Jump to content
Dogomania

ŻYJE JAK ŚMIEĆ.... JUŻ NIE!!! Bestia pojechała do nowego domu!!! To CUD!!!

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Niestety kochanie jak wiesz w sobote do 12.00 nigdy nie moge pomoc. Moze Dominika Gosia z Trzebini albo lub moze ktorys z mezczyzn pani Beaty.

Tak wiem, dlatego ja biedna sierotka szukam pomocy do ujarzmienia złych wilków :vamp:

Napiszę do Gosi.

Posted

Ulka moze podeszlabys do mnie i dala jeszcze rolnikowi tabletki na odrobaczenie dla psa bo choc zesmy go odrobaczyly to jednak za okolo 4 miesiace moglby znow dostac tabletki na robale bo nie bardzo wierze w to ze rolnik z nim do weta pojedzie.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulka moze podeszlabys do mnie i dala jeszcze rolnikowi tabletki na odrobaczenie dla psa bo choc zesmy go odrobaczyly to jednak za okolo 4 miesiace moglby znow dostac tabletki na robale bo nie bardzo wierze w to ze rolnik z nim do weta pojedzie.

Ok jedziemy.

Posted

Bestia pojechala do nowego domu, a nam przybyla jedna osoba do pomocy o ktorej Ulka wczesniej wspomniala ze Gosia przejdzie dzisiaj swoj pierwszy chrzest. I stalo sie nie tylko byla przy adopcji bestii ale rowniez swoim pojazdem razem z Ulka zawiozly potraconego psa do lecznicy. Na kontrole poadopcyjna do Ojcowa jak powiedzialy tez sie wybieraja nazwaly to wycieczka krajoznawcza.

Posted

Chciałam podzielić się radosną nowiną, ale zostałam uprzedzona :mad:

Więc dodam tylko, że zgodnie z przewidywaniami Bestia chciała nas pożreć, a szczególnie mnie... No ale samodzielnie wlazł olbrzym do pojazdu do przewozu świnek (bo jego pan ma gospodarstwo :cool3:) i pojechał grzecznie.

Aha i Bestia ma na imię Betowen :p

Posted

Na tych ostatnich zdjeciach widac naprawde ze bestia Btowen jest ladnym psem i napewno u tego rolnika odzyje nie siedzac w kojcu 2x2m. Chyba nawet nam przez mysl nie przeszlo ze uda sie jego adopcja w takim stanie jakim on byl.

Posted

bea_m napisał(a):
.... to cud! więc jednak cuda sie zdarzają :crazyeye:

Czy juz można :laola: ? czypan furtke odwrotu sobie zostawił?

Jak na razie nie dzwonił, więc chyba wszystko ok :p

Posted

W najbliższym czasie pojedziemy z Gosią odwiedzić Betowena i zobaczymy jak sobie radzi jako Pan Podwórka :cool3:
Przy okazji zrobię mu "cik" na wirusówki :p

Posted

Ada-jeje napisał(a):
A on cie klap w raczke, a wiesz ze przez Fundacje nie jestes ubezpieczona.:evil_lol:

Oby tylko w rączkę :roll: On by całą głowę odgryzł jednym kęsem :diabloti:

Posted

bea_m napisał(a):
Ula nie daj się ! Jak ty byś bez głowy wygladała ? :roll:

Może i lepiej niż z....

epe napisał(a):
Mnie najbardziej interesuje,czy ten facet co go zabrał ma jeszcze głowę?!!!

Nie wiadomo :diabloti: Pojedziemy sprawdzić!

Posted

W odpowiedzi na oba cytaty tylko jedno powiem..... :evil_lol:... no i :roll:
Ula powodzienia :lol: głowa sie przyda..... chocizby po to zeby takie piekne włosy na niej nosić .. jak Ty masz !

.... z innych powodów tez.

• 1 month later...