tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='dysia-u']Tigrunia boś fachowiec to powiedz /nie czuje jak się rymuje:lol:/ czy jak obetne yorusie przed zimą to zrobie jej tym na złość ?:evil_lol:[/quote] w obcinaniu to ja fachowiec żaden.. nigdy nikomu jeszcze nic nie obciełam :evil_lol: Na pewno zależy na jak krótko chcesz obciąć. Ale zawsze przecież ciucha możesz pieskowi zalożyć i będzie ciepło w doopkę :loveu: Quote
dysia-u Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 :-( oj z tym ciuchem to kiepsko , rodzina ciągle jest przeciw:shake: Quote
Pegaza Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Hej Be:p posprzatalam i mam luzzzzz:eviltong: ja dodam do wypowiedzi ze na zime wlosy zapuszczam zeby miala cieplej a i tak ubranko jesio ubieram.. bo moje to zmarzluszki sa.:p wszystko zalezy od Twojej wygody.. Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='dysia-u']:-( oj z tym ciuchem to kiepsko , rodzina ciągle jest przeciw:shake:[/quote] E tam... moja Jess w kubraczku biega jak mokro i zimno uszytym przez taks : [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zimowe-psie-kubraczki-szyte-na-miare-122825/[/url] :loveu: [quote name='Pegaza']Hej Be:p posprzatalam i mam luzzzzz:eviltong: ja dodam do wypowiedzi ze na zime wlosy zapuszczam zeby miala cieplej a i tak ubranko jesio ubieram.. bo moje to zmarzluszki sa.:p wszystko zalezy od Twojej wygody..[/quote] Hej D-E :multi: A co masz na obiad ? :cool3: Ja mam ochotę na frytki dziś albo kopytka :loveu: Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='dysia-u']:-( oj z tym ciuchem to kiepsko , rodzina ciągle jest przeciw:shake:[/quote] Hej:) Ja to bym tylko podcieła wlos...żeby piesek nie zamiatał liści wszystkiego co sie da włosami;)....a na któtko to na wiosne czy lato.:) Beata wiesz co sie dzieje z Kasią? pisze do niej na gg i cisza...... Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='AmiX']Hej:) Beata wiesz co sie dzieje z Kasią? pisze do niej na gg i cisza......[/quote] Hej Aniu :multi: Kasia jak niedostępna na gg to znaczy, że jej nie ma :p Zapracowana kobita :razz: Ja dzwoniłam do niej wczoraj ok 15 to było ok ;) Aaaa... w sumie nie do końca ok.. problemy zdrowotne :-( Zapomniałam :-( Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='tigrunia'] A co masz na obiad ? :cool3: Ja mam ochotę na frytki dziś albo kopytka :loveu:[/quote] To ja ci powiem co mam:evil_lol: mój ulubiony schabowy:loveu: z plasterkiem pomidora,gazylią i serem żółtymmmmm:loveu: do tego sałatka bez ziemniaków ....bo musze schudnąć do września:evil_lol: Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='AmiX']To ja ci powiem co mam:evil_lol: mój ulubiony schabowy:loveu: z plasterkiem pomidora,gazylią i serem żółtymmmmm:loveu: do tego sałatka bez ziemniaków ....bo musze schudnąć do września:evil_lol:[/quote] Ojj ale smaka robisz :mad: Quote
dysia-u Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='tigrunia']E tam... moja Jess w kubraczku biega jak mokro i zimno uszytym przez taks : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/zimowe-psie-kubraczki-szyte-na-miare-122825/[/URL] :loveu: dzięki:multi: nie wiem czy się nie skuszę. Jak ją zobaczą w kubraczku to... pokochają na nowo:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='dysia-u'] dzięki:multi: nie wiem czy się nie skuszę. Jak ją zobaczą w kubraczku to... pokochają na nowo:loveu::loveu::loveu:[/quote] Na pewno pokochają :loveu: :evil_lol: Jess ma takie dwa kubraczki :loveu: Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Mam jeszcze fotki :razz: Niestety to już ostatnie :placz: Śpiochają :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/31/34c0ae69e7a864f1.jpg[/IMG][/URL] Dzidzi z nowym tatusiem :loveu::evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/295/bbe309bed00cc958.jpg[/IMG][/URL] Już moje dziecię ma pierwszy puchar :diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/295/5f4e81e6d55aa015.jpg[/IMG][/URL] Szybko jednak jej się znudził .. :cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/406/8cebe7ba7b6444e3.jpg[/IMG][/URL] A tak jechały panny :loveu: Maleństwo u mnie, starsza u Ł :lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images44.fotosik.pl/31/b9a02ec36137480d.jpg[/IMG][/URL] Quote
***Paulina*** Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Śliczna:loveu::loveu::loveu: A jak tam się z Jessi dogadują??? Jessi nie jest zazdrosna??? Quote
dysia-u Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [url]http://images44.fotosik.pl/31/b9a02ec36137480d.jpg[/url] moja Mejsi ,tak jak Jess podróżuje samochodem. Tylko za kierownicą:angryy: Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='***Paulina***']Śliczna:loveu::loveu::loveu: A jak tam się z Jessi dogadują??? Jessi nie jest zazdrosna???[/quote] Nie .. Jess ucieka a Buffy ją goni - tak się bawią :diabloti: :evil_lol: Jess ją w pełni toleruje .. już się przyzwyczaiła do nowej lokatorki :loveu: Quote
Pegaza Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ano ja se zrobilam zapiekanki mrozonki:eviltong: a m-a wczorajszy niedzielny obiad:p matko jak on moze prowadzic samochod z psem na kolanach...:crazyeye: ja bym sie bala chyba... Quote
dysia-u Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 :eviltong: albo jaki tatuś duży :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Śliczna perełka:loveu::loveu: dopiero w rękach "tatusia";) widać jaka jest malutka:loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='Pegaza']Ano ja se zrobilam zapiekanki mrozonki:eviltong: a m-a wczorajszy niedzielny obiad:p matko jak on moze prowadzic samochod z psem na kolanach...:crazyeye: ja bym sie bala chyba...[/quote] Toś się wysiliła :evil_lol: Ja sama też tak z Jessi jeździłam .. w końcu nauczyłam ją jeździć na fotelu pasażera :razz: A jak jedziemy dalej to pakuje ją w kontener :razz: Ale Ł stwierdził, że mu żal Jess bo w kontenerku siedzi a mała na kolankach no i wziął ją do siebie :lol: [quote name='AmiX']Śliczna perełka:loveu::loveu: dopiero w rękach "tatusia";) widać jaka jest malutka:loveu::loveu:[/quote] No knypek z niej fajny jest :loveu: Quote
Pegaza Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Poniedzialki i soboty mam lajtowe w gotowaniu jezeli nie zostanie w poniedzialek dla nas wszystkich obiad niedzielny wtedy ida mrozonki a w sobote tez szybkie danie robie frytki, pierogi lub zapiekanki zalezy na co mam smaka:lol: aa uzalilo mu sie hehe Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='Pegaza']Poniedzialki i soboty mam lajtowe w gotowaniu jezeli nie zostanie w poniedzialek dla nas wszystkich obiad niedzielny wtedy ida mrozonki a w sobote tez szybkie danie robie frytki, pierogi lub zapiekanki zalezy na co mam smaka:lol: aa uzalilo mu sie hehe[/quote] Sprytne :cool3: Ja to ostatnio wcale nie gotuje :cool1: Zimno w chałupie mam :cool1: Quote
Pegaza Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ty ale jak zaczniesz gotowac to w kuchni sie cieplo robi hehe ano sie przeciez musze upraszczac zycie nie:cool1: nie byde cale zycie przy garach stac...:evil_lol: ide zaparzyc kawusie i ciacho mam:eviltong: hulahop idzie narazie w odstawke hehe jakos mi sie juz nie chce hulac...:roll: nie ma prostszych sposobow na pozbycie sie tu i owdzie..?:evil_lol: aa i drzyzge sie wlacze Quote
tigrunia Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 [quote name='Pegaza']Ty ale jak zaczniesz gotowac to w kuchni sie cieplo robi hehe ano sie przeciez musze upraszczac zycie nie:cool1: nie byde cale zycie przy garach stac...:evil_lol: ide zaparzyc kawusie i ciacho mam:eviltong: hulahop idzie narazie w odstawke hehe jakos mi sie juz nie chce hulac...:roll: nie ma prostszych sposobow na pozbycie sie tu i owdzie..?:evil_lol: aa i drzyzge sie wlacze[/quote] Zanim sie ciepło zrobi to ja już zamarzne :cool1: Ty no innego sposobu chyba nie ma :shake: Chociaż znajomy kupił sobie ostatnio takie cuś na brzuch ten pas masujący z mango i niby działa :roll: Quote
Pegaza Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 kuna noo juz nie zamowie z sklepu internetowego nic :mad:jedynie poprzez allegro..5 listopada zamowilam odzywke dla psow i od razu przelalam kase po kilku dniach przesylki nie ma.. pisze meila a Pani za dwa sie odezwala ze wyslala dzis czyli 12 listopada bo hurtownicy na wystawie byli...a zanim robilam przelew upewnilam sie czy maja moje zamowienie i przyszedl emeil ze odzywka wyjdzie w tym tygodniu czyli powinna byc wyslana oko 6-7 listopad noo i tak se czekam do dzis i juz trace cierpliwosc:angryy: wiec po co te klamstwa ze wysle szybko potem sie usprawiedliwila ze w hurtowni nie bylo a teraz co moze jej wogle nie wyslala a ja czekam nadaremnie :mad: Madzia daleko masz do tego mr doga? kurde moze jakbys zajrzala zapytala czy napewno wyslali....no chyba ze to drugi koniec Gdyni...eh poczekam do srody i bede tam dzwonic no chyba od 12 tyle dni nie idzie z Gdyni...:mad: Quote
AmiX Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 :lol: hhihihi To jeszcze nic.....ja czekam już 5 mies:lol: W maju zamówiłam na allegro gumki slikonowe potrzebne mi na wystawy w czerwcu....do tej pory ich nie mam:evil_lol: dobrze że tylko 15zł zapłaciłam;) Quote
Recommended Posts