Bakteria Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Sunia prawdopodobnie jutro pojedzie do domku tymczasowego :) Szukamy domku stałego! EDIT: Słuchajcie! Znalazła się osoba zainteresowana adopcją suńki! Na razie wysłałam jej e-mail z kilkoma pytaniami ;) i informacją, że od jutra malutka będzie w domku tymczasowym i będziemy troszkę więcej o niej wiedziec :) Quote
Bakteria Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Suńka jest już w domku tymczasowym :loveu: Jest bardzo grzeczna, ładnie zjadła karmę :p A najważniejsze jest to, że... W tym domku raczej długo nie zostanie, bo szykuje się dla niej domek stały xD Z ogródkiem, z kupą wolnego czasu dla psiaka... Pani gotowa podpisac wszelkie umowy i oczywiście się z nich wywiązac :) Ehhh... Ma maleństwo farta :multi: :multi: :multi: :razz: :p Quote
anna0211 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Właśnie sunieczka jest w domku tymczasowym u mego kolegi. Jest naprawdę grzeczniutka. Ładnie zjadła i została wykąpana. Quote
anna0211 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Niestety, w schronisku były problemy z adopcją suni do domku tymczasowego. Zamiast się cieszyć, że ktoś chce pomóc, to rzucają kłody pod nogi. Quote
Bakteria Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Podnoszę maleńką... Nie mamy odpowiedzi na e-maile od Pani zianteresowaną adopcją :-( Na razie nie chcę wzbudzac niepotrzebnej paniki, ale... Szukamy domku stałego dla malutkiej suni ;) Suńka w DT praktycznie cały czas wyleguje się w pościeli :) Weterynarz ocenił jej wiek na mniej więcej 2 latka, bo podobno ma śliczne, bialutkie ząbki, ale ja znam dużo kilkunastoletnich psów z bialutkimi ząbkami, więc sama nie wiem czy w to wierzyc :lol: :oops: Jest bardzo chudziutka, sama skóra i kości... :shake: EDIT: Pani się odezwała :) Sunia po 5 listopada pojedzie do nowego domku :) Quote
anna0211 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Sunieczka jest naprawdę w opłakanym stanie. Taka zabiedzona i wychudzona. Dosłownie szkielet. Quote
anna0211 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Disiaj widziałam sunieczkę. Nic nie przytyła. Sama skóra i kości. Ale już po 05 listopada rusza do domku stałego. Quote
anna0211 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Pani od domku stałego się nie odzywa :shake: . Kolega, który ją przyjął na tymczas postanowił sunieczkę wziąć na stałe :loveu: . Quote
anna0211 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Sunieczka zostaje u mojego kolegi na stałe :loveu: . Quote
anna0211 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 To postanowione, sunieczka zostaje u mojego kolegi na stałe :loveu: . Quote
Recommended Posts