Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tigrunia napisał(a): :Help_2: Pomoc nadchodzi... Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Spoko wylecze tylko gdyby te gardlo nie bolalo bo mnie to wkurza :roll: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a): cos mnie dopadlo .. Wirusisko jakieś paskudne może? Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a):Spoko wylecze tylko gdyby te gardlo nie bolalo bo mnie to wkurza :roll: Może coś do ssania trza zażyć? Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a):Zazywam Aga zazywam ale wiesz to nie tak jak w reklamie ze weznies pastylke i na ognisko mozesz isc:evil_lol: wczoraj sie dowiedzialam ze ide na weselicho kuzynki w maju kurde a myslalam ze nie weznie nas pod uwage :roll: wiecie znow koszta.. Zażywaj na zdrowie... Też w maju mam imprezę. W ubiegłym roku to miałam w sumie 6 takich przyjemności: maj, czerwiec, sierpień 2x, wrzesień i listopad. Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Aga Ty do wiosny nie zajdziesz :mdleje: Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Zazywam Aga zazywam ale wiesz to nie tak jak w reklamie ze weznies pastylke i na ognisko mozesz isc:evil_lol: wczoraj sie dowiedzialam ze ide na weselicho kuzynki w maju kurde a myslalam ze nie weznie nas pod uwage :roll: wiecie znow koszta.. Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tigrunia napisał(a):Aga Ty do wiosny nie zajdziesz :mdleje: Dam radę, spoko - będę pełzła dzień i noc... Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Aga76 napisał(a):Dam radę, spoko - będę pełzła dzień i noc... Weź ino dużo sałaty :roll: Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Noo juz mysle co na siebie wloze :roll: i kurde muszem schudnac!! te 5 kg:roll: az 6 jee takie koszta:roll: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tigrunia napisał(a):Weź ino dużo sałaty :roll: I napoje energetyczne też hihihi Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a):Noo juz mysle co na siebie wloze :roll: i kurde muszem schudnac!! te 5 kg:roll: az 6 jee takie koszta:roll: Trochę ciężko było... Hihihi, też takie plany... i znów będzie tani tani... do białego rana Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Slonko wychodzi oo :p dobrze ze mam obiad zrobiony i gotowac dwa dni nie musze:multi: m-a na targach a ja sama z Niki :eviltong: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a):Slonko wychodzi oo :p dobrze ze mam obiad zrobiony i gotowac dwa dni nie musze:multi: m-a na targach a ja sama z Niki :eviltong: Fajnie Trochę luzu w trudne dni - i bardzo dobrze! Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Moja siostra wczoraj obiad zaserwowała :p Kapusta z ziemniakami :cool1: no jeszcze pomidor był ale urok miał być w tym ze to na przyprawach jakoś smażone :roll: I cynamon był i tymianek, imbir no pełno tego a i tak niedobre było :cool1: Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Be a moze to tak specjalnie wiesz dla Ceibie heheh cobys sie tam na dlugo nie zagoscila hehe Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Chyba masz racje D-E :evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kurde ja chyba dzis w gumowcach wyskocze z psami bo i tak wsio buty mi przemakają wiec sensu nie ma zeby sie moczyc .. ide ogarnac mieszkanie moze pranie wstawie zobacze.. aa i telefony musze wykonanac z zyczeniami!! Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 A Ty masz babcie jeszcze ? :-o Ja już dawno żadnej :-( I co Ty masz za buty? Moje nowe kozaczyska za 79 zł nie przemakają ni tyci :loveu: Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tigrunia napisał(a):Moja siostra wczoraj obiad zaserwowała :p Kapusta z ziemniakami :cool1: no jeszcze pomidor był ale urok miał być w tym ze to na przyprawach jakoś smażone :roll: I cynamon był i tymianek, imbir no pełno tego a i tak niedobre było :cool1: U lalala, ale wyszukana kuchnia :p szkoda, że skutek działań ciut mizerny :roll: no chyba, że tak miało być, jak Daria napisała... Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Mojej siostrze smakowało więc chyba me podniebienie nie toleruje jej specjałów :p Quote
Aga76 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tigrunia napisał(a):Mojej siostrze smakowało więc chyba me podniebienie nie toleruje jej specjałów :p A co miała powiedzieć... :evil_lol: Się nie przejmuj, niektórzy tak po prostu mają... Quote
Pegaza Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Mam 4 pary butow jedne zamszowe przemakaja drugie zamszowe ale na wyzszej koturnie przemakaja ale wczesniej bylo oki 3 lekko welurowe tez tio juz calkowice niewypal a 4 za duze obcasy maja i tez przemakaja ale ich nie lubie nosic noo mam swoje dwie:loveu: mialam prababcie jeszcze dozyla lat 95:p Quote
Kasia_zg Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Cześć Beatko:loveu: Hihi trzeba było nie głodzić malej to by nie wszamała kozaczków...no chyba że jej zdaniem te paseczki nie pasowały do reszty i momogła Ci teraz napewno są ładniejsze :evil_lol: A ja myślalam że to tylko nie wirusiścko dopadło ale widze że nie jestem sama ale dla mnie to lepeij mam pare dni wolnego :lol: Ja mam jeszcze tylko jedną babcie a w czerwcu dojdzie mi druga Tz-ta ;) Quote
tigrunia Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Pegaza napisał(a):Mam 4 pary butow jedne zamszowe przemakaja drugie zamszowe ale na wyzszej koturnie przemakaja ale wczesniej bylo oki 3 lekko welurowe tez tio juz calkowice niewypal a 4 za duze obcasy maja i tez przemakaja ale ich nie lubie nosic noo mam swoje dwie:loveu: mialam prababcie jeszcze dozyla lat 95:p Ja zamszowych nie kupuje właśnie dlatego, że przemakają :cool1: Ale numer :-o Fajnie masz :loveu: Ja ni babci , ni dziadka .. :-( To Ty też pewnie długo żyć będziesz :razz: Quote
Recommended Posts