NightQueen Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 jak to co zrobiłaś, straszysz mnie jakimś skinpotem czy jak mu tam było :evil_lol: Quote
Tepes Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 włahaha nie strasza:evil_lol: [video=youtube;Wws7mnMewPw]http://www.youtube.com/watch?v=Wws7mnMewPw[/video] Quote
NightQueen Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Aniele boży, stróżu mój, ty zawsze zatykaj mi uszy jak Anula puści taką muzykę :diabloti::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 [quote name='smallpati']Aniele boży, stróżu mój, ty zawsze zatykaj mi uszy jak Anula puści taką muzykę :diabloti::evil_lol: hahahaha doobre:evil_lol: jo tam lubia tako muzyka:D Quote
NightQueen Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 [quote name='Anula & Bono']hahahaha doobre:evil_lol: jo tam lubia tako muzyka:D zdecydowanie nie w moim stylu :P mam jeden projekt tatuażu, może jeszcze coś pokombinuje :) Quote
Tepes Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 dziękuja bardzo;) ale nie musisz sie śpieszyć bo odkładom se to na troszka późni;) za to mój klimacik jak najbardzi;) Quote
Talia Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Tosz to jak najbardziej odpowiadnia muzyka ;) Chociaż ja nie jestem wielką fanką ich... bardziej coś w deseń Misfits, Exploited, The Adicts, Sham 69, Metallica... oczywiście z tych zagranicznych. http://www.youtube.com/watch?v=_8SPnl3qcso Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 [quote name='Talia']Tosz to jak najbardziej odpowiadnia muzyka ;) Chociaż ja nie jestem wielką fanką ich... bardziej coś w deseń Misfits, Exploited, The Adicts, Sham 69, Metallica... oczywiście z tych zagranicznych. http://www.youtube.com/watch?v=_8SPnl3qcso no to jo widza ze by my sie dogodały co do muzy:D Quote
Tepes Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 oto tyn pan dokładnie dzisiej jest z nami 5 lot już:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Tepes Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 [quote name='deer_1987']i na takie swieto tylko 1 fotka? i to na dodatek staro fotka:evil_lol: gorąco jest psiej jest nie do życia nie byda go męczyć jeszcze z aparatem Quote
Tepes Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 u mie hica żyć sie nie do teroz burza idzie w końcuuu;) Quote
Aga&Ganja Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Może jeszcze powiedz, że po Tobie taki jest... :evil_lol: Quote
Minerva Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 O! Widzę, że tu jakaś rocznica :D Spóźnione wszystkiego najlepszego ;) Quote
Aga&Ganja Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 No to ja też powiem, żeby był z Wami jeszcze pieć razy tyle... ^^ Quote
Tepes Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Aga&Ganja']Może jeszcze powiedz, że po Tobie taki jest... :evil_lol: no oczywiście że po mie:diabloti: [quote name='Minerva']O! Widzę, że tu jakaś rocznica :D Spóźnione wszystkiego najlepszego ;) dzięki;) [quote name='Aga&Ganja']No to ja też powiem, żeby był z Wami jeszcze pieć razy tyle... ^^ dzięki kochanie me:loveu::loveu: [quote name='Talia']Spóźnione życzonka :loveu: dziąks;) [quote name='Bartiśkowa_']Jak u was też taka burzencja była xd ? a no w nocy była:cool3: Quote
Czarnulka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Heej ;) u miee tez byla burza. A teraz tak fajnie chlodno, choć juz słonce powoli wychodzi i jest 20 stopni ale fajny wietrzyk chlodny wieje:) Quote
Tepes Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 [quote name='Czarnulka']Heej ;) u miee tez byla burza. A teraz tak fajnie chlodno, choć juz słonce powoli wychodzi i jest 20 stopni ale fajny wietrzyk chlodny wieje:) no teroz jest fajnie nie ma za ciepło choś słońce świeci;) cholera no nie wiem jak to bydzie tego 18...psa chyba na wieś nie wezna...bo płatu nie ma i jakoś nie śpieszą sie żeby go zrobić Quote
Recommended Posts