martyna. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Napisałam e-maila do Vulpesa.Czekam na odpowiedź...:cool3: Zaechęca mnie seria z olejkiem lisim i kokosowym.Próbowałaś kokosowego? Hmmm.. to ja chyba zgłosze Kropke do młodzieży, skoro bedziesz z Jess w pośredniej :)) A Buffy bedzie towarzysko?:razz: Quote
tigrunia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='martyna.']Napisałam e-maila do Vulpesa.Czekam na odpowiedź...:cool3: Zaechęca mnie seria z olejkiem lisim i kokosowym.Próbowałaś kokosowego? Hmmm.. to ja chyba zgłosze Kropke do młodzieży, skoro bedziesz z Jess w pośredniej :)) A Buffy bedzie towarzysko?:razz:[/quote] Tak.. kokosowy mam i używam - bardzo lubię tą serię. Zahi szczeniaki, Kropka młodzież i Jess pośrednia .. wystawa obstawiona jak ta lala :loveu: Na pewno Kaśka będzie też z Ibi, Gracią i Zuzolem :multi: Quote
tigrunia Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='martyna.']To widze, że nam się "mini zlocik" szykuje :razz:[/quote] My to zawsze takie zloty mamy na wystawach :loveu: :multi: Super jest :loveu: [quote name='Zuza i Noddy']A któraś seria wyjątkowo włos odżywia, czy są jednakowe?[/quote] Myślę, że właśnie z olejkiem kokosowym ;) Quote
Aurunia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 My się doczekać nie możemy już wystawy:loveu: Quote
martyna. Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 No to super :D My będziemy na pewno - niedaleko mamy :) Wreszcie Was poznam :loveu: Kropka na ring i na 99% na Mlodego Prezentera :PP Bo nie jestem pewna czy wziąć ją czy pudla....hmm... Quote
iberia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 a po wystawie jak zwykle imprezka u B. No ja będę na pewno z Zuzolem w młodziezy, z Gratą w młodziezy i jak Ibka bedzie moglabyc to w pośredniej :) do obstawy wystawy brakuje nam juz nie duzo :) Quote
Jofka Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Witam po baaardzo długiej przerwie!!!!! Jessunia piękna jak zawsze!!! Miło jest być znów z Wami!!! Pozdrawiamy z Tolem!!!!!:loveu::loveu::loveu: Ale pięknotka,wyrosła!!! Quote
tigrunia Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 [quote name='iberia']a po wystawie jak zwykle imprezka u B. No ja będę na pewno z Zuzolem w młodziezy, z Gratą w młodziezy i jak Ibka bedzie moglabyc to w pośredniej :) do obstawy wystawy brakuje nam juz nie duzo :)[/quote] Paczcie tom - jusz siem wprasza :obrazic: :evil_lol: [quote name='Jofka']Witam po baaardzo długiej przerwie!!!!! Jessunia piękna jak zawsze!!! Miło jest być znów z Wami!!! Pozdrawiamy z Tolem!!!!!:loveu::loveu::loveu: Ale pięknotka,wyrosła!!![/quote] Jofkaaaa zostań na dłużej ..plisss :modla: Super, że jesteś :loveu::Cool!: Paznokcie nowe mam :loveu: :multi: Quote
Jofka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Dzień dobry!!! Obiecuję,że będę na dłużej!!!!...Widzę,że nic się nie zmieniło...hehe paznokcie:loveu::loveu: wow dawaj zdjęcia pazurków...hehe pewnie świąteczne:lol::lol::lol: Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Jofka']Dzień dobry!!! Obiecuję,że będę na dłużej!!!!...Widzę,że nic się nie zmieniło...hehe paznokcie:loveu::loveu: wow dawaj zdjęcia pazurków...hehe pewnie świąteczne:lol::lol::lol:[/quote] Cze :loveu: Jak to ? :crazyeye: Przecież, że się zmieniło .. Buffy nie zauważyłaś ? :evil_lol: Paznokcie potem teraz mam coś lepszego :loveu: Na razie tak wam dam a jak dostanę płytkę wkleję więcej :multi: Oto efekt pracy Natty :loveu: : [url]http://img218.imageshack.us/img218/5443/dsc0603abz5.jpg[/url] [url]http://img68.imageshack.us/img68/1918/dsc0748azb9.jpg[/url] Quote
***Paulina*** Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='tigrunia']Cze :loveu: [URL]http://img218.imageshack.us/img218/5443/dsc0603abz5.jpg[/URL] [URL]http://img68.imageshack.us/img68/1918/dsc0748azb9.jpg[/URL][/quote] [CENTER][B][SIZE=4][COLOR=Red]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] Quote
Kincia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Ooo prosze druga ksiezniczka :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='***Paulina***'][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=Red]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] [/quote] :loveu::loveu: [quote name='Zuza i Noddy']Super wyszło, masz więcej?[/quote] Jeszcze nie mam [quote name='Kincia']Ooo prosze druga ksiezniczka :loveu::loveu::loveu:[/quote] Ano :loveu: Dawno Cie nie było Kincia :roll: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 widzę w porę się pojawiłam bo pierwsze zdjęcia wpadły:razz: Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='tigrunia'] Paznokcie nowe mam :loveu: :multi: [/QUOTE] ja też mam nowe...:eviltong: zdjęcia super!!!!! :loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']widzę w porę się pojawiłam bo pierwsze zdjęcia wpadły:razz:[/quote] Jutro postaram się dać resztę. Wstępnie umówiłam się z Natty między 16 - 18 [quote name='Kasia']ja też mam nowe...:eviltong: zdjęcia super!!!!! :loveu:[/quote] Jakie ? :razz: Też mi sie podobają :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='tigrunia'] Jakie ? :razz: [/QUOTE] a jakie Ty masz? :evil_lol: mam frencha białego z kamuflażem, normalnie ekstra to wygląda. ta końcówka biała jest taka cieniutka i wąska a płytka tak fajnie przedłużona i wysmuklona :loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Kasia']a jakie Ty masz? :evil_lol: mam frencha białego z kamuflażem, normalnie ekstra to wygląda. ta końcówka biała jest taka cieniutka i wąska a płytka tak fajnie przedłużona i wysmuklona :loveu:[/quote] Z jakim kamuflażem ?? :crazyeye: Pokaż foto :loveu: Ja mam po skosie od zewnetrznej bordo brokatowy, dalej po skosie po 6 czarnych kółek, i na dole złote pałeczki też po skosie :loveu: Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 no, to se skasuję te beznadziejne zdjecia... Quote
Kasia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='tigrunia'] No własnie niezbyt :shake: Wyglądaja na zwykłe frencze na tych zdj. [/QUOTE] nic innego nie wymyślę z fotkami... ale paznokcie są ekstra, moze sie wydawać że to zwykły french ale tak nie jest :loveu: jest to przedłużenie płytki paznokciowej tak aby przy odrastaniu paznokcia nie było widać granicy między frenchem a resztą ;) czyli jak naturalny paznokieć to wygląda. Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Kasia']niestety, tylko takie cos mi wyszło :shake: [URL]http://images40.fotosik.pl/41/30c217c8973c8362.jpg[/URL] [URL]http://images37.fotosik.pl/41/52fecd9fd195e8f5.jpg[/URL] nie wiem czy po tych fotkach zajarzysz o czym piszę...[/quote] No własnie niezbyt :shake: Wyglądaja na zwykłe frencze na tych zdj. Quote
Jofka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Buffy zauważyłam chodziło mi o Twoje zamiłowanie do paznokci!!!!:lol::lol: Buffy-domowy postrach heehe Quote
Jofka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 jejku jaka pieknośc!! aż brak mi słów!!!! ślicznie i jeszcza ta profesjonalna oprawa!!! Cudo!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts