Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='tigrunia']Ni.. z ropą teraz krucho :shake: Łuk załatwia sobie z 30 litrów na miesiąc .. więcej nie idzie :-( Ale diesle mniej palą i uwielbiam to mruczenie silnika :loveu: :evil_lol: [/quote] To mruczenie jestem w stanie zrozumieć :cool1: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76']To mruczenie jestem w stanie zrozumieć :cool1:[/quote] Ach jak ja to lubię :loveu: Nie no serio to Łuk mówi, ze diesle się niej psują :roll: Chodzi o silnikowe sprawy of corse ;) Ale nei wiem ile w tym prawdy :niewiem: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 - Puk, puk! - Kto tam? - Ja do Jarka. - A ja kombajn. [SIZE=1]:evil_lol:[/SIZE] Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76']- Puk, puk! - Kto tam? - Ja do Jarka. - A ja kombajn. [SIZE=1]:evil_lol:[/SIZE][/quote] :roflt:ale mi humor poprawiłaś!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Agunia nas rozwesela przedpołudniową porą :loveu: Za godzinke i 20 minut zmykam :multi: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='tigrunia']Agunia nas rozwesela przedpołudniową porą :loveu: Za godzinke i 20 minut zmykam :multi:[/quote] ja 4 i pół godziny i też lete :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Mała Rita']:roflt:ale mi humor poprawiłaś!!! :loveu::loveu::loveu:[/quote] Oby na jak najdłużej :bigok: Quote
PositiveThought Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 cze 2Be :grins: Człowieku pracy. Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Cze ludzie :hand: Wystawa w niedziele :loveu: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76'] - Puk, puk! - Kto tam? - Ja do Jarka. - A ja kombajn. [/QUOTE] pamiętasz te "dawne" wieczory kawałowe...? Idzie gówno obrabować bank. Spotyka drugie gówno i się pyta: -Gdzie idziesz? -obrabować bank. -mogę iść z tobą? -tak. Idą 2 gówna obrabować bank. Spotykają trzecie gówno i się pyta: gdzie idziecie? -obrabować bank. -mogę iść z wami? -tak. Idą trzy gówna obrabować bank. Spotykają sraczkę i się pyta: -Gdzie idziecie? -obrabować bank. -mogę iść z wami? -nie, bo to tylko dla twardzieli. Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Nauczycielka pyta dzieci: - Jakie znacie kolory jaj? Zosia: - Ja widziałam białe. Zgłasza się Jasiu: - A ja widziałem brązowe. Nauczycielka: - Gdzie takie jaja widziałeś? Jasiu: - Na plaży u murzyna. Nauczycielka: - Jasiu!! Dwója!! Jasiu: - Wiem były dwa. Nauczycielka: -Jasiu!! Pała!! Jasiu: - Pała też była. I juz spadam :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Kasia']pamiętasz te "dawne" wieczory kawałowe...? Idzie gówno obrabować bank. Spotyka drugie gówno i się pyta: -Gdzie idziesz? -obrabować bank. -mogę iść z tobą? -tak. Idą 2 gówna obrabować bank. Spotykają trzecie gówno i się pyta: gdzie idziecie? -obrabować bank. -mogę iść z wami? -tak. Idą trzy gówna obrabować bank. Spotykają sraczkę i się pyta: -Gdzie idziecie? -obrabować bank. -mogę iść z wami? -nie, bo to tylko dla twardzieli.[/quote] :roflt::roflt::roflt: Ja tyż mam dobry :megagrin: : Dwie blondynki chciały zdobyć nagrodę Nobla. Jedna wpadła na genialny pomysł: - No to może polecimy na Słońce? Druga odpowiada: - No coś Ty, głupia? Spalimy się. - To polecimy w nocy. Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiedzy nogami? Mama na to: szczoteczke... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku... Mama: A skąd wiesz? Jasio: Bo widziałem ja wczoraj sąsiadce zęby czyścił... jak mam więcej nie wklejać to gadajcie :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Kasia']Nauczycielka pyta dzieci: - Jakie znacie kolory jaj? Zosia: - Ja widziałam białe. Zgłasza się Jasiu: - A ja widziałem brązowe. Nauczycielka: - Gdzie takie jaja widziałeś? Jasiu: - Na plaży u murzyna. Nauczycielka: - Jasiu!! Dwója!! Jasiu: - Wiem były dwa. Nauczycielka: -Jasiu!! Pała!! Jasiu: - Pała też była. I juz spadam :evil_lol:[/quote] Kasik, dobre :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Ale tutaj u Was wesolutko.Pozdrawiammy wikendowo. Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Kasia']Jasio wchodzi do łazienki gdy mama sie kąpie i pyta: mamo co ty masz tam pomiedzy nogami? Mama na to: szczoteczke... Jasio mówi: A tato ma lepsza bo na patyku... Mama: A skąd wiesz? Jasio: Bo widziałem ja wczoraj sąsiadce zęby czyścił... jak mam więcej nie wklejać to gadajcie :evil_lol:[/quote] :mdleje::roflt::roflt: Dawaj! Posmiejemy sie z wieczora :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Żona do męża: - Tak bardzo chciałabym, żebyśmy kupili samochód. Mogłabym prowadzić, poznalibyśmy świat. - Ten czy tamten? Babcia krzyczy do Jasia: - Jasiu, co Ty tam robisz na strychu? - A walę konia, babciu - odpowiada Jasiu. Na to babcia: - Wal go mocniej. Pomyśleć, gdzie to bydle wlazło! Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 :roflt: ale ubaw, same nowości jak dla mnie! Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Przychodzi facet do apteki po prezerwatywy, a tam młoda i ładna aptekarka. Facecik stremowany mówi nieśmiało: - Poproszę palto, ale wie pani nie na mnie całego, ale takie mniejsze... Aptekarka podaje paczuszkę i mówi: - Jeśli potrzebuje pan futrzany kołnierzyk to kończę pracę o godz. 20... Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Kubuś Puchatek przybiega do prosiaczka i mówi: - Wiem co się z tobą stanie jak dorośniesz... - A co, czytałeś mój horoskop? - Nie, książkę kucharską. Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Pijany w tramwaju zaczepia kobietę, a ona do niego mówi: - Panie! Pan jest pijany! - A pani jest brzydka. Natomiast ja jutro będę trzeźwy! Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 [quote name='Kasia']Pijany w tramwaju zaczepia kobietę, a ona do niego mówi: - Panie! Pan jest pijany! - A pani jest brzydka. Natomiast ja jutro będę trzeźwy![/quote] :roflt::roflt: Idzie Jasiu i Małgosia przez las. Jasiu wkłada Małgosi rękę do majteczek i mówi: - Co okresik? - Nie, biegunka. :megagrin: Quote
Pegaza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 W murziński wiosce rodzi się biołe dziecko. Poruszynie, konsternacja, rodzice idom do szamana. - Szamanie, my som oba czorne a dziecko się urodziyło biołe, jak to może być? - A robiyliście to po murzińsku? - No ja, ja, po murzińsku! - Ale tak od zadola po murzińsku? - No! Od zadola po murzińsku! - A palec w dupie boł? - Niy było. - No to tyndy się światło dostało Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 :evil_lol::evil_lol: i palec wszystkiemu winien! Quote
Pegaza Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Włazi Oma do autobusu i pyto sie kerowcy: - Synku chcesz orzeszka? - Poprosza. Na drugi dziyń to samo, kerowca dostoł orzeszka, ale godo do omy: - To niych pani tyż zjy. - Synku jo już niy mom zymbów. Trzeci dziyń zaś : - Synku chcesz orzeszka? Kierowca zaciekawiony pyto: - Oma, a skond wy bierecie take dobre orzeszki? - Z Toffifee... Quote
Recommended Posts