albiemu Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Skoro takich psów jak ona jest cała masa, to przeciez przechodzimy obok obojętnie. Bo zawsze szukamy psów wyróżniających się. NO, może nie zawsze ale bardzo często --- sama tak zrobiłam. Az pewnego dnia kiedy, wyprowadzałam kolejną biedę do nowego domu zobaczyłam wielkie uszy i wpatrzone oczy bardziej niż pozostałych - milczenie - ja też tak chcę .... BETTY - jej milczenie usłyszałam kiedy szczekały wszystkie psy ... Kontakt do wolontariusza 608 424 460 [email protected] Sunia jest w schronisku w Orzechowcach pod Przemyślem. Quote
albiemu Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Bettyma około 4-5 lat, urodzona w schronisku i jeszcze nigdy nie była na spacerze ... Jak będę - wezmę ją i mam nadzieję będzie potrafiła wyjść z boksu. Psy, które nigdy go nie opuszczały panicznie się boją - naszej ręki, obroży i progu ... wszystkiego. To naprawdę straszne. Quote
BasiaD Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ojej, jakaż ona jest śłiczna! Jej milczenie aż boli! Hopaj Niuniu na 1 stronkę, niech Cię wreszcie ktoś zauważy! Quote
albiemu Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Betty na pierwszą, musi znaleźć dom. Milczenie i smutek zabija ... Quote
agusiazet Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Kurczę, całkiem ładna ta sunieczka!!! Quote
Becia66 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hopaj malutka, zaraz pokażemy więcej twoich zdjęć...i jaka jestes cudna... Quote
Becia66 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Betty to malutka kruszynka, taka do 30 cm. Spokojna, cichutka, nie wadząca nikomu...:shake: Quote
Becia66 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Betty, a ty znowu sama.....żadnego odzewu, ludzie !!! zaglądnijcie do małej sunieczki która w schronie marznie...:-( Quote
albiemu Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Betty jest naprawdę fanatstyczna kruszynką, którą chcemy przed zima zabrać ze schroniska. Zaczyna się chłód, psy sa głodne i juz zaczynają głupieć. Jeden pies stracił juz życie :( Pomóżcie nam wyciągnąć tą krupcię :( Quote
albiemu Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Betty ma krótką sierść, pomóżmy jej wyjść ze schroniska zanim spadnie śnieg :( Quote
albiemu Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Betty na pierwszą chociaż to tylko chwila :( ... Quote
Becia66 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Betty tak jak Klusia - nikogo nie interesuje......:shake: Quote
albiemu Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 ewatr a ja Cię poproszę Ty już wiesz zapewne o co:D o..... aż mi głupio .... a l l e g r o :diabloti: Quote
albiemu Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 już skrobię tekścik nawet .... - Betty - Pamiętnik dnia wczorajszego wydaje z siebie niemy krzyk czasem głośny szept mój niechciany byt cofnięty w cień bo nie chcesz mnie słyszeć i widzieć bo chcesz zapomnieć o mnie a ja pozwalam abyś był szczęśliwy ... Smutek zabija Betty, jest jak setki innych psów nic szczególnego jej nie wyróżnia - a jednak - jej emocje chociaz tak ciche napawaja mnie smutkiem tak wielkim .... że czasem ciężko oddychać. Jak przejść obok, nie patrzeć aby nie dać jej nadziei?? Ona czeka na spojrzenie, które będzie zapowiedzią wolności, miłości, pierwszego spaceru od kilku lat. Ja nie moge jej dać tego czego potrzebuje więc nie patrzę - może Ty możesz??? Quote
BasiaD Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Betty ,smutasku... musi być gdzieś Twój domek... To niesprawiedliwe, żeby takie grzeczne, milutkie, śliczne, przesłodkie suczki tak długo czekały.. Wracaj na górę po domek! Cioteczki nie zapominajcie o tej białasce! Quote
ewatr Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='albiemu']ewatr a ja Cię poproszę Ty już wiesz zapewne o co:D o..... aż mi głupio .... a l l e g r o :diabloti: zrobie ;) tylko prosze o namiary na kogoś maila i telefon najlepiej jak nie tylko sa dane kontaktowe do schroniska Quote
Nicol Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Do góry Betty. Napiszcie prosze w gdzie jest Betty, w jakim mieście? Nicol Quote
ewatr Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nicol napisał(a):Do góry Betty. Napiszcie prosze w gdzie jest Betty, w jakim mieście? Nicol Betty przebywa w schronisku w Orzechowcach koło Przemyśla woj Podkarpackie :p Albiemu dodaj te informacje w 1 poscie bo to ważne i dane kontaktowe . Quote
albiemu Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 tak jak na wątku jamniora zapomniałam tak, też tutaj - sie robi! :) Przepraszam ... Dzięki za allegro!!! Quote
ewatr Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Wystawiona sunieczka :lol: na Allegro niech znajdzie swoje szczęscie !!!! http://www.allegro.pl/item260294198_jej_niemy_krzyk_wciaz_mnie_przesladuje_sunia.html Quote
Recommended Posts