Zuza i Noddy Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Kiedy będą nowe zdjęcia ślicznotek? Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Kiedy będą nowe zdjęcia ślicznotek?[/quote] Uwieczniłam ostatnio pierwszą kąpiel malucha wiec może dziś wieczorem wstawię :loveu: Quote
***Paulina*** Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='tigrunia']Uwieczniłam ostatnio pierwszą kąpiel malucha wiec może dziś wieczorem wstawię :loveu:[/quote] No to super:multi::multi::multi: Mam nadzieję, że nie tylko kąpiel... Quote
PositiveThought Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Obiecalas i fotków niet :placz: Kasia, mam nadzieję, że się dobrze bawisz z MŁODZIEZĄ :loveu: mlodzież fajna jest :razz: ja bylam ostatnio na osiemnastce, ale kameralnej :razz: a we wrzesniu to bylam na takiej że oboze :p W przyszlym roku to będzie szał :siara: Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Nie będzie fotków.. Łuki miał mi przywieźć od szwagra MOJĄ karte bo mu wczoraj pożyczył i duuupaaaaa :angryy: Pojechał .. będzie w niedzielę wieczorem :placz: Quote
Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='tigrunia']Nie będzie fotków.. Łuki miał mi przywieźć od szwagra MOJĄ karte bo mu wczoraj pożyczył i duuupaaaaa :angryy: Pojechał .. będzie w niedzielę wieczorem :placz:[/quote] Brzydko, bardzo fee :nono: Quote
Sara_i_Aris Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Cześć Be! Futra szczutczne są okropne, strasznie mi się nie podobają w dotyku, wizualnie są OK :shake: A prawdziwe niet, bo nie jestem za krzywdzeniem zwierzątek. Z chęcią bym popatrzyła na obróbkę zdjęć u specjalisty :loveu: Kocham grafikę :loveu: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Aga76']Brzydko, bardzo fee :nono:[/quote] Ano a bardzo brzydko .. :placz: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Be! Futra szczutczne są okropne, strasznie mi się nie podobają w dotyku, wizualnie są OK :shake: A prawdziwe niet, bo nie jestem za krzywdzeniem zwierzątek. Z chęcią bym popatrzyła na obróbkę zdjęć u specjalisty :loveu: Kocham grafikę :loveu:[/quote] Cześć Sara :loveu: Ja tam nie jestem za futrami ani sztucznymi ani prawdziwymi to już w ogóle. Może za młode jesteśmy Sara :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='tigrunia'] Ja tam nie jestem za futrami ani sztucznymi ani prawdziwymi to już w ogóle. Może za młode jesteśmy Sara :evil_lol:[/quote] no no no :cool: Quote
PositiveThought Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Ja nie chciałam pisać, że mi się nie podobają, co by się Darii przykro nie zrobiło :diabloti: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='PositiveThought']Ja nie chciałam pisać, że mi się nie podobają, co by się Darii przykro nie zrobiło :diabloti:[/quote] :evil_lol: Co Ty Atka.. D-E na pewno się nie obrazi bo kazdy swój gust ma :p Jeden się czuje w tym inny w tamtym .. nie ma co się czaić :evil_lol: Co porabiacie ? Bo mi nudzi się ... :cool1: Quote
Pegaza Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='tigrunia']Ano a bardzo brzydko .. :placz: Cześć Sara :loveu: Ja tam nie jestem za futrami ani sztucznymi ani prawdziwymi to już w ogóle. Może za młode jesteśmy Sara :evil_lol:[/quote] Czyzby to byla aluzja do mego wieku? nie musi sie wam podobac.. Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Pegaza']Czyzby to byla aluzja do mego wieku? nie musi sie wam podobac..[/quote] No i nie przyniosła mi prezentu :mdleje: Ja tam nawet nie wiem ile Ty masz lat D-E :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='tigrunia'] Co porabiacie ? Bo mi nudzi się ... :cool1:[/quote] Ano nic a nic... :loveu: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Aga76']Ano nic a nic... :loveu:[/quote] Ano to tak jak ja .. :roll: Trochę prania poskładałam i to wsio .. siedzę tu i kwitnę... Quote
Aga76 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Mała Rita']a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1:[/quote] Tuzin mikołajów :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='tigrunia']Ano to tak jak ja .. :roll: Trochę prania poskładałam i to wsio .. siedzę tu i kwitnę...[/quote] a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1: Quote
tigrunia Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Mała Rita']a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1:[/quote] Prezenty będą :sweetCyb: Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Mała Rita'] a do mnie zara goście przychodzą... na mikołajki :cool3: obym nie czuła sie jutro jak Kasia dzisiaj :cool1: [/QUOTE] hehe, i jak samopoczucie? :evil_lol: ja już pasuję! powiedzielismy sobie z TZtem, że jednak wolimy w domu zostać i po piwku sobie wypić i na drugi dzień normalnie funkcjonować niż umierać przez 2 kolejne bo imprezy nam się zachciało :p Ty to przynajmniej jeszcze poleżysz sobie a my przy Łukaszku? pomarzyć o leżeniu możemy :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Kasia']hehe, i jak samopoczucie? :evil_lol: ja już pasuję! powiedzielismy sobie z TZtem, że jednak wolimy w domu zostać i po piwku sobie wypić i na drugi dzień normalnie funkcjonować niż umierać przez 2 kolejne bo imprezy nam się zachciało :p Ty to przynajmniej jeszcze poleżysz sobie a my przy Łukaszku? pomarzyć o leżeniu możemy :cool1:[/quote] Kasik nie jest dobrze :shake: a jeszcze muszę przez pól miasta jechac o Fidka do rodziców :cool1: Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Mała Rita'] Kasik nie jest dobrze :shake: a jeszcze muszę przez pól miasta jechac o Fidka do rodziców :cool1: [/QUOTE] powiem tak jak Ty mi wczoraj: JUTRO BĘDZIE LEPIEJ, TRZA TO PRZESPAĆ :calus: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Kasia']powiem tak jak Ty mi wczoraj: JUTRO BĘDZIE LEPIEJ, TRZA TO PRZESPAĆ :calus: :evil_lol:[/quote] to żeś mi powiedziała :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 dziewczyny... spaać :placz: Umieram, nic nie odrobiłam przez ten weekend, a dziś nie dam rady :placz: Quote
Kasia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 hehe, kolejna umierająca :evil_lol: a czemuż to Atka nic nie odrobiłaś??? Quote
PositiveThought Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Wczoraj byłam u kolezanki "po zeszyty", wróciłam do domu, zaczynam coś przepisywać, koledzy dzwonią "przyjeżdżaj", więc czemu by nie? :cool3: Zeszło na mieście od 17.00 do 23.00, potem że ja jestem sama w mieszkaniu, no to przeciez mnie nie zostawią! Zebrali się o 11, potem sprzątalam... W piątek na mieście, bo się dawno nie widzieliśmy skoro bylam chora.. :loveu: Zleciało, a teraz nawet wstać nie mogę, co dopiero czytac :evil_lol: Quote
Recommended Posts