Viris Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ze strony Oddziału : Związek Kynologiczny w Polsce Oddział we Włocławku serdecznie zaprasza na KRAJOWĄ WYSTAWĘ PINCZERÓW, SZNAUCERÓW, CZARNEGO TERIERA ORAZ PSÓW DO TOWARZYSTWA - IX GRUPA FCI 25.11.2007 r. Hala Mistrzów we Włocławku, ul. Chopina 8 Związek Kynologiczny w Polsce Oddział we Włocławku ul. Starodębska 26, skr.poczt. 177 Konto bankowe: PKO BP S.A. O/Włocławek nr 03 1020 5170 0000 1302 0061 5153 e-mail: [email protected] Ulotka Zgłoszenie Strona tej wystawy Ktoś się może wybiera? Termin zgłaszania upływa 29 października. Quote
Pugsy Malone Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Viris napisał(a):Ktoś się może wybiera? Termin zgłaszania upływa 29 października. My się zastanawiamy:razz: Quote
Viris Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 agata :) napisał(a):Czyli jak rozumiem mp nie ma?Chyba nie ma, ale jeszcze się upewnię. nessie00 napisał(a):My się zastanawiamy:razz:To się zastanawiajcie szybciej. Bo nie wiem ile ras mam uwzględnić w nagrodach:evil_lol: Quote
pokoik1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jedziemy z Kędziorkiem, to jej pierwsza wystawa :multi: Quote
Pugsy Malone Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Mam dwa pytania do zorientowanych: 1.czy daleko jest z dworca pkp na teren wystawy? 2.co oznacza następujący zapis, zawarty w "Informacjach porządkowych"-Wystawiane psy nie mogą być wyprowadzane z terenu wystawy przed jej oficjalnym zakończeniem.?:shake: Quote
Viris Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='nessie00']Mam dwa pytania do zorientowanych: 1.czy daleko jest z dworca pkp na teren wystawy? 2.co oznacza następujący zapis, zawarty w "Informacjach porządkowych"-Wystawiane psy nie mogą być wyprowadzane z terenu wystawy przed jej oficjalnym zakończeniem.?:shake:2 się nie przejmuj. A 1 da się załatwić z podwózką Virisowozem:eviltong: A ogólnie to na piechotę to jest jakiś kilometr, ale nieprzyjemna okolica - główna ruchliwa ulica. Mogę się wywiedzieć o autobus spod dworca pkp/pks do hali. Quote
Elitesse Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ja wczoraj zglosilam swoje 2 psiury :) Quote
Viris Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Elitesse ;):multi:;) Może uda się zrobić jakieś małe spotkanko. Quote
Viris Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Jeszcze niestety nie wiem, ale postaram się dowiedzieć niebawem - muszę i tak się wybrać do oddziału bo mam kilka biznesów. Quote
dorotal Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja tez sie wybieram na ta wystawe :lol: Quote
Elitesse Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Viris napisał(a):Jeszcze niestety nie wiem, ale postaram się dowiedzieć niebawem - muszę i tak się wybrać do oddziału bo mam kilka biznesów. czy mozesz sie dowiedziec do ktorego sedziego zostana przypisane sznaucery srednie ?? :modla: Quote
Viris Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Dowiem się dowiem. A przynajmniej będę się starała :evil_lol: Jeszcze jakieś pytania? Zbieram zamówienia :lol: Dorotal - będziesz wystawiać obie swoje rasy? Quote
Elitesse Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 mozesz zterroryzowac dzialaczy coby w koncu jakis plan sedziowania zamiescili na stronce przed wystawa :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Viris Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Raczej to się nie uda. Chyba nigdy :diabloti: Nawet jakbym sama obiecała że to zrobię to by nie przeszło chyba :evil_lol: Przyjmuję zapisy na podwózkę z dworca na teren wystawy. Warunek - Oby nie na 5 minut przed rozpoczęciem sędziowania. Quote
dorotal Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Viris napisał(a): Dorotal - będziesz wystawiać obie swoje rasy? W buldozkach na pewno Cezar w starszej klasie, w kingach Victory, Etna, Elissa, Clif a nad innymi sie zastanowie:lol: Quote
Viris Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Aha, szkoda że nie wygrałam w totka bo na "długowłose buldożki" mi już nie starczy funduszy na nagrody dla zwycięzców :placz: Quote
Pugsy Malone Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Viris, chcę przyjechac pociągiem, który jest we Włocławku o 9.10, mam nadzieję,że nie będzie za późno? Jak myślisz, podadzą chociaż, o której będzie sędziowana dana rasa? Quote
Viris Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Z tego co wiem nic nigdy nie podają. Ale mogę się mylić. Nie, nie będzie za późno. Chciałabym być w granicach 9.20 pod halą, więc raczej się wyrobimy, tylko oby opóźnień nie było :lol: Quote
dorotal Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Viris napisał(a):Aha, szkoda że nie wygrałam w totka bo na "długowłose buldożki" mi już nie starczy funduszy na nagrody dla zwycięzców :placz: "Długowłose buldożki", czyli jak się domyślam Kingi, będą bardzo szczęśliwe jak je wygłaszczesz w nagrodę ;-)) Quote
Viris Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 To się akurat da załatwić :loveu: Coś tam się starałam załatwić, ale ogólnie wszystkie informację mają być po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń. Szkoda że nie myślą o tym że gdyby była znana obsada sędziowska to mogliby mieć więcej chętnych.... No ale ich wybór. Odnośnie Młodego Prezentera. W poniedziałek wieczorem mają zapaść decyzje. Konkurs nie był planowany, ale sporo osób pytało i mocno się zastanawiają nad MP. Buldożki jeszcze nie wiadomo kto sędziuje, ale jeden z wymienionych na stronie sędziów ( jakbym się nie domyśliła :> ) Sznaucery średnie ma sędziować Jolanta Jabłońska ( ale nie wierzyłabym do końca, pani była trochę niepewna w udzielaniu informacji ). O godziny sędziowania konkretnych ras będzie można się wywiedzieć po zakończeniu przyjmowania zgłoszeń... Quote
Minimolos Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Viris napisał(a):Szkoda że nie myślą o tym że gdyby była znana obsada sędziowska to mogliby mieć więcej chętnych.... No ale ich wybór. No właśnie, nadal nie udzielają informacji kto będzie sędziować :mad: I znowu będą zaskoczeni czemu tak mało zgłoszeń było :loveu: Quote
Recommended Posts