Tepes Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Sweet']haha:P No wiedziałam ze tak będzie:P Co wy macie z tym dna:P haha:D Może teraz nie ale kto wie moze kiedys bedą:D :evil_lol: a co kurde momy w karty grać:evil_lol: ooo nie dzieci nie bydzie nie ma szans:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Przyszłam powiedzieć że wrazie czego ja ciocią chcę być hihi Quote
Sweet Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Anula & Bono']a co kurde momy w karty grać:evil_lol: ooo nie dzieci nie bydzie nie ma szans:evil_lol: haha no chyba nie:P ale jeśli bardzo bedziecie chcieli to możecie:P haha;D Oj dlaczego nie?? może w przyszłości:) Quote
Tepes Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Przyszłam powiedzieć że wrazie czego ja ciocią chcę być hihi spoko loko jak bydzie coś to dom znać:diabloti::evil_lol::evil_lol: [quote name='Sweet']haha no chyba nie:P ale jeśli bardzo bedziecie chcieli to możecie:P haha;D Oj dlaczego nie?? może w przyszłości:) w pokera seblekanego moga grać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Adik lubi dzieci tak jak jo to już by my woleli psa:diabloti: i na rączce mom taki daaajby ślad po ugryzieniu jezu:evil_lol: Quote
dog193 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A ja teraz zaczynam odliczanie do poniedziałku Ola Svensson ma jutro praktyki, więc nie ma go w szkole, jak ja to przetrwam? Dzisiaj znowu się na niego gapiłam całą przerwę, bo koło mnie stał Quote
Tepes Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='dog193']A ja teraz zaczynam odliczanie do poniedziałku Ola Svensson ma jutro praktyki, więc nie ma go w szkole, jak ja to przetrwam? Dzisiaj znowu się na niego gapiłam całą przerwę, bo koło mnie stał do ponidziałku...jo czekom na jutro po południu:evil_lol: kurde obok CIebie weź jo Cie poważnie zabija jak Ty nic nie zrobisz kuule dziołcha mosz działać bo jo sie wkurza i coś zrobia:D Quote
dog193 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 No już lece, czekaj Nie ma szans, nie potrafię, nie mogę i tyle. Ja jestem bardzo nieśmiałe dziecko Quote
Tepes Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 All of my memories keep you near In silent moments imagine you here Darling, you know I will love you Until the end of time :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Sweet Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Anula & Bono'] w pokera seblekanego moga grać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo Adik lubi dzieci tak jak jo to już by my woleli psa:diabloti: i na rączce mom taki daaajby ślad po ugryzieniu jezu:evil_lol: jakiego??:P rozbieranego chyba:P E tam wy sie nie znacie;P dzieci są fajne;) On w wampira sie zamienia;P ciągle cie gryzie:P Quote
Tepes Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Sweet']jakiego??:P rozbieranego chyba:P E tam wy sie nie znacie;P dzieci są fajne;) On w wampira sie zamienia;P ciągle cie gryzie:P seblekany to jest inaczy rozbierany ino że po śląsku:diabloti: Ty sie nie znosz dzieci są BE a niech gryzie jo nie mom nic przeciw:diabloti: Quote
Sweet Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Anula & Bono']seblekany to jest inaczy rozbierany ino że po śląsku:diabloti: Ty sie nie znosz dzieci są BE a niech gryzie jo nie mom nic przeciw:diabloti: ja śląskiego nie znam czasami trzeba do mnie po polskiemu jak są takie trudne słowa:evil_lol: fajne są;P haha:D dobra:P Quote
Tepes Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Sweet']ja śląskiego nie znam czasami trzeba do mnie po polskiemu jak są takie trudne słowa:evil_lol: fajne są;P haha:D dobra:P no to mosz pecha:evil_lol: nie są fajne idź mi z nimi jak coś to możesz moje se zabrać:evil_lol: Quote
Sweet Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Anula & Bono']no to mosz pecha:evil_lol: nie są fajne idź mi z nimi jak coś to możesz moje se zabrać:evil_lol: No niestety:P nawet własnych nie będziesz chciała wiesz co:P okropna matka z ciebie będzie;P Quote
Tepes Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Sweet']No niestety:P nawet własnych nie będziesz chciała wiesz co:P okropna matka z ciebie będzie;P nie bydzie ze mie żadno okropno matka bo nie byda miała dzieci:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Czesc ale słodkie zdjęcie ;) jak dobrzę widze to tam z tyłu mniej widoczna jest mała Anulka :loveu::evil_lol: Zgadłam hy ?!. Eh mam dość codziennie nam dpopisują co nowe sprawdziany oszaleli no :mad: I jaka masz średnią na semstr ? Quote
Martunia Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='dog193']Ja jestem bardzo nieśmiałe dziecko[/QUOTE] Dobry żart Ewka :evil_lol: Anulciaaaa :D Quote
Sweet Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Anula & Bono']nie bydzie ze mie żadno okropno matka bo nie byda miała dzieci:evil_lol: haha :P to może i dobrze bo jeszcze bys zabiła te dzieci i co:P Quote
WeronikaM Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 pięknie http://i47.tinypic.com/9qk2hk.jpg :loveu: Quote
WeronikaM Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 pięknie http://i47.tinypic.com/9qk2hk.jpg :loveu: Quote
Tepes Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Czesc ale słodkie zdjęcie ;) jak dobrzę widze to tam z tyłu mniej widoczna jest mała Anulka :loveu::evil_lol: Zgadłam hy ?!. Eh mam dość codziennie nam dpopisują co nowe sprawdziany oszaleli no :mad: I jaka masz średnią na semstr ? hej;) dzięki no słodkie:( no z tyłu jest jo a blondi to mój brat i moja Domciórela:-( nom tyż już zaczynają walić sprawdzianami aż mi sie żyć nie chce... a średnio dokładnie nie liczyłach ale koło 3,8 czy 3,9 normalnie żal [quote name='Martunia']Dobry żart Ewka :evil_lol: Anulciaaaa :D tyż sie przy tym uśmiołach:diabloti::evil_lol::evil_lol: [quote name='Sweet']haha :P to może i dobrze bo jeszcze bys zabiła te dzieci i co:P no widzisz i do tego nie chca mieć bachorów:diabloti: [quote name='WeronikaM']pięknie http://i47.tinypic.com/9qk2hk.jpg :loveu: dziękujemy;) Quote
dog193 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 A tutaj znowu się ze mnie śmieją, ja się zamykam w sobie :( Quote
Tepes Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='dog193']A tutaj znowu się ze mnie śmieją, ja się zamykam w sobie :( ależ nikt sie z Ciebie nie smieje:diabloti: Quote
Avaloth Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 http://i48.tinypic.com/senad4.jpg ha genialny :D obroże ma śliczna, pasi mu < 3 Anula skąd masz taki piękny wypaśny baner ? xd haha, Twój post 20.20, mój 21.21 :D Ewcia nie zamykaj się w sobie :D ja Cię kocham xdd Quote
Sweet Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Anula & Bono'] a średnio dokładnie nie liczyłach ale koło 3,8 czy 3,9 normalnie żal no widzisz i do tego nie chca mieć bachorów:diabloti: Też mam 3.8;/ No teraz juz wiem dlaczego:P Quote
Recommended Posts