Ania+Milva i Ulver Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Prosze o wykasowanie hopów dla bardziej czytelnego watku. Tola ma na szczęscie grube futro i tłuszczyk, więc az tak nie marźnie dzis...choc brak normalnego ruchu i tak robi swoje...:( Quote
uxmal Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 czy Tola jest wysterylizowana, zaszczepiona? Pytam bo chce ja ogłosic na adopcje.org Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Jest zaszcepiona na wścieklizne, jest odrobaczona i odpchlona...to tyle. Sterylki nie ma. Quote
uxmal Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Tola na http://www.adopcje.org/adopcja8750.html Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Dziekujemy kochana cioteczko:):) Tola tez dziekuje:) Quote
uxmal Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ale dzisiaj dogo szybko chodzi. :) Wiaj Tolu.:) Quote
Iskra73 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Tola jest psem , ktory jest najdluzej w schronisku. Musimy znalezc jej w koncu dom!!!:placz::placz::placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Tola grubasku w górę!!!!!!!! Quote
uxmal Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Nie tylko Desdemona. Ja też:( Ale nie wiem co pisać.:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Ehhh pewnie ,ze pamietamy- 2 razy w tygodniu jestesmy u niej i główkujemy czy dostanie jakąs szanse czy nie... NIE MA ZADNYCH NOWYCH informacji o niej, wiec na watku nie piszemy zbyt duzo....no niestety ale przez dogo domku sie nie znajdzie- jedynie ktos moze pomóc z ogłoszeniami...za duzo tych biednych psiaków.:( Quote
uxmal Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Aniu, a kampanię słupową robiłyście? Czasem najprostsze metody sa najbardziej skuteczne. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Nasze miasto jest za małe na takie rzeczy... wszyscy wiedza gdzie jest schronisko -ci którzy mysla o psie albo juz u nas byli albo regularnie odwiedzaja nasza strone internetową...jest zadziwiająco duzo wejść... Regionalnie psiaki ogłaszamy w kablowej telewizji i w gazecie-takich informacjach brodnickich. Znam ludzi z brodnicy i jesli ktos mialby zaadoptowac Tole to tylko z innego miasta raczej... u nas jednak jeszcze większośc ma myslenie o psie na łańcuch:( Zawsze mamy stracha jak ktos przychodzi z brodnicy po psa z Iskrą:) Takie jakies głupie wrazenie... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 U toli bez zmian...:( Desdemona prosze wykasuj hopy dla przejrzystosci watku....bardzo mało osób do nas zagląda..ehhh:( Quote
uxmal Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Mnie jeszcze w pracy przyszlo do głowy, żeby na aukcjach brodnicowych piesków wklejac link do schroniska. Może ktoś wejdzie, zobaczy tez inne. Tak kiedyś na Mieleckie schronisko trafiłam. Przez allegro. A może już to robicie? :) Quote
Recommended Posts