Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='PositiveThought']posikałam się :mdleje: Ale wielka kałuża !!! hihihi Oj 2Be szalejesz i nawet nie wiesz jak mocno... Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Aga76']Ale wielka kałuża !!! hihihi Oj 2Be szalejesz i nawet nie wiesz jak mocno... Właśnie Atka ! Zara mi tu z mopem!! :mad: [quote name='PositiveThought']zaraz posprzatam :oops: jesteś szalona :siara: Aguś Ty zawsze ze mną śpiewaałaś, a teraz co? :( Chyba moge dać publicznie linka do tej hodowli, co ? E tam .. najwyzej mnie ktoś opierniczy :evil_lol: http://arkadia.hodowca.pl/component/option,com_zoom/Itemid,34/catid,97/ Quote
Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='PositiveThought']zaraz posprzatam :oops: jesteś szalona :siara: Aguś Ty zawsze ze mną śpiewaałaś, a teraz co? :( Teraz to ja tonę, i nie napiszę w czym :evil_lol: Wyszków tonie, Wyszków to nie? hihihi lalalalaa: mówię ci! (hi - wesela na coś mi się zdały) Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Kto w marcu urodzony jest powstan , powstań, powstań :evil_lol: To ja :evil_lol: Quote
Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='PositiveThought']Aguś wesoło masz :diabloti: i dobrze :loveu: a jak wesela to a ktoo się w luuutym uuuurodził powstań, powstań, powstań, weź kielich swój do ręęęki :razz: o tak - ja, moja szklanka i monitor, a ogony się wietrzą... :drink1: Aaa kto w małcu... hihihi powstań, powstań!!! i szła dzieweczka do laseczka, do zielonego hoho, do zielonego... napotkała myśliweczka... lllalalalaa Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Jak już takżeśta się rozśpiewały to .. .. dzie jest ta ulica, dzie jest ten dom ... :drinking:(popitka) .. dzie jest ta dziewczyna co kochom jom Quote
Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Znalazłem ulicę, znalazłem dom, znalazłem dziewczynę co kochom jom łoleee :mdleje: Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 sialalla sialalla sialallala :cunao: Quote
Aga76 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Idę sobie śpiewać na balkon, może mnie jaki Romeo wypatrzy :roflt: Baj 2Be, kolorowych snów. Psiaki są piękne, pokazałam stronkę TK, on od dawien dawna choruje na takie większe długowłose cudo - i chyba się na nowo pochorował, hihihi. Quote
tigrunia Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 No proszę .. pewnie i u Agusi niedługo się DONek pojawi :loveu: Ja też lece.. branoc ewrybady :sleeping: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Cze Daga :loveu: Pośpiewaj z nami :grins: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Hihi :siara: Na ziółto i na niebieśko Ma kawusia wypita :morning: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Cze Aguchna :loveu: Jak tam, gardło boli ?? :razz: Quote
Aga76 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 tigrunia napisał(a):Cze Aguchna :loveu: Jak tam, gardło boli ?? :razz: Nie jest źle :cool1: tylko why ptaszki tak głośno machają skrzydełkami? :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ojj .. a niuńki nie robią hałasu jak ogonkami merdają ? :p Quote
Aga76 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 tigrunia napisał(a):Ojj .. a niuńki nie robią hałasu jak ogonkami merdają ? :p Owszem rano robiły! Quote
Sara_i_Aris Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cześć Beatko! DONki są cudowne :loveu: Bardzo mi się podobają, ale ja jestem wierna tylko jednej rasie i nie wiem, czy bym się zdecydowała na inną :lol: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Ja sie troche obawiam, że za bardzo będę ich musiała z Jess izolować. Chociaż nie będzie z tym problemu bo dom mam spory ale jak będą razem to cały czas będę musiała mieć ich na oku. Dlatego właśnie wolałabym collie. Są delikatniejsze, mniejsze, nie takie masywne a duże psiaki kocham nad życie rasy wszelakiej no i mieć muszem :multi: Quote
cardea Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='tigrunia']Hihi :siara: Na ziółto i na niebieśko Ma kawusia wypita :morning: Wypita :razz: Idę po następną :lol: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Cześć Atka :loveu: Nic nie odpisują póki co :cool1: Quote
cardea Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 tigrunia napisał(a):... Nic nie odpisują póki co :cool1: Za mądre pytania im zadałaś :turn-l: Quote
Recommended Posts