kometa Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 andzia69 napisał(a):no tu to chyba przegięłaś:angryy: a czyj to niby portfelik robi się grubszy???? A może w takim razie jak jesteś taka wspanialomyślna i tak dobrze ci idzie pomaganie (nie za swoje pieniądze) to choć udokumentuj te twoje super adopcje!!! Jakoś nigdzie w żadnym wątku nie znalazlam żadnych zdjęć z tych nowych wspanialych domkow tylko suche informacje, że niby pies poszedl do innego domu! :shake::shake::shake: Quote
doddy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Olu jak zwykle atakujesz zamiast odpowiadac na pytania. Czekamy wiec na Twoja odpowiedz.;) Ciekawe, czy sie doczekamy :razz: Quote
kometa Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 doddy napisał(a):Olu jak zwykle atakujesz zamiast odpowiadac na pytania. Czekamy wiec na Twoja odpowiedz.;) Ciekawe, czy sie doczekamy :razz: to może Kasiu zacznij, co? czy będziesz miała z tym jak zwykle problemy?:evil_lol: pogawędziłabym sobie dłużej, ale nie mam czasu na durne i bezproduktywne rozmowy. Quote
kometa Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 maupa-chyba twoim obowiązkiem jest przenieść watek do działu "znalazły dom", czy się mylę? nie nalezy przecież zaniedbywać obowiązków, prawda?:eviltong: Quote
doddy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 I jak zwykle sie wykrecasz... albo atakujesz zamiast dyskutowac. Quote
Maupa4 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 [quote name='kometa']maupa-chyba twoim obowiązkiem jest przenieść watek do działu "znalazły dom", czy się mylę? nie nalezy przecież zaniedbywać obowiązków, prawda?:eviltong: masz rację ... zarówno w dziale "psy do adopcji" jak i w dziale "już w nowym domu" absolutnie nie zamierzam zaniedbywać swoich obowiązków Quote
doddy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 i tak jej nie ma...ty z twoimi zdolnościami i praktyka potrafisz wszystko poprzekrecac To mnie bardzo zaciekawilo. W tym aspekcie tez mnie oswiec :cool3: Czyzby pieniadze z naszej Fundacji wychodzily bokiem? Moze o czyms nie wiemy... Warto wiedziec, bo moze nie wiedzac o tym oplacamy jakies wycieczki zagraniczne albo kampanie wyborcze :cool3: Rozumiem, ze masz dowody na poswiadczenie swoich zarzutow - bo sa one dosc powazne - wolalabym jasne, klarowne dowodziki od Ciebie. Quote
kometa Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 doddy napisał(a): Gdzie Ty miescic w jeden weekend 230 psow? czytaj uważnie:) przetransportować mam:), ale nikt nie mówił że do siebie:roll: poza tym w weekend miałam przewieźć nie 230, a 30 psów:crazyeye::lol: ja pomagam ludziom przewozic różne psy z wawy i poza-do schronisk, domków, ds, hotelików itd, bowiem nie każdy ma samochód, a ja chętnie w mairę możliwości pomagam:shake: Quote
kometa Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 doddy napisał(a):To mnie bardzo zaciekawilo. W tym aspekcie tez mnie oswiec :cool3: Czyzby pieniadze z naszej Fundacji wychodzily bokiem? Moze o czyms nie wiemy... Warto wiedziec, bo moze nie wiedzac o tym oplacamy jakies wycieczki zagraniczne albo kampanie wyborcze :cool3: Rozumiem, ze masz dowody na poswiadczenie swoich zarzutow - bo sa one dosc powazne - wolalabym jasne, klarowne dowodziki od Ciebie. dziewczynko malutka-jak wiesz nie chcę mieć z tobą nic wspólnego, wec zegnam:diabloti: niestety znam cię i niektórzy z dogo od innej strony niż tej kreowanej:eviltong: Quote
doddy Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 To sa Twoje wypowiedzi: a w ostatni weekend koszt transportu prawie 200 psów wyniósł mnie 150zł powinnam jutro przetransportować 30 psów I znowu wyszlo na to, ze masz bujna wyobraznie... Jednak nie zmadrzalas nic w ciagu ostatnich lat. Quote
agata-air Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 wiesz co ja już nawet przestała mieć o tobie takie złe zdanie, uznałam ze naprawde zalezalo Ci na mojej Niki i dlatego takie awantury. Ale teraz to juz mnie zaskakujesz. Twoj poziom dyskusji jest zerowy. Widze, ze wyzywanie ludzi jest twoim stałym punktem. Szkoda, że na dogo masz tylko pozycje rozczeniową. Dlaczego nie napiszesz jak jej nie pomozemy to trafi do schronu tylko jak jej nie pomozecie. Przyjmij tez na siebie odpowiedzilnosc a nie obarczasz nia innych. Super ze tej suni sie udało pojechac do domku, i jak domniemam stalo sie to dzieki tobie. Nie nisz wlasnej pracy w imie bycia cholerykiem, awanurnikiem. Super, ze Gala dostała drugą szanse na szcesliwe zycie w nowym domu- i to to powinno byc w tym watku najistotniejsze. Quote
GreenEvil Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Agato, obawiam sie, ze nie jestes strona w tym sporze. Olu, Kasiu... wiem, ze sie kochacie jak Arka i pajunia nieprzymierzajac, wiec spory prosze przeniesc PW. A moda prosze o oczyszczenie watku. konczac temat: kometa zalozyla ten watek na MOJA wyrazna prosbe. AFN na dzien dzisiejszy nie ma mozliwosci utrzymania wiecej zwierzat w hotelikach. Sunie sa sterylizowane, potem, niestety pojawia sie smutna rzeczywistosc. pzdr GreenEvil Quote
agata-air Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 kazdy na DOGO ma prawo wypowiadc sie w kazdym watku na kazdy temat Quote
doddy Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Czy ktoś z AFN lub Kometa jest w kontakcie z Mateuszem i wie co teraz dzieje się z Almą? Niestety dobrze się nie dzieje i polecam zainteresowanie się tematem biednej suni. Quote
andzia69 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Kometa - gdzie jestes!!!! zainteresuj się tą ekspresową adopcją!!! i tym, gdzie suka trafiła !!!!!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy: Quote
doddy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Podjęliście już jakieś kroki odnośnie tej adopcji? Czy Alma żyje? Czyw wiadomo co się z nią dzieje? Quote
andzia69 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 To może ja sie odezwę, bo mnie juz skreca!!!:angryy: Kometa - dlaczego wyadoptowujesz psy dzieciom??? na dodatek do takich, które wynajmują mieszkania? To dowiedz sie, że chłopak pozbył się nie tylko suki:angryy::angryy::angryy: Może teraz ruszy cię sumienie i postarasz sie dowiedzieć co się stało z suką o ile jeszcze żyje!!!! Quote
Recommended Posts