publicznego się nadaje :p

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']
Dobry wszystkim w pracującą niedzielę :multi: :cool1:

Chciałam wczoraj zrobić zdjęcia Buff w pozycji wystawowej z wykorzystaniem mojej siostry w roli fotografa. Niestety nie sprawdziła się :cool1: Nawet zdjeć robić nie umie :cool1: Wyszło może jedno ale na kompa jeszcze nie zgrałam. Dopiero jak zgram to ocenię czy do widoku publicznego się nadaje :p[/quote]

Cześć Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Yellow/28_spin.gif[/IMG]

To ja poczekam na to jedno zdjęcie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Yellow/y094.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Pegaza']
a siore tez pokazesz chcemy wiedziec kto Cie podtruwa:evil_lol:[/quote]

Znaczy się inne kubki smakowe posiada [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/gy2.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Aga76']Cześć Be [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Yellow/28_spin.gif[/IMG]

To ja poczekam na to jedno zdjęcie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Yellow/y094.gif[/IMG][/quote]
Cze :multi:

No czekaj, czekaj :evil_lol:
[quote name='Kasia']czołem Beatrycze :hand:

uwielbiam niedziele bo po nich są poniedziałki :loveu:[/quote]
Czołem :grins:

No i mamy poniedziałek :loveu:
[quote name='Pegaza']Niedziele sa nudne!!

a siore tez pokazesz chcemy wiedziec kto Cie podtruwa:evil_lol:[/quote]
Właśnie.. też tak uważam!

Siostra się nie nadaje do pokazywania :evil_lol:
[quote name='ladyyork']tigrunia zuza jest śliczna taki puchacz, a jaki widoki códne. Gdzies ty takie fotki zrobiła ,no códo poprostu:loveu:
P.S.
Czekamy na fotki dziewczyn;)[/quote]
W Polskich Tatrach - nigdzie indziej :loveu:
[quote name='Aga76']Znaczy się inne kubki smakowe posiada [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/K%20Doing/gy2.gif[/IMG][/quote]
Jej kubki sa podobne do mamy kubków troche :cool1: Mało soli i innych przypraw i takie wszystko niesmaczne jest jak one gotują :cool1: Za to tatuś mój gotować potrafił .. nawet bufet prowadził w FOTONIE za czasów jego świetności (taki zakład fotograficzny kiedyś był.. na kliszach czasem można znaleźć, że w Fotonie wyprodukowane :p). No więc golonki, grochówki, bigos, flaki - to były jego popisowe dania :grins: Ajj jak zajadałam :loveu: Ale jak tak -10 lat miałam .. potem to już go corazbardziej nie lubiłam :evil_lol:
AMEN

Mamy poniedziałek .. szukam pracy (nie wiem czy już się chwialiłam) :cool1:
Cukiernia już mi zbrzydła .. i nie wiem co można robić mając tylko średnie wykształcenie :cool1: Nawet na kasy z wyższym szukają :evil_lol: Znalazłam za to w Bydg fajną szkołę dla sekretarek i asystentek :megagrin: Roczne studium takie. Szukałam kursu w sumie jakiegoś, ale najbliżej w Poznaniu :cool1: Tak więc myślę czy może sekretarką być bym nie chciała :grins:

No .. to idę do moich fakturek ... :/

Posted

[quote name='tigrunia']Cze :multi:

No czekaj, czekaj :evil_lol:

Mamy poniedziałek .. szukam pracy (nie wiem czy już się chwialiłam) :cool1:
Cukiernia już mi zbrzydła .. i nie wiem co można robić mając tylko średnie wykształcenie :cool1: Nawet na kasy z wyższym szukają :evil_lol: Znalazłam za to w Bydg fajną szkołę dla sekretarek i asystentek :megagrin: Roczne studium takie. Szukałam kursu w sumie jakiegoś, ale najbliżej w Poznaniu :cool1: Tak więc myślę czy może sekretarką być bym nie chciała :grins:

No .. to idę do moich fakturek ... :/[/quote]

Dzień dobry :loveu:

Czekam... [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR]

[COLOR=black]Nie chwaliłaś się, trzymam kciuki za powodzenia akcji poszukiwawczej. Moja siostra kończyła w Wawie takie studium, była bardzo zadowolona, później pracowała w sekretariacie szkoły dla obcokrajowców. [/COLOR][COLOR=paleturquoise](praktyki miała na lotnisku)[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']Dzień dobry :loveu:

Czekam... [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR]

[COLOR=black]Nie chwaliłaś się, trzymam kciuki za powodzenia akcji poszukiwawczej. Moja siostra kończyła w Wawie takie studium, była bardzo zadowolona, później pracowała w sekretariacie szkoły dla obcokrajowców. [/COLOR][COLOR=paleturquoise](praktyki miała na lotnisku)[/COLOR][/quote]
Ulala to w językach wyszkolona pewnie być musiała? Jak się zdecyduję na tą szkołę to następna będzie językowa jakaś bo już prawie nic nie pamiętam :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Ulala to w językach wyszkolona pewnie być musiała? Jak się zdecyduję na tą szkołę to następna będzie językowa jakaś bo już prawie nic nie pamiętam :cool1:[/quote]

[COLOR=paleturquoise]Bez wielkiej przesady... angielski na początku średnio (historyczny rosyjski), a jakby co to szła na żywioł[/COLOR] :evil_lol:

Zabawnie było jak obcokrajowców męczyła mówieniem po polsku :evil_lol: gdy załatwiali sprawy w sekretariacie, ogólnie non stop trwała wzajemna nauka.

Posted

[quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]Bez wielkiej przesady... angielski na początku średnio (historyczny rosyjski), a jakby co to szła na żywioł[/COLOR] :evil_lol:

Zabawnie było jak obcokrajowców męczyła mówieniem po polsku :evil_lol: gdy załatwiali sprawy w sekretariacie, ogólnie non stop trwała wzajemna nauka.[/quote]
Fajnie jak się ma motywacje i kontakt z obcokrajowcami to zaraz języki lepiej wchodzą :multi:

Posted

[quote name='tigrunia']Fajnie jak się ma motywacje i kontakt z obcokrajowcami to zaraz języki lepiej wchodzą :multi:[/quote]

Też myślę, że taka forma jest najlepsza :p Po takiej praktyce więcej w głowie zostaje.

Posted

[quote name='tigrunia']Ale to chyba tylko chwilowe zjawisko :cool3:[/quote]

Co wejdę na Administarcję i sobie poczytam to mi się wydaje, że ta chwila będzie trwać wiecznie :roll: A że czasem działa poprawnie to przypadek :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Ja tam wcale nie wchodze bo i tak im nie wierze :obrazic:[/quote]

:evil_lol: W tym problem, że ostatnio ich tam nie ma... a ciekawe rzeczy się dzieją.

Posted

[quote name='tigrunia']Machasz już tego dzieciaka ? :evil_lol:
[/quote]

Rany :crazyeye: no żeś dała prosto z mostu :mdleje:[COLOR=PaleTurquoise] hihihi[/COLOR]

Posted

ja też szukam nowej ino wpierw na prawko w lutym idę.
a potem jakiś kurs jeszcze tylko nie wiem jeszcze jaki...do języków nie mam głowy, nic mi z tego nie wchodzi więc nawet nie będę zaczynać :p
ale coś trza będzie wymyśleć :grins:

albo se zrobię kurs strzyżenia i kosmetyki psów i zakład taki mały otworzę...u nas nie ma takiego to moze ja zacznę, co nie? myślałam juz o tym ale sama nie wiem :cool1: