tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='Pegaza']zaden inaczej szampon:evil_lol: tak jak w reklamach proszku... wiesz nie widzisz roznicy po co przeplacac.. czy jakos tak.. bo na tamtej fotce taka wiesz wyczesana a tu juz taka nieporzadnicka noo jak by ktos tera wlazl to chcialabym widziec jego mine:evil_lol:[/quote] Bo tu naoliwiona :razz: Quote
Pegaza Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Jee Madzia przylazla i sie pochytala heheh aa nie wiedzialam ze naoliwiona.. Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No dobra buty pokazałaś, ale i tak masz machać do kamery :cool1: Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Buffy śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Ciekawe jaka będzie jak trochę dłuższe włoski będzie miała:roll: A kozaczki fajne:loveu: I wysokie... Pewnie do kolana sięgają nie???:cool3: Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']:loveu: Co Ty .. zaraz sobie sciagnela :evil_lol: Normalnie zakladam jej dwie na tyly. Te byly pierwszy raz zalozone tak na probe :razz:[/quote] Ja też tylko na tył zakładam,ale moje nie ściągają ,chodzą ,śpią i im nie przeszkadzająte skarpetki Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='madziasto4'][URL]http://images28.fotosik.pl/312/cc31361cae4903b8.jpg[/URL] :roflt::roflt::roflt: Małpy jede, o pizzach nadawały i mi smaku narobiły :roll:[/quote] :evil_lol: Pizza byla przecie serwowana :evil_lol: [quote name='Pegaza']Jee Madzia przylazla i sie pochytala heheh aa nie wiedzialam ze naoliwiona..[/quote] Przylazla i polazla :cool1: Ano smaruje ja codziennie :razz: [quote name='Aga76']No dobra buty pokazałaś, ale i tak masz machać do kamery :cool1:[/quote] Spoko loko :evil_lol: [quote name='***Paulina***']Buffy śliczniutka:loveu::loveu::loveu: Ciekawe jaka będzie jak trochę dłuższe włoski będzie miała:roll: A kozaczki fajne:loveu: I wysokie... Pewnie do kolana sięgają nie???:cool3:[/quote] Bedzie taka sama ino z dluzszymi wlosami :evil_lol: No i wieksza troche :loveu: [quote name='ladyyork']Ja też tylko na tył zakładam,ale moje nie ściągają ,chodzą ,śpią i im nie przeszkadzają te skarpetki[/quote] No Buffy niezbyt lubi ale to jeszcze dzieciak :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Poszłam sobie [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSofftobed.gif[/IMG] do jutra, pa... Quote
***Paulina*** Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']Bedzie taka sama ino z dluzszymi wlosami :evil_lol: No i wieksza troche :loveu:[/quote] No i pewnie jeszcze piękniejsza niż jest:loveu: Quote
ladyyork Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='tigrunia']:evil_lol: No Buffy niezbyt lubi ale to jeszcze dzieciak :loveu: :evil_lol:[/quote] Masz racje musi dojrzeć do tego,narazie to zabawka dla niej;) Quote
tigrunia Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 [quote name='***Paulina***']No i pewnie jeszcze piękniejsza niż jest:loveu:[/quote] :loveu: [quote name='ladyyork']Masz racje musi dojrzeć do tego,narazie to zabawka dla niej;)[/quote] Bardzo sprawnie jej poszlo rozebranie sie :diabloti: Quote
Kasia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 fajne te zoki, śmisznie w nich wygląda :loveu: chodzi w nich chociaż czy ściąga od razu? Gamoniowa Madźka przyszła, posta napisała i poszła - juz jak Anka nasza prawie, niedługo nie będzie Jej widać wcale...:placz: cze Beatrycze :loveu: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cześć Be :loveu: pozdrawiamy skarpetki :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='Kasia']fajne te zoki, śmisznie w nich wygląda :loveu: chodzi w nich chociaż czy ściąga od razu? Gamoniowa Madźka przyszła, posta napisała i poszła - juz jak Anka nasza prawie, niedługo nie będzie Jej widać wcale...:placz: cze Beatrycze :loveu:[/quote] Cze Kaś :multi: Nie zakładam jej póki co. Miała założone raz, wyspała się w nich i zaraz ściągneła :evil_lol: [quote name='Aga76']Cześć Be :loveu: pozdrawiamy skarpetki :evil_lol:[/quote] Hej Aguś :loveu: Skarpetki również pozdrawiają :loveu: Dziś Światowy Dzień Kąpania Yorka ustanowiony na rzecz zwierząt chcianych także do roboty dziewczyny :loveu: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='tigrunia'] Dziś Światowy Dzień Kąpania Yorka ustanowiony na rzecz zwierząt chcianych także do roboty dziewczyny :loveu: :evil_lol:[/quote] :roflt:Tak jest, już lecę... poleciałam hihihi Quote
tigrunia Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 [quote name='Aga76']:roflt:Tak jest, już lecę... poleciałam hihihi[/quote] :evil_lol: U mnie już obie wyszorowane.. Jess jeszcze czeka płukanko i suszenie :razz: Paulinko dziękuję za banerek :loveu: Quote
Aga76 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [COLOR=Magenta]Noo właśnie, jakaś ty piękna róziowa[/COLOR] :loveu: [COLOR=Magenta]do kompletu[/COLOR] Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='tigrunia']Paulinko dziękuję za banerek :loveu:[/quote] :loveu: Nie ma za co :loveu: Polecam się na przyszłość:evil_lol: Quote
Aurunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 B śliczny banerek :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też miałam mieć baner (Kasia Iberia miałam mi zrobić) nawet wzięła ode mnie zdjęcia w połowie roku a banera jak nie było tak nie ma :cool1:. I jak znam życie nie będzie :-( Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Aurunia']B śliczny banerek :loveu::loveu::loveu::loveu: Ja też miałam mieć baner (Kasia Iberia miałam mi zrobić) nawet wzięła ode mnie zdjęcia w połowie roku a banera jak nie było tak nie ma :cool1:. I jak znam życie nie będzie :-([/quote] Jak chcesz to tobie też mogę zrobić:) Quote
Aurunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='***Paulina***']Jak chcesz to tobie też mogę zrobić:)[/quote] Jeśli nie sprawi ci to kłopotu to poproszę :loveu: Quote
Aurunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 tylko co musisz mieć do takiego baneru ?? Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 No potrzebuję fotki, ale to wezmę z galerii, tło to możesz jakieś wybrać ale jak nie chcesz to sama coś wybiorę tylko mi powiedz jaka kolorystyka no i powiedz jaki napis:) Quote
Aurunia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='***Paulina***']No potrzebuję fotki, ale to wezmę z galerii, tło to możesz jakieś wybrać ale jak nie chcesz to sama coś wybiorę tylko mi powiedz jaka kolorystyka no i powiedz jaki napis:)[/quote] napiszę ci wszystko u mnie Quote
***Paulina*** Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Aurunia']napiszę ci wszystko u mnie[/quote] Oki:) Ktoś jeszcze chce banerek???:evil_lol: Quote
Magda Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cześć [COLOR=Magenta]różowa landryna[/COLOR]! Nadrobiłam wszystko, buciki bardzo fajne, ale wyjazd jeszcze fajniejszy:eviltong: Weź sobie kobito wypożycz dechę, albo narty i naucz się jeździć! Potem zabieraj znajomych i lecicie:loveu: Skarpetki są boskie! Hahaha, ale superowo wyglądają. Quote
Recommended Posts