Koperek Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Ja chyba oszaleję! Wszędzie Ci oszuści- nawet tutaj!:mad: ZNOWU PSA PODMIENILI:angryy: :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Reksiu21']Koreczek super sie miewa:loveu:. Jest kochany, od tygodni nawet ani razu niewarkna na nikogo z rodziny. Juz nawet moge go tulic dluzsza chwile, glaskac po calym ciele, i nie sztywnieje jak na poczatku, tylko merda ogonem szczesliwy. Wczoraj bylismy w terenie konno przez 2 godziny, gonil po polach z moim dobkiem luzem, i tarzal sie gdzie sie dalo, w najwiekszych smrodach i blotach.:evil_lol: Z moim dobkiem tak sie zaprzyjaznili, ze bawia sie przy kazdej okazji jak szaleni. To naprawde kochany pies ktory na super dom zasluguje.....:mad::p[/quote] Bardzo dobre wieści. :multi: :p Jeszcze tylko odpowiedni domek by się przydał. :cool3: Quote
Reksiu21 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 A wiec nowe wiesci od Korka..... jest to poprostu zupelnie normalny rodzinny pies. Od niedawna jest juz u nas w domu caly dzien, bez kaganca, z dziecmi, i ani razu na nikogo niewarknal. Zachowuje sie zupelnie normalnie, nie prosi przy stole, grzecznie obok lezy, tuli sie do dzieci, kladzie kolo nich jak lekcje robia, jak probuje na lozko wezc i sie go zepchnie to nawet nie burknie, moge go przewracac, nawet wczoraj probowalam tarmosic i lekko za ogon ciagnac i uszy zeby reakcje zobaczyc, to tylko sie odwrocil, na mnie popatrzyl i czekal az go puszcze, nawet nielapal za reke. Dzisiaj bylismy w terenie z konmi, i bylam bardzo dumna z niego. trenowalam z nim ostatnio zeby do ludzi niepodchodzil jak nas mijaja, bo biega luzem, i dzisiaj ani razu niepodszedl nawet powachac, mimo ze nas pare dobrych grup mijalo. Jak sie zblizali to sam biegl do mnie do konia i patrzyl sie na mnie, to ja mu ze "nie wolno", i on przebiegal kolo nich jak by ich niebylo. JEst po prostu super, kazdy by byl szczesliwy jakby mial tak grzecznego pieska!!! Quote
Negri Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To teraz tylko jakiś fajny domek by się przydał :cool3: Quote
Reksiu21 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Szukamy....szukamy.......:lookarou::lookarou::lookarou::painting: Quote
Asia & Ginger Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Czyli cierpliwość czyni cuda. :multi: Domku gdzie jesteś? :cool3: Quote
Reksiu21 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A wiec Koreczek sie ma bardzo dobrze u mnie. Zupelnie sie uspokoil, gania luzem wszedzie, do koni, na wyjazdy bryczka i konno, a z moim dobkiem to sa jak najlepsi przyjaciele, potrafia sie godzinami bawic.:loveu: Pozatym od miesiecy juz ani razu nie warknal, ani nie klapnal. Jak wszystko dobrze pojdzie, to jedzie w czwartek do nowego domku!!!!!!! Trzymajcie moooocno kciuki zeby sie udalo. Tam by mial jak w niebie! A osoba samotna, ok. 35lat, bedzie zabierac go do pracy, a pozatym to ona zyje dla swojego psa, dlaniej to pies jak TZ lub wiecej:eviltong:. Takze mam nadzieje ze sie w koncu uda....... oby! Quote
Koperek Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Oj, za tego[B][SIZE=3][COLOR=red] Koreczka:loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] niedobrego muszę trzymać kciukasy!!!:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Negri Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 No baaaardzo mocno trzymamy kciuki. Zwłaszcza żeby Korek zaakceptował zmiany a nowy wł się zbyt szybko nie zniechęcił :thumbs: Quote
Asia & Ginger Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Zaciskam kciuki z całych sił. :kciuki: :kciuki: Quote
Reksiu21 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Koreczek pojechal dzis do nowego domku. Pani przyjechala juz wczoraj i nocowala u nas. Przesympatyczna, i idealna dla Korka. To byla u nich milosc od pierwszego spojrzenia:loveu::evil_lol:. Chyba przeznaczenie!:crazyeye: On sie jej sluchal dzisiaj, jakby byl z nia juz latami. JUHU!!!!!!! Na zdjeciu dzisiaj przed wyjazdem, z nowa pania. [IMG]http://i30.tinypic.com/2a609vk.jpg[/IMG] [IMG]http://i32.tinypic.com/8wh7gh.jpg[/IMG] Quote
Poker Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 fantastycznie,co za wielka radość :multi::multi: Reksiu,gratulacje :lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [URL]http://i32.tinypic.com/8wh7gh.jpg[/URL] Koreczek widzę zakochany w nowej Pańci, tak jej w oczy patrzy i łapkę podaje. :cool3: :loveu: :p Quote
Reksiu21 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Alez naprawde! Chodzil za nia krok w krok i wpatrywal sie w nia. Az przesadzal troche:evil_lol:. Bylam az troche zazdrosna!:eviltong::diabloti: Wyszla z nim odemnie zupelnie bez smyczy, a on na kazde zawolanie jej reagowal, a jak otworzyla samochod to momentalnie wskoczyl, gotowy do jazdy, nawet sie porzadnie niepozegnal!:mad::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Negri Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Ukradła Ci psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Koperek Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 [quote name='Negri']Ukradła Ci psa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Też to samo podejrzewam! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. [B]To nie [SIZE=3][COLOR=red]KOREK[/COLOR][/SIZE]! :shake:[/B] To jakaś lepsza podróbka Koreczka! :roll: Quote
Recommended Posts