Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia prawdopodobnie jutro pojedzie do domku tymczasowego :)

Szukamy domku stałego!

EDIT: Słuchajcie! Znalazła się osoba zainteresowana adopcją suńki! Na razie wysłałam jej e-mail z kilkoma pytaniami ;) i informacją, że od jutra malutka będzie w domku tymczasowym i będziemy troszkę więcej o niej wiedziec :)

Posted

Suńka jest już w domku tymczasowym :loveu: Jest bardzo grzeczna, ładnie zjadła karmę :p

A najważniejsze jest to, że... W tym domku raczej długo nie zostanie, bo szykuje się dla niej domek stały xD Z ogródkiem, z kupą wolnego czasu dla psiaka... Pani gotowa podpisac wszelkie umowy i oczywiście się z nich wywiązac :)

Ehhh... Ma maleństwo farta :multi: :multi: :multi: :razz: :p

Posted

Podnoszę maleńką...

Nie mamy odpowiedzi na e-maile od Pani zianteresowaną adopcją :-( Na razie nie chcę wzbudzac niepotrzebnej paniki, ale... Szukamy domku stałego dla malutkiej suni ;)

Suńka w DT praktycznie cały czas wyleguje się w pościeli :) Weterynarz ocenił jej wiek na mniej więcej 2 latka, bo podobno ma śliczne, bialutkie ząbki, ale ja znam dużo kilkunastoletnich psów z bialutkimi ząbkami, więc sama nie wiem czy w to wierzyc :lol: :oops: Jest bardzo chudziutka, sama skóra i kości... :shake:

EDIT: Pani się odezwała :) Sunia po 5 listopada pojedzie do nowego domku :)