Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

Posted

Zuzia wychowana została na wystawach więc bakcyla połknęła i wreszcie ma swojego pieska, którego będzie mogła wystawiać :multi: Tata Zuzi jest szkoleniowcem, wystawia też psy ale większych ras.
Tu już pierwsze treningi :crazyeye: :loveu: :

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

tigrunia napisał(a):
No dziewczyny - Bella pojechała :-( Ale fajnie trafiła bo będzie pokazywana na wystawach :multi: W sumie wolałam, żeby poszła gdzieś na kolanka ale co tam.. Dziewczynka 9-letnia będzie ją wystawiać - niech ma radochę :lol: Debiut w Bejbikach w Sopocie :multi:

No to pewnie cicho się w domu zrobiło... Ale fajnie, że trafiła w ręce doświadczonych psiarzy :p Zobaczę ją sobie na żywo w Sopocie :p

Posted

FREDZIU napisał(a):
Pozdrawiam

Cześć Fredziulka :multi:
Pegaza napisał(a):
Bella to chyba wlosa po mamie dostala..:)
oj no niby szkoda malej ale widac ze bedzie sie miala tam dobrze.:) a nie teskni Belka za Wami?

One wszystkie wszystko po mamie dostały :eviltong: Klony tak jak Pudziek :cool3: Nie tęskni - żadna nie tęskniła i Jess za nimi też nie tęskni :evil_lol:
*kleo* napisał(a):
No to pewnie cicho się w domu zrobiło... Ale fajnie, że trafiła w ręce doświadczonych psiarzy :p Zobaczę ją sobie na żywo w Sopocie :p

No fajnie .. będzie miała dobrze :loveu:
Też bym chciała ją zobaczyć ale doopa.. urlop mam akurat i raczej się nie zjawię :-(

Pokasowałam ogłoszenia bo nagle się ludzie obudzili i już dwa maile miałam dziś a tak to cisza była :evil_lol: W sobotę miałam 2-ch dodatkowych chętnych no ale Pan już był w pociągu :diabloti:

Posted

Hehe .
U mojej mamy tak samo ,jak dostała prace to 30 min później chyba z 4 propozycje dostała .:evil_lol:

W Sopocie to i ja będę :cool3: zobaczę Belle ;) .I jak coś to zdjęcia będę robiła :-D .
No i niech mała Zuzia kupi ringówke,bo teraz ma smyczke chyba :lol:

Posted

Princess_York napisał(a):
Hehe .
U mojej mamy tak samo ,jak dostała prace to 30 min później chyba z 4 propozycje dostała .:evil_lol:

W Sopocie to i ja będę :cool3: zobaczę Belle ;) .I jak coś to zdjęcia będę robiła :-D .
No i niech mała Zuzia kupi ringówke,bo teraz ma smyczke chyba :lol:

No widzisz.. jak na złość :eviltong:

Zdjęcia to na pewno dostanę od taty Zuzi :loveu: Ale możesz zrobić też - nie pogniewam się :eviltong:
A z ringówką to spokojnie - Bella jest u nich dopiero 2-gi dzień. No w sumie już prawie 3-ci ;) To są zawodowcy więc na pewno ringówkę kupią :eviltong:
*kleo* napisał(a):
Jak nie zapomnę to porobię fotki :p

:multi:
karkakarka napisał(a):
Super, że będzie na ringach mała :D
Może kiedyś tu na południe trafi na wystawę :D

No fajnie :lol: Cieszę się bardzo :multi:
A kto wie.. a wy kiedy zaczynacie z wystawami? :cool3:

Posted

Princess_York napisał(a):
Ja to już na zapas mówie :evil_lol: ;) .
Zaczynaja we wrześniu :oops: :lol:

Już ringówka kupiona z tego co wiem i dziś zaczynają się porządne treningi :cool3:
Co we wrześniu?
Viky i Ja napisał(a):
Super, że Bella trafiła do takich doświadczonych "psiarzy".
A mała Zuzia wygląda na zachwyconą :)

Zuzia się popłakała ze szczęścia jak Bellusię pierwszy raz zobaczyła :loveu: Tata powiedział, że na ryby pojechał a tu masz :crazyeye: Psa złowił :crazyeye:

Posted

[quote name='karkakarka']Wczoraj miała odpisać, ale mnie z dg wywaliło :)

Chcemy na wystawy startnąć we wrześniu, pod warunkiem, że łapka dość zarośnie :)[/QUOTE]
Mi też wczoraj strajkowało :mad:

Fajnie, startujcie :multi: W jakiej klasie już Cleośka będzie?
[quote name='laurin']Cześć :)
Super że mała dobrze trafiła:multi:[/QUOTE]
Cześć Aniu ;)
No fajnie :loveu:

Dziewczyny gruba jazda się u mnie zaczyna :cool3: Stanęłam sobie po swojej stronie autem, następnie przyjechała szanowna pani z naprzeciwka i również stanęła po swojej stronie tak jakby obok mnie i już nie ma przejazdu na kolejny samochód. Sąsiad chce wjechać na koniec uliczki ale nie może przejechać :cool3: Szanowna pani nie zamierza przestawić auta, ja również więc powiedziałam Panu, żeby dzwonił na policję :diabloti: No i czekamy.. :knuje:

Posted

Już dawno byli, przyjechali po 10-ciu minutach ;)
Powiedzieli tylko "Musicie się dogadać" :roll: I tyle.. :shake: Żenada :shake: Niedługo skończy się tak, że będę musiała kilometr od domu stawać :angryy: Przestawiłam samochód bo Policjant mnie o to PROSIŁ :evil_lol: Jaja - mówię wam :eviltong: Na moje mogą przyjeżdżać codziennie :cool3:

Posted

Wszędzie jest ten sam problem z parkowaniem -społeczeństwo się zbogaciło i czasami z jednego mieszkania są 3 samochody i gdzie to pomieścić ?
Ale ludziska są złośliwe :( Pozdrawiamy