kometa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Hera to około roczna piękna i niezwykle łagodna sunia - mix pittbulla rednose. Jest bardzo radosna, ufna i przyjacielska. Bardzo dobrze dogaduje się z innymi psami, a ludzi wręcz-uwielbia!:) Hera ładnie jeździ w samochodze. Ostatnio będac w ciązy została wysterylizowana. Obecnie przebywa w hoteliku, jednak pieniędzy starczy na jej utrzymanie tylko do tego wtorku, DLATEGO BARDZO PROSIMY O POMOC I WSPARCIE FINANSOWE NA UTZRYMANIE HERY W HOTELIKU, a NAJLEPIEJ O DOMEK-STAŁY LUB TYMCZASOWY, bowiem inaczej sunia trafi za 2 dni do schroniska... Quote
*Gajowa* Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Nikt nie zauważył Hery...:-( a to taka cudowna sunia. Jest bardzo piękna super łagodna pieszczoszka. Ona zginie w schronie. Quote
anouk92 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hera pilnie szuka domu - jest piękna:loveu: Quote
beka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Błagamy o pomoc dla suni... Nawet najmniesze wpłaty. Quote
BeataA Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Rozumiem, że na konto AFN z dopisem w tytule przelewu: dla HERY? Quote
beka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dziewczyny gdzie zbiramy pieniądze??? Poznalam sunie wczoraj. I choć asty i pittbule to nie są rasy które lubie najbardziej ona jest strasznie słodka i taka przylepa... A jak trafi do schronu i weżmie ja jakiś burak bo to mix rednose :( Quote
anouk92 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Najlepiej będzie jak się wypowie Kometa. Chociaż jeśli zbiórka będzie na hotel to będzie ciężko wyciągnąć tą kasę z AFN dlatego myślę że lepiej będzie wpłacać bezpośrednio do hoteliku - czy ona jest u Gajowej? Quote
kometa Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 herunia jest u kochanej Gajowej:lol: najlepiej gdyby chetne osoby do pomocy-wpłaciły pieniązki bezposrednio do Gajowej-na jej konto..z dopiskiem dla Hery, bowiem ja mam konto w wirtualnym baku i zawsze ciężko mi z niego wyciagac kaskę, poza tym zawsze jestem "czysta";) ja zapłaciłam za pobyt Hery do jutra i nie wiem co dalej, bo mnie juz nie stać, gdyż musze zapłacić ok.150zł za boksię na sggw, a w ostatni weekend koszt transportu prawie 200 psów wyniósł mnie 150zł... POMÓZCIE URATOWAC HERUNIE... Quote
anouk92 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hara bardzo prosi o wsparcie na hotelik:shake: Quote
*Gajowa* Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hera czuje sie juz całkiem dobrze. Wczorajszej nocy zniszczyła kołnierz i przynajmniej teraz moze swobodnie sie poruszać. Jest super miłą sunią bez cienia agresji, uwielbia sie bawić - to jeszcze prawie dziecko... Jeżeli ktos chciałby pomóc suni i wpłacic na jej pobyt podam dane na pw. Quote
*Gajowa* Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hera wieczorem została zabrana do przytuliska pod W-wą... Zapomniałam napisać, że ona ma problemy skórne - na kuperku ma zaczerwienioną skórę, którą sobie wylizuje. Quote
anouk92 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 *Gajowa* napisał(a):Hera wieczorem została zabrana do przytuliska pod W-wą... Zapomniałam napisać, że ona ma problemy skórne - na kuperku ma zaczerwienioną skórę, którą sobie wylizuje. Czy wiemy gdzie dokładnie trafiła? Quote
kometa Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 oczywiście że wiemy:cool3: pokłony i podziękowania dla lamii:loveu: Quote
lamia2 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hera przyjechała do naszego schroniska, ma swój własny boks, jedzenie ... ale ona najbardziej potrzebuje człowieka do kochania :placz: Quote
beka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Tak ona jest wyjątkowo spragniona kontaktów z człoweikiem Quote
kometa Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 kto pokocha to cudenko?:eviltong: Quote
lamia2 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Hera prosi o domek bo bardzo zimno już :-( Quote
ruda76 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 *Gajowa* napisał(a): Jeżeli ktos chciałby pomóc suni i wpłacic na jej pobyt podam dane na pw. czy to nadal aktualne czy suka jest teraz w normalnym schronisku. Strawciłam rachubę czy przytualisko u lamii to jest prywatne? Quote
lamia2 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dzisiejsze fotki z wizyty u Hery. Tak mnie przywitała ... jak byśmy się znały od zawsze :lol: Słodziak z niej nieprzeciętny i bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem Jest super łagodna w stosunku do ludzi i innych zwierząt, nawet przy misce można z nią robić wszystko Hera na spacerze ... początkowo na smyczy, ale była tak grzeczna, że postanowiliśmy ją odpiąć i wtedy to był prawdziwy spacer :multi::multi::multi: Hera jest u nas 3 dni ale tak zawładnęła sercem pracowników schroniska, że z jednym z nich śpi w łóżku :eviltong: Jest ciepłolubna ;) Quote
dariaopole Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 jeju jak ona sie wtula w człowieka, widac, że ma super charakter i , że jest kochanym psiskiem :loveu: Quote
Recommended Posts