HuSkYy-Paulina-94 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 wez jak scina ten filmik nie da sie ogladnac tez tak macie ??:roll: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wez jak scina ten filmik nie da sie ogladnac tez tak macie ??:roll: mi normalnie filmik idzie;) Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Anula & Bono napisał(a):no tyz fajne są;) ale osobiscie wola moje 20 dziurowe:evil_lol: Jak dla mnie są za długie... Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Jak dla mnie są za długie... a do mie idealne:loveu: xD Quote
Martunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jak to nie interesuj xD Ja chcę wiedzieć! Ja ci moje sny opowiadałam xD Anula & Bono napisał(a):kurde a Marta sie nie mogła dodzwonić bo jakoś zasięg straciłach nie wiem czemu a Iśka akurat dzwoniła jak Golcegrali to nie było nic słychac i dupa;D No właśnie, a potem na mnie, że nie dzwoniłam, tak tak, znowu na mnie :D A mi filmik się na razie wolno ładuje :D No dobra, nie tak znowu bardzo wolno, ale nie szybko :D xD Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Martunia napisał(a):Jak to nie interesuj xD Ja chcę wiedzieć! Ja ci moje sny opowiadałam xD No właśnie, a potem na mnie, że nie dzwoniłam, tak tak, znowu na mnie :D A mi filmik się na razie wolno ładuje :D No dobra, nie tak znowu bardzo wolno, ale nie szybko :D xD ok ale Ci na forum nie powiem :D tak na Ciebie bo przy adrianie jest wszystko moja iwna nawet że deszcz padoł to była moja wina:evil_lol: No ale sie ładuje:D mi sie szybko załadowoł nic sie nie ścinało wy jakies słabe kompy mocie abo co:diabloti: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 zuzolandia napisał(a):Noworoczne buziole przesyłam ;-) a dziękowac i wzajemnie;) Quote
Martunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Anula & Bono napisał(a):ok ale Ci na forum nie powiem :D tak na Ciebie bo przy adrianie jest wszystko moja iwna nawet że deszcz padoł to była moja wina:evil_lol: No ale sie ładuje:D mi sie szybko załadowoł nic sie nie ścinało wy jakies słabe kompy mocie abo co:diabloti: No to gadaj na gadu :D Nie, wszystko na mnie jest zawsze i wszędzie xD Haha ładowało mi sie i przez przypadek wyłączyłam xD Teraz mi przypomniałaś, że chciałam obejrzeć XD Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Martunia napisał(a):No to gadaj na gadu :D Nie, wszystko na mnie jest zawsze i wszędzie xD Haha ładowało mi sie i przez przypadek wyłączyłam xD Teraz mi przypomniałaś, że chciałam obejrzeć XD ok spoko loko luz i spontan:D no widzisz na mie tyż zawsze jest :P hahaha Ty inteligencie:D jo już setny roz słuchom płyty Within Temptation Quote
Martunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No to gadaj, a nie "masz odp" :D:D To witam w klubie wiecznej winy xP Dzięki dzięki :D:D Huraa :P Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Martunia napisał(a):No to gadaj, a nie "masz odp" :D:D To witam w klubie wiecznej winy xP Dzięki dzięki :D:D Huraa :P ok już opowiadom ino łon nie był zbytnio ambitny xD Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Heej szczęśliwego 2010 roku;p Słyszałam ze z Bonem bedziesz na muchowcu w sobote ;D xD My tez sie wybierzemy;) Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Czarnulka']Heej szczęśliwego 2010 roku;p Słyszałam ze z Bonem bedziesz na muchowcu w sobote ;D xD My tez sie wybierzemy;) dzięki dzięki:loveu: i co byłaś wczoraj pod Spodkiem?? a no bydziemy jutro na muchowcu:D Quote
Bartiśkowa_ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Czesc dzioucho :loveu: Rany tyle tu nagadane że sie nie do xd ale ładnie wszytsko nadrobiłam super że z Adikiem wszystko dobrze oby tak dali. Widzę że też się dobrze bawiłaś ;) A już jutro się widzimy :multi:naładuj bateryje xd JAk ja się poświęcam tacie musze zrobic mięsiste jedzonko bo mnie nie zawiezie xd ! Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Czesc dzioucho :loveu: Rany tyle tu nagadane że sie nie do xd ale ładnie wszytsko nadrobiłam super że z Adikiem wszystko dobrze oby tak dali. Widzę że też się dobrze bawiłaś ;) A już jutro się widzimy :multi:naładuj bateryje xd JAk ja się poświęcam tacie musze zrobic mięsiste jedzonko bo mnie nie zawiezie xd ! hej lachonie:loveu: haha bo jo sie lubia poklachać:evil_lol: dzięi ano dobrze my sie bawili nawet bardzo:D bateria naładowano nie martw sie:D haha szantaż normalnie:evil_lol: Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']dzięki dzięki:loveu: i co byłaś wczoraj pod Spodkiem?? a no bydziemy jutro na muchowcu:D To fajnieD;D Niestety nie byłam. Jakos tam nie chciałąm isc jak sie dowiedziałam ze tam mój bracik bedzie a z dziewczynami sie wygłuiałysmy w domu więc i tak fajnie było;D [quote name='Bartiśkowa_']Czesc dzioucho :loveu: Rany tyle tu nagadane że sie nie do xd ale ładnie wszytsko nadrobiłam super że z Adikiem wszystko dobrze oby tak dali. Widzę że też się dobrze bawiłaś ;) A już jutro się widzimy :multi:naładuj bateryje xd JAk ja się poświęcam tacie musze zrobic mięsiste jedzonko bo mnie nie zawiezie xd ! Hehe. To rób rób bo cie nie zawiezie ;p Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Czarnulka']To fajnieD;D Niestety nie byłam. Jakos tam nie chciałąm isc jak sie dowiedziałam ze tam mój bracik bedzie a z dziewczynami sie wygłuiałysmy w domu więc i tak fajnie było;D Hehe. To rób rób bo cie nie zawiezie ;p aha no szkoda:D bo bardzo fajnie było wróciłąch cało mokro ale szczęśliwo:evil_lol: Quote
Czarnulka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']aha no szkoda:D bo bardzo fajnie było wróciłąch cało mokro ale szczęśliwo:evil_lol: Heh no to fajnie;p I sie ciesza ;p Quote
Bartiśkowa_ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No musze wlasnie xd wymagania ma A ja tez już naładowane napisze jeszcze do Natalii od Lunki Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='Czarnulka']Heh no to fajnie;p I sie ciesza ;p choć piosenki niezbyt mi przypadły do gustu bo jo takiego czegooś nie słuchom:D ale kabaret wymiatoł:evil_lol: [quote name='Bartiśkowa_']No musze wlasnie xd wymagania ma A ja tez już naładowane napisze jeszcze do Natalii od Lunki i przez wos ze bydzie wos tak dużo to sie zamkna w sobie:diabloti: Quote
halgre Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Anula & Bono']dubel:roll: Dubel - bydzie jubel ... :eviltong::evil_lol: U nas cały czas strzelają jak opętani :mad: Popołudniu Dindek nawet z windy nie chciał wyjść :shake: Podejrzewam, że wieczorem nie będzie inaczej :shake: To do której ja mam czekać - aż przestaną :angryy::angryy::angryy: Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [quote name='halgre']Dubel - bydzie jubel ... :eviltong::evil_lol: U nas cały czas strzelają jak opętani :mad: Popołudniu Dindek nawet z windy nie chciał wyjść :shake: Podejrzewam, że wieczorem nie będzie inaczej :shake: To do której ja mam czekać - aż przestaną :angryy::angryy::angryy: Jubel nie dzięki(godomy tak na kumpla z klasy:D) u nos na szczęście sie uspokoili ale akurat jak z Bonem moja mama szła do babci to jakieś debile przy nim strzelali u prawie uciek... dać dzieciom fajerwerki...masakra Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 halgre, u mnie strzelają jeszcze pod oknami... Quote
Recommended Posts