Tepes Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='nikusiovatamiłośniczka:)']Omg :eek2: ja mam jedną i się cieszę . xd dobrze że dobra . :>[/QUOTE] [COLOR=Blue]jo lubia jak Bono łazi codziennie w czymś innym;) tak jakbyś Ty miała ino jedna buzka no heloł tak więc mój pies musi ładnie wyglądać i mieć pod kolor np ubrania mego obroża;)[/COLOR] [quote name='deer_1987']a co tu tak strony leca?[/QUOTE] [COLOR=Blue]a co nie mogą?:diabloti:[/COLOR] [quote name='gosiulaa']Cześć Wam ;) Fajne ćwieki na nóżce ;d[/QUOTE] [COLOR=Blue]hej hej i dzięki;)[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']jak ja uwielbiam ten twoj tatuaz na nodze :loveu: pipa -.-[/QUOTE] [COLOR=Blue]jo tyż:diabloti: pipa czemu?:mad:[/COLOR] Quote
nikusiovatamiłośniczka:) Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Wiem,wiem :D pies musi ładnie wyglądać :>>>>> ja tam chyba się nigdy nie przyzwyczaję do tylu obroży i smyczy ^^ Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Anula & Bono'] [COLOR=Blue] pipa czemu?:mad:[/COLOR][/QUOTE] bo masz ładny ten tatuaż hihi :D a co z tamtym co mi chyba z rok temu wysylalas? :razz: on byl mega sliczny !!!!! ale ty juz go nie pamietasz pewnie :roll: Quote
Tepes Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 [quote name='nikusiovatamiłośniczka:)']Wiem,wiem :D pies musi ładnie wyglądać :>>>>> ja tam chyba się nigdy nie przyzwyczaję do tylu obroży i smyczy ^^[/QUOTE] [COLOR=Blue]smycze mom 3 jedna skórzano szyto na okrągło żeby do wszyskiego pasowała jedna do kompletu szelki plus smycz rogz gekko i flexi taśma;)[/COLOR] [quote name='HuSkYy-Paulina-94']bo masz ładny ten tatuaż hihi :D a co z tamtym co mi chyba z rok temu wysylalas? :razz: on byl mega sliczny !!!!! ale ty juz go nie pamietasz pewnie :roll:[/QUOTE] :loveu::loveu: [COLOR=Blue]tyn łapka i obok skrzydła??? och dziołcha ile jo już miałch wizji na tatuaż Ty nie mosz pojęcia:evil_lol:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Anula & Bono'] :loveu::loveu: [COLOR=Blue]tyn łapka i obok skrzydła??? och dziołcha ile jo już miałch wizji na tatuaż Ty nie mosz pojęcia:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] wiesz ze ja go nawet nie pamietam ?! :evil_lol: ale chyba tak :D:D:loveu: Quote
Nayantara Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Moja w domu bez obroży chodzi. teraz na dwórek w szelkach które prawdopodobnie jutro w galerii zobaczycie. Ma jeszcze kolczatkę (;/) ale wywalczyłam z siostrą i jest nieużywana :D Quote
Czarnulka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Tatuaz fajnyy:loveu: [B]CarolineS-[/B]ja nie umiem wywalczyc zeby nie zakladali mojej kolczatki.; / Kupilam Lunie obroze a tata sie czepia ze i na obrozy ciągnie. Mu nic wytlumaczyc sie nieda. I mowi ze ja sie wg na psach nie znam ;/ Odezwal sie ten co sie zna.... Oczywiscie mama juz nie zaklada kolczatki ino obroze wiec jest git.. A ja mam ino 1 obroza, kolczatke no i szleki ktore sie kajs sgubily i dwie smyczki jedna Flexi a dróga tako zwykła...:):) Gdy by nie mama to bym zadej obrozy nie miala ani linki 10metrowej;} Quote
gosiulaa Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 [quote name='Anula & Bono'] :loveu::loveu: [COLOR=Blue]tyn łapka i obok skrzydła???[/COLOR][/QUOTE] Tak o ten chodzi :eviltong: siostra pokazywała mi go kiedyś.... Quote
Tepes Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']wiesz ze ja go nawet nie pamietam ?! :evil_lol: ale chyba tak :D:D:loveu:[/QUOTE] [COLOR=Blue]skleroza to fajno choroba:loveu::loveu: a nic na razie se nie robia bo mama sie nie chce zgodzić;)[/COLOR] [quote name='CarolineS']Moja w domu bez obroży chodzi. teraz na dwórek w szelkach które prawdopodobnie jutro w galerii zobaczycie. Ma jeszcze kolczatkę (;/) ale wywalczyłam z siostrą i jest nieużywana :D[/QUOTE] [COLOR=Blue]w domu to Bon tyż bez obroży łazi;) [/COLOR] [quote name='Czarnulka']Tatuaz fajnyy:loveu: [/QUOTE] [COLOR=Blue]dzięki;)[/COLOR] [quote name='gosiulaa']Tak o ten chodzi :eviltong: siostra pokazywała mi go kiedyś....[/QUOTE] ;) [COLOR=Blue]Jada do Katowic do Centrum Handlowego z Bartiśkową:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dzień dobry :diabloti: Ja to mam pecha ostatnio, do jakiej bym galerii nei weszła to muszę przekopywać cały wątek bo zdjęć nie widać :mad: Bono to taki spory golden, misio :loveu: ukradnę ci go na zlocie :diabloti: Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='smallpati']Dzień dobry :diabloti: Ja to mam pecha ostatnio, do jakiej bym galerii nei weszła to muszę przekopywać cały wątek bo zdjęć nie widać :mad: Bono to taki spory golden, misio :loveu: ukradnę ci go na zlocie :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]a witam Panią;) no cóż w piątek za tydzień jedziemy zaś na wieś tak wieć fotki bydą cierpliwości na razie czasu mało bo walczyć o oceny cza:diabloti: no t jo już widza zę coroz więcy chętnych na kradzież Bona nie wiem jak sie podzielicie:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dopiero za tydzień :razz: ja nie jestem cierpliwa :diabloti: Bono duży chłopak, podzielimy się nim :evil_lol: ja zamawiam łepetynę :loveu: reszta może dupsko wziąć :diabloti: Ja za tydzień sesje zaczynam :placz: marnie to widzę, bardzo marnie :razz: Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [COLOR=Blue]no cóż niestety musisz wytrzymać:D no chyba że w week cośtam porobia:D a tam marnie dosz rada;) ha za tydzień no nie do końca (za tydzień w piątek) już se wolne robia nie chce mi sie kisić bezczynnie w szkole:D[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ależ ty jesteś brutalna :diabloti: zdjęć nie masz albo nie chcesz dać :evil_lol: Już mam połowę za sobą, poszło łatwo bo byli lajtowi wykładowcy, ale teraz zostali ci upierdliwi :razz: którzy lubią sobie studentów uwalić, do tego prowadzą takie przedmioty że szkoda gadać :shake: Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [COLOR=Blue]no na chwila obecno nie mom:evil_lol: cicho mi tam dosz rada i tyla:D a co Ty wgl studiujesz??;)[/COLOR] Quote
dog193 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dzień dobry :loveu: Wróciłam :D Ale gadu mi nie działa znowu :angryy: Idziemy w weekend na konie? Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [quote name='dog193']Dzień dobry :loveu: Wróciłam :D Ale gadu mi nie działa znowu :angryy: Idziemy w weekend na konie?[/QUOTE] [COLOR=Blue]wróciła wróciła wróciłaaaa:loveu::loveu::loveu::multi::multi: nie wiem mogemy iś chyba nie mom żadnych innych planów:diabloti: nie chcesz może jutro na koło?? Bo sie wybierom z kolega ale by było raźni jak wiecy osób;)[/COLOR] Quote
dog193 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Wróciłam! :D :loveu: No to ok, ale ty zapisujesz :diabloti: To ci w sobotę wsio opowiem :D Ogólnie to Ola Svensson już nie istnieje :eviltong: Na koło mi się nie chce w taką parówe iść, muszę zregenerować siły :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [COLOR=Blue]o nie!!!!!!! jo już zapisywałach ostatnio i przed ostatnio i odwoływałach 2 razy pod rząd a ty ino roz odwoływałaś:D a u mie Pan W poszed w oddal a tero jest Wafelek:D ale jak chcesz to jo Ci ejutro moga odiwedzić na chwila bo przez Bytom bydymy jechać;)[/COLOR] Quote
dog193 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Teee, ale ostatnim razem, przed moim wyjazdem ja odwoływałam :D Teraz twoja kolej :D Wafelek, to ty mi też wszystko opowiesz :D Quote
Tepes Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 [COLOR=Blue]Ewa no ale Ty ino odwoływałas roz 2 jazdy wstecz zapisywałach i odwoływałach jo:evil_lol: jo do Ciebie może wpadna jutro pod wieczór ok?:D ale na chwila co by kumple dugo nie musioł czekać no chyba że nie chesz:evil_lol:[/COLOR] Quote
NightQueen Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]no na chwila obecno nie mom:evil_lol: cicho mi tam dosz rada i tyla:D a co Ty wgl studiujesz??;)[/COLOR][/QUOTE] Co studiuję ? A no studiuję takie coś, co jak będę pracowała w zawodzie to cię zrujnuje w każdym calu :diabloti: otóż studiuję Politykę międzynarodową i europejską :evil_lol: czyli lepiej dla Polski żeby mnie nie zatrudniali w tymże kierunku :eviltong: Quote
Tepes Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [COLOR=Blue]ale czemu akurat chcesz rujnowac mie co jo Ci zrobiłach:evil_lol:?? jak za tydzień nie zrobią płotu na wsi to niestety ale Bon nie pojedzie i nie bydzie zdjęć[/COLOR] Quote
Recommended Posts