Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Noo juz mysle co na siebie wloze :roll: i kurde muszem schudnac!! te 5 kg:roll: az 6 jee takie koszta:roll: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='tigrunia']Weź ino dużo sałaty :roll:[/quote] I napoje energetyczne też [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20food/eburp.gif[/IMG] hihihi Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Pegaza']Noo juz mysle co na siebie wloze :roll: i kurde muszem schudnac!! te 5 kg:roll: az 6 jee takie koszta:roll:[/quote] [COLOR=paleturquoise]Trochę ciężko było...[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]Hihihi, też takie plany...[/COLOR] [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20misc/band.gif[/IMG] i znów będzie tani tani... do białego rana Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Slonko wychodzi oo :p dobrze ze mam obiad zrobiony i gotowac dwa dni nie musze:multi: m-a na targach a ja sama z Niki :eviltong: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Pegaza']Slonko wychodzi oo :p dobrze ze mam obiad zrobiony i gotowac dwa dni nie musze:multi: m-a na targach a ja sama z Niki :eviltong:[/quote] Fajnie [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20happy/sun.gif[/IMG] Trochę luzu w trudne dni - i bardzo dobrze! Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Moja siostra wczoraj obiad zaserwowała :p Kapusta z ziemniakami :cool1: no jeszcze pomidor był ale urok miał być w tym ze to na przyprawach jakoś smażone :roll: I cynamon był i tymianek, imbir no pełno tego a i tak niedobre było :cool1: Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Be a moze to tak specjalnie wiesz dla Ceibie heheh cobys sie tam na dlugo nie zagoscila hehe Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Chyba masz racje D-E :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kurde ja chyba dzis w gumowcach wyskocze z psami bo i tak wsio buty mi przemakają wiec sensu nie ma zeby sie moczyc .. ide ogarnac mieszkanie moze pranie wstawie zobacze.. aa i telefony musze wykonanac z zyczeniami!! Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 A Ty masz babcie jeszcze ? :-o Ja już dawno żadnej :-( I co Ty masz za buty? Moje nowe kozaczyska za 79 zł nie przemakają ni tyci :loveu: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='tigrunia']Moja siostra wczoraj obiad zaserwowała :p Kapusta z ziemniakami :cool1: no jeszcze pomidor był ale urok miał być w tym ze to na przyprawach jakoś smażone :roll: I cynamon był i tymianek, imbir no pełno tego a i tak niedobre było :cool1:[/quote] U lalala, ale wyszukana kuchnia :p szkoda, że skutek działań ciut mizerny :roll: [COLOR=paleturquoise]no chyba, że tak miało być, jak Daria napisała...[/COLOR] Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Mojej siostrze smakowało więc chyba me podniebienie nie toleruje jej specjałów :p Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='tigrunia']Mojej siostrze smakowało więc chyba me podniebienie nie toleruje jej specjałów :p[/quote] [COLOR=paleturquoise]A co miała powiedzieć...[/COLOR] :evil_lol: Się nie przejmuj, niektórzy tak po prostu mają... Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Mam 4 pary butow jedne zamszowe przemakaja drugie zamszowe ale na wyzszej koturnie przemakaja ale wczesniej bylo oki 3 lekko welurowe tez tio juz calkowice niewypal a 4 za duze obcasy maja i tez przemakaja ale ich nie lubie nosic noo mam swoje dwie:loveu: mialam prababcie jeszcze dozyla lat 95:p Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Beatko:loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Hihi trzeba było nie głodzić malej to by nie wszamała kozaczków...no chyba że jej zdaniem te paseczki nie pasowały do reszty i momogła Ci teraz napewno są ładniejsze :evil_lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]A ja myślalam że to tylko nie wirusiścko dopadło ale widze że nie jestem sama ale dla mnie to lepeij mam pare dni wolnego :lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ja mam jeszcze tylko jedną babcie a w czerwcu dojdzie mi druga Tz-ta ;)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='Pegaza']Mam 4 pary butow jedne zamszowe przemakaja drugie zamszowe ale na wyzszej koturnie przemakaja ale wczesniej bylo oki 3 lekko welurowe tez tio juz calkowice niewypal a 4 za duze obcasy maja i tez przemakaja ale ich nie lubie nosic noo mam swoje dwie:loveu: mialam prababcie jeszcze dozyla lat 95:p[/quote] Ja zamszowych nie kupuje właśnie dlatego, że przemakają :cool1: Ale numer :-o Fajnie masz :loveu: Ja ni babci , ni dziadka .. :-( To Ty też pewnie długo żyć będziesz :razz: Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Mowisz noo u mnie predko faceci odchodza w rodzinie pochowalam juz dwoch dziadkow i wujka..:-( noo zobaczymy daj Boze :p obiad sobie podgrzewam bo mimo choroby apetyt jakos odpuscic nie chce niestety:/ Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Cze Kasiasta :multi: Jechałam przez Zgierz tak mi się przypomniało :evil_lol: D-E oj pożyjesz Ty pożyjesz.. faceci zawsze szybciej umierają :roll: Chociaż u mnie jeden dziadek przeżył babcię o 5 lat :roll: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Lubię zamszowe butki, tylko troszkę niepraktyczne są :roll: ale i tak lubię... [COLOR=paleturquoise]10 lat temu odszeł dziadek, babcia 2 lata później :sad: [/COLOR] [COLOR=paleturquoise]Było wspaniale, gdy żyli... to był piękny etap mojego życia. Po ich śmierci dużo rzeczy się rozsypało...[/COLOR] Quote
Mała Rita Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Aga76']Lubię zamszowe butki, tylko troszkę niepraktyczne są :roll: ale i tak lubię... [COLOR=paleturquoise]10 lat temu odszeł dziadek, babcia 2 lata później :sad: [/COLOR] [COLOR=paleturquoise]Było wspaniale, gdy żyli... to był piękny etap mojego życia. Po ich śmierci dużo rzeczy się rozsypało...[/COLOR][/quote] Cze Be :loveu: [COLOR=PaleTurquoise]U mnie babcia odeszła 3 lata temu, a równo rok po niej dziadek... Tak bardzo ją kochał ze nie potrafił żyć bez niej. Po ich śmierci też wszystko wygląda inaczej [/COLOR] Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='Mała Rita'] [COLOR=paleturquoise]U mnie babcia odeszła 3 lata temu, a równo rok po niej dziadek... Tak bardzo ją kochał ze nie potrafił żyć bez niej. Po ich śmierci też wszystko wygląda inaczej [/COLOR] [/quote] [COLOR=paleturquoise]zostały wspomnienia....[/COLOR] [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka%20happy/console.gif[/IMG] Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Kasiasta :multi: Jechałam przez Zgierz tak mi się przypomniało :evil_lol:quote] [CENTER][COLOR=navy] O żesz Ty i nie wstapiłaś:mad:...no jak mogłaś...nastepnym razem prosze Nas odwiedzić koniecznie :evil_lol:[/COLOR] [COLOR=#000080][/COLOR] [COLOR=lightblue]Jedej moje babci nie pamietam zmarla jak miala 2 latka, dziadek który mieszkał z nami wychowywał mnie był dla mnie wszystkim słuchałam sie bardziej jego niż rodziców, jak odszedł 9 lat temu (dokładnie bo dziś jest rocznica śmierci) to świat mi sie zawalił mialam w nim oparcie i zawsze mogłam na niego liczyć...ale czas musiał płynąć dalej...do tej pory jak mam jakieś problemy to ide na cmentarz zapalić znicz i chwile z postać...pomyśleć.... A drugi dziadek zmarł 4 miesiace temu nie byłam z nim aż tak zzyta ale jednak brakuje....[/COLOR][/CENTER] Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Siem smutno zrobiło :roll: To może impresska wieczorna ? :razz: Buff dziś skończyła 4 m-ce :BIG: :cunao: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/51/03edb9d0cd802774.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl"] [/URL] Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [CENTER][I][COLOR=navy]Ojej....Wszystkiego Najlpeszego dla Maleńkiej:BIG::laola:Za zdrówko Buffy:drink1:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ja tu zaraz padnę :mdleje: w jednym poście Be świętuje, a w drugim Oświęcim pokazuje... czuję, że zaraz zwariuję... Quote
Recommended Posts