Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zakładam wątek półtorarocznemu, małemu (8 kg), łagodnemu, zachowujęcemu czystość w mieszkaniu pieskowi. W zeszły piatek przyprowadziła go kobieta, mówiąc: "wy tak lubicie psy, to się nim zajmiecie". To jest już 5 pies w mieszkaniu (są jeszcze 3 koty). Bardzo proszę o pomoc w szukaniu domu stałego. Piesek został prawdopodobnie skatowany, był cały obolały, ma blizny na pyszczku, jeszcze trochę utyka na jedną nogę. Jest już odrobaczony, odpchlony, dostawał środki przeciwbólowe i przeciwzapalne. Nie ma trwałych uszkodzeń. Dzisiaj go wykąpałam. :lol:

Posted

Potrzebuję tekst i namiary . Ewentualnie same namiary a tekst napiszę ale chyba dopiero jutro , bo umnie też maksymalne zapsienie i zakocenie :cool3: (7 + 4 )

Posted

Mały ma dropiate łapki więc wołamy na niego Dropek. Jest bardzo miły i grzeczny. Albo ja mam szczęście do grzecznych tymczasowiczów, albo wszystkie psy są grzeczne, albo są takie bezproblemowe, bo pracownie zrobiłam w mieszkaniu i jestem do ich dyspozycji. Jedyny problem to ich ilość i sąsiedzi.

Posted

mam pytanie z Allegro :

"Mam pytanie czy mozna by bylo tego pieska przetransportowac do kłodzka bo jestem z klodzka ale nie mam auta zeby przyjechac po niego a barzo mi sie spodobal i przypadl mi do gustu i jeszce jedno pytanie czy ten piesek toleruje dzieci?? mam male dziecko i chciala bym byc pewna czy nic mu nie zrobi. AgaciaX "

Posted

Patia napisał(a):
mam pytanie z Allegro :

"Mam pytanie czy mozna by bylo tego pieska przetransportowac do kłodzka bo jestem z klodzka ale nie mam auta zeby przyjechac po niego a barzo mi sie spodobal i przypadl mi do gustu i jeszce jedno pytanie czy ten piesek toleruje dzieci?? mam male dziecko i chciala bym byc pewna czy nic mu nie zrobi. AgaciaX "

Dropek nie nadaje się do małych dzieci. Kiedy się boi, a boi się gwałtownych ruchów, łapie zębami. Teraz już mi ufa i tak nie robi ale przez pierwszy tydzień gryzł.

Posted

tamb napisał(a):
Dropek nie nadaje się do małych dzieci. Kiedy się boi, a boi się gwałtownych ruchów, łapie zębami. Teraz już mi ufa i tak nie robi ale przez pierwszy tydzień gryzł.

Dzięki , już odpisuję tej pani .