*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Cześć Be:)czekamy na wiadomości:) Quote
tigrunia Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Cześć laski.. Dzięki za kciuki ale niestety nie przydały się :roll: Nie dostałam potwierdzenia ani numerka pocztą no ale myślę sobie pewnie nie zdążyli wysłać i na wystawie mi dadzą. O 6 wstałam, kąpałam, czesałam, strzygłam łapki, uszka no i na miejscu okazało się, że moje zgłoszenie zostało pominięte :mdleje: Nawet nie pytajcie jak się wściekłam. Podobno zgodnie z regulaminem nie mogli mnie dopuścić do oceny nawet poza konkurencją :-( Lipa straszna. Oddali mi kasę i zapłacą za mnie za Walentynkową w ramach rekompensaty. Zła byłam bo miała to być ostatnia wystawa i święty spokój ale los jednak płata figle :eviltong: Może to jakiś znak? Chyba powinnam kupić kolejnego Yorka.. :evil_lol: No a tym bardziej byłam zła bo w czwartek po pracy jechałam do Pudzianów na działkę za Iławę. Musiałam wrócić w sobotę ze względu na wystawę a tu masz.. się okazało, że spokojnie mogłam zostać :angryy: A jechałam sama bo Łuki nie dostał wolnego i tak o... wracałam dość późno potem jeszcze do znajomych bo zaprosili a szłam spać koło 1 w nocy. WKurzyli mnie więc na wystawie do końca nie zostałam. Dużo było znajomych więc trochę się pogadało no i Bellusię moją słodziastą widziałam :loveu: Ale ona jest śmieszka :loveu: Taka radosna dziewuszka :loveu: A jaka grzeczna na ringu była :loveu: Tak jak Ady Valentino zerkała na swojego Pana z miną " dobrze idę, dobrze?" :loveu: Jest przesłodka :loveu: Włos ma rewelacyjny w gatunku! W życiu bym się nie spodziewała bo Jess ma taki sobie no ale widać po tatusiu odziedziczyła :loveu: Muszę zadzwonić do Abisi bo ciekawa jestem jak ona teraz wygląda.. A Lulka ogolona :oops: Dobra uciekam do wyrka bom chora.. :shake: No i rano trzeba wstać.. o 4 :angryy: Quote
dysia-u Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 no co ty??!!! chora a wstajesz tak wcześnie?? po co???!!!! Quote
Princess_York Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Szkoda że pomineli :shake: co to za oddział jakiś powalony :diabloti: .. Znak ? :cool3: Musisz jeszcze z Buffy pojeździć :-D . Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Cześć Be:)no szkoda że tak wyszło z tą wystawą..ale ja to Ci mówię że to jakiś znak żebyście jeszcze poszalały na ringach.Także nie rezygnuj... Quote
dagos1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Witamy rano i pochmurnie, zapraszamy do nas, mamy nowe zdjęcia. Quote
Connected Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Hej , witamy się we wtorkowe południe ;) Quote
tigrunia Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 dysia-u napisał(a):no co ty??!!! chora a wstajesz tak wcześnie?? po co???!!!! Do pracy a po co :eviltong: Princess_York napisał(a):Szkoda że pomineli :shake: co to za oddział jakiś powalony :diabloti: .. Znak ? :cool3: Musisz jeszcze z Buffy pojeździć :-D . Nigdy nie narzekałam na mój oddział ale po tej wystawie trochę się rozczarowałam :shake: Przedłużali te terminy co rusz, tak im zależało, żeby jak najwięcej psiaków było a tu masz.. moja Buff pominęli :crazyeye::mad: agamewa napisał(a):Cześć Be:)no szkoda że tak wyszło z tą wystawą..ale ja to Ci mówię że to jakiś znak żebyście jeszcze poszalały na ringach.Także nie rezygnuj... Z Buff nie ma co szaleć. Już nie raz mówiłam - szkoda kasy i nerwów ;) dagos1 napisał(a):Witamy rano i pochmurnie, zapraszamy do nas, mamy nowe zdjęcia. Cześć ;) Pogoda faktycznie nie nastraja :roll: Connected napisał(a):Hej , witamy się we wtorkowe południe ;) Cześć Pączki :multi: Laski byłam wczoraj już 4 raz w CCC i jednak nie ostatni. Wciąż nie mogę się zdecydować które buty kupić :shake: Mam 3 pary wstępnie wybrane no i kurcze mega dylemat :eviltong: Quote
Connected Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Ja to nigdy się zdecydować nie mogę, a ostatnio czym większy wybór tym bardziej nic wybrać dla siebie nie mogę... ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Beata zapraszam na nowe świeżutkie foteczki:) Quote
*Jot* Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Cześć Be !! Jak tam zdrówko? U mnie już lepiej.:multi: Co do butów to kupuj wszystkie 3 pary i po kłopocie.:cool3: :evil_lol: Quote
Katie Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Czesc Be ;) To trzeba kupic buty obojetnie ktore z tych 3 par i pozniej sobie wmowic, ze byly naj naj ze wszystkich :eviltong: Quote
karkakarka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Hej :) I co kupiłaś te buty już? Quote
*kleo* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Be chyba cały czas intensywnie myśli którą parę wybrać :eviltong: Quote
dysia-u Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 to może kup po jednym bucie z każdej pary hihi miłego dnia i...zakupów Quote
Pegaza Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 No to Ci chamy jak oni mogli Buff nie wybrac..no to masz pecha Be a raczej mialas;) Ty ja Ci dam rade idz do innego sklepu i wybierz inne:evil_lol: i fotki bys dala jakies.. Quote
tigrunia Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Cześć laski ;) Buty oczywiście nie wybrane :shake: Masakra.. no nic - chyba w balerinach do zimy pobiegam :roll: W innych sklepach nic ciekawego nie ma a teraz żyję remontem. Jakoś na dniach najdalej w weekend ruszamy z malowaniem pokoju, kuchni i przedpokoju plus generalny remont łazienki :roll: Daria wiem - zdjęć dawno nie było :oops: Obiecuję poprawę :oops: Panny ostatnio doprowadzają mnie do szału. A raczej od czasu kiedy spędziły tydzień u mojej mamy. Od tamtej pory nie mogę ich zmusić do jedzenia chrupek :-( Buff potrafi tydzień głodować a Jess od biedy na chrupki się skusi ale i tak ciągle w brzuchu burczy :shake: Makabra a jakby tego było mało Buff zaczęła mi znów szczać po kątach :shake: Dziś naszczała na fotel :shake: Za karę idę ją kąpać zaraz :diabloti: Quote
Princess_York Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Może przeziębiony pęcherz ma ? :cool3: . Arwena też tak miała (w zimę) ale szybko doszła do siebie :p . Cześć wieczorkiem :multi: Quote
chrupcia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Cześć Beata :) Dlatego ja nie puszczam Jazz'a do babci za czesto, bo potem przesz kilka dni nie zje karmy i mu cos daje zeby się nie głodził. Jakiś czas temu tak miałam że chodził sobie do babci, ona go dokarmiało, rano mu dawała na talerzyk grysik, potem obiadek i na kolacje się załapał, a ja się dziwiłam czego on nie je nic, aż pewnego dnia odkryłam jego jeszcze jedną pełną miseczkę u babci i problem rozwiązałam. Teraz ma zakaz wstępu do babci, raz na jakiś czas uda mu się do niej wskoczyć na chwilę :p Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 U mnie dokarmianie przez moich dziadków kończy się zazwyczaj sraczką!!!! Cześć Be-bo nawet nie przywitałam się:) Quote
*kleo* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 tigrunia napisał(a):Panny ostatnio doprowadzają mnie do szału. A raczej od czasu kiedy spędziły tydzień u mojej mamy. Od tamtej pory nie mogę ich zmusić do jedzenia chrupek :-( Buff potrafi tydzień głodować a Jess od biedy na chrupki się skusi ale i tak ciągle w brzuchu burczy :shake: Podejrzewam, że jakby moje poszły do dziadków "na służbę" to też by było ciężko z jedzeniem w domu... :roll: A póki co u nas z jedzeniem się poprawiło. Zaczęłam ważyć dziewczynom karmę i od momentu kiedy dostają tyle ile zaleca producent zjadają wszystko bez marudzenia :p No i odchudzam Tinę - ciekawa jestem czy zgubi co niepotrzebne :diabloti: Quote
*Agnieszka* Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ja też warzę i odmierzam jak w zaleceniach...i miseczki jeszcze wylizują:)a teraz na acanę się przerzuciłam i zjadają ją ze smakiem:) Quote
Pegaza Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Be hehe no to masz problem..eh te mamy..ja podejrzewam ze jakby moje byly u mojej mamy to raczej by byly chudziutkie jak jej ratlerki hahah Quote
Yoko2009 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Witam, ja też odmierzam jedzonko i Yoko wymiata z miski wszystko, na fotki zapraszam:) Quote
*Jot* Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 tigrunia napisał(a): Za karę idę ją kąpać zaraz :diabloti: Uśmiałam się z tego :evil_lol: Dobre :evil_lol: Chociaż dla moich to jest też kara.:diabloti: Cześć Beateczko :multi: Quote
Recommended Posts