tigrunia Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Aga76']Przecież cię tydzień nie było :hmmmm: Dość oryginalny pomysł na spędzanie wolnego czasu, może to z wielkiej namiętności tak cię napada? Aaa takie pająki :evil_lol: feee pająki :evil_lol:[/quote] Noo .. w poniedziałek i wtorek była super pogoda :loveu: Słonko dawało :loveu: W poniedziałek byłam na Gubałówce, we wtorek na Kasprowym :multi: Widoczki super, zdjęcia mam boskieeee :multi: W środe to nie pamiętam co robiłam .. na pewno wyszłam ale chyba tak tylko po Krupówkach się poszlajać :cool1: W czwartek targ był w Nowym Targu to pojechaliśmy i na Słowacje też przy okazji, na Łysą Polane ale tylko się przejechać - nad morskie Oko nie szliśmy :p W piątek zakupy, skoki .. w sobote rano wyjazd. Kuniec :grins: Nie wiem czemu mnie dopada ale już mam dość.. więcej na wakacje nie jade :obrazic: Quote
Aga76 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Ooo to naprawdę fajnie :loveu: Tylko fotki pokaż, co by się nastrój wypoczynkowy udzielił :p [quote name='tigrunia'] Nie wiem czemu mnie dopada ale już mam dość.. więcej na wakacje nie jade :obrazic:[/quote] Znaczy się do następnych wakacji :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Aga76']Ooo to naprawdę fajnie :loveu: Tylko fotki pokaż, co by się nastrój wypoczynkowy udzielił :p Znaczy się do następnych wakacji :evil_lol:[/quote] Fotki jutro .. chyba, że mi się będzie chciało siostrę z kompa zwalać ale szanse nikłe bo pewnie kurować dalej się będę :cool3: No dokładnie .. tylko nie wiem czy mnie stać będzie w tym roku na wakacje przez te wystawy :-o :mdleje: Quote
Aga76 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Noo... tylko zbyt długo się nie migaj od obowiązku fotowego ;) [quote name='tigrunia'] No dokładnie .. tylko nie wiem czy mnie stać będzie w tym roku na wakacje przez te wystawy :-o :mdleje:[/quote] [COLOR=paleturquoise]Łuki może zafundować...[/COLOR] Quote
Mała Rita Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Cze Be :loveu: Długo staliście w kolejce na Kasprowy? Czy ambitnie na nózkach weszliście? My z Dejwem w wakacje staliśmy 4 i poł godziny :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Pegaza']Jol bo ja jestem wrozka Daria:ylsuper: oj to nie klawo jak bylas chora noo ile Asia ja bym pierd... dostala i napewno tyle bym nie stala:roll:[/quote] ja tez juz dostawałam :evil_lol: ale się zawzięliśmy :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jol bo ja jestem wrozka Daria:ylsuper: oj to nie klawo jak bylas chora noo ile Asia ja bym pierd... dostala i napewno tyle bym nie stala:roll: Quote
iberia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 B jak ty na wiosne chcesz do domu wrócic?? a ja w czwratek pod namiotem u ciebie na podwórku mam spac?? Quote
Sandra i Soul :) Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 no no Be kuruj się szybko bo czekamy na fotki :mad: duużo fotek :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='iberia']B jak ty na wiosne chcesz do domu wrócic?? a ja w czwratek pod namiotem u ciebie na podwórku mam spac??[/quote] O rany, zapowiada się ekstremalna gościnność :evil_lol: Be jak tam, zamki w drzwiach puściły? Quote
Pegaza Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 hahah Iberia bedziesz nocowac w iglo taki nocleg Wisniewski fundnal zonie Marcie a Tobie teraz Be :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia mi potrzebna!! Quote
Mała Rita Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Pegaza']hahah Iberia bedziesz nocowac w iglo taki nocleg Wisniewski fundnal zonie Marcie a Tobie teraz Be :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia mi potrzebna!![/quote] jestem, jestem :) Quote
tigrunia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Be :loveu: Długo staliście w kolejce na Kasprowy? Czy ambitnie na nózkach weszliście? My z Dejwem w wakacje staliśmy 4 i poł godziny :evil_lol:[/quote] Że kur** ile ?? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :mdleje: My nie staliśmy bo wiesz.. trzeba w terminie odpowiednim jechać :grins: Staliśmy jakieś pół godziny :razz: [quote name='iberia']B jak ty na wiosne chcesz do domu wrócic?? a ja w czwratek pod namiotem u ciebie na podwórku mam spac??[/quote] :roflt::roflt: :roflt:Nie zapomnij śpiwora :megagrin: [quote name='Zuza i Noddy']Witamy podróżniczkę:multi:[/quote] Cze Zuza :multi: [quote name='Sandra i Soul :)']no no Be kuruj się szybko bo czekamy na fotki :mad: duużo fotek :evil_lol:[/quote] Cze Sandra :multi: Fotki będą ..... popołudniu może :p [quote name='Aga76']O rany, zapowiada się ekstremalna gościnność :evil_lol: Be jak tam, zamki w drzwiach puściły?[/quote] :evil_lol: Nie wiem.. nie byłam :evil_lol: [quote name='Pegaza']hahah Iberia bedziesz nocowac w iglo taki nocleg Wisniewski fundnal zonie Marcie a Tobie teraz Be :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia mi potrzebna!![/quote] Nooo .. widzisz Kasia powinnaś być wniebowzięta !! :diabloti: Bry we wtorek :cool1: Nie lubię wtorków :cool1: Ja chce już emeryture :placz: Quote
Aga76 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='tigrunia'] Bry we wtorek :cool1: Nie lubię wtorków :cool1: Ja chce już emeryture :placz:[/quote] Cześć Be :loveu: No nie mogę... dziś rano też o tym samym pomyślałam :roll: Quote
tigrunia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Aga76']Cześć Be :loveu: No nie mogę... dziś rano też o tym samym pomyślałam :roll:[/quote] Cze Aguś :multi: Ty i tak masz bliżej - to niesprawiedliwe :obrazic: Quote
Aga76 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='tigrunia']Cze Aguś :multi: Ty i tak masz bliżej - to niesprawiedliwe :obrazic:[/quote] O żesz ty :evil_lol: ale co racja to racja :evil_lol: hihihi Quote
tigrunia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 :mad: :diabloti: Planowałas już co będziesz na emeryturze robić ? :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='tigrunia']:mad: :diabloti: Planowałas już co będziesz na emeryturze robić ? :loveu: :evil_lol:[/quote] O ile jeszcze wtedy będzie dostępna naturalna przyroda to będę się nią cieszyć :cool1: Quote
tigrunia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Ojj taaakkk... zimą w górach, latem nad morzem :loveu: Żyć nie umierać :loveu: Quote
Aga76 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='tigrunia']Ojj taaakkk... zimą w górach, latem nad morzem :loveu: Żyć nie umierać :loveu:[/quote] Tylko trochę przeraża mnie praca do 60 r.ż. albo i dłużej, jak jeszcze podniosą poprzeczkę :roll: Quote
tigrunia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Aga76']Tylko trochę przeraża mnie praca do 60 r.ż. albo i dłużej, jak jeszcze podniosą poprzeczkę :roll:[/quote] Nie strasz.. ja sie łudze, że jednak obniżą :roll: Quote
Aga76 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='tigrunia']Nie strasz.. ja sie łudze, że jednak obniżą :roll:[/quote] :roflt: oj, rozbawiałaś mnie Ale ok, będę się łudzić razem z tobą, to przyjemniejsze niż rzeczywistość :p Niuńki nie były obrażone za tymczasowe porzucenie? Quote
tigrunia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Buffy była obrażona :evil_lol: Już mi ze złości nowe kozaki pogryzła :diabloti: Quote
tigrunia Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='Aga76']Mądra dziewczynka [IMG]http://medlem.spray.se/liviatn/images/Minka/winky.gif[/IMG] Te brązowe, co ostatnio pokazywałaś?[/quote] Tak - właśnie te :cool1: :mad: Quote
Recommended Posts