Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula & Bono']T[COLOR=blue]o jest jakoś takoś gąbka xD[/COLOR][/QUOTE]

Śląski zlot dogomaniaków? Brzmi ciekawie, już odwiedzam ten wątek ;)

Jeszcze żaden golden nie podobał mi się tak, jak Bono :)
Do pyszczka mu w tej niebieskiej obróżce ;)

Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='Ismena']Śląski zlot dogomaniaków? Brzmi ciekawie, już odwiedzam ten wątek ;)

Jeszcze żaden golden nie podobał mi się tak, jak Bono :)
Do pyszczka mu w tej niebieskiej obróżce ;)

Pozdrawiamy![/QUOTE]
[COLOR=Blue]Im więcy osób pojedzie tym lepi xD
dziękujemy bardzo:loveu:

[/COLOR][quote name='Czarnulka'][URL]http://i50.tinypic.com/6y1mqf.jpg[/URL] pieknie;]

[URL]http://i45.tinypic.com/a125gj.jpg[/URL] :loveu:

[URL]http://i50.tinypic.com/r22hpg.jpg[/URL] boska fota;][/QUOTE]
[COLOR=Blue]dzięki dzięki:loveu:[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']Śliczny Bono :loveu::loveu::loveu:
Co tam :D?[/QUOTE]
[COLOR=Blue]dzięki;)
a nic tam jutro na turniej:diabloti: ciekawe jak to bydzie w sumie tam grą sie nie przejmuja a czym innym:eviltong: i nie wiem czy na konie zdąża bo nie mom pojęcia ile tyn turniej bydzie trwać na 16 mom konie może akurat sie wyrobia a i myśla że nie bydzie w ty koszuleczce taki jaśniutki niebieski bo jak ja to omg:diabloti::evil_lol::evil_lol:

[/COLOR][quote name='Pestka'][URL]http://i45.tinypic.com/a125gj.jpg[/URL]
Cudowny ten Twój Bono :loveu: Już nie mogę sie doczekać kiedy go na zlocie wyściskam :D[/QUOTE]
[COLOR=Blue]Ale co tak przypadkiem Benek go nie zeżre:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono']
[COLOR=Blue]Ale co tak przypadkiem Benek go nie zeżre:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
Spokojnie :evil_lol:
Chociaż mój Benko jest nie przewidywalny :D

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]dzięki;)
a nic tam jutro na turniej:diabloti: ciekawe jak to bydzie w sumie tam grą sie nie przejmuja a czym innym:eviltong: i nie wiem czy na konie zdąża bo nie mom pojęcia ile tyn turniej bydzie trwać na 16 mom konie może akurat sie wyrobia a i myśla że nie bydzie w ty koszuleczce taki jaśniutki niebieski bo jak ja to omg:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]

Aha, aha :) No to może zdążysz :)
Haha, ty masz jaką obsesję xD
Ej wiesz co? Pamiętasz, jak mówiłam coś o liczbach po rusku? One nie są trudne. Naprawdę trudne są określenia wyglądu typu ee twarz taka i siaka, włosy takie i siakie, oczy, uszy itd. :roll: Makabra xD Tego się nie da zapamiętać nawet mówić, o pisaniu nie wspomnę xD

Posted

[quote name='Talia']Przyszłyśmy się przywitać :)
Co tam u Was?[/QUOTE]
[COLOR="blue"]Siemczan xD
a u nos nic ciekawego jutro turniej i dzisiej nie chce mi sie włosów myć to sie umyja jutro rano tata tak sie na mie paczy i godo "Ty tam jedziesz grać czy na randka?" zatkało mie i poszłach:eviltong: i możliwe ze w ferie spotkom sie z Bartiśkowom:loveu:
A Bon siko jak SMOK jo nie wiem jak tyle siurów może sie w nim zmieścić xD a siko tyle po tabletkach :P[/COLOR]

[quote name='Martunia']Aha, aha :) No to może zdążysz :)
Haha, ty masz jaką obsesję xD
Ej wiesz co? Pamiętasz, jak mówiłam coś o liczbach po rusku? One nie są trudne. Naprawdę trudne są określenia wyglądu typu ee twarz taka i siaka, włosy takie i siakie, oczy, uszy itd. :roll: Makabra xD Tego się nie da zapamiętać nawet mówić, o pisaniu nie wspomnę xD[/QUOTE]

[COLOR="blue"]Mom nadziaja że zdąza bo jak nie to mie szlag trefi xD
e tam bo Tyś jes cienko z ruskiego wszystko jest banalne:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]Mom nadziaja że zdąza bo jak nie to mie szlag trefi xD
e tam bo Tyś jes cienko z ruskiego wszystko jest banalne:diabloti:[/COLOR][/QUOTE]

Zobaczysz :D
Phi, ja dopiero zaczynam naukę, więc się nie czepiaj xD Ale te słówka akurat są do bani xD

Posted

[quote name='Martunia']Zobaczysz :D
Phi, ja dopiero zaczynam naukę, więc się nie czepiaj xD Ale te słówka akurat są do bani xD[/QUOTE]

[COLOR="blue"]po prostu sie nie znosz xD ale co sie mi dziwić ruskie nazwisko rusko krew :P
a z tą obsesją to nie jest żem pewno o co Ci chodzi xD[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=blue]po prostu sie nie znosz xD ale co sie mi dziwić ruskie nazwisko rusko krew :P
a z tą obsesją to nie jest żem pewno o co Ci chodzi xD[/COLOR][/QUOTE]

No widzisz :eviltong:
Obsesja z jego koszulką xD

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']Zajebiaszcze fotencje [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Ale on robi fajne minki[/QUOTE]

[COLOR="blue"]dzięki dzięki:loveu:[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']No tak średnio :P[/QUOTE]

[COLOR="blue"]pado średnio nie znosz sie wola go w granacie jak był ostatnio aaaa boja sie:diabloti:
kurde kończy mi sie czarny lakier:placz:[/COLOR]

Posted

[quote name='Tina.Sara']kurde musiałam sie cofać bo tu dyskusja żyje :diabloti:

[URL]http://i46.tinypic.com/kcidmt.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]dzięki[/COLOR]

[quote name='Martunia']Jeszcze raz - gratulacje! ^^ :multi::multi::multi:[/QUOTE]
[COLOR=Blue]dzięki:loveu:[/COLOR]

[COLOR=Blue]Ruda Śląska mistrzem Śląska special thanks to A.Suchoplujew:diabloti::evil_lol::evil_lol:
ogólnie było fajniuchno:) puchar jest mi tak mniejwięcy do kolan:eviltong: na począku my z Panem W se padali ino czes bo sie rozgrzewoł to nie chciałach przeszadzać późni było tak jo siedziałach niedaloko dziołch z Piekar(Pan W jest z Piekar) no to łon podszed do tych lasek do mie plecami grrr miałach ochota ciepnąć w nia paletką to mu napisałach z do mie to nie raczysz przyś to zaro przylecioł ino tak niespodziewanie bo jo sie schyliłach i szukałach telefonu w taki a łon do mie podlon no i no:evil_lol: no i my siedzieli godali i jo skończyłach już grać to poszłach do szatni zapomniałach bluzy zabrać i w koszulce taki na ramiączkach wyłaża a tu mie wołają po odebranie pucharu i wgl a jo tako na pół goło leca Pan W podloz objął mie i padoł idź xD późni łon jeszcze groł a jo już miałach wolne:P to godali my jak nie groł na koniec czekałach aż porobią zdjęcia i wgl żeby sie znim pozegnać jo pacza łon wlazi do szatni to zaczepiłach takiego synka i mu godom weź zawołej "Pana W" a tyn ryczy na cały pysk "W!!!!!!!!!!!! koleżanka cie woło" jezu:P wyzol pogratulowałach mu bo 2 zajęły Piekary tango przytulango kusiol w policzek i cya xd

A na koniach szkoda godać...miałach tego trenera od Ewy...durś mi wciepuje durś...no łon niby żartuje KU**A mie jego żarty nie bawią...prawie sie pobeczałach i wgl szkoda godać jak łon mo dali mie uczyć to jo rezygnuja z jazd...:shake:[/COLOR]