Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Prawdę Ci mówię... Mam zrąbany ryj! A widzę, że Ty się malujesz? :cool3: gupoty godosz i tyle;) a maluja sie:D Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja uważam, że im bardziej naturalna jestem, tym lepiej... Może kiedyś. ;) Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Ja uważam, że im bardziej naturalna jestem, tym lepiej... Może kiedyś. ;) jo tam lubia oczy na czarno sie walnąć:D dobra jo ida spać bo już mi sie nie chce i mie nogi bolą:D Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Idź, idź... Ale pewnie będzie Ci ciężko zasnąć... :evil_lol: Trzymaj się! :calus: Quote
Kaya93 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Hej :D i szczęścia w Nowym Roku :loveu: Haha ja jak sie nie podmaluje to sie na ulicy nie pokaże :evil_lol: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Idź, idź... Ale pewnie będzie Ci ciężko zasnąć... :evil_lol: Trzymaj się! :calus: a no miałaś racja cieżko mi było zasąć:D a wstać jeszcze gorzy i po takim śnie:diabloti: Kaya93 napisał(a):Hej :D i szczęścia w Nowym Roku :loveu: Haha ja jak sie nie podmaluje to sie na ulicy nie pokaże :evil_lol: To tak jak jo:D Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Martunia napisał(a):Po jakim śnie hmmmm :D? sie tak nie interesuj łatwo idzie sie domyślić kto był głównym bohaterem:evil_lol: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Chyba kim byli główni bohaterowie... A no ok jo tyż tam byłach:evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Weź Ty mów po POLSKU, bo to jest denerwujące.. Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Weź Ty mów po POLSKU, bo to jest denerwujące.. ale jo wola godać po śląsku:evil_lol: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):A idź ty zakochana babo! ok ida jak mie wyganiosz to ida:evil_lol: znaczy moga pisac po polsku ale mi dużo dużo wygodni jest po śląsku po MOJEMU:D nie po waszemu:D a czy Ty wiesz zę wokalista PIN jest ślązokiem kurde swojski chop:evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A nie wiem, nie wiem... Czy mi się zdaje, czy Ty masz takie długie glany? :eviltong: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):A nie wiem, nie wiem... Czy mi się zdaje, czy Ty masz takie długie glany? :eviltong: A no mom 20 dziurowe;) Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 20 dziurowe, to mi się nie podobają... Mi się podobają Martensy! :loveu: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):20 dziurowe, to mi się nie podobają... Mi się podobają Martensy! :loveu: no tyz fajne są;) ale osobiscie wola moje 20 dziurowe:evil_lol: [video=youtube;VWxjR9VXv5k]http://www.youtube.com/watch?v=VWxjR9VXv5k[/video] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 o Dżisas ale nagadane :roll: nie zadzownilam do ciebie :placz: nie było z czego kol tez nie miala kasy na fonie :eviltong: moglas ty do mnie od Adriana zadzwonic :D:D jessu ale wy sie przejmujecie zjechanym ryjem :eviltong: ja mam to daleko gdzieś :p i co kto byl wkoncu w tych Katowicach ??bo chyba nie september jak tam pisalo :lol: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o Dżisas ale nagadane :roll: nie zadzownilam do ciebie :placz: nie było z czego kol tez nie miala kasy na fonie :eviltong: moglas ty do mnie od Adriana zadzwonic :D:D jessu ale wy sie przejmujecie zjechanym ryjem :eviltong: ja mam to daleko gdzieś :p no nagodane nagodane córcia:evil_lol: kurde a Marta sie nie mogła dodzwonić bo jakoś zasięg straciłach nie wiem czemu a Iśka akurat dzwoniła jak Golcegrali to nie było nic słychac i dupa;D nie mogłach zawzwonić bo nie miałach ręki wolny:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Anula & Bono napisał(a):no nagodane nagodane córcia:evil_lol: kurde a Marta sie nie mogła dodzwonić bo jakoś zasięg straciłach nie wiem czemu a Iśka akurat dzwoniła jak Golcegrali to nie było nic słychac i dupa;D nie mogłach zawzwonić bo nie miałach ręki wolny:evil_lol: haha to gdzie ty te rece trzymalas ?:lol::lol: i jak tam po sylwku ?:D:D Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):haha to gdzie ty te rece trzymalas ?:lol::lol: i jak tam po sylwku ?:D:D lon mie trzymoł za ręce:D i jak tam kurde ileś stron wcześni skrotowo opisałach a str wcześni dałach filmik:evil_lol: Quote
halgre Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Weź Ty mów po POLSKU, bo to jest denerwujące.. ********************************************************* Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Anula & Bono napisał(a):lon mie trzymoł za ręce:D i jak tam kurde ileś stron wcześni skrotowo opisałach a str wcześni dałach filmik:evil_lol: hahaha wiedzialam ze sie cos bedzie działo :lol::lol: nom wlasnie "ileś" bo nagadalyscie chyba z 10 stron :D a na tym filmiku co jest bo mi strasznie muli :roll: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 halgre napisał(a): ********************************************************* :diabloti: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hahaha wiedzialam ze sie cos bedzie działo :lol::lol: nom wlasnie "ileś" bo nagadalyscie chyba z 10 stron :D a na tym filmiku co jest bo mi strasznie muli :roll: na filmików jest odliczanie do 12 i pokaz fajerwerków;) Quote
Recommended Posts