tigrunia Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 Zuzia wychowana została na wystawach więc bakcyla połknęła i wreszcie ma swojego pieska, którego będzie mogła wystawiać :multi: Tata Zuzi jest szkoleniowcem, wystawia też psy ale większych ras. Tu już pierwsze treningi :crazyeye: :loveu: : Quote
Pegaza Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Bella to chyba wlosa po mamie dostala..:) oj no niby szkoda malej ale widac ze bedzie sie miala tam dobrze.:) a nie teskni Belka za Wami? Quote
*kleo* Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 tigrunia napisał(a):No dziewczyny - Bella pojechała :-( Ale fajnie trafiła bo będzie pokazywana na wystawach :multi: W sumie wolałam, żeby poszła gdzieś na kolanka ale co tam.. Dziewczynka 9-letnia będzie ją wystawiać - niech ma radochę :lol: Debiut w Bejbikach w Sopocie :multi: No to pewnie cicho się w domu zrobiło... Ale fajnie, że trafiła w ręce doświadczonych psiarzy :p Zobaczę ją sobie na żywo w Sopocie :p Quote
tigrunia Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 FREDZIU napisał(a):Pozdrawiam Cześć Fredziulka :multi: Pegaza napisał(a):Bella to chyba wlosa po mamie dostala..:) oj no niby szkoda malej ale widac ze bedzie sie miala tam dobrze.:) a nie teskni Belka za Wami? One wszystkie wszystko po mamie dostały :eviltong: Klony tak jak Pudziek :cool3: Nie tęskni - żadna nie tęskniła i Jess za nimi też nie tęskni :evil_lol: *kleo* napisał(a):No to pewnie cicho się w domu zrobiło... Ale fajnie, że trafiła w ręce doświadczonych psiarzy :p Zobaczę ją sobie na żywo w Sopocie :p No fajnie .. będzie miała dobrze :loveu: Też bym chciała ją zobaczyć ale doopa.. urlop mam akurat i raczej się nie zjawię :-( Pokasowałam ogłoszenia bo nagle się ludzie obudzili i już dwa maile miałam dziś a tak to cisza była :evil_lol: W sobotę miałam 2-ch dodatkowych chętnych no ale Pan już był w pociągu :diabloti: Quote
Princess_York Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Hehe . U mojej mamy tak samo ,jak dostała prace to 30 min później chyba z 4 propozycje dostała .:evil_lol: W Sopocie to i ja będę :cool3: zobaczę Belle ;) .I jak coś to zdjęcia będę robiła :-D . No i niech mała Zuzia kupi ringówke,bo teraz ma smyczke chyba :lol: Quote
*kleo* Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 tigrunia napisał(a):Też bym chciała ją zobaczyć ale doopa.. urlop mam akurat i raczej się nie zjawię :-( Jak nie zapomnę to porobię fotki :p Quote
karkakarka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Super, że będzie na ringach mała :D Może kiedyś tu na południe trafi na wystawę :D Quote
tigrunia Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Princess_York napisał(a):Hehe . U mojej mamy tak samo ,jak dostała prace to 30 min później chyba z 4 propozycje dostała .:evil_lol: W Sopocie to i ja będę :cool3: zobaczę Belle ;) .I jak coś to zdjęcia będę robiła :-D . No i niech mała Zuzia kupi ringówke,bo teraz ma smyczke chyba :lol: No widzisz.. jak na złość :eviltong: Zdjęcia to na pewno dostanę od taty Zuzi :loveu: Ale możesz zrobić też - nie pogniewam się :eviltong: A z ringówką to spokojnie - Bella jest u nich dopiero 2-gi dzień. No w sumie już prawie 3-ci ;) To są zawodowcy więc na pewno ringówkę kupią :eviltong: *kleo* napisał(a):Jak nie zapomnę to porobię fotki :p :multi: karkakarka napisał(a):Super, że będzie na ringach mała :D Może kiedyś tu na południe trafi na wystawę :D No fajnie :lol: Cieszę się bardzo :multi: A kto wie.. a wy kiedy zaczynacie z wystawami? :cool3: Quote
Princess_York Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ja to już na zapas mówie :evil_lol: ;) . Zaczynaja we wrześniu :oops: :lol: Quote
Marzena* Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Super, że Bella trafiła do takich doświadczonych "psiarzy". A mała Zuzia wygląda na zachwyconą :) Quote
tigrunia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Princess_York napisał(a):Ja to już na zapas mówie :evil_lol: ;) . Zaczynaja we wrześniu :oops: :lol: Już ringówka kupiona z tego co wiem i dziś zaczynają się porządne treningi :cool3: Co we wrześniu? Viky i Ja napisał(a):Super, że Bella trafiła do takich doświadczonych "psiarzy". A mała Zuzia wygląda na zachwyconą :) Zuzia się popłakała ze szczęścia jak Bellusię pierwszy raz zobaczyła :loveu: Tata powiedział, że na ryby pojechał a tu masz :crazyeye: Psa złowił :crazyeye: Quote
karkakarka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wczoraj miała odpisać, ale mnie z dg wywaliło :) Chcemy na wystawy startnąć we wrześniu, pod warunkiem, że łapka dość zarośnie :) Quote
tigrunia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 [quote name='karkakarka']Wczoraj miała odpisać, ale mnie z dg wywaliło :) Chcemy na wystawy startnąć we wrześniu, pod warunkiem, że łapka dość zarośnie :)[/QUOTE] Mi też wczoraj strajkowało :mad: Fajnie, startujcie :multi: W jakiej klasie już Cleośka będzie? [quote name='laurin']Cześć :) Super że mała dobrze trafiła:multi:[/QUOTE] Cześć Aniu ;) No fajnie :loveu: Dziewczyny gruba jazda się u mnie zaczyna :cool3: Stanęłam sobie po swojej stronie autem, następnie przyjechała szanowna pani z naprzeciwka i również stanęła po swojej stronie tak jakby obok mnie i już nie ma przejazdu na kolejny samochód. Sąsiad chce wjechać na koniec uliczki ale nie może przejechać :cool3: Szanowna pani nie zamierza przestawić auta, ja również więc powiedziałam Panu, żeby dzwonił na policję :diabloti: No i czekamy.. :knuje: Quote
laurin Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 He he ale "baba":evil_lol: pewnie na złość tak stanęła:roll: Quote
FREDZIU Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 I jak czekacie dalej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karkakarka Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 hehe dalej czekacie? Cleośka bedzie miała 11 mies, więc w młodzieży :) Quote
tigrunia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Już dawno byli, przyjechali po 10-ciu minutach ;) Powiedzieli tylko "Musicie się dogadać" :roll: I tyle.. :shake: Żenada :shake: Niedługo skończy się tak, że będę musiała kilometr od domu stawać :angryy: Przestawiłam samochód bo Policjant mnie o to PROSIŁ :evil_lol: Jaja - mówię wam :eviltong: Na moje mogą przyjeżdżać codziennie :cool3: Quote
iwa63 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Wszędzie jest ten sam problem z parkowaniem -społeczeństwo się zbogaciło i czasami z jednego mieszkania są 3 samochody i gdzie to pomieścić ? Ale ludziska są złośliwe :( Pozdrawiamy Quote
*kleo* Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Be Ty wredoto :evil_lol: I dobrze, że nie popuściłaś, widziała baba że Twoje auto stoi to mogła ciut bliżej albo dalej podjechać. Quote
laurin Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 kurde, a ta pinda pewnie nie przestawiła samochodu:roll: Quote
Recommended Posts