Kincia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Dobryy :diabloti: To bedzie duuuzo fotek :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Cze Kincia :multi: Chodzi Ci o fotki tancerza ? :evil_lol: Quote
Kincia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='tigrunia']Cze Kincia :multi: Chodzi Ci o fotki tancerza ? :evil_lol:[/quote] O te ze zlotu yorasków :evil_lol: Ale tancerza tez mogą być :diabloti: Quote
PositiveThought Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='tigrunia']Torcik własnie uzgodniłam z kierownikiem i będzie cudownie słodkie męskie przyrodzenie :evil_lol:[/quote] :roflt: ja też chcę takiego torta :lol: cze BE! Quote
tigrunia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Kincia']O te ze zlotu yorasków :evil_lol: Ale tancerza tez mogą być :diabloti:[/quote] Heh spoko .. postaram się i o jedne i o drugie :razz: [quote name='cardea']jakie rozrywkowe :cool3:[/quote] a jak :grins: Spakowana? :loveu: [quote name='PositiveThought']:roflt: ja też chcę takiego torta :lol: cze BE![/quote] Hihi :evil_lol: Dam Ci foto :eviltong: Cze Ateczko :multi: Quote
Kasia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Daj syskim foto tego torcika! My też chcey looknac se na to cudo :diabloti: Tak w ogóle to cze Beatrycze :loveu: Quote
tigrunia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Spokojnie .. starczy dla wszystkich :evil_lol: Cze Kaś :loveu: Quote
PositiveThought Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :evil_lol: na urodziny poproszę kolegów o takiego torta, będą zachwyceni :diabloti: oj dobry humorek masz, fajno :loveu: Quote
tigrunia Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Mam humorek :loveu: Zaraz wyjeżdżamy :multi: Cardelki o 16:20 mają pociąg i tyż jadą ... :multi::multi: Ojj bedzie się działo :loveu: Mykam laski .. do niedzieli pewnie .. paaaaaa Quote
PositiveThought Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 baw się szampańsko, i tu, i tam, kochana! :calus: Quote
kamila.m Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Przepiękna, sama radość z takiej cudownej psinki:loveu: Wielkie gratulacje:multi: Quote
tigrunia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 No to jestem :loveu: Witamy Kamilo w naszych skromnych progach :grins: Więc tak: zlocik Yorków niestety nie udał się tak jak miał :roll: Było parę problemów, późno poszłyśmy spać, praktycznie spóźniłyśmy się na wstawe bo gdzieś o 10 dopiero zaparkowałam samochód bo taki straszny korek był :shake: Jakiś dziadek we mnie puknął :angryy: Tak sie idiota wpychał, że oberwało moje tylne, lewe koło :angryy: Śladu na szczescie nie ma tylko kołpak lekko sie wygiął. Musze sprawdzić w sumie dokładniej bo nie wiem czy z felgą wszystko ok. Sędzia podzielił młodzież na 4 grupy (bo było 35 suk) i dzięki temu było trohę czasu na uczesanie piesków ale i tak wszystko w nerwach :roll: No i muszę się oczywiście pochwalić, bo Jessi dostała ocenę doskoknałą :sweetCyb: Bardzo bardzo bardzo się cieszę - to już jej druga doskonała i no i ta jedna dobra :cool1: Zobaczymy jaki będzie bilans końcowy - przed nami jeszcze 3 wystawy w tym roku - więcej nie planuję. Pojedziemy za tydzień do Torunia, potem wystawa Yorków w Bydgoszczy i międzynarodowa w Poznaniu. Zdjęć nie mam .. muszę wysępić od Kasi :mad: Marta chyba też jakieś porobiła. Na temat panieńskiego opowiem potem, teraz ide dom sprzątać, bo przez weekend zapuścił się potwornie przez ten remont :shake: Quote
Aga76 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Cze [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSpirates.gif[/IMG] Gratuluję !!! [COLOR=PaleTurquoise]Goopek samochodowy...[/COLOR] Quote
tigrunia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Cze Aguś :multi: Dziękuję :loveu: [COLOR=paleturquoise]No głupek :angryy: Nawet sie nie patrzył gdzie jedzie tylko śmiało prosto na mnie :angryy:[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 nie lubię samochodowych palantów, zawsze chętnie im środkowe palce pokazuję :evil_lol: gratulujemy, Jessi w pełni na ocenkę zasłużyła :loveu: bosz, zastanawiam się, ile piesów będzie w Poznaniu :mdleje: Quote
tigrunia Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Jess piknie dziękuje :loveu: Wczoraj mama do wujka ją zabrała a ja dopiero sie dowiedziałam :-o) No podejzewam, ze w Poznaniu będzie jeszcze wiecej jak w Sopocie - tu było 35 suk w młodzieży. Tylko tak właśnie myślę, czy Jess jeszcze się zmieści wiekowo w młodzieży? Zara lookne kiedy ta wystawa dokładnie jest :roll: EDIT: Niestety już będzie miała 19 m-cy bo wystawa 8-9 a ona 6 urodzona :roll: No trudno .. pójdziemy w pośredniej. Mam nadzieję, że się nie czepną że czarna :cool1: Quote
Sara_i_Aris Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cześć Beatko! Oj buuu, czyli w Kielcach się nie spotkamy :-( [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Mam tylko nadzieję, że nic nie wypadnie i będziemy mogli tam wystąpić...[/COLOR][/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Nawet w Białymstoku się nie spotkamy... rok temu nie wypaliło, ale w tym musimy pojechać, chcę oswoić małą z wystawami.[/COLOR][/SIZE] Ocenki też gratuluję :multi: Jessi ma jeszcze czas, żeby się wybarwić ;) Quote
tigrunia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Cze Sarka:loveu: Białystok dla mnie za daleko :roll: Ale dziewczyny chcą jechać (Kasia od Iberii i Cardełki) Jess mam nadzieję, że się nie wybarwi wcale :eviltong: Quote
Kasia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Cze :p Gratulujemy oceny doskonałej! Zasłużona :loveu: Opowiadaj o panieńskim i Panu rozbierającym :evil_lol: Fotki masz? Quote
tigrunia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Cze Kasiu :loveu: Dziękujemy bardzo :loveu: O kawalerskim dobra .. tak na szybko : Spóźniłam sie 15 minut bo dopiero o 16 wróciłam do domu z Sopotu a impreza 17 zacząć się miała ... marzyłam , żeby jesio choć na pół godzinki się kimnąć bo byłam strasznie zmęczona i niewyspana no i niestety nie udało się :placz: No więc spóźniłam się, ale Panny Młodej jesio nie było :evil_lol: I były tylko 2 laski z 11 wiec loozik ;). Tort był extra :diabloti: W podobnym kształcie były również słomki a nawet makaron :crazyeye: Pojadłyśmy, popiłyśmy i o 21 zamówiłyśmy 3 taksówki. Pojechałyśmy do klubu. Tam trochę się doprawiłyśmy i Pan policjant punktualnie o 24 sie zjawił. Show było niezłe.. zrobił to profesjonalnie i nawet przystojny był :razz: Ance sie podobało i to najważniejsze. Dla mnie to było żenujące i jakby mi takiego gościa zamówili na Panieński to bym sie lekko w*****ła :shake: Zaraz po jego występie się zmyłam bo akurat koleżanka też w tą stronę jechała to się z nią zabrałam. Zgubiłam 50 zł :cool1: Zdjęć nie mam jeszcze. Mam tylko pare ale to takie poprzebierane. Jedno jest u Iberii w galerii ;) Quote
Kasia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nie zrobiłaś fotki torta? Co do Pana to też nie chciałabym takiego prezentu...Nie bawi mnie takie coś. Quote
tigrunia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Kasia']Nie zrobiłaś fotki torta? Co do Pana to też nie chciałabym takiego prezentu...Nie bawi mnie takie coś.[/quote] Ja nie brałam aparatu. Fotki są porobione tylko muszę wyciągnąć od lasek. A tancerz był zamówiony bo Anka chciała .. ja bym w życiu nie chciała.. może jakby tylko tańczył, ale on brał ja za ręce i np. na goły tyłek sobie kładł :cool1: Quote
tigrunia Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 No strasznie fuj .. jak dla mnie żenada :cool1: Widziałaś zdjecie u Iberii? Kurde nie wiem czy tu mozna takie zdjęcia zamieszczać .. moze dzieci patrzą ? :p Quote
Recommended Posts