Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']:diabloti: Lepiej wyciągajcie pierścionki w rozmiarze 7 :mad: :evil_lol:[/quote]

Aż strach się bać... co to się będzie jutro działo :megagrin:

Posted

[quote name='ladyyork']Wy tu o butach i pierścionkach a ja chciałam zobaczyć Jessi:placz: dawać jej zdjęcia:mad:[/quote]

[quote name='***Paulina***']Ladyyork zdecydowanie się z tobą zgadzam...

Też chcę fotki Jessi i Butterfly także:loveu:
Ile można czekać??? Postarajcie się w końcu i dajcie coś nowego:mad:[/quote]
Wiedziałam, że nas kiedyś ktoś ochrzani za te pogaduszki o byle czym .. :evil_lol:
I wiedziałam, że ktoś wreszcie o zdjęcia się upomni :diabloti:
Wstawie coś wieczorkiem jak mi sprzęty posłuszeństwa nie odmówią :mad:
[quote name='Aga76']Aż strach się bać... co to się będzie jutro działo :megagrin:[/quote]
Kurka nic sie nie działo .. nie pojechałam bo był taki korek, ze skręciłam do domu zamiast do centrum :cool1:
Jestem ciekawa czy zdążą mi ten pierścionek zrobić :roll:

Posted

[quote name='tigrunia']
Przydomek już chyba mam :cool1: Ale chyba taki, który mi się jednak nie podoba :p
[/QUOTE]

to znaczy jaki?

nie wydaje Ci się, że cos ostatnio coraz mniej nas na foto blogach...? wykruszamy sie czy co? :roll:

Posted

[quote name='Kasia']to znaczy jaki?

nie wydaje Ci się, że cos ostatnio coraz mniej nas na foto blogach...? wykruszamy sie czy co? :roll:[/quote]
Chyba Romantic Passion bo jak dzwoniłam do Wawki to mi powiedziała, że tylko ta propozycja została przesłana dalej.

Zima idzie Kasiu .. ludziska się rozleniwiły :p

Posted

[quote name='tigrunia']
Chyba Romantic Passion bo jak dzwoniłam do Wawki to mi powiedziała, że tylko ta propozycja została przesłana dalej.

Zima idzie Kasiu .. ludziska się rozleniwiły :p
[/QUOTE]

jak wiem czy to aż taki zły przydomek? nie znam sie na tym ale brzmi całkiem całkiem :lol:

a jakie plany na sylwestra?

Posted

[quote name='Kasia']jak wiem czy to aż taki zły przydomek? nie znam sie na tym ale brzmi całkiem całkiem :lol:

a jakie plany na sylwestra?[/quote]
No kurcze nie podoba mi się aż tak bardzo .. :roll: Moja pierwsza propozycja była "Gloria Victis" i nie przeszła :placz:

Właśnie planów brak .. :-( Nie mamy towarzystwa chętnego do klubu. Wolą się w domu schlać :cool1:

Posted

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czee
nie chcę być upierdliwa i natrętna :evil_lol:
ale B obiecała zdjęcia :cool1:
zdjęć do dziś brak :diabloti:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

ja kolejny rok w domku - TZ idzie do pracy...
ale nie narzekam, jakoś nie mam chęci na zabawę ani pijaństwo :roll:
może tak jak w tamtym roku spędzę go z Madźką i którąś z Was przy kompie? :cool3:

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czee
nie chcę być upierdliwa i natrętna :evil_lol:
ale B obiecała zdjęcia :cool1:
zdjęć do dziś brak :diabloti:
[/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/quote]
Cze M :loveu:
Zdjęcia napisałam toć, że będą wieczorem :p
[quote name='Kasia']ja kolejny rok w domku - TZ idzie do pracy...
może tak jak w tamtym roku spędzę go z Madźką i którąś z Was przy kompie? :cool3:[/quote]
Ja właśnie mam wielkie chęci. W zeszłym roku było super w klubie ! I z kulturką i fajna muzyka .. świetnie było :loveu: No ale niektórzy właśnie wolą się schlać :cool1:

Posted

[quote name='Kasia']ja kolejny rok w domku - TZ idzie do pracy...
może tak jak w tamtym roku spędzę go z Madźką i którąś z Was przy kompie? :cool3:[/quote]

[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dobry pomysł [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]
[/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ja też nigdzie nie ide :shake:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]
[FONT=Courier New][COLOR=Pink]kupie se likier jajeczny i cheja :evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[/COLOR] [/CENTER]

Posted

[quote name='nane']
[CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dobry pomysł [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]
[/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ja też nigdzie nie ide :shake:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]
[FONT=Courier New][COLOR=Pink]kupie se likier jajeczny i cheja :evil_lol:[/COLOR][/FONT]
[/COLOR] [/CENTER]
[/QUOTE]

było całkiem fajnie i wesoło :lol:
fajnie by było gdyby i w tym roku tak się złożyło....
o północy wspólny szampan :loveu:

Posted

[quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dobry pomysł [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta]
[/COLOR] [/CENTER]
[/quote]
A Ty od kiedy pijesz ?? :crazyeye: :evil_lol:

[quote name='Kasia']było całkiem fajnie i wesoło :lol:
fajnie by było gdyby i w tym roku tak się złożyło....
o północy wspólny szampan :loveu:[/quote]
Jak zostanę w domku to na pewno wpadnę na imprezkę :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Chyba Romantic Passion bo jak dzwoniłam do Wawki to mi powiedziała, że tylko ta propozycja została przesłana dalej.
[/quote]

[COLOR=magenta]Może być[/COLOR] :loveu:

Cze 2Be bezpierścionkowa :cool1:

Posted

[quote name='Aga76']Oj, nie przejmuj się :glaszcze: jeszcze będzie cudownie :loveu:[/quote]
Nie no muszę dziś koniecznie jechać do tego jubilera bo Łuki mnie zamorduje :placz:

Posted

[quote name='tigrunia']Nie no muszę dziś koniecznie jechać do tego jubilera bo Łuki mnie zamorduje :placz:[/quote]

To raczej nie masz wyboru :cool1: Ale coś mi się wydaje, że dziewczyny cię obronią :evil_lol: tylko kagańce im zdejmij

Posted

Cze Be :loveu: ja tez planów niet na sylwestra :shake: co roku sylwester był u Dawida, ale w tym roku nie chce zeby znowu on robił :cool1: i teraz jak spotykamy sie ze znajomymi to kazdy czeka by dawid wyszedl z inicjatywa bo nikt nie chce robić imprezy u siebie :evil_lol: