Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nooo.. łazienka jest extra :evil_lol:

Ja dziś łaziłam w poszukiwaniu mebli do mojej sypialni ale doopa .. nie ma nic ciekawego więc chyba jednak z Wa-wy będę musiała Ikeowskie komody wieźć :cool1:
Co do listew wybrałam jednak sosnowe i jutro mam nadzieję już zostaną przykręcone. Kupię też te listwy kasetonowe przysufitowe bo dziś widziałam fajne takie wąziutkie tylko pojadę do Casto.. moze tańsze będą.

No i Jessi :loveu:
Tak uwielbia jeździć :loveu:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/354/89e22b41accff4a7.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/355/d515de246843452a.jpg[/IMG][/URL]
To z sarenkami :diabloti: Trochę się ich bała :evil_lol:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/272/9c6ab90619ca437c.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/7/994fca49b740902e.jpg[/IMG][/URL]
Koniec bo się bateria rozładowała :cool1:

Posted

Te listwy przysufitowe to naprawdę fajna sprawa i ładnie to wyglada :lol:

Robota domkowa idzie do przodu. Na kiedy planowany koniec jest?

Jessi lubi jazdę jak Fidlak. Nos przy szybie musi być :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']Te listwy przysufitowe to naprawdę fajna sprawa i ładnie to wyglada :lol:

Robota domkowa idzie do przodu. Na kiedy planowany koniec jest?

Jessi lubi jazdę jak Fidlak. Nos przy szybie musi być :loveu:[/quote]
Nom .. tyż tak stwierdziłam więc kupuje :loveu:

Koniec? nie wiadomo.. w przyszłym roku mama chce się wprowadzić ale czy to już koniec będzie to wątpię :shake:

Posted

Cze Be:p
fotki zaliczylam
okna dzwiekoszczelne macie?:roll:
a moje zas lubią jedna kolana, druga na rękach a ja sie ruszyc nie moge:roll: ale Livka polubila jazde samochodem..i to jest pozytywny plus dla niej:loveu:wiec jakos te ręce wytrzymia heheh

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Be:p
fotki zaliczylam
okna dzwiekoszczelne macie?:roll:
a moje zas lubią jedna kolana, druga na rękach a ja sie ruszyc nie moge:roll: ale Livka polubila jazde samochodem..i to jest pozytywny plus dla niej:loveu:wiec jakos te ręce wytrzymia heheh[/quote]
Cze D-E :loveu:
Okna dzwiękoszczelne?? Gdzie ? U mnie czy czy mama planuje? Aaaa.. o samoloty Ci chodzi? :evil_lol: Nie - ja okien takowyh nie mam. Mam zwykłe okna drewniane ale wcale mi te samoloty nie przeszkadzają. Latają może z 2-3 razy na dzień więc nie jest źle ;) Okolica spokojna, wiosną ładnie ptaszki mi śpiewają :loveu:
Ja Jess nie pozwalam siedzieć mi na kolanach jak prowadzę :shake: Kupiłam jej specjalnie torbę do jazdy ale to na dłuższe trasy.. na krótsze siada grzecznie na fotelu pasażera :loveu:

Widziałyście wczoraj kulisy M jak Miłość?? Mój ziomek z tortem był :loveu: Zaraz do niego dzwoniłam co by sie po autograf zapisać :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']2B, bajki wysłane ;)
polecony priorytet więc do soboty powinien dojść.[/quote]
:sweetCyb::sweetCyb: Może jeszcze sobie obejżeć zdąze :evil_lol:

Cze Agnes :loveu:

Samochody oglądam i sama już nie wiem jaki bym chciała :niewiem:

Posted

[quote name='madziasto4']Żeby Ci Jess nie wyfrunęła z tego samochodu :evil_lol:[/quote]
Spoko - ona się twardo trzyma :loveu:

Madzka spisałam se przepisa na jabłecznika i moze dzis z Łukim zrobie.. chociaż on tera taki sławny to nie wiadomo czy się tknie :shake::-o :evil_lol:
Kurde cukiernika mieć w domu i ciasto trza samemu robić :mad:

Posted

Witam:p

wlasnie o te samoloty mi chodzilo ale jak nic nie slyszysz to po co takie okna..

czy ja dobrze rozumiem ze Twoj men byl w kadrze?

gdzie ten przepis zarloki gdzie?
ja dzis gotowca kupilam jablkowego:p

Posted

Kurde, a ja nie widziałam kulis buuu

D-E, ja sama nie pamietam gdzie ten przepis dawałam :hmmmm:
Przeleć się albo do Fidlastej, albo do Kaprysio-Fionek albo... do mnie? :hmmmm: Nie, u mnie nie :hmmmm:

Posted

[quote name='Pegaza']Witam:p

wlasnie o te samoloty mi chodzilo ale jak nic nie slyszysz to po co takie okna..

czy ja dobrze rozumiem ze Twoj men byl w kadrze?

gdzie ten przepis zarloki gdzie?
ja dzis gotowca kupilam jablkowego:p[/quote]
Hej D-E ;)
Hmm.. Nie wiem co zrozumiałaś, ale mój men był w kulisach M jak Miłość wczoraj. W sobote byl w Bydgoszczy zlot fanów M jak miłość i on tam jechał z tortem od Sowy z jeszcze jednym chłopakiem. Pakuje się na wszystkie imprezy z tymi tortami :evil_lol: Nie dość, ze w TV wystąpił, często w gazetach to jeszcze mu za to płacą :evil_lol:
[quote name='madziasto4']Kurde, a ja nie widziałam kulis buuu

D-E, ja sama nie pamietam gdzie ten przepis dawałam :hmmmm:
Przeleć się albo do Fidlastej, albo do Kaprysio-Fionek albo... do mnie? :hmmmm: Nie, u mnie nie :hmmmm:[/quote]
Przepis jest u Kapryśko-Fionkowej :loveu:

Posted

[quote name='Mała Rita']proszę, proszę to my tu sławnych ludzików też mamy :loveu: :lol:[/quote]
HiHi no mamy :loveu: Tigrunia też sławna je ! A co ! :grins:
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/272/bad91893f971c48a.jpg[/IMG][/URL]
EDIT: No i doopa blada - zapomniałam, ze nic nie kombinowałam z tym zdjęciem i nie widać :placz: W każdym bądź razie to zdjęcie z gazety "Czas Chojnic" i jest na nim tigrunia, Iberia, Cardea z mami i Monika oraz psiaki :loveu: na wystawie of corse ;)

Posted

[quote name='Pegaza']Beata jak dobrze płacą to go posylaj z tymi tortami hehehe

no nie Beata Ty sie wszedzie wcisniesz w kadr heheh

za niedlugo bedziemy pisac jasnie Pani Beato:evil_lol:[/quote]
Ojj jak ja by, chciała zeby i mi tak płacili :placz:

Trza sie promować - a co! :grins:

:megagrin: Na razie pozostańmy przy 2Be :evil_lol:

Posted

Wiecie co ja mam dosyc bylam te fronty zamowic i co facet ktory mial byc nie ma...
jak jutro tego c......a nie bedzie to sie zalamie:wallbash::bigcry:

i sie pobeczalam i sie wyklnelam... ja chce miec juz tą kuchnie skonczoną trafic na taką firme to trzeba miec pecha...

Posted

Ojj współczuje :-( Tak to niestety jest. Firmy idą na ilość nie na jakość, pomijają starych klientów przyjmując nowych, nie wyrabiają sie z zamówieniami .. Masakra :shake: Dlatego nie zamawiam nigdzie mebli do sypialni - kupię w Ikei :evil_lol: Ale muszę zamówić w końcu gdzieś szafkę do łazienki no i nie wiem gdzie :placz: Nie pójdę już do tej firmy co moją kuchnię robiła :mad: Na mojej ulicy robią taką firmę, która robi meble na zamówienie ale nie mam pojęcia kiedy otwierają ? Nic nie napisali :roll: