Martunia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a):udało dostałach 10/20 ale normalnie szok wystrzeliłach 10 odpowiedzi nie mając pojęcia o czym to wgl jest xD no znalazłach moja mama miała mie dzisiej zapisać ale zapomniała...a jo chca jak najszybci:cool3: to nic Ci nie pozostaje jak uczenie sie xD Łoooo no to gratuluję :D No to czekamy :D Dzięki za pocieszenie :placz: Chyba zwariuję, bo powoli psychicznie nie wytrzymuję :placz: Booooooonooooooo :loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czesc :loveu: Przyszłam tu do Ciebię bo już nie nadążuje wypisywać hah :cool1: Ależ on ma oczętaa :loveu: Quote
C&B Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ładne gumiaki :diabloti: Ale Bono śliczniejszy :loveu: Quote
taxelina Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://i34.tinypic.com/103gbra.jpg chce smaka? Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a): jo nic takiego przecież nie powiedziałach ino sie trocha wkurzyłach:diabloti: no no tak sie mówi :diabloti: http://i37.tinypic.com/15mkcic.jpg :cool3::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:D:D http://i37.tinypic.com/sg30v6.jpg jakie spojrzenie mówiące "matka za jakie grzechy prezentujesz mi sie przed oczami w tych gumiakach " :evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Martunia napisał(a):Łoooo no to gratuluję :D No to czekamy :D Dzięki za pocieszenie :placz: Chyba zwariuję, bo powoli psychicznie nie wytrzymuję :placz: Booooooonooooooo :loveu::loveu::loveu: dzięi dzięki a szkoda ż nie 11 bo to by trója była xD e tam bydzie dobrze!!:) Bartiśkowa_ napisał(a):Czesc :loveu: Przyszłam tu do Ciebię bo już nie nadążuje wypisywać hah :cool1: Ależ on ma oczętaa :loveu: heloł:loveu: piekne no nie?:D C&B napisał(a):Ładne gumiaki :diabloti: Ale Bono śliczniejszy :loveu: sexi:diabloti: deer_1987 napisał(a):http://i34.tinypic.com/103gbra.jpg chce smaka? prędzy batona o ile dobrze pamietom xD HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no no tak sie mówi :diabloti: http://i37.tinypic.com/15mkcic.jpg :cool3::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:D:D http://i37.tinypic.com/sg30v6.jpg jakie spojrzenie mówiące "matka za jakie grzechy prezentujesz mi sie przed oczami w tych gumiakach " :evil_lol::evil_lol: gumiaczki są zasjebczaste xD prynajmi nie byda miała mokrych skarpetek pełno błota na butach io sie wypłucze wodą i pięknie Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a): gumiaczki są zasjebczaste xD prynajmi nie byda miała mokrych skarpetek pełno błota na butach io sie wypłucze wodą i pięknie no no i to jest mały plusik tych o to gumiaczków :diabloti: Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no no i to jest mały plusik tych o to gumiaczków :diabloti: i [SIZE="7"]HATE U! jestżes okropno... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a):i [SIZE="7"]HATE U! jestżes okropno... wiedzialam po prostu wiedzialam :roll: odkad nie jade na zlot nienawidzisz mnie :cool1: ale zawsze mozesz przyjechac do mnie na wakacje :diabloti::loveu::loveu: mozliwe ze mojej babci chata bedzie wolna wiec przyjedziesz z Bońkiem czy bez i bedzie jak na zlocie :D:D Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):wiedzialam po prostu wiedzialam :roll: odkad nie jade na zlot nienawidzisz mnie :cool1: ale zawsze mozesz przyjechac do mnie na wakacje :diabloti::loveu::loveu: mozliwe ze mojej babci chata bedzie wolna wiec przyjedziesz z Bońkiem czy bez i bedzie jak na zlocie :D:D tja żebych jeszce była tako obeznano jak tam dojechać to ok xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a):tja żebych jeszce była tako obeznano jak tam dojechać to ok xD moze masz jakis pociag ze swojej miejscowosci do mojej :razz::diabloti: Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):moze masz jakis pociag ze swojej miejscowosci do mojej :razz::diabloti: nie wiem czy mom nie wiem jak to zoboczyć i wgl xD i wątpia że byda mogła sama pojechać sumie byda mieć już 18 ale tam samy to trocha strach Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a):nie wiem czy mom nie wiem jak to zoboczyć i wgl xD i wątpia że byda mogła sama pojechać sumie byda mieć już 18 ale tam samy to trocha strach to szukaj ja szukałam wczoraj tyle z tym siewierzem ze pozniej bylam skazana na meczarnie z ojcem przez 2 godziny mi opowiadal cała mape a to nie to tam jest krakow tam warszawa be bebebe "strach" boisz sie mnie ?:diabloti: nie no wiem o co ci chodzi :lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):to szukaj ja szukałam wczoraj tyle z tym siewierzem ze pozniej bylam skazana na meczarnie z ojcem przez 2 godziny mi opowiadal cała mape a to nie to tam jest krakow tam warszawa be bebebe "strach" boisz sie mnie ?:diabloti: nie no wiem o co ci chodzi :lol::evil_lol: tak boja sie że mie zgwałcisz xD nie chce mi sie szukać xD jo mom na razie inne zajecie załatwianie zloto a nie szukanie ociągów xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a):tak boja sie że mie zgwałcisz xD nie chce mi sie szukać xD jo mom na razie inne zajecie załatwianie zloto a nie szukanie ociągów xD akurat w tym przypadku to nie mnie sie powinnas obawiac tylko wiesz kogo :cool3: no to nie szukaj ale jak sie dowiem cos wiecej i bedzie pewne na sto % ze chata wolna to masz obowiazek u mnie byc :cool1: Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):akurat w tym przypadku to nie mnie sie powinnas obawiac tylko wiesz kogo :cool3: no to nie szukaj ale jak sie dowiem cos wiecej i bedzie pewne na sto % ze chata wolna to masz obowiazek u mnie byc :cool1: hahahaha tak wiem:evil_lol: ale jo sama nie zajada do Ciebie dziołcha jeszce wypieprzą mie z pociagu abo coś Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a):hahahaha tak wiem:evil_lol: ale jo sama nie zajada do Ciebie dziołcha jeszce wypieprzą mie z pociagu abo coś no z pociagami tak jest :roll: ostatnio jak jechałam to taki młody z jakies 17, 18 lat dziwny ( dziwny mam dla mysli dlatego bo w zyciu nie widzialam takiego chlopaka jakies dziwne mial oczy jak japonczyk jakis :cool3: ale taki mieszaniec japończyka ) cały czas sie na mnie gapił ja już nie wiedziałam co robić ale na szczescie bylam z kolezankami :cool3: one smieja ze mnie ja sie specjalnie odwracalam od niego nie zwracalam uwagi i taka bania ...:oops: Ale szczerze to niezla doopa z niego była :razz::razz: ale jakbym sama miala jechac pociagiem taka droge to 6 kg w gaciach :cool1: ale pozniej jak wracalysmy bylo jeszcz lepiej tylko tym razem nie na mnie a na moja kolezanke tyle ze on nie mial 17 lat tylko z jakies 50 :roflt::roflt::roflt: rozni zboczkowie jezdza pociagami :razz: ale moze jakis inny dojazd :cool3: Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):no z pociagami tak jest :roll: ostatnio jak jechałam to taki młody z jakies 17, 18 lat dziwny ( dziwny mam dla mysli dlatego bo w zyciu nie widzialam takiego chlopaka jakies dziwne mial oczy jak japonczyk jakis :cool3: ale taki mieszaniec japończyka ) cały czas sie na mnie gapił ja już nie wiedziałam co robić ale na szczescie bylam z kolezankami :cool3: one smieja ze mnie ja sie specjalnie odwracalam od niego nie zwracalam uwagi i taka bania ...:oops: Ale szczerze to niezla doopa z niego była :razz::razz: ale jakbym sama miala jechac pociagiem taka droge to 6 kg w gaciach :cool1: ale pozniej jak wracalysmy bylo jeszcz lepiej tylko tym razem nie na mnie a na moja kolezanke tyle ze on nie mial 17 lat tylko z jakies 50 :roflt::roflt::roflt: rozni zboczkowie jezdza pociagami :razz: ale moze jakis inny dojazd :cool3: no właśnie ajo nie mom ochoty furgać z jadącego pociagu xD no widzisz lepi zawsze z kimś jechać a nie samy, je 50 nie no nieźle xD japońzyko cos niezło dupa? dziołcha kaj Ty oczy mosz?:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a):no właśnie ajo nie mom ochoty furgać z jadącego pociagu xD no widzisz lepi zawsze z kimś jechać a nie samy, je 50 nie no nieźle xD japońzyko cos niezło dupa? dziołcha kaj Ty oczy mosz?:evil_lol: buahaha ale on nie byl japonczykiem tylko takiie dziwne oczy mial ale nie tak bardzo :eviltong: mam oczy:razz: serio mowie jakbys go widziała to by sie zdziwiła :cool3: bo tobie sie wydaje ze on wygladal jak przecietny krzywooki japonczyk :D ale on nie wygladał jak one tylko ja se go tak nazwałam po dziwnym wyrazie twarzy ale on był ładny :loveu: :D:D nawet licealistki z mojego liceum pozniej jak on wyszedl z pociagu to pukaly w szybe i do niego machały buaha :roll: no a ten 50 latek to normalknie takie ciacho z niego było ze szok :roflt::roflt: dobra jednak to nie był japończyk :D:D bo jak wpisałam w google japonczyk 17 letni wyskoczylo mi takie cos http://th.interia.pl/40,b1aa2c0282267297/1_465779830l.jpg wiec jezeli myslisz ze on tak wygladał to dobra nie byl to japonczyk :roflt: Quote
Tepes Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):buahaha ale on nie byl japonczykiem tylko takiie dziwne oczy mial ale nie tak bardzo :eviltong: mam oczy:razz: serio mowie jakbys go widziała to by sie zdziwiła :cool3: bo tobie sie wydaje ze on wygladal jak przecietny krzywooki japonczyk :D ale on nie wygladał jak one tylko ja se go tak nazwałam po dziwnym wyrazie twarzy ale on był ładny :loveu: :D:D nawet licealistki z mojego liceum pozniej jak on wyszedl z pociagu to pukaly w szybe i do niego machały buaha :roll: no a ten 50 latek to normalknie takie ciacho z niego było ze szok :roflt::roflt: dobra jednak to nie był japończyk :D:D bo jak wpisałam w google japonczyk 17 letni wyskoczylo mi takie cos http://th.interia.pl/40,b1aa2c0282267297/1_465779830l.jpg wiec jezeli myslisz ze on tak wygladał to dobra nie byl to japonczyk :roflt: japonczyk czy nie jezu xD e tam na pewno fajny nie był do mie synek fajnt musi miec dugie ciemne włosy i ciemne oczyska:loveu::evil_lol: fuj coś Ty mi tu dała jaki oblech:evil_lol: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a):japonczyk czy nie jezu xD e tam na pewno fajny nie był do mie synek fajnt musi miec dugie ciemne włosy i ciemne oczyska:loveu::evil_lol: fuj coś Ty mi tu dała jaki oblech:evil_lol: akurat te 2 warianty spełnił :eviltong: w dodatku był wysoki znaczy moze nie takie 2 metry nie ale wyzszy ode mnie :razz: buahaha a no co ja poradze ze google nie inwestuja w jakis ladniejszy ludzi :D Quote
Martunia Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Anula & Bono napisał(a):japonczyk czy nie jezu xD e tam na pewno fajny nie był do mie synek fajnt musi miec dugie ciemne włosy i ciemne oczyska:loveu::evil_lol: fuj coś Ty mi tu dała jaki oblech:evil_lol: Haha :evil_lol: I musi lubić psy... hmm co tam mi jeszcze pisałaś :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a wlasnie ty mi kiedys pokazywalas to jakos zbytnio ciemnych wlochow nie mial chyba ze ja mam skleroze albo ty jestes daltonistka :p:cool3::cool3: i tu chyba mowa o moim ojcu :razz: Quote
Tepes Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):akurat te 2 warianty spełnił :eviltong: w dodatku był wysoki znaczy moze nie takie 2 metry nie ale wyzszy ode mnie :razz: buahaha a no co ja poradze ze google nie inwestuja w jakis ladniejszy ludzi :D a bo google to wgl xD Martunia napisał(a):Haha :evil_lol: I musi lubić psy... hmm co tam mi jeszcze pisałaś :diabloti: Że NIE może grać w pingla!:diabloti: HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):a wlasnie ty mi kiedys pokazywalas to jakos zbytnio ciemnych wlochow nie mial chyba ze ja mam skleroze albo ty jestes daltonistka :p:cool3::cool3: i tu chyba mowa o moim ojcu :razz: O nim to jo już nie pamiętom i n ie mom zamiaru dziad i tyla... Kurde poszłach sie zpisać do tego fryzjera pacza zamknięte i karteczka wisi że dzisiej nieczynne ciuuu. Tak nawiasem zęm jest choro gardło mie boli znosa mi leci...ale na konie musza iś nie ma inny opcji! xD Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 nie trzeba bylo se z nim dziecka robic bo teraz masz mnie na głowie :evil_lol::razz: a co ja mam powiedziec opusciłam w tym tygodniu schronisko :placz::placz: antybiotyk jem od tygodnia i nic mi nie pomogl powinnam isc do doktorki zeby mi go zmienila ale nie chce mi sie :roll::eviltong: Quote
Recommended Posts