Tepes Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Wyjazd mia być o 7:00 ale oczywiście nie był bo się spóźniali Ci od przeglądu sprawności autobusu i było 8:00. Droga była strasznie długa i męcząca jechaliśmy około 4 godziny. W 1 dzień chodziliśmy po Dolinie Kościeliskiej a potem chodziliśmy po Jaskini Mroźnej.Fajnie było niezbyt się zmęczyłam:P Do pensjonatu zajechaliśmy na obiadokolację była dobra:zupa grzybowa i jakieś mięsko kartofelki i sos:D Pokój był bardzo fajny zadbany i z łazienką:) W sumie tamtej nocy spałyśmy 3 godziny:D bo cały czas gadałyśmy i śmiałyśmy się aż potem nauczyciel się wkurzył wparował do naszego pokoju(ja oczywiście udaje że śpie)i 3 dziewczyny wywalił na korytarz i musiały stać tam godzinę(od 2 do 3:P). Na 2 dzień śniadanko było nawet spoko szynka i ser żółty no i oczywiście chleb:DI szliśmy nad Morskie Oko...to był koszmar tak lał deszcz przez cały czas że szok ale opłacało się Morskie Oko jest piękne:)Byłam trochę zła bo strasznie przemoczona:P No i cały dzień zeszło nam chodzenie tam i z powrotem nam Morskie:)Tym razem na obiadokolację była zupa pomidorowa i kotlet w panierce z kartofelkami też dobre:P No tej nocy ścięło nas z nóg szybko bo strasznie byłyśmy zmęczone i poszłyśmy kimać o 12:D No i potem znów śniadanko chleb,ser,szynka i pasta jajeczna:) Byliśmy na Gubałówce fajnie się wjeżdżało tym wagonikiem:Pale na szczycie nic nie było widać taka mgła ale potem na szczęście troszkę zeszła i było widać super widoki:) A potem ruszyliśmy na Krupówki:)Kupiłam 3 duże i 2 małe oscypki oczywiście pyszne,Bonowi kupiłam bernardynka:Pa sobie nic bo nie wiedziałam co.No i ruszyliśmy do domu znów 4 godziny jazdy...(a i tym razem pogoda była super!!)Na miejscu czekała na mnie mamusia i Bono o jaki się ucieszył sznupselek:)Bernardynek mu się podoba,i podobno tęsknił za mną bo był cały czas smutny jak mnie nie było:D No to ok już was nie zanudzam i wklejam fotki:P Hm poczekajcie bo coś fotki wolno się hostują:P Quote
Tepes Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Kurde wiecie co musicie poczekać bo teraz ide z Bonem na spacer :D Quote
Martunia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 O no to widzę, że musiało być naprawdę fajnie na tej wycieczce. :cool3: Matko, stać godzinę o tej porze to ja bym nie wytrzymała. :lol: No i widzisz, jak Bonek bez Ciebie nie może wytrzymać. ;) Czekamy na foteczki. ^^ Quote
Tepes Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Kurde musicie poczekać jeszcze... Na 1 kompie działa mi dogo ale nie mam tu fot,a na 2 kompie mam foty ale dogo mi nie działa ii zaraz mnie hajna szczeli!!!!! Quote
aleb Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://i32.tinypic.com/o59bwp.jpg Fajne glany :lol: :lol: :lol: Quote
Tengusia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 widze ze na wycieczce byliscie :grins: mogliscie podrzucic mi jakies slowackie pifko :diabloti: fotki fajowe a widoczki az serducho miekknie :loveu: Quote
Tepes Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 aleb napisał(a):http://i32.tinypic.com/o59bwp.jpg Fajne glany :lol: :lol: :lol: Dzięki:) Tengusia napisał(a):widze ze na wycieczce byliscie :grins: mogliscie podrzucic mi jakies slowackie pifko :diabloti: fotki fajowe a widoczki az serducho miekknie :loveu: Dzięki:) No kupiłabym ale niestety nauczyciele byli:p i byś mi musiała podać adres gdzie te piwo wysłać:P A to jeszcze nie koniec fotek:D Tylko wolno się hostują:( Quote
Marta_Ares Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ale sliczne zdjecia:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 aleb napisał(a):http://i32.tinypic.com/o59bwp.jpg Fajne glany :lol: :lol: :lol: Z ust mi to wyjęłaś :evil_lol: Quote
Martunia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 O widzę, że zdjęć tu kilka się pojawiło! ^^ No ładnie tam musiało być. :) A co to za piesio? :cool3: Quote
basia bonnie Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Śliczne zdjęcia:loveu: pięknie tam jest:loveu::loveu: Quote
Avaloth Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://img132.imageshack.us/img132/2030/wycieczka8ce6.jpg śliczny strumyczek:loveu: :) o widzę że górskie tereny pozwiedzałaś :cool3: nad Morskim okiem byłam jak miałam chyba 8 lat :evil_lol: z powrotem zjeżdżałam bryczkę, bo już nie mieliśmy siły.. a jeździliście torem saneczkowym na Gubałówce? bo fajny jest ;) już jutro masz urodziny :) będzie jakaś imprezka? :eviltong: Quote
zuzolandia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 wowowoow jakie sliczne gorskie klimatyyy .............. to dla Ciebie .... zebys wiedziala ze pamietam tylko czasu mi brak na regularne odwiedzinki!! Quote
Martunia Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [SIZE="6"]Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Zdrowia szczęścia, pomyślności, pociechy z Bonciulka, powodzenia w nowej szkole, dużo sukcesów i jak najwięcej radości! :multi: :Rose::smilecol::smilecol::iloveyou::sweetCyb::B-fly::ylsuper::klacz::tort::BIG::new-bday::laola::laola: :laola::beerchug::drink1::cunao::pepsi::knajpa: [SIZE="1"]Mam nadzieję, że prezenty się podobają. :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts