bea_m Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :crazyeye: no ładnie. Dwie pieczenie przy jednym ogniu :evil_lol: Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Kto mi pomoże przy bestii w sobotę? :cool3: A właściwie przy 2 bestiach prawdopodobnie... Ta druga to istny tyranozaur :shake: Quote
Ada-jeje Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Niestety kochanie jak wiesz w sobote do 12.00 nigdy nie moge pomoc. Moze Dominika Gosia z Trzebini albo lub moze ktorys z mezczyzn pani Beaty. Quote
Ulaa Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Ada-jeje napisał(a):Niestety kochanie jak wiesz w sobote do 12.00 nigdy nie moge pomoc. Moze Dominika Gosia z Trzebini albo lub moze ktorys z mezczyzn pani Beaty. Tak wiem, dlatego ja biedna sierotka szukam pomocy do ujarzmienia złych wilków :vamp: Napiszę do Gosi. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Ulka moze podeszlabys do mnie i dala jeszcze rolnikowi tabletki na odrobaczenie dla psa bo choc zesmy go odrobaczyly to jednak za okolo 4 miesiace moglby znow dostac tabletki na robale bo nie bardzo wierze w to ze rolnik z nim do weta pojedzie. Quote
Ulaa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Ada-jeje napisał(a):Ulka moze podeszlabys do mnie i dala jeszcze rolnikowi tabletki na odrobaczenie dla psa bo choc zesmy go odrobaczyly to jednak za okolo 4 miesiace moglby znow dostac tabletki na robale bo nie bardzo wierze w to ze rolnik z nim do weta pojedzie. Ok jedziemy. Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Bestia pojechala do nowego domu, a nam przybyla jedna osoba do pomocy o ktorej Ulka wczesniej wspomniala ze Gosia przejdzie dzisiaj swoj pierwszy chrzest. I stalo sie nie tylko byla przy adopcji bestii ale rowniez swoim pojazdem razem z Ulka zawiozly potraconego psa do lecznicy. Na kontrole poadopcyjna do Ojcowa jak powiedzialy tez sie wybieraja nazwaly to wycieczka krajoznawcza. Quote
Ulaa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Chciałam podzielić się radosną nowiną, ale zostałam uprzedzona :mad: Więc dodam tylko, że zgodnie z przewidywaniami Bestia chciała nas pożreć, a szczególnie mnie... No ale samodzielnie wlazł olbrzym do pojazdu do przewozu świnek (bo jego pan ma gospodarstwo :cool3:) i pojechał grzecznie. Aha i Bestia ma na imię Betowen :p Quote
Ulaa Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Przed podróżą :cool3: Śliczny bestyjek prawda? :loveu: I stoi jak na wystawie hehe :p Quote
Ada-jeje Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Na tych ostatnich zdjeciach widac naprawde ze bestia Btowen jest ladnym psem i napewno u tego rolnika odzyje nie siedzac w kojcu 2x2m. Chyba nawet nam przez mysl nie przeszlo ze uda sie jego adopcja w takim stanie jakim on byl. Quote
jotpeg Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 brawo, dokonalyscie wielkiej rzeczy!!! :multi: a w tym kagancu jak amstaff wyglada :lol: Quote
bea_m Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 .... to cud! więc jednak cuda sie zdarzają :crazyeye: Czy juz można :laola: ? czypan furtke odwrotu sobie zostawił? Quote
Ulaa Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 bea_m napisał(a):.... to cud! więc jednak cuda sie zdarzają :crazyeye: Czy juz można :laola: ? czypan furtke odwrotu sobie zostawił? Jak na razie nie dzwonił, więc chyba wszystko ok :p Quote
Klaudus__ Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dziewczyny brawo ;) Kolejne życie uratowane ;) Baaaaaaaardzo się cieszę ! Gratuluję udanej akcji. Quote
Ulaa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 W najbliższym czasie pojedziemy z Gosią odwiedzić Betowena i zobaczymy jak sobie radzi jako Pan Podwórka :cool3: Przy okazji zrobię mu "cik" na wirusówki :p Quote
Ada-jeje Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 A on cie klap w raczke, a wiesz ze przez Fundacje nie jestes ubezpieczona.:evil_lol: Quote
Ulaa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Ada-jeje napisał(a):A on cie klap w raczke, a wiesz ze przez Fundacje nie jestes ubezpieczona.:evil_lol: Oby tylko w rączkę :roll: On by całą głowę odgryzł jednym kęsem :diabloti: Quote
bea_m Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ula nie daj się ! Jak ty byś bez głowy wygladała ? :roll: Quote
epe Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mnie najbardziej interesuje,czy ten facet co go zabrał ma jeszcze głowę?!!! Quote
Ulaa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 bea_m napisał(a):Ula nie daj się ! Jak ty byś bez głowy wygladała ? :roll: Może i lepiej niż z.... epe napisał(a):Mnie najbardziej interesuje,czy ten facet co go zabrał ma jeszcze głowę?!!! Nie wiadomo :diabloti: Pojedziemy sprawdzić! Quote
bea_m Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 W odpowiedzi na oba cytaty tylko jedno powiem..... :evil_lol:... no i :roll: Ula powodzienia :lol: głowa sie przyda..... chocizby po to zeby takie piekne włosy na niej nosić .. jak Ty masz ! .... z innych powodów tez. Quote
Ulaa Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 bea_m napisał(a):piekne włosy akurat, może na fotce bea_m napisał(a): .... z innych powodów tez. nie znam. Quote
Ulaa Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Jutro będzie Dzień Dzwonienia Do Nowych Domków :cool3: Quote
epe Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Czy coś wiadomo jak "bestia" się teraz ma? Bo moze właściciel już zagryziony:evil_lol: Quote
Ulaa Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Właśnie też coraz czesciej myślę o bestyjce i w tygodniu jakoś spróbuję się dowiedziec co tam słychac. Quote
Recommended Posts