Mała Rita Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 śliczny, mnie najbardziej podoba sie łazienka :loveu: Quote
tigrunia Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Nooo.. łazienka jest extra :evil_lol: Ja dziś łaziłam w poszukiwaniu mebli do mojej sypialni ale doopa .. nie ma nic ciekawego więc chyba jednak z Wa-wy będę musiała Ikeowskie komody wieźć :cool1: Co do listew wybrałam jednak sosnowe i jutro mam nadzieję już zostaną przykręcone. Kupię też te listwy kasetonowe przysufitowe bo dziś widziałam fajne takie wąziutkie tylko pojadę do Casto.. moze tańsze będą. No i Jessi :loveu: Tak uwielbia jeździć :loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/354/89e22b41accff4a7.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/355/d515de246843452a.jpg[/IMG][/URL] To z sarenkami :diabloti: Trochę się ich bała :evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/272/9c6ab90619ca437c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/7/994fca49b740902e.jpg[/IMG][/URL] Koniec bo się bateria rozładowała :cool1: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Ja ostatnio robiłam remont mieszkania i w CASTORAMIE czy LEROY MERLIN panowie ochroniarze dzień dobry mi juz mówili tak często bywałam :lol: Quote
Kasia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Te listwy przysufitowe to naprawdę fajna sprawa i ładnie to wyglada :lol: Robota domkowa idzie do przodu. Na kiedy planowany koniec jest? Jessi lubi jazdę jak Fidlak. Nos przy szybie musi być :loveu: Quote
tigrunia Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 [quote name='Kasia']Te listwy przysufitowe to naprawdę fajna sprawa i ładnie to wyglada :lol: Robota domkowa idzie do przodu. Na kiedy planowany koniec jest? Jessi lubi jazdę jak Fidlak. Nos przy szybie musi być :loveu:[/quote] Nom .. tyż tak stwierdziłam więc kupuje :loveu: Koniec? nie wiadomo.. w przyszłym roku mama chce się wprowadzić ale czy to już koniec będzie to wątpię :shake: Quote
Pegaza Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Cze Be:p fotki zaliczylam okna dzwiekoszczelne macie?:roll: a moje zas lubią jedna kolana, druga na rękach a ja sie ruszyc nie moge:roll: ale Livka polubila jazde samochodem..i to jest pozytywny plus dla niej:loveu:wiec jakos te ręce wytrzymia heheh Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Pegaza']Cze Be:p fotki zaliczylam okna dzwiekoszczelne macie?:roll: a moje zas lubią jedna kolana, druga na rękach a ja sie ruszyc nie moge:roll: ale Livka polubila jazde samochodem..i to jest pozytywny plus dla niej:loveu:wiec jakos te ręce wytrzymia heheh[/quote] Cze D-E :loveu: Okna dzwiękoszczelne?? Gdzie ? U mnie czy czy mama planuje? Aaaa.. o samoloty Ci chodzi? :evil_lol: Nie - ja okien takowyh nie mam. Mam zwykłe okna drewniane ale wcale mi te samoloty nie przeszkadzają. Latają może z 2-3 razy na dzień więc nie jest źle ;) Okolica spokojna, wiosną ładnie ptaszki mi śpiewają :loveu: Ja Jess nie pozwalam siedzieć mi na kolanach jak prowadzę :shake: Kupiłam jej specjalnie torbę do jazdy ale to na dłuższe trasy.. na krótsze siada grzecznie na fotelu pasażera :loveu: Widziałyście wczoraj kulisy M jak Miłość?? Mój ziomek z tortem był :loveu: Zaraz do niego dzwoniłam co by sie po autograf zapisać :evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Foty budowlane :evil_lol: pikne i Jess samochodowa :loveu: Dobry. Quote
Kasia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 2B, bajki wysłane ;) polecony priorytet więc do soboty powinien dojść. Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Kasia']2B, bajki wysłane ;) polecony priorytet więc do soboty powinien dojść.[/quote] :sweetCyb::sweetCyb: Może jeszcze sobie obejżeć zdąze :evil_lol: Cze Agnes :loveu: Samochody oglądam i sama już nie wiem jaki bym chciała :niewiem: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Żeby Ci Jess nie wyfrunęła z tego samochodu :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='madziasto4']Żeby Ci Jess nie wyfrunęła z tego samochodu :evil_lol:[/quote] Spoko - ona się twardo trzyma :loveu: Madzka spisałam se przepisa na jabłecznika i moze dzis z Łukim zrobie.. chociaż on tera taki sławny to nie wiadomo czy się tknie :shake::-o :evil_lol: Kurde cukiernika mieć w domu i ciasto trza samemu robić :mad: Quote
Pegaza Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Witam:p wlasnie o te samoloty mi chodzilo ale jak nic nie slyszysz to po co takie okna.. czy ja dobrze rozumiem ze Twoj men byl w kadrze? gdzie ten przepis zarloki gdzie? ja dzis gotowca kupilam jablkowego:p Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Kurde, a ja nie widziałam kulis buuu D-E, ja sama nie pamietam gdzie ten przepis dawałam :hmmmm: Przeleć się albo do Fidlastej, albo do Kaprysio-Fionek albo... do mnie? :hmmmm: Nie, u mnie nie :hmmmm: Quote
Aga76 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ja mieć przepisa smakowego :loveu: od Madzi Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Pegaza']Witam:p wlasnie o te samoloty mi chodzilo ale jak nic nie slyszysz to po co takie okna.. czy ja dobrze rozumiem ze Twoj men byl w kadrze? gdzie ten przepis zarloki gdzie? ja dzis gotowca kupilam jablkowego:p[/quote] Hej D-E ;) Hmm.. Nie wiem co zrozumiałaś, ale mój men był w kulisach M jak Miłość wczoraj. W sobote byl w Bydgoszczy zlot fanów M jak miłość i on tam jechał z tortem od Sowy z jeszcze jednym chłopakiem. Pakuje się na wszystkie imprezy z tymi tortami :evil_lol: Nie dość, ze w TV wystąpił, często w gazetach to jeszcze mu za to płacą :evil_lol: [quote name='madziasto4']Kurde, a ja nie widziałam kulis buuu D-E, ja sama nie pamietam gdzie ten przepis dawałam :hmmmm: Przeleć się albo do Fidlastej, albo do Kaprysio-Fionek albo... do mnie? :hmmmm: Nie, u mnie nie :hmmmm:[/quote] Przepis jest u Kapryśko-Fionkowej :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 proszę, proszę to my tu sławnych ludzików też mamy :loveu: :lol: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Mała Rita']proszę, proszę to my tu sławnych ludzików też mamy :loveu: :lol:[/quote] HiHi no mamy :loveu: Tigrunia też sławna je ! A co ! :grins: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images26.fotosik.pl/272/bad91893f971c48a.jpg[/IMG][/URL] EDIT: No i doopa blada - zapomniałam, ze nic nie kombinowałam z tym zdjęciem i nie widać :placz: W każdym bądź razie to zdjęcie z gazety "Czas Chojnic" i jest na nim tigrunia, Iberia, Cardea z mami i Monika oraz psiaki :loveu: na wystawie of corse ;) Quote
Mała Rita Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 fiu, fiu, żem pod wrażeniem :loveu: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Mała Rita']fiu, fiu, żem pod wrażeniem :loveu:[/quote] :megagrin: Ja tyż :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Beata jak dobrze płacą to go posylaj z tymi tortami hehehe no nie Beata Ty sie wszedzie wcisniesz w kadr heheh za niedlugo bedziemy pisac jasnie Pani Beato:evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 [quote name='Pegaza']Beata jak dobrze płacą to go posylaj z tymi tortami hehehe no nie Beata Ty sie wszedzie wcisniesz w kadr heheh za niedlugo bedziemy pisac jasnie Pani Beato:evil_lol:[/quote] Ojj jak ja by, chciała zeby i mi tak płacili :placz: Trza sie promować - a co! :grins: :megagrin: Na razie pozostańmy przy 2Be :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Wiecie co ja mam dosyc bylam te fronty zamowic i co facet ktory mial byc nie ma... jak jutro tego c......a nie bedzie to sie zalamie:wallbash::bigcry: i sie pobeczalam i sie wyklnelam... ja chce miec juz tą kuchnie skonczoną trafic na taką firme to trzeba miec pecha... Quote
tigrunia Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Ojj współczuje :-( Tak to niestety jest. Firmy idą na ilość nie na jakość, pomijają starych klientów przyjmując nowych, nie wyrabiają sie z zamówieniami .. Masakra :shake: Dlatego nie zamawiam nigdzie mebli do sypialni - kupię w Ikei :evil_lol: Ale muszę zamówić w końcu gdzieś szafkę do łazienki no i nie wiem gdzie :placz: Nie pójdę już do tej firmy co moją kuchnię robiła :mad: Na mojej ulicy robią taką firmę, która robi meble na zamówienie ale nie mam pojęcia kiedy otwierają ? Nic nie napisali :roll: Quote
PositiveThought Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 A tutaj zawsze tak jakoś o interesach i ważnych sprawach, noo... :hmmmm: 2Be, oderwij się kurde od tego. Dzess taka równiutko na mordzince obciachana jest? Quote
Recommended Posts