Ania+Milva i Ulver Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Miałam tel .... pan chciałby sunie dla swojej mamy - bo jej sunia odeszła. Ale pani jest z katowic...mówił,że moze by przy okazji ktos jechał. Patrze na watek transportowy, ale na razie nikt nie jedzie---a zreszta z naszych okolic to juz w ogóle problem. Nie robie sobie jakos specjalnie nadziei bo zani transport sie znajdzie to pani moze sobie psiaka znajdzie a ja bede głupia się cieszyc i załatwiać.....ehhhh mam doła ostatni... Quote
uxmal Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Aniu a patrzysz też na trasy np Gdańsk-Katowice? Albo Toruń, Bydgoszcz? -Katowice. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Tak patrze... Ale wiesz jakos nie podoba mi sie to ze ta pani nawet nie zadzwoniła....że nic nie powiedziała o piesku. Czy ja widziała w necie.. bo ten pan pytał czy to ratlerek, ja powiedziałam ,ze mix ,ze jest większa....a jak sie tej babeczce nie spodoba... Quote
uxmal Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 hmmm, może to był taki tel zwiadowczy. Czyli szukają ale jeszcze nie wiedzą czego chcą. O Mice pewnie sie dowiedzieli z jakis ogłoszen internetowych. A czy się spodoba czy nie to niestety trudno określić.:( Szkoda tylko że dzwonił Pan zamiast Pani. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Nie ma żadnych wiesci nowych optymistycznych. Pewnie po weekendzie sunia wyladuje w schronie...chyba ze tej pani właśćiciel mieszkania da dłuzszy termin. Jest bardzo duza oglądalnośc na allegro...ale nic -zero odzewu. Quote
uxmal Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 może Pani przemyśli jeszcze te decyzje. Może jak zobaczy, że pomimo wysokiej oglądalności nikt nie chce Miki.:( Quote
desdemona Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 i co z sunia? jakies zainteresowanie nia jest? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Wkurzyłam się:angryy::angryy::angryy: Miałm tel o Mike- fajny pan, nie daleko nas mieszka, więc dzownie do laski jak z Mika a ona mi mówi ze juz znalazła jej dom i u jakiejs starszej pani... Super ,ze sunia ma Dom, ale do cholery mozna zadzwonic i powiedziec, a nie ja sie tu martwię co z sunią...:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: Powiedziałm panu aby sobie zobaczył psiaka u nas na stronie schronu, moze cos mu sie spodoba...choc on szukał młodego a u nas nie ma takich teraz:shake: Namawiałam go na Muchę...no nic zobczymy. Quote
desdemona Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ciesze sie, ze sunia ma dom i uniknela schronu:) Quote
Iskra73 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Tez sie ciesze i to bardzo , ze suczka ma dom , ale faktycznie pani mogla dac nam znac. Nieładnie z jej strony, to prawda. Quote
dariaopole Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Iskra73 napisał(a):Tez sie ciesze i to bardzo , ze suczka ma dom , ale faktycznie pani mogla dac nam znac. Nieładnie z jej strony, to prawda. nieładnie nieładnie, wy się zamartwicie a niuńka w domku już . Dobrze, że jej sie udało !!!:multi: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 No pewnie,że dobrze:):) Quote
uxmal Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Wkurzyłam się:angryy::angryy::angryy: Miałm tel o Mike- fajny pan, nie daleko nas mieszka, więc dzownie do laski jak z Mika a ona mi mówi ze juz znalazła jej dom i u jakiejs starszej pani... Super ,ze sunia ma Dom, ale do cholery mozna zadzwonic i powiedziec, a nie ja sie tu martwię co z sunią...:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: Powiedziałm panu aby sobie zobaczył psiaka u nas na stronie schronu, moze cos mu sie spodoba...choc on szukał młodego a u nas nie ma takich teraz:shake: Namawiałam go na Muchę...no nic zobczymy. Ehhhh. Ale dobrze ze Mika ma dom.:multi: Quote
Recommended Posts