Viris Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 A tu zostałam zdemaskowana :cool3: Quote
Viris Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Młody Prezenter. Była tylko grupa młodsza, w grupie starszej była zgłoszona jedna osoba, ale się nie zjawiła. Quote
Viris Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Najpiękniejsze szczenię : Najpiękniejszy Weteran Porównanie o Najpiękniejszego Juniora: Quote
Viris Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Najpiękniejszy junior : Wybory BOG Quote
ariss Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ile tu wspaniałych fot:loveu: I dużo sznaucerków-a średnich czarnych nie masz???;) Quote
Viris Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 gassira napisał(a):ile tu wspaniałych fot:loveu: I dużo sznaucerków-a średnich czarnych nie masz???;)Był tylko jeden na tej wystawie, i chyba nie udało mi się go obfocić. Jeszcze sprawdzę. Quote
ariss Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Viris napisał(a):Był tylko jeden na tej wystawie, i chyba nie udało mi się go obfocić. Jeszcze sprawdzę. No właśnie wiem,starszy braciszek mojej psiny więc dlatego jestem taka ciekawa:lol: Quote
Viris Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Mam dwa zdjęcia jeszcze z grup, ale szczerze mówiąc to nie jestem pewna czy trafiłam :cool3: bo się nie znam na tych sznaucerach za bardzo :oops: Quote
ariss Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pewnie,że trafiłaś!!!!:loveu: Z tą dziewczyną w czerwonym stroju jest średniak:lol: Dziękuję bardzo:lol: Quote
Recommended Posts