Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes']
[COLOR=blue]Otóż to, tyn Twój tyż mi do gustu nie przypod no ale jak Ci sie podobo no to już nie byda nic godać :)[/COLOR]
[/QUOTE]

No ;) Ja tam szanuję każdego gust, było by nudno jakby wszystkim to samo czy też Ci sami się podobali :) :diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']No ;) Ja tam szanuję każdego gust, było by nudno jakby wszystkim to samo czy też Ci sami się podobali :) :diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=blue]to by było STRASZNE! jakby taki Pati podoboł sie MÓJ Eicca koniec swiata:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]chyba Cie coś je*ło:diabloti:[/COLOR]

[COLOR=blue]Tyś jest obleśno i zamknij paszcza:diabloti:[/COLOR]

[/QUOTE]

Już Dodowy Negral przystojniejszy :diabloti:

ja wiem, żem obleśna jest, uświadamiać mnie nie musisz :diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]to by było STRASZNE! jakby taki Pati podoboł sie MÓJ Eicca koniec swiata:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

No właśnie :eviltong: Jakby wszystkim się podobał TWÓJ Eicca ? :diabloti::evil_lol:

[quote name='NightQueen']Już Dodowy Negral przystojniejszy :diabloti:[/QUOTE]

Nie jesteś na czasie :P Oni już nie są razem :diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']Już Dodowy Negral przystojniejszy :diabloti:

ja wiem, żem obleśna jest, uświadamiać mnie nie musisz :diabloti::eviltong:[/QUOTE]
[COLOR=blue]boże Nergal z kery strony:evil_lol:
jo ino Ci przypominom, żebys tak czasem nie zapomniała:diabloti:[/COLOR]

[quote name='Sweet']No właśnie :eviltong: Jakby wszystkim się podobał TWÓJ Eicca ? :diabloti::evil_lol:

Nie jesteś na czasie :P Oni już nie są razem :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=blue]to by było okropne:evil_lol:
nie sa???????????:crazyeye: uu Pati mosz szansa:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]boże Nergal z kery strony:evil_lol:
jo ino Ci przypominom, żebys tak czasem nie zapomniała:diabloti:[/COLOR]

[/QUOTE]

dla mnie jest aseksualny, ale jego bym przynajmniej się odważyła dotknąć, a tego o dziwnym imieniu na E. nie odważyłabym się, bo glizdy mnie brzydzą :diabloti:

o to się martwić nie musisz :evil_lol: lustro posiadam

Posted

[COLOR=blue]na imie to mo Eino Matti, Eicca to ksywa;)
no wiesz co Twoje imie do niego tyż by było dziwne a z wyglądem pewnie tyż by pomyśloł podobnie może ino w wiekszych rozmiarach:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]na imie to mo Eino Matti, Eicca to ksywa;)
no wiesz co Twoje imie do niego tyż by było dziwne a z wyglądem pewnie tyż by pomyśloł podobnie może ino w wiekszych rozmiarach:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

co ty, mimo że jest obleśny to wierzę w jego dobry gust :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']co ty, mimo że jest obleśny to wierzę w jego dobry gust :diabloti::diabloti:[/QUOTE]
[COLOR=blue]jego gusta są bardzi wyrafinowane niż Ci sie zdaje:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='NightQueen']wiem, wiem

czytam pudelsa :diabloti:[/QUOTE]

Myślałam, że nie czytałas ostatnio i nie wiesz o tym :eviltong::evil_lol::diabloti:

[quote name='Tepes'][COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]to by było okropne:evil_lol:
nie sa???????????:crazyeye: uu Pati mosz szansa:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

No straszne :evil_lol::diabloti:
Nie wiedziałaś? :crazyeye: Ale przynajmniej już wiesz :cool3: No teraz może do niego startować :eviltong: to nic że brzydki, ale ma kasę :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']Myślałam, że nie czytałas ostatnio i nie wiesz o tym :eviltong::evil_lol::diabloti:

No straszne :evil_lol::diabloti:
Nie wiedziałaś? :crazyeye: Ale przynajmniej już wiesz :cool3: No teraz może do niego startować :eviltong: to nic że brzydki, ale ma kasę :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue]a skąd miałach wiedzieć nie interesuja sie nim, jakby Eicca zostawił żona i dzieci to zaroz bych wiedziała co i jak:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]jego gusta są bardzi wyrafinowane niż Ci sie zdaje:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

raczej bardziej nie pojętne niż tobie się wydaje :diabloti:
popatrz na jego żonę, bynajmniej nie wygląd ana zwolenniczkę muzyki męża :diabloti::evil_lol:
i też ma rude włosy, także przykro mi ale z twą czernią odpadasz :evil_lol:

wygląda jak Angelo z Kelly Familly :diabloti::diabloti:
[URL]http://bruntcliffeschool.co.uk/Bruntcliffe_School/Sites/Beth%20Avison/images/eicca%201.jpg[/URL]

[URL]http://suomirocks.com/cms/uploads/images/eicca_talking_suomirocks.jpg[/URL]
o taaak. istny "Apollo" :roflt::roflt::roflt:

Posted

[COLOR=blue]a mi tam wyglądo sie nie znosz:evil_lol:
oj przykro mi jo nie mom czarnych włosów pani dalton i nie powiem jak w rudych wyglądo ale ok...
że niby jak kto?:D

mi sie podobo i to jest najważniejsze;)
i w takim przypadku jo nie chca widzieć CO tobie sie podobo bo chyba zejda na zawał[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]a mi tam wyglądo sie nie znosz:evil_lol:
oj przykro mi jo nie mom czarnych włosów pani dalton i nie powiem jak w rudych wyglądo ale ok...
że niby jak kto?:D

mi sie podobo i to jest najważniejsze;)
i w takim przypadku jo nie chca widzieć CO tobie sie podobo bo chyba zejda na zawał[/COLOR][/QUOTE]

na zdjęciu z fejsa wyglądasz jakbyś miała czarne
Ta jego żona to mi przypomina Esme ze Zmierzchu tak w ogóle :evil_lol:

ja mam bardzo obszerny gust, jestem w stanie znieść nawet długie włosy, pod warunkiem że ma ktoś twarz przystojną :diabloti:

Ale przyznam że grają fajnie, ale na koncert bym się nie wybrała :eviltong:

i dla pocieszenia - wszyscy Skandynawi są paskudni :diabloti::diabloti: wyglądają jak wikingi :evil_lol:

Posted

[COLOR=blue]ale nie mom przykro mi bardzo;)
[SIZE=1] jak kto? sory nie oglądom takich ciulatych filmów:diabloti:[/SIZE]

właśnie i to chciałach napisać o Skandynawach że wiekszość jest obleśno[/COLOR] [COLOR=blue]:evil_lol: ale łon mi sie podobo STRASZNIE:loveu: włosy, twarz, wszystko:loveu:
a, że miałach z kilkoma do czynienia na szlaku górskim to tym bardzi:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]ale nie mom przykro mi bardzo;)
[SIZE=1] jak kto? sory nie oglądom takich ciulatych filmów:diabloti:[/SIZE]

właśnie i to chciałach napisać o Skandynawach że wiekszość jest obleśno[/COLOR] [COLOR=blue]:evil_lol: ale łon mi sie podobo STRASZNIE:loveu: włosy, twarz, wszystko:loveu:
a, że miałach z kilkoma do czynienia na szlaku górskim to tym bardzi:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

no tak - typowe zachowanie nastolatki :diabloti: nie ważne jak wygląda, podoba się i już :evil_lol:
a wolisz go z make upem czy bez? :roflt:

Posted

[quote name='NightQueen']no tak - typowe zachowanie nastolatki :diabloti: nie ważne jak wygląda, podoba się i już :evil_lol:
a wolisz go z make upem czy bez? :roflt:[/QUOTE]
[COLOR=blue]co Ty fanzolisz:evil_lol: jak nieważne, taki jest mój typ i tyle, i ogółem mi żadko kiedy sie ktoś podobo;)
osobiscie wolę bez choć jak mo czorno krecha na oczach to nie pogardza:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]a skąd miałach wiedzieć nie interesuja sie nim, jakby Eicca zostawił żona i dzieci to zaroz bych wiedziała co i jak:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

Ja też sie nim nie interesuje, ale to trzeba wiedzieć:P Przecież to nowinki o Dodzie :evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']Ja też sie nim nie interesuje, ale to trzeba wiedzieć:P Przecież to nowinki o Dodzie :evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=blue] no to juz widza sam ji fanów:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='bianka19']a proszę bardzo, dla mnie to zaszczyt. :diabloti: spodobała mi się Apo. przez ciebie. :eviltong:[/QUOTE]
[COLOR=blue]no widzisz:loveu: bo Apo sa swietni:loveu:[/COLOR]

Posted

Boże, jakie tu pociski:evil_lol:

Anula, takich rzeczy nie wiedzieć, wstydź się! To nawet ja wiem, mimo że pudelka nie odwiedzam :eviltong:

Wiesz co babo? Mam w notatkach zapisane kilka piosenek które gdzieś usłyszałam kiedyś i mi się spodobały, i patrze a tam coś Apocalyptica xd

Zgadzam się co do skandynawów, chociaż zdarzają się wyjątki. Patuś, masz dar do wyszukiwania paskudnych zdjęć :evil_lol: