Nayantara Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ja zapraszam do siebie na fotki ;D A jaka to była wystawa? Quote
Paulina_mickey Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Bernardyn faaaaaajny. Dogi też super są:loveu: W ogóle wszystkie super! Quote
Tepes Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 najlepsze buliki:loveu: moja miłosć od zawsze:loveu::loveu: kiedyś bydzie ale nie wiem czy standard czy mini:evil_lol: Quote
dog193 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Łeee, coś krucho z tymi zdjęciami :D Moje z Pikaczem sobie mogłaś podarować :diabloti: Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 co krucho coś nie pasuje?:D o to chodzi ze nie mogłach:evil_lol: Quote
Sweet Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Fajne zdjecia:D Ewki najlepsze:D Daj więcej Anula:D:D :):) Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 ale więcy Ewy czy ogólnie?:evil_lol: Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ogólnie, aczkolwiek Ewka mile widziana :evil_lol: Siebie byś pokazała Anula! Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 nie mom już zdjęć:evil_lol: a jak są to za ciemne z hali a nie mom kaj pojasnić ani nic;) moje?:D nie mom moich zdjęć to sie nie pokoża:D Quote
Sweet Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ogólnie ale ewy przede wszystkim!:D Jak możesz nie mieć zdjęć?":P Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Ewy mom jeszcze dwa ale jak nie chce nie byda wstawiała;) normalnie nie mom już a swoich tym bardzi Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Musisz mieć przynajmniej jedno swoje. P.S. u mnie w galerii czeka na odwiedzających 10 zdjęć, a jutro pojawią się zdjęcia majtek psiowych ;D Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 może i mom ale np stare z całkiem inna fryzą i wgl mosz na 1 str moje zdj z psem;) a ż nie lubia jak mi ktoś zdj robi to ich po prostu nie mom Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 To ja mam dla Ciebie bojowe zadanie. Przy następnej serii zdjęć chcę widzieć chociaż jedno Twoje. ;D Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 a niby kto mi to zrobi? a jo sweet fotek se nie robia, nie lubia zdjęć swoich i nie byda robić ani nigdzie wstawiać jak chesz se na nk możesz zobocyć Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Najpierw muszę mieć profil :evil_lol: Sweet fotki to najgorsze co może być :evil: Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 no to peszek;) nie mo mi kto robić i nie lubia i tyle na tyn temat ewentualnie na wątku zlotowym sie możesz mie kajś poszukać Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no dobra, do tego stopnia zdesperowana nie jestem :D co Bono robi? Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 no:D a Bono śpi a co innego może robić:evil_lol: Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Widzę, że chyba wszystkie nasze bydleny tak mają, bo Negra też śpi, tylko ubolewa, że na łóżko wejść nie może... Ach ta cieczka. Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Bono nie mo takiego problemu bo nie śpi na łóżku ani nie jest suką:evil_lol: Quote
Nayantara Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 No z tym spaniem na łóżku, to może nie każdy się zgodzi, ale ja po prostu przyzwyczaiłam się, że jak zasypiam to wtulona w tyły psicy. Czemu w tyły? Bo zawsze sie dupą odwraca i pilnuje stóp ;D Quote
Tepes Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 znaczy mi to tam nie przeszkadzałoby jakby społ w łóżku ino po porstu jego wybór za ciepło, ale w zima czasem przyjdzie na godzinka se pospać:evil_lol: Quote
Recommended Posts