Szczurosława Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 wydawałoby się,że na tak pięknego psa będzie chętnych na pęczki ,a tu cisza... Quote
terra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ogólnie jest zatrzęsienie ONków i mixów do adopcji. Rasa płaci haracz poplarności. Popatrz ile ONków jest w Mielcu, link w podpisie. Szok! Cudny, starszy pies czeka na swojego człowieka. Quote
Szczurosława Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 właśnie też zróciłam na to uwagę ,jak dla mnie rasa jest już przereklamowana,trudno znaleźć dobrego ON-a, kiedyś ON-ki, a teraz na ulicach widze pełno zaprzęgowców i będzie powtórka z rozrywki:shake: Quote
terra Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Tak, tylko, moim zdaniem, zaprzęgowce są psami trudniejszymi i o większych wymaganiach. Teraz trudno znaleźć odpowiednie domki, ajak będzie więcej takich psów i mixów. Lepiej nie myśleć:smhair2: Piękny, starszy ONek czeka i tęskni. Quote
Szczurosława Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 nigdy nie miałam do czynienia z zaprzęgowacami, ale troche czytałam o ich wymaganiach i szczerze mówiąc nie podjełabym się adopcji takiego psa, dlatego dziwi mnie popularność rasy... piękny owczareczek czeka na domek! Quote
terra Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No cóż, nie da się ukryć, że są piękne, dystyngowane, reprezentacyjne i takie słodkie. A snobów nie brakuje. Reszta się nie liczy lub nie bierze się jej pod uwagę. Jak zaczynają się problemy to trzeba się go pozbyć. I już. Starszy ONeczek zsałużył na godną starość. Kto go przytuli? Quote
Szczurosława Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 dziś mam tylko takie nijakie foty Quote
terra Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ty Ania, sama z tą watahą chodzisz na spacery? Quote
Szczurosława Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 sama w sumie są grzeczne, słuchają się i nie ganiają rowerzystów;) Quote
terra Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 To jest wielki plus dla każdego z tych piesków, że jest karny i przychodzi na wołanie. A może biedactwa zapomniały już, że kiedyś, gdzieś był ich dom? ONeczek czeka. Quote
Szczurosława Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 możliwe,nie raz się zdarzyło,że po adopcji pies sam wracał do schroniska..., moja suka też parę razy wróciła,ale w końcu jej przeszło;) Quote
Wiwi Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 sliczny Onek, mam slabosc do Onkow :lol: ale moge jedynie podniesc... na prawde piekny... Quote
Szczurosława Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Wiwi napisał(a):sliczny Onek, mam slabosc do Onkow :lol: ale moge jedynie podniesc... na prawde piekny... witaj, piękny ale wciąz bezdomny.... Quote
Szczurosława Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 onek być może jest głuchy... wcale nie reaguje na wołanie, tylko co chwila się odwraca ,aby sprawdzić czy dobrze idzie czy skręcić... na alegrtace prawie 300 odwiedzin i cisza:roll: Quote
terra Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nawet nie mów głośno o tym, bo jeszcze coś wymyślą, nie daj Boże. Wierzę, że w końcu jego człowiek go odnajdzie. Quote
Wiwi Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 dostojny onek sie przypomina! musi byc niesamowicie szczesliwy na tych spacerkach z Toba:loveu: Quote
Szczurosława Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 dziadek Onek teraz niekochany ,zepsuty za kratami... ... a gdy był młody i zadbany ozdoba ogrodu. Czy to jest sprawiedliwość?:-( Quote
Recommended Posts