Tepes Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [quote name='Sweet']To już niedługo ;) E tam nie zabiją:D[/QUOTE] [COLOR=blue]no niedługo oooooooooooj Ty nie bydź tako pewno:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no niedługo oooooooooooj Ty nie bydź tako pewno:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] :) Nie zabiją jedynej córki:P najwyżej się trochę pozłoszczą, ale jak poznają Lalkę to im minie :D Quote
Tepes Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 [COLOR=blue]Ada nie znosz ich w szczególności taty mojego więc sie nie wypowiadej:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]Ada nie znosz ich w szczególności taty mojego więc sie nie wypowiadej:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] No nie znam... ale przeżyjesz jakoś;D Quote
darii_iia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Kurczę, ja nie w temacie... kim jest Lalka, znaczy się rasa i może jakieś zdjęcie . ? ;) No i dasz sobię radę...wszyscy w Ciebie wierzą, a rodzice za b. Cię kochają by Cię zabić...no chyba, że im ostatnio podpadłaś...:diabloti: Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Lalka jest latlelkiem :D z rodowodem nawet, chociaż nieznanym. Anuś, nie obrazisz się że wstawię prawda ? xd [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_-L5dQDpaw1I/TF6huGwcXbI/AAAAAAAAGfk/XDNuUFapIMw/s720/IMG_4599.JPG[/IMG] z Audikiem [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_-L5dQDpaw1I/TF6jaF61S3I/AAAAAAAAGhU/7iEctTnUwsw/s720/IMG_4098z.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_-L5dQDpaw1I/TGCLy0xIazI/AAAAAAAAGq4/35nsov3qRd8/s720/IMG_4828.JPG[/IMG] Quote
Tepes Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [COLOR="blue"]spoko, że stawiosz ale z tego chyba nic...zaroz sie popłacza... nawet te 80% z ustnego angola mie nie cieszy...[/COLOR] Quote
darii_iia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ja kiedyś zrobiłam duuże głupstwo... Zamówiłam psa u hodowczyni...miałam po niego pojechać z ciocią...rodzice nic nie wiedzieli...dzień przed wyjazdem po szczeniorka wujek powiedział tacie...i trzeba było usunąć zamówienie...cieszyłąm się jak głupia...a potem płakałam jak głupia... :shake: Miałam nadzieję, że rodzice jak zobaczą szczeniaczka na własne oczy, to się w nim zakochają, wątpie aby mieli serce wyrzucić psa za drzwi. No ale cóż, nadal kocham tą rasę psów...ale mieszkając z rodzicami będę musiałą zadowolić się małymi pieskami z włosami(nie żebym ich nie lubiła), dopiero jak się wyprowadzę będę mogła mieć swojego sierściucha. :roll: Quote
kavala Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='darii_iia']dopiero jak się wyprowadzę będę mogła mieć swojego sierściucha. :roll:[/QUOTE] Dobrze jest mieć takie marzenie, które nas "trzyma przy życiu". Mnie się marzy drugi pies, tym razem owczarek australijski. Ale z braku czasu i zgody reszty rodziny muszę też na niego poczekać. Ale jako że ja już dawno jestem pełnoletnia to pewnie mi przyjdzie czekać aż do emerytury ;), więc ty i tak jesteś w lepszej sytuacji :lol:. Quote
Onomato-Peja Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='Avaloth']Mi co chwilę ktoś staje na ulicy i 'o jaki śliczny pies'. A jeszcze się nie spotkałam żeby ktoś stanął i patrząc na mnie powiedział coś podobnego :diabloti::evil_lol::evil_lol: Anuś wiem:loveu::loveu::diabloti:[/QUOTE] Wiesz... ja tam bym nie chciała żeby ktoś na mnie na ulicy powiedział "o jaki śliczny pies". :D No ale jak kto lubi. Lalka jest świetna, mini dob. Quote
darii_iia Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 Ja mam 2 psy i jest świetnie. ;) Jednakże, w przyszłości chciałabym mieć moje wymarzone rasy czyli: grzywacz chiński łysy i owłosiony no i chart afgański. :loveu: Ja za 5 lat na 100% się wyprowadzę na studia. ;) I mam nadzieję, że uda mi się wraz z nauką pogodzić trzymania psy w domu. PS. A Lalka cuudowna. :loveu: Mam nadzieję, że będziesz ją miała. ;) Quote
Tepes Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 [COLOR=blue]wiem, że Lalosław jest świetny i nie tylko z wyglądu... już wszystko było przygotowane ugodane a tu mosz babo placek normalnie szlag mie trefio!! chciałabych ale niestety nic ino płakać:( wakacje rozpoczete matury zakończone jutro bądź nidziela na wieś.[/COLOR] Quote
Paulina_mickey Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [url]http://i51.tinypic.com/2ugju37.jpg[/url] To mi się bardzo podoba :):) Quote
Avaloth Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Wiesz... ja tam bym nie chciała żeby ktoś na mnie na ulicy powiedział "o jaki śliczny pies". :D No ale jak kto lubi. Lalka jest świetna, mini dob.[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: nie to miałam na myśli, Ty się zawsze przyczepić musisz :eviltong: Dużo osób tak mówi, i na wątku i ogólnie ;) a Ulv (DT Lali) zawsze wtedy mówi że tak ma właśnie wyglądać pinczer. Anuś wzięłabyś sie raz postarała i wrzuciła dużo zdjęc na raz xd a nie tak po 3, góra 10.. :eviltong: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [COLOR=blue]eeee, że niby jo? do mie mówisz? hm interesująco propozycja ale co jo za to byda miała:evil_lol: na razie nie mom ŻADNYCH fotek ale pojada na wieś to może coś porobia wyciągna kuzynka nad jezioro i w końcu wrzuca Aresa do wody a nie taki francuski piesek do wody po kostki i fu fu a Bono jak w słonecznym patrolu:evil_lol:[/COLOR] Quote
Onomato-Peja Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Avaloth']:evil_lol::evil_lol: nie to miałam na myśli, Ty się zawsze przyczepić musisz :eviltong: Dużo osób tak mówi, i na wątku i ogólnie ;) a Ulv (DT Lali) zawsze wtedy mówi że tak ma właśnie wyglądać pinczer. Anuś wzięłabyś sie raz postarała i wrzuciła dużo zdjęc na raz xd a nie tak po 3, góra 10.. :eviltong:[/QUOTE] Oj nie zawsze, czasem jestem w trakcie jedzenia i nie chce mi się głupio odpisywać. ;) No właśnie, więcej zdjęć by się przydało. Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [COLOR=blue]poprawia sie ale do dopiero do nidzieli:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]spoko, że stawiosz ale z tego chyba nic...zaroz sie popłacza... .[/COLOR][/QUOTE] czemu nie? jak nie chcesz tu pisać, to możesz mi na PW posłać :cool3: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [COLOR=blue]no oki zaroz napisza;)[/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]no oki zaroz napisza;)[/COLOR][/QUOTE] to idę wysprzątać w skrzynce, bo zaproponowałam a mam zapchaną :evil_lol: bo mnie wkurza jak ciągle mi ogłoszenia z Pw posyłają i wole jej nie czyścić - miała jestem, wiem :diabloti: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [COLOR=blue]już poszło;) a mi jakoś ostatnio rzadko kto wysyło:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]już poszło;) a mi jakoś ostatnio rzadko kto wysyło:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] to nei mów głośno, bo zaraz zostaniesz zaspamowana na całego :evil_lol: Quote
Tepes Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 [COLOR=blue]haha to musza edytować posta:evil_lol:[/COLOR] Quote
Recommended Posts