Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Napisałam e-maila do Vulpesa.Czekam na odpowiedź...:cool3: Zaechęca mnie seria z olejkiem lisim i kokosowym.Próbowałaś kokosowego?

Hmmm.. to ja chyba zgłosze Kropke do młodzieży, skoro bedziesz z Jess w pośredniej :)) A Buffy bedzie towarzysko?:razz:

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='martyna.']Napisałam e-maila do Vulpesa.Czekam na odpowiedź...:cool3: Zaechęca mnie seria z olejkiem lisim i kokosowym.Próbowałaś kokosowego?

Hmmm.. to ja chyba zgłosze Kropke do młodzieży, skoro bedziesz z Jess w pośredniej :)) A Buffy bedzie towarzysko?:razz:[/quote]
Tak.. kokosowy mam i używam - bardzo lubię tą serię.

Zahi szczeniaki, Kropka młodzież i Jess pośrednia .. wystawa obstawiona jak ta lala :loveu: Na pewno Kaśka będzie też z Ibi, Gracią i Zuzolem :multi:

Posted

[quote name='martyna.']To widze, że nam się "mini zlocik" szykuje :razz:[/quote]
My to zawsze takie zloty mamy na wystawach :loveu: :multi: Super jest :loveu:
[quote name='Zuza i Noddy']A któraś seria wyjątkowo włos odżywia, czy są jednakowe?[/quote]
Myślę, że właśnie z olejkiem kokosowym ;)

Posted

No to super :D My będziemy na pewno - niedaleko mamy :)

Wreszcie Was poznam :loveu:

Kropka na ring i na 99% na Mlodego Prezentera :PP Bo nie jestem pewna czy wziąć ją czy pudla....hmm...

Posted

a po wystawie jak zwykle imprezka u B. No ja będę na pewno z Zuzolem w młodziezy, z Gratą w młodziezy i jak Ibka bedzie moglabyc to w pośredniej :)

do obstawy wystawy brakuje nam juz nie duzo :)

Posted

Witam po baaardzo długiej przerwie!!!!! Jessunia piękna jak zawsze!!! Miło jest być znów z Wami!!! Pozdrawiamy z Tolem!!!!!:loveu::loveu::loveu:
Ale pięknotka,wyrosła!!!

Posted

[quote name='iberia']a po wystawie jak zwykle imprezka u B. No ja będę na pewno z Zuzolem w młodziezy, z Gratą w młodziezy i jak Ibka bedzie moglabyc to w pośredniej :)

do obstawy wystawy brakuje nam juz nie duzo :)[/quote]
Paczcie tom - jusz siem wprasza :obrazic: :evil_lol:
[quote name='Jofka']Witam po baaardzo długiej przerwie!!!!! Jessunia piękna jak zawsze!!! Miło jest być znów z Wami!!! Pozdrawiamy z Tolem!!!!!:loveu::loveu::loveu:
Ale pięknotka,wyrosła!!![/quote]
Jofkaaaa zostań na dłużej ..plisss :modla: Super, że jesteś :loveu::Cool!:

Paznokcie nowe mam :loveu: :multi:

Posted

Dzień dobry!!!
Obiecuję,że będę na dłużej!!!!...Widzę,że nic się nie zmieniło...hehe paznokcie:loveu::loveu: wow dawaj zdjęcia pazurków...hehe pewnie świąteczne:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Jofka']Dzień dobry!!!
Obiecuję,że będę na dłużej!!!!...Widzę,że nic się nie zmieniło...hehe paznokcie:loveu::loveu: wow dawaj zdjęcia pazurków...hehe pewnie świąteczne:lol::lol::lol:[/quote]
Cze :loveu:
Jak to ? :crazyeye: Przecież, że się zmieniło .. Buffy nie zauważyłaś ? :evil_lol: Paznokcie potem teraz mam coś lepszego :loveu:

Na razie tak wam dam a jak dostanę płytkę wkleję więcej :multi: Oto efekt pracy Natty :loveu: :

[url]http://img218.imageshack.us/img218/5443/dsc0603abz5.jpg[/url]

[url]http://img68.imageshack.us/img68/1918/dsc0748azb9.jpg[/url]

Posted

[quote name='tigrunia']Cze :loveu:
[URL]http://img218.imageshack.us/img218/5443/dsc0603abz5.jpg[/URL]

[URL]http://img68.imageshack.us/img68/1918/dsc0748azb9.jpg[/URL][/quote]
[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=Red]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Posted

[quote name='***Paulina***'][CENTER][B][SIZE=4][COLOR=Red]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Cudowne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
[/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
[/quote]
:loveu::loveu:
[quote name='Zuza i Noddy']Super wyszło, masz więcej?[/quote]
Jeszcze nie mam
[quote name='Kincia']Ooo prosze druga ksiezniczka :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Ano :loveu: Dawno Cie nie było Kincia :roll:

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']widzę w porę się pojawiłam bo pierwsze zdjęcia wpadły:razz:[/quote]
Jutro postaram się dać resztę. Wstępnie umówiłam się z Natty między 16 - 18
[quote name='Kasia']ja też mam nowe...:eviltong:

zdjęcia super!!!!! :loveu:[/quote]
Jakie ? :razz:

Też mi sie podobają :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']
Jakie ? :razz:
[/QUOTE]

a jakie Ty masz? :evil_lol:
mam frencha białego z kamuflażem, normalnie ekstra to wygląda. ta końcówka biała jest taka cieniutka i wąska a płytka tak fajnie przedłużona i wysmuklona :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']a jakie Ty masz? :evil_lol:
mam frencha białego z kamuflażem, normalnie ekstra to wygląda. ta końcówka biała jest taka cieniutka i wąska a płytka tak fajnie przedłużona i wysmuklona :loveu:[/quote]
Z jakim kamuflażem ?? :crazyeye: Pokaż foto :loveu:

Ja mam po skosie od zewnetrznej bordo brokatowy, dalej po skosie po 6 czarnych kółek, i na dole złote pałeczki też po skosie :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']
No własnie niezbyt :shake: Wyglądaja na zwykłe frencze na tych zdj.
[/QUOTE]

nic innego nie wymyślę z fotkami...

ale paznokcie są ekstra, moze sie wydawać że to zwykły french ale tak nie jest :loveu:
jest to przedłużenie płytki paznokciowej tak aby przy odrastaniu paznokcia nie było widać granicy między frenchem a resztą ;)
czyli jak naturalny paznokieć to wygląda.

Posted

[quote name='Kasia']niestety, tylko takie cos mi wyszło :shake:
[URL]http://images40.fotosik.pl/41/30c217c8973c8362.jpg[/URL]

[URL]http://images37.fotosik.pl/41/52fecd9fd195e8f5.jpg[/URL]

nie wiem czy po tych fotkach zajarzysz o czym piszę...[/quote]
No własnie niezbyt :shake: Wyglądaja na zwykłe frencze na tych zdj.