Jump to content
Dogomania

Dwa serduszka..Panna Jessi - Yorkowa księżniczka oraz Buffy - domowy postrach :D

Recommended Posts

• Replies 13.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tigrunia

4442

• Pegaza

1351

• Aga76

1160

• Kasia

748

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='dysia-u']jaka inna? może rudego bys chciała?, powiedz , nie wstydż sie hihihi[/QUOTE]

No rudy jak najbardziej hehe bo sa jesio czarne ale rude ladniejsze:eviltong:

Posted

[quote name='tigrunia']No bambaryłka była :loveu: Fajna.. nie taka drobinka. 1,2 kg dokładnie w 8 tygodniu :multi:
No w miarę wychodzą te fotki ale z aparatu ładniejsze ;)

Ooo dzięki za kolejną radę ! :loveu: Ale nie widzę tych linków :roll:

Tak Ulka, tylko jedna tym razem.. Na szczęście wszystko poszło bez komplikacji, raz, dwa i po krzyku :multi: Nie robiłam USG ani RTG przed porodem i nie wiedziałam ile tam klusek się chowa więc trochę się naczekałam za kolejnym :evil_lol: W końcu pojechałam do weta sprawdzić bo już mi się to podejrzane wydało jak to możliwe, żeby Jess tylko 1 szczeniaka miała no ale jednak nic więcej się nie schowało ;) Może i dobrze. Jak laski były to już był problem z tężyczką, teraz miałam loozik ! Bezobsługowa Fionka była :loveu:
http://imageshack.us/g/684/zdjcie0307r.jpg/ wejdź w ten link i tam z prawej strony w okienku gdzie pisze "Get links and Codes for All Images" i tam są np. tak jak u mnie (2 zdjęcia) dwa linki i je kopiuję, a reszta to tak jak pisałam

I masz zapchaną pw

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Na pewno będę Daria w Stegnie ale nie wiem czy na dłuższy urlop czy tylko tak weekendowo będę jeździć.. Asia z Radkiem biorą ślub w czerwcu i nie chcę za bardzo młodej parze przeszkadzać :evil_lol:
A Ty kiedy jedziesz? Gdzie się zatrzymujesz na nocleg? Znalazłaś tam jakiś domek?

Dziewczyny chciałam was zaprosić do MOJEGO sklepu internetowego :loveu: Wreszcie jest mój wymarzony :loveu: Co prawda branża ta w ogóle nie była brana pod uwagę w moich planach ale widocznie los tak chciał :grins:

www.kosmetykieko.com.pl
Zapraszam dziewczyny serdecznie :multi: Odkupiłam ten sklep jako już działający dlatego gdzieś tam jeszcze możliwe, że pokazują się dane poprzednich właścicieli.. Nie zmieniłam jeszcze nic w regulaminach, o nas i innych takich poza danymi firmy. Facebooka też jeszcze nie przejęłam bo jest podpięty pod konto poprzednich właścicieli i nie bardzo wiemy jak to "odpiąć" .
Sklep mam oficjalnie od niedzieli i cały czas pracuję nad zmianami cen bo była spora wyprzedaż przed sprzedażą sklepu ;) Gdzieniegdzie jeszcze są ceny wyprzedażowe ale jutro już chyba skończę ..
Działalność założyłam z pewnych względów na Łukiego dlatego się nie zdziwcie, że to on tam figuruje jako właściciel - na szczęście jest nim tylko formalnie ;)
Wszelkie uwagi i sugestie bardzo mile widziane :multi:

Edited by tigrunia
  • 2 weeks later...
Posted

Właśnie Daria.. jakie 3 ? :-o

Przypominam się bo widzę, że zaglądacie :loveu: może jakieś pachnące mydełka na te zimowe nastroje? :loveu: www.kosmetykieko.com.pl ;)

Zdjęć nie mam Daria.. chyba tej trzeciej wszystkich nie dałam ale poddałam się ze względu na trudności z fotosikami i innymi takimi :angryy:

Posted

Yorkomanka napisał(a):
jaka Fiona?:crazyeye::diabloti:
Nie znam:p
Be może byś napisała bo dziewczyny pomyślą że ją kosmici porwali;)

Ty cos wiesz..!!! no kurcze wszyscy tu robia jakies tajemnice...ehhh

Posted

Yorkomanka napisał(a):
a kto tu ma coś do ukrycia?:crazyeye:

Oj Agata Ci co tam siedza widocznie maja, ze sie przeniesli na tamte..zreszta byla juz o tym mowa wiec po co sie powtarzac..

Posted (edited)

Yorkomanka napisał(a):
Be daj jakieś fotki bo galeria kurzem obrasta:cool3:
Daria...:diabloti:

No co taka prawda..

apropo fotek to napisz co u malej Fiony bo strone wczesniej wspomnialas ze takiego domownika masz..
Be zebys nie myslala ze Cie atakuje ale jak juz cos o malej napisalas to nie rozumiem dlaczego sie dziwisz na moje pytanie o 3 psy..

Edited by Pegaza
Posted

Agata, uważam że nie masz co tak ciągle podkreślać że jesteś na innym prywatnym forum, każdy miał wolny wybór i zrobił jak chciał. Już to tak kilka razy odczułam i osobiście nie lubie takiego zachowania, więc się odzywam - żeby nie było to tłumacze.
I również uważam że Beata sama powinna wytłumaczyć Darii to o co De zapytała, a nie Ty, bo i tak konkretnie nic nie piszesz, tylko się hmm chwalisz że wiesz - coś w tym stylu ?:razz: :roll: :)

Posted

Kasiu nie chwalę się bo nie ma czym...:roll: jakby to że jest się na forum a czy na b było czymś niezwykłym... Daria napisała e wszyscy robią tajemnice a ja tylko napisałam że ci co są na innym forum wiedzą i nie wiem gdzie ty tu widzisz chwalenie się czymkolwiek;)

Posted

No i znowu afera :multi: Ojj dziewczyny :shake:

Po pierwsze.. Agata - dobrze wiesz, że akurat JA NIE MAM NIC DO UKRYCIA ! NIE SIEDZĘ NA YORKOWYM, NIE POSIADAM TAM GALERII I JAK COŚ NAPISZĘ TO NAJCZĘŚCIEJ JEST TO PYTANIE :p W odróżnieniu od Ciebie oczywiście..
Co do Fiony fakt - Yorkowe wie ale dogo nie wie przez zupełny przypadek..

Pegaza napisał(a):
No jak jakie 3..Jess Bafi i Fiona ja umiem liczyc do trzech a Ty? :evil_lol:

Pegaza napisał(a):
No co taka prawda..

apropo fotek to napisz co u malej Fiony bo strone wczesniej wspomnialas ze takiego domownika masz..
Be zebys nie myslala ze Cie atakuje ale jak juz cos o malej napisalas to nie rozumiem dlaczego sie dziwisz na moje pytanie o 3 psy..

Daria już Ci wszystko tłumaczę ;) Byłam na 10000% pewna, że i tu informacja poszła odnośnie Fioniska dlatego się zdziwiłam, że pytasz ale teraz dokładnie sprawdziłam i faktycznie nie ma..
Fiona praktycznie od urodzenia miała nowy dom ;) Nie planowałam jej zostawić u siebie przede wszystkim dlatego, że mieliśmy z Łukim wyjechać do Anglii. Z planów nici wyszły, Ł się rozmyślił a Fiona już bawiła się w nowym domku z Lulką i kotami ;)
Przed Świętami już zmieniła lokum.. Zamieszkała u Marzeny, która poprzednio wzięła Lulę :multi:

Sorki Daria ale na prawdę byłam pewna, że wiecie! Na FB też gdzieś pisałam..