Martunia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Anula & Bono napisał(a):nie jest dostatecznie rozmazane o! i nie umia robić:D zamknij sie bo jeszce nic z tego nie bydzie to sie zabija:evil_lol: Umiesz i jest! Będzie, mówię ci!!! Będzie!!! A raczej będziecie razem :D:D:D! HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):o godzinie 00:00 nie dzowncie do Anuli bo wtedy moze sie nadazyc ich pierwszy pocalunek :roflt: tak wlasnie :D:D Tak tak tak :diabloti: Zgadzam się z tobą, dlatego dzwonię po 12 do niej xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Anula & Bono napisał(a): Zamknij sie idiotko!! zapeszysz wszystko i NIC z tego nie bydzie i HATE U Paulina za dużo wypiła i nie wie co godo:diabloti: hahaha tez cie kocham :loveu: tak sie sklada ze jeszcze dzisiaj nic nie wypilam :D:D:evil_lol: Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Martunia napisał(a):Umiesz i jest! Będzie, mówię ci!!! Będzie!!! A raczej będziecie razem :D:D:D! Tak tak tak :diabloti: Zgadzam się z tobą, dlatego dzwonię po 12 do niej xD Nie umia;) Marta skończ jeszce sie okaże że nikaj nie jadymy:diabloti: haha po 12 idź sie utop:evil_lol: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):hahaha tez cie kocham :loveu: tak sie sklada ze jeszcze dzisiaj nic nie wypilam :D:D:evil_lol: :D Ty durs pijesz:diabloti: Quote
akira Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Niech petardy zabłysną wysoko na niebie, niech Nowy Rok szczęściem .•*. spłynie na Ciebie, .•*. a los nigdy nie zostawi .•*..•*. Cię w potrzebie. .•*..•*. _¸.•*´¨)_________..*._____¸.•*. ___¸.•*._______.$____¸.•´¸.•*) ¸.•´¸.•*)______$_.$__.*.¸¸.•*´* *.¸¸.•*´*_____.$__$____....*. ___...*.______$____$_____.$ ____ $_____.$$$$$$$$$$__$__$ ___$__$______$____$___$____$ __$____$_____$$$$$$__$______$ _$______$____$___ $_$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$___$$$$$$___$____$ __$____$_____$____$___$$$$$$ __$$$$$$_____$$$$$$___$____$ __$____$_______$$_¸.•*_$$$$$$ __$$$$$$_______¸.•*´¨)_$____$ __$____$_____¸.•¸.•.*.)__$$$$$$ __$$$$$$______*.¸¸..•*´*__.$$ ____$$_¸.•*´¨)____¸.•*´¨)__$$ ____$$___¸.•*___¸.•*______¸.•* ____$$¸.•´.•.*.)___¸.•´¸.•.*.)¸.•´.•.* ____$$*¸..•*,.*__*.¸¸..•*´*_*_ ____$$...*.._______..*.._..*.¸¸.. Upojnego Sylwestra .•*. oraz pomyślności i szczęścia .•*. w "Nowym Roku 2010".* Quote
Martunia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Anula & Bono napisał(a):Nie umia;) Marta skończ jeszce sie okaże że nikaj nie jadymy:diabloti: haha po 12 idź sie utop:evil_lol: Umiesz!!! Ty wiesz kto nie umie :D:D Jedziecie, mówię ci!!! I nie skończę :D:D:D Ej sama mówiłaś, że o tej godzinie mam dzwonić xD NIE TO NIE! <foch> Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Akira- dzięki bardzo:loveu: Martunia napisał(a):Umiesz!!! Ty wiesz kto nie umie :D:D Jedziecie, mówię ci!!! I nie skończę :D:D:D Ej sama mówiłaś, że o tej godzinie mam dzwonić xD NIE TO NIE! <foch> hahaha tak wiem kto:evil_lol::evil_lol: godałach ze o 12 nie PO 12...żydzie:diabloti: Quote
Martunia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Anula & Bono napisał(a):hahaha tak wiem kto:evil_lol::evil_lol: godałach ze o 12 nie PO 12...żydzie:diabloti: No właśnie :diabloti: A ja Ci mówiłam, że zadzwonię po i się zgodziłaś :evil_lol: Znowu żydzie? Zdawało mi się, że awansowałam na fajniejsze określenie :diabloti: Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Martunia napisał(a):No właśnie :diabloti: A ja Ci mówiłam, że zadzwonię po i się zgodziłaś :evil_lol: Znowu żydzie? Zdawało mi się, że awansowałam na fajniejsze określenie :diabloti: hm nie przypominom se tego ale ok:diabloti::evil_lol::evil_lol: fajniejsze?? nie pamietom jakie przypomnij mi NUDZI MI SIE JUŻ TU:D Quote
Martunia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Anula & Bono napisał(a):hm nie przypominom se tego ale ok:diabloti::evil_lol::evil_lol: fajniejsze?? nie pamietom jakie przypomnij mi NUDZI MI SIE JUŻ TU:D Co?! Pisałam ci przecież! Haha nie, bo ja nie przeklinam :diabloti: NO ŁAŁ xD Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Idź się lepiej szykować! spokojnie już oblecono pomalowano ino czekom:D Martunia napisał(a):Co?! Pisałam ci przecież! Haha nie, bo ja nie przeklinam :diabloti: NO ŁAŁ xD jo mom skleroza musisz wybaczyć mi:D jak jo Cie nazwałach?? powiedz bo poważnie nie pamietom:diabloti: Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):A pokaż nam się, jak wyglądasz! zwyczajnie:D jak zawsze na czarno poubierano nic specjalnego bo i tak bydymy na placu xD Quote
Martunia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Już ci powiedziałam :D Ty idziesz czy nie xD? Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Martunia napisał(a):Już ci powiedziałam :D Ty idziesz czy nie xD? ije tak słabo to nie ma o czym godać:D ida no zaroz!!!!!!!!!!!!!! wyrzucosz mie ja okok Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ja też na czarno i na szaro zawsze! Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Ja też na czarno i na szaro zawsze! o jak miło:D a jaki muzyki słuchosz:evil_lol:? Quote
Martunia Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Anula & Bono napisał(a):ije tak słabo to nie ma o czym godać:D ida no zaroz!!!!!!!!!!!!!! wyrzucosz mie ja okok Haha no niestety :D Nie wyrzucam! Tylko skoro macie isć na 20 to chyba już dawno powinniście jechać :D:D Quote
Tepes Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Martunia napisał(a):Haha no niestety :D Nie wyrzucam! Tylko skoro macie isć na 20 to chyba już dawno powinniście jechać :D:D Nikt nie padoł ze na 20 o 20 bydzie same badziewie na pewno:D i Adrian już jedzie:P Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A słucham Behemotha, stare dobre piosenki Chylińskiej, Vader też fajnie śpiewa, Proletaryat itd. A ty? Quote
Tepes Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):A słucham Behemotha, stare dobre piosenki Chylińskiej, Vader też fajnie śpiewa, Proletaryat itd. A ty? a no to fajniuchno;) jo słuchom Lordiego, Within Temptation, Slipknot, The Offspring, Sabaton, Nightwish, Evanescence a z polskich to np KSU, Strachy na Lachy, Grabaż Martunia napisał(a):No i już pojechała :D:D:D i już żem jest:D i jednym słowem było zajebiście!! Groł PIN najlepi ze wszystkich, Sasha Strunin czy jak ji leci:D September i Golce i był jeszcze Kabaret DNO:D na początku fajnie troszku zimno było wciśli my sie tam bliży sceny i gitara na początku my stoli koło siebie:D sie późni wkurzyłach padałach ze mi zimno i go chyciłach pod pacha a lon zaro mie na przód i mie tak objął i my tak już stoli i sie bujali do końca:diabloti: i zaczał padać deszcz ale nie przeszkadzało nom to:D sztuczne ognie pokaz laserów zajebiste:p byli my do końca;) i jak my póxni szli po papu abo już do auta to objęci abo za ręka i wgl zajebiscie:diabloti: odwióz mie do dom pod sień odprowadził i kusiol ale tak w policzek:D jo widza ze facet nie jest taki nachalny ze po mału i wgl i mi sie to w nim fest podobo;) Foxowa napisał(a):U nas życzenia w galerii :) nie mom siły ich dzisiej zoboczyć:evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A też tak z Polskich to słucham Kazika, Hey... ;) Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A mów jak sylwester z "kumplem"? :):):) Quote
Recommended Posts