sacred PIRANHA Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ale bedziesz miala kawalera Misti:) Quote
Szyszka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Misti najdroższa odliczamy. Jak wszystko pójdzie gladko, to w niedziele po obiedzie poznasz swoich nowych przyjaciół. Cioteczki trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż Państwa.:loveu: Quote
madziorna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='Szyszka']Misti najdroższa odliczamy. Jak wszystko pójdzie gladko, to w niedziele po obiedzie poznasz swoich nowych przyjaciół. Cioteczki trzymajcie kciuki za szczęśliwą podróż Państwa.:loveu: Trzymamy, trzymamy! Quote
Szyszka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 No to odliczamy.... Misti to już ostatnia zimna noc w schronisku:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Szyszka napisał(a): Misti to już ostatnia zimna noc w schronisku:loveu: o rany...co za stres....huuu....odliczamy:loveu: Quote
Szyszka Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Sylwia i Michał tez odliczają. Michał spokojny, Sylwia się denerwuje, a Fred coś czuje...:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Szyszka napisał(a):Sylwia i Michał tez odliczają. Michał spokojny, Sylwia się denerwuje, a Fred coś czuje...:loveu: no bo my kobiety to tak mamy...ja sie stresuje mimo tego ze ja tylko jakas tam wirtualana ciotka nic wiecej...a co mowic Wy:loveu: Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Mam świeże wieści, Sylwia, Michał i Agnieszka (kierowca) wyjeżdzają między 10-11, oczekujemy ich tu z niecierpliwością. A Sylwia napisała, że na Misti czeka już w domku kurczaczek z warzywami. Pysznie:multi: Fantastyczni ludzie:loveu: Ach i Misti będzie nazywała się..... Misti.:multi: Myslę, że Ayia sie ucieszy:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Szyszka napisał(a):Mam świeże wieści, Sylwia, Michał i Agnieszka (kierowca) wyjeżdzają między 10-11, oczekujemy ich tu z niecierpliwością. A Sylwia napisała, że na Misti czeka już w domku kurczaczek z warzywami. Pysznie:multi: Fantastyczni ludzie:loveu: Ach i Misti będzie nazywała się..... Misti.:multi: Myslę, że Ayia sie ucieszy:cool3: po prostu super:loveu: licze na fotorelacje:loveu: Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Fotorelacja będzie. Jedziemy z dwoma aparatami. Hihi. Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Szyszka napisał(a):Fotorelacja będzie. Jedziemy z dwoma aparatami. Hihi. no to musi byc podwojna liczba zdjec (a norma to okolo10:eviltong:):cool3: ...nie wiem czemu ale sie stresuje...(zawsze tak mam tuz przed adopcjami) o ktorej powinni byc u was mniej wiecej? chyba sobie wlacze jakis film i bede czekac na info...:diabloti: Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Myśle, że będą w okolicach 15. Ale zanim dotrę do domu spowrotem to zejdzie. Jak chcesz to puszczę Ci smsa czy wszystko ok. Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Szyszka napisał(a):OK. Ale stresik:cool3: yhy:shake:...normalnie to bym padla juz na zawal, ale musze sie jakos trzymac zeby watki inne podbijac:diabloti: Quote
luka1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 :kciuki::kciuki::kciuki::Dog_run::kciuki::kciuki::kciuki::sweetCyb: Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Dostałam wiadomość, że wyjechali już z Katowic. Trzymamy kciuki za szczęśliwą podróż. Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Kochani Misti już w drodze do domu:multi::multi::multi::Cool!::Cool!::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Sylwia i Michał i Agnieszka, która przywiozła nowych właścicieli do Zgierza pokochali Mistunię od pierwszego wejrzenia, a ona tuliła się do nich jakby ich znała od lat. A Agnieszka nawet dostała na wstępie całuska w nos. Misti pojechała do domu czyściutka i pachnąca, bo została rano wykąpana i czekała na swoich właścicieli w cieplutkiej świetlicy. Mówię Wam jakie ma bielusie futerko. Przed chwilą dostałam informację, że sunia raz zwymiotowała a teraz śpi jak aniołek.:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 ooooooooooo....aaaaaaaa....jeeeeeeeee.... to teraz czekamy na fotki:) Quote
madziorna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Strasznie się cieszymy! :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Proszę bardzo. Tu się tulimy do swojego Pana: Tu spacerek przed odjazdem A tu już w autku: A tu jeszcze jedno zdjęcie, Misti była trochę zdezorientowana tym zamieszaniem wokół jej osoby: Quote
madziorna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://img221.imageshack.us/img221/2461/podhalankaadopcja2qy7.jpg Aż się łezka w oku kręci... Oczywiście ze szczęścia. Quote
Szyszka Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Wiecie co, ja sie tak ciesze, ze Misti trafiła na takcih fantastyczych ludzi, mam nadzieje, ze pokochaja się z Fredziem. Dziś się jeszcze nie poznają. Dziś Misti będzie panią na włościach, a jutro przybędzie jej towarzysz Fred:loveu: Quote
Ayia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Misti czekajac na swoich nowych właścicieli :siara: czysciutka, pachnaca i nie mogaca sie doczekac co ja czeka :evil_lol: przyjechali po mnie wreście :lying: to nie sen to jest rzeczywistość.. jade do domku wrescie:Cool!: :Cool!: tu Pańcia dalej walczy z obrozka ktora mi kupili abym slicznie wygladala.. no ale coz mysleli ze jestem troche wieksza i obrozka okazala sie za duza:evil_lol: troche przytulania z nowym Panem.. tu jestem szcześliwa z moimi nowymi opiekunami, prawda ze super? :loveu: Mhmmm... Pan poszedl ze mna na spacer przed podroza :cool3: No a teraz w druga strone idziemy.. :evil_lol: A wiec co? JEDZIEMY DO DOMQ... :sweetCyb::bigcool: __________________________________________________________ Misti zachowuj sie dobrze.. i trzymaj sie!! :hand::hand::hand: Quote
Recommended Posts