szajbus Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 On jest taki słodziutki, tyko domku mu brakuje Quote
agata-air Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 niuniu biegnij po domek. Ja nie wiem co bedzie. Dwie dorosłe kotki ktore prawdopodobnie czeka hotelik (juz jestem bankrutem, nie wie jak to bedzie) a o tym psiaku przeciez nie zapomne. Nie moge pozwolic zeby go uspili (a to chca zrobic) w najlepszym razie trafi do Żyrardowskiego schronu a to jest tragedia Quote
agata-air Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Dziewczyny napiszcioe mi adresy dobrych hotelikow lub platn7ych tymczasow w wawie i okolicach. Pani powiedziala ze sie zastanowi nad pomoca w finansowaniu mu hotelu przez jakis czas Quote
Szyszka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja miałam jeden fajny, ale z pewnych względów jestem tam spalona. Pani jest bardzo wrażliwa i kochana i liczyła bardzo mało. Niestety nie doszło do tego, że pies został tam umieszczony, bo wspaniali właściciele, którzy mieli go tam odwieźć wszczeli awanturę. Poszukam w domu numeru do tej Pani, ale nie wiem, czy po tych doświadczeniach będzie chciała się w coś takiego zaangazować.... Quote
agata-air Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 dobra przedstawiam newsy. Byc moze Pani zabierze psa ze soba, ale moglaby dopeiro w styczniu a on do tego czasu musi gdzies sie podziac. Bardzo pilnie adresy dobrych hotelikow. a i mam jeszcze jedno zdj Quote
agata-air Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 PSIAK MA DOM!!! przed chwlia zadzwoniła Pani z Warszawy, mieszka w bloku i jest w nim zakochana. Sprawdza teraz tylko jego stosunek do dzieci i może jechać (w stosunku do ludzi jest bardzo łagodnya więc myśle ze i dzieci akceptuje, zobaczymy) trzymjcie kciuki Quote
agata-air Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 AAA jutro przyjezdzaja po psiaka. A akurat jutro jego pani wyjezdza wieczorem za granice:) Fart, szczęście...ktoś małemu sprzyja:) DZIEKUJEMY WSZYSTKIM Quote
szajbus Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Poszczęściło sie psince. :multi::multi::multi: Quote
Szyszka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Super!!!!!!:multi::multi::multi: Znalazłyście same czy Pani odpowiedziałą na ogłoszenie? Quote
agata-air Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 z ogłoszenia;* psina po 10 bedzie już z nowymi ludzimi Quote
Szyszka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 To super. Ale fajnie ze tak szybko poszlo, Ciekawe jestem bo na allegro mial obserwatora, moze to ci ludzie.... Quote
Recommended Posts