PositiveThought Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 lookaj, opowiadaj, mi też się(kiedyś) przyda :loveu: Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 No tyle sie naczytałam i po rozmowie z nane (zeby mnie nie łopierniczyła znów:diabloti:) stwierdzam tak: kupuję DONka z DONków nie z ONków :razz: Mam już parę hodowli obranych, do jednej napisałam @ bo mają przecudne i prześliczne psy, zobaczymy co mi odpiszą bo między innymi zapytałam też o cenę.. mam nadzieję, że nie będzie jakaś z kosmosu :cool1: Miot obecnie jeden mają, następny planowany w sierpniu czyli jakoś niedługo pewnie i nastepny wrzesień/październik wiec nie bedzie kłopotu jakby co ;) Aaaa.. wiecie co? Dziś kupiłam Anonse i jest ogloszenie o ONki : " ... Duży wybór (31 sztuk) .. " :crazyeye: Quote
PositiveThought Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 taaa, to może hodolwa kennelowa :cool1: uważaj :p Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Tam gdzie napisałam @ to wypytałam chyba o możliwie wszystko. Oczywiście zanim kupie psa będę musiała zobaczyć w jakich warunkach żyją, ale ta hodowla wygląda na porządną a psy są przesliczne :loveu: Quote
PositiveThought Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 może link na priv? :loveu: jakieś fotki? oj Be Be, Ty masz szczęście :loveu: Quote
PositiveThought Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 posikałam się :mdleje: to jest chodzące cudo. Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Czyż nie ? :cool3: Boskieeee są :loveu: Quote
Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='PositiveThought']posikałam się :mdleje: [/quote] Ale wielka kałuża !!! [COLOR=PaleTurquoise][COLOR=Magenta]hihihi[/COLOR] Oj 2Be szalejesz i nawet nie wiesz jak mocno... [/COLOR] Quote
PositiveThought Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 zaraz posprzatam :oops: [COLOR=paleturquoise]jesteś szalona :siara:[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]Aguś Ty zawsze ze mną śpiewaałaś, a teraz co? :([/COLOR] Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Aga76']Ale wielka kałuża !!! [COLOR=paleturquoise][COLOR=magenta]hihihi[/COLOR] Oj 2Be szalejesz i nawet nie wiesz jak mocno... [/COLOR][/quote] Właśnie Atka ! Zara mi tu z mopem!! :mad: [quote name='PositiveThought']zaraz posprzatam :oops: [COLOR=paleturquoise]jesteś szalona :siara:[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]Aguś Ty zawsze ze mną śpiewaałaś, a teraz co? :([/COLOR][/quote] Chyba moge dać publicznie linka do tej hodowli, co ? E tam .. najwyzej mnie ktoś opierniczy :evil_lol: [URL]http://arkadia.hodowca.pl/component/option,com_zoom/Itemid,34/catid,97/[/URL] Quote
Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='PositiveThought']zaraz posprzatam :oops: [COLOR=paleturquoise]jesteś szalona :siara:[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]Aguś Ty zawsze ze mną śpiewaałaś, a teraz co? :([/COLOR][/quote] Teraz to ja tonę, i nie napiszę w czym :evil_lol: Wyszków tonie, Wyszków to nie? hihihi lalalalaa: mówię ci! [COLOR=PaleTurquoise] (hi - wesela na coś mi się zdały)[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Aguś wesoło masz :diabloti: i dobrze :loveu: [COLOR=paleturquoise]a jak wesela to [/COLOR] [COLOR=paleturquoise]a ktoo się w luuutym uuuurodził powstań, powstań, powstań,[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]weź kielich swój do ręęęki :razz:[/COLOR] Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [COLOR=paleturquoise]Kto w marcu urodzony jest powstan , powstań, powstań :evil_lol: [/COLOR][COLOR=black]To ja :evil_lol:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='PositiveThought']Aguś wesoło masz :diabloti: i dobrze :loveu: [COLOR=paleturquoise]a jak wesela to [/COLOR] [COLOR=paleturquoise]a ktoo się w luuutym uuuurodził powstań, powstań, powstań,[/COLOR] [COLOR=paleturquoise]weź kielich swój do ręęęki :razz:[/COLOR][/quote] o tak - ja, moja szklanka i monitor, a ogony się wietrzą... :drink1: [COLOR=PaleTurquoise]Aaa kto w małcu... hihihi powstań, powstań!!! i szła dzieweczka do laseczka, do zielonego hoho, do zielonego... napotkała myśliweczka... lllalalalaa [/COLOR] Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [COLOR=paleturquoise]Jak już takżeśta się rozśpiewały to .. [/COLOR] [COLOR=#afeeee].. dzie jest ta ulica, dzie jest ten dom ... :drinking:(popitka) .. dzie jest ta dziewczyna co kochom jom [/COLOR] Quote
Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [COLOR=PaleTurquoise]Znalazłem ulicę, znalazłem dom, znalazłem dziewczynę co kochom jom łoleee [/COLOR] :mdleje: Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [COLOR=paleturquoise]sialalla sialalla sialallala :cunao:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [COLOR=PaleTurquoise]Idę sobie śpiewać na balkon, może mnie jaki Romeo wypatrzy[/COLOR] :roflt: Baj 2Be, kolorowych snów. [COLOR=PaleTurquoise] Psiaki są piękne, pokazałam stronkę TK, on od dawien dawna choruje na takie większe długowłose cudo - i chyba się na nowo pochorował, hihihi.[/COLOR] Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 No proszę .. pewnie i u Agusi niedługo się DONek pojawi :loveu: Ja też lece.. branoc ewrybady :sleeping: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Cze Daga :loveu: Pośpiewaj z nami :grins: Quote
cardea Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [COLOR=PaleTurquoise]więc chodź pomaluj mój świat :lol:[/COLOR] Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Hihi :siara: [COLOR=PaleTurquoise]Na ziółto i na niebieśko [COLOR=Black] Ma kawusia wypita :morning: [/COLOR][/COLOR] Quote
Recommended Posts