Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam tel .... pan chciałby sunie dla swojej mamy - bo jej sunia odeszła. Ale pani jest z katowic...mówił,że moze by przy okazji ktos jechał.
Patrze na watek transportowy, ale na razie nikt nie jedzie---a zreszta z naszych okolic to juz w ogóle problem.
Nie robie sobie jakos specjalnie nadziei bo zani transport sie znajdzie to pani moze sobie psiaka znajdzie a ja bede głupia się cieszyc i załatwiać.....ehhhh mam doła ostatni...

Posted

Tak patrze...
Ale wiesz jakos nie podoba mi sie to ze ta pani nawet nie zadzwoniła....że nic nie powiedziała o piesku. Czy ja widziała w necie.. bo ten pan pytał czy to ratlerek, ja powiedziałam ,ze mix ,ze jest większa....a jak sie tej babeczce nie spodoba...

Posted

hmmm, może to był taki tel zwiadowczy. Czyli szukają ale jeszcze nie wiedzą czego chcą.
O Mice pewnie sie dowiedzieli z jakis ogłoszen internetowych.
A czy się spodoba czy nie to niestety trudno określić.:(
Szkoda tylko że dzwonił Pan zamiast Pani.

Posted

Wkurzyłam się:angryy::angryy::angryy:

Miałm tel o Mike- fajny pan, nie daleko nas mieszka, więc dzownie do laski jak z Mika a ona mi mówi ze juz znalazła jej dom i u jakiejs starszej pani...
Super ,ze sunia ma Dom, ale do cholery mozna zadzwonic i powiedziec, a nie ja sie tu martwię co z sunią...:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:

Powiedziałm panu aby sobie zobaczył psiaka u nas na stronie schronu, moze cos mu sie spodoba...choc on szukał młodego a u nas nie ma takich teraz:shake:
Namawiałam go na Muchę...no nic zobczymy.

Posted

Iskra73 napisał(a):
Tez sie ciesze i to bardzo , ze suczka ma dom , ale faktycznie pani mogla dac nam znac. Nieładnie z jej strony, to prawda.

nieładnie nieładnie, wy się zamartwicie a niuńka w domku już . Dobrze, że jej sie udało !!!:multi:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Wkurzyłam się:angryy::angryy::angryy:

Miałm tel o Mike- fajny pan, nie daleko nas mieszka, więc dzownie do laski jak z Mika a ona mi mówi ze juz znalazła jej dom i u jakiejs starszej pani...
Super ,ze sunia ma Dom, ale do cholery mozna zadzwonic i powiedziec, a nie ja sie tu martwię co z sunią...:mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:

Powiedziałm panu aby sobie zobaczył psiaka u nas na stronie schronu, moze cos mu sie spodoba...choc on szukał młodego a u nas nie ma takich teraz:shake:
Namawiałam go na Muchę...no nic zobczymy.

Ehhhh.
Ale dobrze ze Mika ma dom.:multi: