Martunia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Anula & Bono']nie no ok jo jest spokojno a jak Ci tam przyda to zaaabija:D a fajnie było lookali my piła6 leżeli my se na wyrku no i noo...fajnie było:evil_lol:a co jo sie byda tu spowiadać na gg sie dowiesz:D o i wymienili my sie tak zdrowo dna:diabloti::evil_lol::evil_lol: Haha słyszę to od Ciebie codziennie :D Też cie kocham <3 :D Mhm mhm no to wbijaj na gadu :D Quote
Kaya93 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Heej :loveu: tu jak zwylke nagadane Oo xD http://i48.tinypic.com/acd9py.jpg Bonuuulec :buzi: http://i50.tinypic.com/2hd0fv5.jpg łaaa jak ładnie :loveu: i kuunie też śliczne :iloveyou: Quote
Tepes Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Sweet']No dobra nich już ci będzie jak masz świadków to chyba nie mam szans:p to zróbicie sobie taki masz zadania odemnie:D aha;) tak normalnie to ci pozwalam:D no:D ale kurde mi sie są dzieci fotki zeby se zdj robić i wgl:D jak bydymy chcieli to sie kiedyśtam zrobimy:evil_lol: och dziąks za pozwolenie ale bardzi mi sie podobo tak jak muuućka mo:diabloti: [quote name='Bartiśkowa_']Też chcę wspólne no i jeszcze z Bonem postarałabyś się xd i może jeszce z Debiutem?:diabloti: to nie koncert życzeń:evil_lol::evil_lol: [quote name='Martunia']Haha słyszę to od Ciebie codziennie :D Też cie kocham <3 :D Mhm mhm no to wbijaj na gadu :D nie mogłach wbić bo miałach zdupiony monitor i ino na chwila byłach u bracika jak coś ale etroz monitorek jest i super:D ale już wiesz wszytko chyba:D [quote name='Kaya93']Heej :loveu: tu jak zwylke nagadane Oo xD http://i48.tinypic.com/acd9py.jpg Bonuuulec :buzi: http://i50.tinypic.com/2hd0fv5.jpg łaaa jak ładnie :loveu: i kuunie też śliczne :iloveyou: dzięki dzięki:loveu: Quote
Martunia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No właśnie, wczoraj ciebie w ogóle nie było, a potem oczywiście na mnie, co nie? :D Jak mnie dziś nie będzie o tej godzinie to i tak mi tam pisz, potem odczytam xD Quote
Tepes Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 [quote name='Martunia']No właśnie, wczoraj ciebie w ogóle nie było, a potem oczywiście na mnie, co nie? :D Jak mnie dziś nie będzie o tej godzinie to i tak mi tam pisz, potem odczytam xD mie wczoraj nie było bo jeszce monitora nie miałach;) a co jo mom pisać no weź musisz być to pogodomy bo nie lubia monologów prowadzić:evil_lol: Quote
LadyK Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 http://i48.tinypic.com/zsmdd.jpg primabalerina :D:D Quote
Tepes Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='LadyK']http://i48.tinypic.com/zsmdd.jpg primabalerina :D:D hahaha niby czemu?:D Quote
LadyK Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 tak mi się skojarzyło z tą głową do góry i w bok :D xD Quote
Tepes Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='LadyK']tak mi się skojarzyło z tą głową do góry i w bok :D xD aha nie no ok przekaża mu to:evil_lol: Quote
LadyK Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 ok :D:D tylko uważaj żeby się w drugą stronę nie odwrócił jak usłyszy xD Quote
Tepes Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='LadyK']ok :D:D tylko uważaj żeby się w drugą stronę nie odwrócił jak usłyszy xD przez Ciebie zamknył sie w sobie:evil_lol: Quote
Tepes Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='LadyK']To go otwórz :D:D z nim to nie ma tak łatwo:D Ty go uradziłaś:evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Czesc Boniaki Jak wam ten kolejnz mrozny dzien mija ? Quote
LadyK Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Anula & Bono']z nim to nie ma tak łatwo:D Ty go uradziłaś:evil_lol: Eee tam :D Bzdury :diabloti: Weź klucz i go otwieraj, bo na takim mrozie to może szybko zamarząć zamknięcie i będziesz czekać do wiosny :diabloti: Quote
Tepes Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [quote name='LadyK']Eee tam :D Bzdury :diabloti: Weź klucz i go otwieraj, bo na takim mrozie to może szybko zamarząć zamknięcie i będziesz czekać do wiosny :diabloti: hm ale gdzie tyn klucz jest:diabloti: [quote name='Bartiśkowa_']Czesc Boniaki Jak wam ten kolejnz mrozny dzien mija ? siemczan:loveu::loveu: a spoko mijo jakoś zimno przeżyli my:P oceny wypisywali dzisiej długopisem i tydzień przerwy z nauką i zaś jazda na 2 semestr jak mi sie niee chce:evil_lol: w piątek momy żakinada;) jutro do Adika abo Adik do mie tego jeszce nie wiem musimy ustalić:diabloti: Quote
Tepes Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Pan Adrian zaro przydzie do mie:evil_lol: z deczka mom stresa ze matka z czymś wyskoczy abo bóg wie co:D ale bądxmy dobry myśli i że mój bracik nie wnerwi sie że pokój tak długo zajęty:evil_lol: no i to chyba tyle w skzole nudy jak zawsze jeszcze 2 dni i weekend:D 2 tyg i ferie i och jak mi przykro ze niektórym ferie już sie kończą:evil_lol: a tak ogólnie to kochom wos wszystkich:evil_lol::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 No jeszcze tylko 2 tygodnie i wolnee ;) Widzę humorek trzyma mnie nie bardzo bo jt spr z oph i z anglika na nowy semestr. Quote
dog193 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ja dzisiaj znowu spotkałam Olę Svensson, ale miał dzisiaj zajebistą koszulkę Zabij mnie. Quote
Aga&Ganja Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 O boszz! :roll: Nie, no- bosko! :evil_lol::loveu: http://i47.tinypic.com/9qk2hk.jpg Quote
Sweet Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Anula & Bono'] 2 tyg i ferie i och jak mi przykro ze niektórym ferie już sie kończą:evil_lol: a tak ogólnie to kochom wos wszystkich:evil_lol::loveu::loveu: czyżby jakaś aluzja do mnie:evil_lol: i jak bylo:D?? Quote
Tepes Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']No jeszcze tylko 2 tygodnie i wolnee ;) Widzę humorek trzyma mnie nie bardzo bo jt spr z oph i z anglika na nowy semestr. no jakoś wytrzymomy;) no trzymo trzymo a co mi sie dziwić:diabloti:już na nowy semest omg my momy tydzień wolnego nic nie robimy i dopiero 2 sie zaczyno [quote name='dog193']Ja dzisiaj znowu spotkałam Olę Svensson, ale miał dzisiaj zajebistą koszulkę Zabij mnie. to czas w końcu coś zrobić a nie jęczeć bo jo do niego napisza abo podejda abo bóg wie co:diabloti: [quote name='Aga&Ganja']O boszz! :roll: Nie, no- bosko! :evil_lol::loveu: http://i47.tinypic.com/9qk2hk.jpg nie boziuj mi tu:diabloti: dzi;) [quote name='Sweet']czyżby jakaś aluzja do mnie:evil_lol: i jak bylo:D?? nieee ino Ci sie zdaje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a było bardzo fajnie oglądali my Udręczeni spoko film byłach na nim w kinie a szczegóły to ino wybrani i ino na gg bo nie byda tak ofen opowiadać co my robili no heloł:evil_lol: Quote
Sweet Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Anula & Bono']nieee ino Ci sie zdaje:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a było bardzo fajnie oglądali my Udręczeni spoko film byłach na nim w kinie a szczegóły to ino wybrani i ino na gg bo nie byda tak ofen opowiadać co my robili no heloł:evil_lol: haha:P to fajnie;) Przecież nie każe ci tu szczegółów pisac:P wiem ze nie jestem wybrana:P :D Mogę się tylko domyślać co robiliście:P Quote
Tepes Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 [quote name='Sweet']haha:P to fajnie;) Przecież nie każe ci tu szczegółów pisac:P wiem ze nie jestem wybrana:P :D Mogę się tylko domyślać co robiliście:P haha no to miłego domyślania:evil_lol: moga padać ze zaś zdrowo dna my sie powymieniali:evil_lol: ale nie martw sie dzieci z tego nie bydzie:D Quote
Sweet Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Anula & Bono']haha no to miłego domyślania:evil_lol: moga padać ze zaś zdrowo dna my sie powymieniali:evil_lol: ale nie martw sie dzieci z tego nie bydzie:D haha:P No wiedziałam ze tak będzie:P Co wy macie z tym dna:P haha:D Może teraz nie ale kto wie moze kiedys bedą:D :evil_lol: Quote
Recommended Posts