Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sweet']To już niedługo ;)
E tam nie zabiją:D[/QUOTE]
[COLOR=blue]no niedługo
oooooooooooj Ty nie bydź tako pewno:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no niedługo
oooooooooooj Ty nie bydź tako pewno:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

:)
Nie zabiją jedynej córki:P najwyżej się trochę pozłoszczą, ale jak poznają Lalkę to im minie :D

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]Ada nie znosz ich w szczególności taty mojego więc sie nie wypowiadej:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

No nie znam... ale przeżyjesz jakoś;D

Posted

Kurczę, ja nie w temacie... kim jest Lalka, znaczy się rasa i może jakieś zdjęcie . ? ;)
No i dasz sobię radę...wszyscy w Ciebie wierzą, a rodzice za b. Cię kochają by Cię zabić...no chyba, że im ostatnio podpadłaś...:diabloti:

Posted

Lalka jest latlelkiem :D z rodowodem nawet, chociaż nieznanym.

Anuś, nie obrazisz się że wstawię prawda ? xd
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/_-L5dQDpaw1I/TF6huGwcXbI/AAAAAAAAGfk/XDNuUFapIMw/s720/IMG_4599.JPG[/IMG]

z Audikiem
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_-L5dQDpaw1I/TF6jaF61S3I/AAAAAAAAGhU/7iEctTnUwsw/s720/IMG_4098z.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/_-L5dQDpaw1I/TGCLy0xIazI/AAAAAAAAGq4/35nsov3qRd8/s720/IMG_4828.JPG[/IMG]

Posted

Ja kiedyś zrobiłam duuże głupstwo...
Zamówiłam psa u hodowczyni...miałam po niego pojechać z ciocią...rodzice nic nie wiedzieli...dzień przed wyjazdem po szczeniorka wujek powiedział tacie...i trzeba było usunąć zamówienie...cieszyłąm się jak głupia...a potem płakałam jak głupia... :shake:
Miałam nadzieję, że rodzice jak zobaczą szczeniaczka na własne oczy, to się w nim zakochają, wątpie aby mieli serce wyrzucić psa za drzwi. No ale cóż, nadal kocham tą rasę psów...ale mieszkając z rodzicami będę musiałą zadowolić się małymi pieskami z włosami(nie żebym ich nie lubiła), dopiero jak się wyprowadzę będę mogła mieć swojego sierściucha. :roll:

Posted

[quote name='darii_iia']dopiero jak się wyprowadzę będę mogła mieć swojego sierściucha. :roll:[/QUOTE]
Dobrze jest mieć takie marzenie, które nas "trzyma przy życiu". Mnie się marzy drugi pies, tym razem owczarek australijski. Ale z braku czasu i zgody reszty rodziny muszę też na niego poczekać. Ale jako że ja już dawno jestem pełnoletnia to pewnie mi przyjdzie czekać aż do emerytury ;), więc ty i tak jesteś w lepszej sytuacji :lol:.

Posted

[quote name='Avaloth']Mi co chwilę ktoś staje na ulicy i 'o jaki śliczny pies'. A jeszcze się nie spotkałam żeby ktoś stanął i patrząc na mnie powiedział coś podobnego :diabloti::evil_lol::evil_lol:

Anuś wiem:loveu::loveu::diabloti:[/QUOTE]

Wiesz... ja tam bym nie chciała żeby ktoś na mnie na ulicy powiedział "o jaki śliczny pies". :D
No ale jak kto lubi.

Lalka jest świetna, mini dob.

Posted

Ja mam 2 psy i jest świetnie. ;)
Jednakże, w przyszłości chciałabym mieć moje wymarzone rasy czyli: grzywacz chiński łysy i owłosiony no i chart afgański. :loveu:
Ja za 5 lat na 100% się wyprowadzę na studia. ;)
I mam nadzieję, że uda mi się wraz z nauką pogodzić trzymania psy w domu.

PS. A Lalka cuudowna. :loveu: Mam nadzieję, że będziesz ją miała. ;)

Posted

[COLOR=blue]wiem, że Lalosław jest świetny i nie tylko z wyglądu...
już wszystko było przygotowane ugodane a tu mosz babo placek normalnie szlag mie trefio!!
chciałabych ale niestety nic ino płakać:(

wakacje rozpoczete matury zakończone jutro bądź nidziela na wieś.[/COLOR]

Posted

[quote name='Onomato-Peja']Wiesz... ja tam bym nie chciała żeby ktoś na mnie na ulicy powiedział "o jaki śliczny pies". :D
No ale jak kto lubi.

Lalka jest świetna, mini dob.[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol: nie to miałam na myśli, Ty się zawsze przyczepić musisz :eviltong:

Dużo osób tak mówi, i na wątku i ogólnie ;) a Ulv (DT Lali) zawsze wtedy mówi że tak ma właśnie wyglądać pinczer.

Anuś wzięłabyś sie raz postarała i wrzuciła dużo zdjęc na raz xd a nie tak po 3, góra 10.. :eviltong:

Posted

[COLOR=blue]eeee, że niby jo? do mie mówisz?
hm interesująco propozycja ale co jo za to byda miała:evil_lol:
na razie nie mom ŻADNYCH fotek ale pojada na wieś to może coś porobia wyciągna kuzynka nad jezioro
i w końcu wrzuca Aresa do wody a nie taki francuski piesek do wody po kostki i fu fu a Bono jak w słonecznym patrolu:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Avaloth']:evil_lol::evil_lol: nie to miałam na myśli, Ty się zawsze przyczepić musisz :eviltong:

Dużo osób tak mówi, i na wątku i ogólnie ;) a Ulv (DT Lali) zawsze wtedy mówi że tak ma właśnie wyglądać pinczer.

Anuś wzięłabyś sie raz postarała i wrzuciła dużo zdjęc na raz xd a nie tak po 3, góra 10.. :eviltong:[/QUOTE]

Oj nie zawsze, czasem jestem w trakcie jedzenia i nie chce mi się głupio odpisywać. ;)

No właśnie, więcej zdjęć by się przydało.

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]spoko, że stawiosz ale z tego chyba nic...zaroz sie popłacza...

.[/COLOR][/QUOTE]

czemu nie?
jak nie chcesz tu pisać, to możesz mi na PW posłać :cool3:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]no oki zaroz napisza;)[/COLOR][/QUOTE]

to idę wysprzątać w skrzynce, bo zaproponowałam a mam zapchaną :evil_lol: bo mnie wkurza jak ciągle mi ogłoszenia z Pw posyłają i wole jej nie czyścić - miała jestem, wiem :diabloti:

Posted

[quote name='Tepes'][COLOR=blue]już poszło;)
a mi jakoś ostatnio rzadko kto wysyło:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

to nei mów głośno, bo zaraz zostaniesz zaspamowana na całego :evil_lol: