Aga76 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='tigrunia']Do miasta wybieram się jutro na przeszpiegi .. :p[/quote] Uwaga: Szpieg 2Be :cool1: w akcji... Quote
tigrunia Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Aga76']Uwaga: Szpieg 2Be :cool1: w akcji...[/quote] :diabloti: Lepiej wyciągajcie pierścionki w rozmiarze 7 :mad: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='tigrunia']:diabloti: Lepiej wyciągajcie pierścionki w rozmiarze 7 :mad: :evil_lol:[/quote] Aż strach się bać... co to się będzie jutro działo :megagrin: Quote
ladyyork Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Wy tu o butach i pierścionkach a ja chciałam zobaczyć Jessi:placz: dawać jej zdjęcia:mad: Quote
***Paulina*** Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ladyyork zdecydowanie się z tobą zgadzam... Też chcę fotki Jessi i Butterfly także:loveu: Ile można czekać??? Postarajcie się w końcu i dajcie coś nowego:mad: Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='ladyyork']Wy tu o butach i pierścionkach a ja chciałam zobaczyć Jessi:placz: dawać jej zdjęcia:mad:[/quote] [quote name='***Paulina***']Ladyyork zdecydowanie się z tobą zgadzam... Też chcę fotki Jessi i Butterfly także:loveu: Ile można czekać??? Postarajcie się w końcu i dajcie coś nowego:mad:[/quote] Wiedziałam, że nas kiedyś ktoś ochrzani za te pogaduszki o byle czym .. :evil_lol: I wiedziałam, że ktoś wreszcie o zdjęcia się upomni :diabloti: Wstawie coś wieczorkiem jak mi sprzęty posłuszeństwa nie odmówią :mad: [quote name='Aga76']Aż strach się bać... co to się będzie jutro działo :megagrin:[/quote] Kurka nic sie nie działo .. nie pojechałam bo był taki korek, ze skręciłam do domu zamiast do centrum :cool1: Jestem ciekawa czy zdążą mi ten pierścionek zrobić :roll: Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Kasia']to o czym dziś gadamy? :evil_lol:[/quote] Przydomek już chyba mam :cool1: Ale chyba taki, który mi się jednak nie podoba :p Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='tigrunia'] Przydomek już chyba mam :cool1: Ale chyba taki, który mi się jednak nie podoba :p [/QUOTE] to znaczy jaki? nie wydaje Ci się, że cos ostatnio coraz mniej nas na foto blogach...? wykruszamy sie czy co? :roll: Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Kasia']to znaczy jaki? nie wydaje Ci się, że cos ostatnio coraz mniej nas na foto blogach...? wykruszamy sie czy co? :roll:[/quote] Chyba Romantic Passion bo jak dzwoniłam do Wawki to mi powiedziała, że tylko ta propozycja została przesłana dalej. Zima idzie Kasiu .. ludziska się rozleniwiły :p Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='tigrunia'] Chyba Romantic Passion bo jak dzwoniłam do Wawki to mi powiedziała, że tylko ta propozycja została przesłana dalej. Zima idzie Kasiu .. ludziska się rozleniwiły :p [/QUOTE] jak wiem czy to aż taki zły przydomek? nie znam sie na tym ale brzmi całkiem całkiem :lol: a jakie plany na sylwestra? Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Kasia']jak wiem czy to aż taki zły przydomek? nie znam sie na tym ale brzmi całkiem całkiem :lol: a jakie plany na sylwestra?[/quote] No kurcze nie podoba mi się aż tak bardzo .. :roll: Moja pierwsza propozycja była "Gloria Victis" i nie przeszła :placz: Właśnie planów brak .. :-( Nie mamy towarzystwa chętnego do klubu. Wolą się w domu schlać :cool1: Quote
nane Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czee nie chcę być upierdliwa i natrętna :evil_lol: ale B obiecała zdjęcia :cool1: zdjęć do dziś brak :diabloti: [/COLOR][/FONT][/CENTER] Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ja kolejny rok w domku - TZ idzie do pracy... ale nie narzekam, jakoś nie mam chęci na zabawę ani pijaństwo :roll: może tak jak w tamtym roku spędzę go z Madźką i którąś z Was przy kompie? :cool3: Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]czee nie chcę być upierdliwa i natrętna :evil_lol: ale B obiecała zdjęcia :cool1: zdjęć do dziś brak :diabloti: [/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Cze M :loveu: Zdjęcia napisałam toć, że będą wieczorem :p [quote name='Kasia']ja kolejny rok w domku - TZ idzie do pracy... ale nie narzekam, jakoś nie mam chęci na zabawę ani pijaństwo :roll: może tak jak w tamtym roku spędzę go z Madźką i którąś z Was przy kompie? :cool3:[/quote] Ja właśnie mam wielkie chęci. W zeszłym roku było super w klubie ! I z kulturką i fajna muzyka .. świetnie było :loveu: No ale niektórzy właśnie wolą się schlać :cool1: Quote
nane Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Kasia']ja kolejny rok w domku - TZ idzie do pracy... ale nie narzekam, jakoś nie mam chęci na zabawę ani pijaństwo :roll: może tak jak w tamtym roku spędzę go z Madźką i którąś z Was przy kompie? :cool3:[/quote] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dobry pomysł [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ja też nigdzie nie ide :shake:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [FONT=Courier New][COLOR=Pink]kupie se likier jajeczny i cheja :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/COLOR] [/CENTER] Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='nane'] [CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dobry pomysł [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ja też nigdzie nie ide :shake:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [FONT=Courier New][COLOR=Pink]kupie se likier jajeczny i cheja :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/COLOR] [/CENTER] [/QUOTE] było całkiem fajnie i wesoło :lol: fajnie by było gdyby i w tym roku tak się złożyło.... o północy wspólny szampan :loveu: Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]dobry pomysł [/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [/COLOR][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]ja też nigdzie nie ide :shake:[/COLOR][/FONT][COLOR=Magenta] [FONT=Courier New][COLOR=Pink]kupie se likier jajeczny i cheja :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [/COLOR] [/CENTER] [/quote] A Ty od kiedy pijesz ?? :crazyeye: :evil_lol: [quote name='Kasia']było całkiem fajnie i wesoło :lol: fajnie by było gdyby i w tym roku tak się złożyło.... o północy wspólny szampan :loveu:[/quote] Jak zostanę w domku to na pewno wpadnę na imprezkę :loveu: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='tigrunia']Chyba Romantic Passion bo jak dzwoniłam do Wawki to mi powiedziała, że tylko ta propozycja została przesłana dalej. [/quote] [COLOR=magenta]Może być[/COLOR] :loveu: Cze 2Be bezpierścionkowa :cool1: Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=magenta]Może być[/COLOR] :loveu: Cze 2Be bezpierścionkowa :cool1:[/quote] Nie pasi mi :cool1: Dzięki .. :placz: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='tigrunia']Nie pasi mi :cool1: Dzięki .. :placz:[/quote] Oj, nie przejmuj się :glaszcze: jeszcze będzie cudownie :loveu: Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Aga76']Oj, nie przejmuj się :glaszcze: jeszcze będzie cudownie :loveu:[/quote] Nie no muszę dziś koniecznie jechać do tego jubilera bo Łuki mnie zamorduje :placz: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='tigrunia']Nie no muszę dziś koniecznie jechać do tego jubilera bo Łuki mnie zamorduje :placz:[/quote] To raczej nie masz wyboru :cool1: Ale coś mi się wydaje, że dziewczyny cię obronią :evil_lol: tylko kagańce im zdejmij Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cze Be :loveu: ja tez planów niet na sylwestra :shake: co roku sylwester był u Dawida, ale w tym roku nie chce zeby znowu on robił :cool1: i teraz jak spotykamy sie ze znajomymi to kazdy czeka by dawid wyszedl z inicjatywa bo nikt nie chce robić imprezy u siebie :evil_lol: Quote
Recommended Posts