Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']zaden inaczej szampon:evil_lol: tak jak w reklamach proszku... wiesz nie widzisz roznicy po co przeplacac.. czy jakos tak..
bo na tamtej fotce taka wiesz wyczesana a tu juz taka nieporzadnicka

noo jak by ktos tera wlazl to chcialabym widziec jego mine:evil_lol:[/quote]
Bo tu naoliwiona :razz:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']:loveu:
Co Ty .. zaraz sobie sciagnela :evil_lol: Normalnie zakladam jej dwie na tyly. Te byly pierwszy raz zalozone tak na probe :razz:[/quote]
Ja też tylko na tył zakładam,ale moje nie ściągają ,chodzą ,śpią i im nie przeszkadzająte skarpetki

Posted

[quote name='madziasto4'][URL]http://images28.fotosik.pl/312/cc31361cae4903b8.jpg[/URL]
:roflt::roflt::roflt:

Małpy jede, o pizzach nadawały i mi smaku narobiły :roll:[/quote]
:evil_lol:

Pizza byla przecie serwowana :evil_lol:
[quote name='Pegaza']Jee Madzia przylazla i sie pochytala heheh

aa nie wiedzialam ze naoliwiona..[/quote]
Przylazla i polazla :cool1:

Ano smaruje ja codziennie :razz:
[quote name='Aga76']No dobra buty pokazałaś, ale i tak masz machać do kamery :cool1:[/quote]
Spoko loko :evil_lol:
[quote name='***Paulina***']Buffy śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Ciekawe jaka będzie jak trochę dłuższe włoski będzie miała:roll:
A kozaczki fajne:loveu: I wysokie... Pewnie do kolana sięgają nie???:cool3:[/quote]
Bedzie taka sama ino z dluzszymi wlosami :evil_lol: No i wieksza troche :loveu:
[quote name='ladyyork']Ja też tylko na tył zakładam,ale moje nie ściągają ,chodzą ,śpią i im nie przeszkadzają te skarpetki[/quote]
No Buffy niezbyt lubi ale to jeszcze dzieciak :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='***Paulina***']No i pewnie jeszcze piękniejsza niż jest:loveu:[/quote]
:loveu:
[quote name='ladyyork']Masz racje musi dojrzeć do tego,narazie to zabawka dla niej;)[/quote]
Bardzo sprawnie jej poszlo rozebranie sie :diabloti:

Posted

fajne te zoki, śmisznie w nich wygląda :loveu:
chodzi w nich chociaż czy ściąga od razu?

Gamoniowa Madźka przyszła, posta napisała i poszła - juz jak Anka nasza prawie, niedługo nie będzie Jej widać wcale...:placz:

cze Beatrycze :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']fajne te zoki, śmisznie w nich wygląda :loveu:
chodzi w nich chociaż czy ściąga od razu?

Gamoniowa Madźka przyszła, posta napisała i poszła - juz jak Anka nasza prawie, niedługo nie będzie Jej widać wcale...:placz:

cze Beatrycze :loveu:[/quote]
Cze Kaś :multi:

Nie zakładam jej póki co. Miała założone raz, wyspała się w nich i zaraz ściągneła :evil_lol:
[quote name='Aga76']Cześć Be :loveu: pozdrawiamy skarpetki :evil_lol:[/quote]
Hej Aguś :loveu: Skarpetki również pozdrawiają :loveu:

Dziś Światowy Dzień Kąpania Yorka ustanowiony na rzecz zwierząt chcianych także do roboty dziewczyny :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
Dziś Światowy Dzień Kąpania Yorka ustanowiony na rzecz zwierząt chcianych także do roboty dziewczyny :loveu: :evil_lol:[/quote]

:roflt:Tak jest, już lecę... poleciałam hihihi

Posted

[quote name='Aga76']:roflt:Tak jest, już lecę... poleciałam hihihi[/quote]
:evil_lol: U mnie już obie wyszorowane.. Jess jeszcze czeka płukanko i suszenie :razz:

Paulinko dziękuję za banerek :loveu:

Posted

B śliczny banerek :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też miałam mieć baner (Kasia Iberia miałam mi zrobić) nawet wzięła ode mnie zdjęcia w połowie roku a banera jak nie było tak nie ma :cool1:. I jak znam życie nie będzie :-(

Posted

[quote name='Aurunia']B śliczny banerek :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też miałam mieć baner (Kasia Iberia miałam mi zrobić) nawet wzięła ode mnie zdjęcia w połowie roku a banera jak nie było tak nie ma :cool1:. I jak znam życie nie będzie :-([/quote]
Jak chcesz to tobie też mogę zrobić:)

Posted

[quote name='***Paulina***']No potrzebuję fotki, ale to wezmę z galerii, tło to możesz jakieś wybrać ale jak nie chcesz to sama coś wybiorę tylko mi powiedz jaka kolorystyka no i powiedz jaki napis:)[/quote]
napiszę ci wszystko u mnie

Posted

Cześć [COLOR=Magenta]różowa landryna[/COLOR]!
Nadrobiłam wszystko, buciki bardzo fajne, ale wyjazd jeszcze fajniejszy:eviltong: Weź sobie kobito wypożycz dechę, albo narty i naucz się jeździć! Potem zabieraj znajomych i lecicie:loveu:

Skarpetki są boskie! Hahaha, ale superowo wyglądają.