Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogólnie jest zatrzęsienie ONków i mixów do adopcji. Rasa płaci haracz poplarności. Popatrz ile ONków jest w Mielcu, link w podpisie. Szok!

Cudny, starszy pies czeka na swojego człowieka.

Posted

właśnie też zróciłam na to uwagę ,jak dla mnie rasa jest już przereklamowana,trudno znaleźć dobrego ON-a,
kiedyś ON-ki, a teraz na ulicach widze pełno zaprzęgowców i będzie powtórka z rozrywki:shake:

Posted

Tak, tylko, moim zdaniem, zaprzęgowce są psami trudniejszymi i o większych wymaganiach. Teraz trudno znaleźć odpowiednie domki, ajak będzie więcej takich psów i mixów. Lepiej nie myśleć:smhair2:

Piękny, starszy ONek czeka i tęskni.

Posted

nigdy nie miałam do czynienia z zaprzęgowacami, ale troche czytałam o ich wymaganiach i szczerze mówiąc nie podjełabym się adopcji takiego psa, dlatego dziwi mnie popularność rasy...

piękny owczareczek czeka na domek!

Posted

No cóż, nie da się ukryć, że są piękne, dystyngowane, reprezentacyjne i takie słodkie. A snobów nie brakuje. Reszta się nie liczy lub nie bierze się jej pod uwagę. Jak zaczynają się problemy to trzeba się go pozbyć. I już.

Starszy ONeczek zsałużył na godną starość. Kto go przytuli?

Posted

To jest wielki plus dla każdego z tych piesków, że jest karny i przychodzi na wołanie. A może biedactwa zapomniały już, że kiedyś, gdzieś był ich dom?
ONeczek czeka.