Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='tigrunia']Cze Kincia :multi:
Chodzi Ci o fotki tancerza ? :evil_lol:[/quote]

O te ze zlotu yorasków :evil_lol:

Ale tancerza tez mogą być :diabloti:

Posted

[quote name='Kincia']O te ze zlotu yorasków :evil_lol:

Ale tancerza tez mogą być :diabloti:[/quote]
Heh spoko .. postaram się i o jedne i o drugie :razz:
[quote name='cardea']jakie rozrywkowe :cool3:[/quote]
a jak :grins: Spakowana? :loveu:
[quote name='PositiveThought']:roflt:

ja też chcę takiego torta :lol:

cze BE![/quote]
Hihi :evil_lol:
Dam Ci foto :eviltong:
Cze Ateczko :multi:

Posted

Mam humorek :loveu: Zaraz wyjeżdżamy :multi: Cardelki o 16:20 mają pociąg i tyż jadą ... :multi::multi: Ojj bedzie się działo :loveu: Mykam laski .. do niedzieli pewnie .. paaaaaa

Posted

No to jestem :loveu:
Witamy Kamilo w naszych skromnych progach :grins:

Więc tak: zlocik Yorków niestety nie udał się tak jak miał :roll: Było parę problemów, późno poszłyśmy spać, praktycznie spóźniłyśmy się na wstawe bo gdzieś o 10 dopiero zaparkowałam samochód bo taki straszny korek był :shake: Jakiś dziadek we mnie puknął :angryy: Tak sie idiota wpychał, że oberwało moje tylne, lewe koło :angryy: Śladu na szczescie nie ma tylko kołpak lekko sie wygiął. Musze sprawdzić w sumie dokładniej bo nie wiem czy z felgą wszystko ok.
Sędzia podzielił młodzież na 4 grupy (bo było 35 suk) i dzięki temu było trohę czasu na uczesanie piesków ale i tak wszystko w nerwach :roll:
No i muszę się oczywiście pochwalić, bo Jessi dostała ocenę doskoknałą :sweetCyb: Bardzo bardzo bardzo się cieszę - to już jej druga doskonała i no i ta jedna dobra :cool1: Zobaczymy jaki będzie bilans końcowy - przed nami jeszcze 3 wystawy w tym roku - więcej nie planuję. Pojedziemy za tydzień do Torunia, potem wystawa Yorków w Bydgoszczy i międzynarodowa w Poznaniu.
Zdjęć nie mam .. muszę wysępić od Kasi :mad: Marta chyba też jakieś porobiła.

Na temat panieńskiego opowiem potem, teraz ide dom sprzątać, bo przez weekend zapuścił się potwornie przez ten remont :shake:

Posted

Jess piknie dziękuje :loveu: Wczoraj mama do wujka ją zabrała a ja dopiero sie dowiedziałam :-o)
No podejzewam, ze w Poznaniu będzie jeszcze wiecej jak w Sopocie - tu było 35 suk w młodzieży. Tylko tak właśnie myślę, czy Jess jeszcze się zmieści wiekowo w młodzieży? Zara lookne kiedy ta wystawa dokładnie jest :roll:
EDIT: Niestety już będzie miała 19 m-cy bo wystawa 8-9 a ona 6 urodzona :roll: No trudno .. pójdziemy w pośredniej. Mam nadzieję, że się nie czepną że czarna :cool1:

Posted

Cześć Beatko!

Oj buuu, czyli w Kielcach się nie spotkamy :-( [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Mam tylko nadzieję, że nic nie wypadnie i będziemy mogli tam wystąpić...[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=black]Nawet w Białymstoku się nie spotkamy... rok temu nie wypaliło, ale w tym musimy pojechać, chcę oswoić małą z wystawami.[/COLOR][/SIZE]

Ocenki też gratuluję :multi: Jessi ma jeszcze czas, żeby się wybarwić ;)

Posted

Cze Kasiu :loveu:

Dziękujemy bardzo :loveu:

O kawalerskim dobra .. tak na szybko :
Spóźniłam sie 15 minut bo dopiero o 16 wróciłam do domu z Sopotu a impreza 17 zacząć się miała ... marzyłam , żeby jesio choć na pół godzinki się kimnąć bo byłam strasznie zmęczona i niewyspana no i niestety nie udało się :placz:
No więc spóźniłam się, ale Panny Młodej jesio nie było :evil_lol: I były tylko 2 laski z 11 wiec loozik ;). Tort był extra :diabloti: W podobnym kształcie były również słomki a nawet makaron :crazyeye: Pojadłyśmy, popiłyśmy i o 21 zamówiłyśmy 3 taksówki. Pojechałyśmy do klubu. Tam trochę się doprawiłyśmy i Pan policjant punktualnie o 24 sie zjawił. Show było niezłe.. zrobił to profesjonalnie i nawet przystojny był :razz: Ance sie podobało i to najważniejsze. Dla mnie to było żenujące i jakby mi takiego gościa zamówili na Panieński to bym sie lekko w*****ła :shake:
Zaraz po jego występie się zmyłam bo akurat koleżanka też w tą stronę jechała to się z nią zabrałam. Zgubiłam 50 zł :cool1:
Zdjęć nie mam jeszcze. Mam tylko pare ale to takie poprzebierane. Jedno jest u Iberii w galerii ;)

Posted

[quote name='Kasia']Nie zrobiłaś fotki torta?
Co do Pana to też nie chciałabym takiego prezentu...Nie bawi mnie takie coś.[/quote]
Ja nie brałam aparatu. Fotki są porobione tylko muszę wyciągnąć od lasek.
A tancerz był zamówiony bo Anka chciała .. ja bym w życiu nie chciała.. może jakby tylko tańczył, ale on brał ja za ręce i np. na goły tyłek sobie kładł :cool1: