Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

Anula & Bono napisał(a):
udało dostałach 10/20 ale normalnie szok wystrzeliłach 10 odpowiedzi nie mając pojęcia o czym to wgl jest xD
no znalazłach moja mama miała mie dzisiej zapisać ale zapomniała...a jo chca jak najszybci:cool3:
to nic Ci nie pozostaje jak uczenie sie xD

Łoooo no to gratuluję :D
No to czekamy :D
Dzięki za pocieszenie :placz: Chyba zwariuję, bo powoli psychicznie nie wytrzymuję :placz:
Booooooonooooooo :loveu::loveu::loveu:

Posted

Martunia napisał(a):
Łoooo no to gratuluję :D
No to czekamy :D
Dzięki za pocieszenie :placz: Chyba zwariuję, bo powoli psychicznie nie wytrzymuję :placz:
Booooooonooooooo :loveu::loveu::loveu:

dzięi dzięki a szkoda ż nie 11 bo to by trója była xD
e tam bydzie dobrze!!:)

Bartiśkowa_ napisał(a):
Czesc :loveu:

Przyszłam tu do Ciebię bo już nie nadążuje wypisywać hah :cool1:
Ależ on ma oczętaa :loveu:

heloł:loveu: piekne no nie?:D

C&B napisał(a):
Ładne gumiaki :diabloti:
Ale Bono śliczniejszy :loveu:

sexi:diabloti:

deer_1987 napisał(a):

prędzy batona o ile dobrze pamietom xD

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
no no tak sie mówi :diabloti:

http://i37.tinypic.com/15mkcic.jpg
:cool3::lol::lol::lol::D:D:D:D:D:D:D

http://i37.tinypic.com/sg30v6.jpg
jakie spojrzenie mówiące "matka za jakie grzechy prezentujesz mi sie przed oczami w tych gumiakach " :evil_lol::evil_lol:

gumiaczki są zasjebczaste xD prynajmi nie byda miała mokrych skarpetek pełno błota na butach io sie wypłucze wodą i pięknie

Posted

Anula & Bono napisał(a):
i [SIZE="7"]HATE U! jestżes okropno...

wiedzialam po prostu wiedzialam :roll: odkad nie jade na zlot nienawidzisz mnie :cool1:
ale zawsze mozesz przyjechac do mnie na wakacje :diabloti::loveu::loveu: mozliwe ze mojej babci chata bedzie wolna wiec przyjedziesz z Bońkiem czy bez i bedzie jak na zlocie :D:D

Posted

wiedzialam po prostu wiedzialam :roll: odkad nie jade na zlot nienawidzisz mnie :cool1:
ale zawsze mozesz przyjechac do mnie na wakacje :diabloti::loveu::loveu: mozliwe ze mojej babci chata bedzie wolna wiec przyjedziesz z Bońkiem czy bez i bedzie jak na zlocie :D:D

tja żebych jeszce była tako obeznano jak tam dojechać to ok xD

Posted

moze masz jakis pociag ze swojej miejscowosci do mojej :razz::diabloti:

nie wiem czy mom nie wiem jak to zoboczyć i wgl xD i wątpia że byda mogła sama pojechać sumie byda mieć już 18 ale tam samy to trocha strach

Posted

Anula & Bono napisał(a):
nie wiem czy mom nie wiem jak to zoboczyć i wgl xD i wątpia że byda mogła sama pojechać sumie byda mieć już 18 ale tam samy to trocha strach

to szukaj ja szukałam wczoraj tyle z tym siewierzem ze pozniej bylam skazana na meczarnie z ojcem przez 2 godziny mi opowiadal cała mape a to nie to tam jest krakow tam warszawa be bebebe
"strach" boisz sie mnie ?:diabloti:
nie no wiem o co ci chodzi :lol::evil_lol:

Posted

to szukaj ja szukałam wczoraj tyle z tym siewierzem ze pozniej bylam skazana na meczarnie z ojcem przez 2 godziny mi opowiadal cała mape a to nie to tam jest krakow tam warszawa be bebebe
"strach" boisz sie mnie ?:diabloti:
nie no wiem o co ci chodzi :lol::evil_lol:

tak boja sie że mie zgwałcisz xD
nie chce mi sie szukać xD jo mom na razie inne zajecie załatwianie zloto a nie szukanie ociągów xD

Posted

Anula & Bono napisał(a):
tak boja sie że mie zgwałcisz xD
nie chce mi sie szukać xD jo mom na razie inne zajecie załatwianie zloto a nie szukanie ociągów xD

akurat w tym przypadku to nie mnie sie powinnas obawiac tylko wiesz kogo :cool3:
no to nie szukaj ale jak sie dowiem cos wiecej i bedzie pewne na sto % ze chata wolna to masz obowiazek u mnie byc :cool1:

Posted

akurat w tym przypadku to nie mnie sie powinnas obawiac tylko wiesz kogo :cool3:
no to nie szukaj ale jak sie dowiem cos wiecej i bedzie pewne na sto % ze chata wolna to masz obowiazek u mnie byc :cool1:

hahahaha tak wiem:evil_lol: ale jo sama nie zajada do Ciebie dziołcha jeszce wypieprzą mie z pociagu abo coś

Posted

Anula & Bono napisał(a):
hahahaha tak wiem:evil_lol: ale jo sama nie zajada do Ciebie dziołcha jeszce wypieprzą mie z pociagu abo coś

no z pociagami tak jest :roll: ostatnio jak jechałam to taki młody z jakies 17, 18 lat dziwny ( dziwny mam dla mysli dlatego bo w zyciu nie widzialam takiego chlopaka jakies dziwne mial oczy jak japonczyk jakis :cool3: ale taki mieszaniec japończyka ) cały czas sie na mnie gapił ja już nie wiedziałam co robić ale na szczescie bylam z kolezankami :cool3: one smieja ze mnie ja sie specjalnie odwracalam od niego nie zwracalam uwagi i taka bania ...:oops: Ale szczerze to niezla doopa z niego była :razz::razz:
ale jakbym sama miala jechac pociagiem taka droge to 6 kg w gaciach :cool1:
ale pozniej jak wracalysmy bylo jeszcz lepiej tylko tym razem nie na mnie a na moja kolezanke tyle ze on nie mial 17 lat tylko z jakies 50 :roflt::roflt::roflt: rozni zboczkowie jezdza pociagami :razz:

ale moze jakis inny dojazd :cool3:

Posted

no z pociagami tak jest :roll: ostatnio jak jechałam to taki młody z jakies 17, 18 lat dziwny ( dziwny mam dla mysli dlatego bo w zyciu nie widzialam takiego chlopaka jakies dziwne mial oczy jak japonczyk jakis :cool3: ale taki mieszaniec japończyka ) cały czas sie na mnie gapił ja już nie wiedziałam co robić ale na szczescie bylam z kolezankami :cool3: one smieja ze mnie ja sie specjalnie odwracalam od niego nie zwracalam uwagi i taka bania ...:oops: Ale szczerze to niezla doopa z niego była :razz::razz:
ale jakbym sama miala jechac pociagiem taka droge to 6 kg w gaciach :cool1:
ale pozniej jak wracalysmy bylo jeszcz lepiej tylko tym razem nie na mnie a na moja kolezanke tyle ze on nie mial 17 lat tylko z jakies 50 :roflt::roflt::roflt: rozni zboczkowie jezdza pociagami :razz:

ale moze jakis inny dojazd :cool3:

no właśnie ajo nie mom ochoty furgać z jadącego pociagu xD no widzisz lepi zawsze z kimś jechać a nie samy, je 50 nie no nieźle xD japońzyko cos niezło dupa? dziołcha kaj Ty oczy mosz?:evil_lol:

Posted

Anula & Bono napisał(a):
no właśnie ajo nie mom ochoty furgać z jadącego pociagu xD no widzisz lepi zawsze z kimś jechać a nie samy, je 50 nie no nieźle xD japońzyko cos niezło dupa? dziołcha kaj Ty oczy mosz?:evil_lol:

buahaha ale on nie byl japonczykiem tylko takiie dziwne oczy mial ale nie tak bardzo :eviltong:
mam oczy:razz: serio mowie jakbys go widziała to by sie zdziwiła :cool3: bo tobie sie wydaje ze on wygladal jak przecietny krzywooki japonczyk :D ale on nie wygladał jak one tylko ja se go tak nazwałam po dziwnym wyrazie twarzy ale on był ładny :loveu: :D:D nawet licealistki z mojego liceum pozniej jak on wyszedl z pociagu to pukaly w szybe i do niego machały buaha :roll:
no a ten 50 latek to normalknie takie ciacho z niego było ze szok :roflt::roflt:

dobra jednak to nie był japończyk :D:D bo jak wpisałam w google japonczyk 17 letni wyskoczylo mi takie cos http://th.interia.pl/40,b1aa2c0282267297/1_465779830l.jpg
wiec jezeli myslisz ze on tak wygladał to dobra nie byl to japonczyk :roflt:

Posted

buahaha ale on nie byl japonczykiem tylko takiie dziwne oczy mial ale nie tak bardzo :eviltong:
mam oczy:razz: serio mowie jakbys go widziała to by sie zdziwiła :cool3: bo tobie sie wydaje ze on wygladal jak przecietny krzywooki japonczyk :D ale on nie wygladał jak one tylko ja se go tak nazwałam po dziwnym wyrazie twarzy ale on był ładny :loveu: :D:D nawet licealistki z mojego liceum pozniej jak on wyszedl z pociagu to pukaly w szybe i do niego machały buaha :roll:
no a ten 50 latek to normalknie takie ciacho z niego było ze szok :roflt::roflt:

dobra jednak to nie był japończyk :D:D bo jak wpisałam w google japonczyk 17 letni wyskoczylo mi takie cos http://th.interia.pl/40,b1aa2c0282267297/1_465779830l.jpg
wiec jezeli myslisz ze on tak wygladał to dobra nie byl to japonczyk :roflt:

japonczyk czy nie jezu xD
e tam na pewno fajny nie był do mie synek fajnt musi miec dugie ciemne włosy i ciemne oczyska:loveu::evil_lol: fuj coś Ty mi tu dała jaki oblech:evil_lol:

Posted

Anula & Bono napisał(a):
e tam na pewno fajny nie był do mie synek fajnt musi miec dugie ciemne włosy i ciemne oczyska:loveu::evil_lol: fuj coś Ty mi tu dała jaki oblech:evil_lol:

akurat te 2 warianty spełnił :eviltong: w dodatku był wysoki znaczy moze nie takie 2 metry nie ale wyzszy ode mnie :razz:
buahaha a no co ja poradze ze google nie inwestuja w jakis ladniejszy ludzi :D

Posted

Anula & Bono napisał(a):

Haha :evil_lol:
I musi lubić psy... hmm co tam mi jeszcze pisałaś :diabloti:

Posted

akurat te 2 warianty spełnił :eviltong: w dodatku był wysoki znaczy moze nie takie 2 metry nie ale wyzszy ode mnie :razz:
buahaha a no co ja poradze ze google nie inwestuja w jakis ladniejszy ludzi :D

a bo google to wgl xD

Martunia napisał(a):
Haha :evil_lol:
I musi lubić psy... hmm co tam mi jeszcze pisałaś :diabloti:

Że NIE może grać w pingla!:diabloti:

a wlasnie ty mi kiedys pokazywalas to jakos zbytnio ciemnych wlochow nie mial chyba ze ja mam skleroze albo ty jestes daltonistka :p:cool3::cool3: i tu chyba mowa o moim ojcu :razz:

O nim to jo już nie pamiętom i n ie mom zamiaru dziad i tyla...

Kurde poszłach sie zpisać do tego fryzjera pacza zamknięte i karteczka wisi że dzisiej nieczynne ciuuu. Tak nawiasem zęm jest choro gardło mie boli znosa mi leci...ale na konie musza iś nie ma inny opcji! xD

Posted

nie trzeba bylo se z nim dziecka robic bo teraz masz mnie na głowie :evil_lol::razz:

a co ja mam powiedziec opusciłam w tym tygodniu schronisko :placz::placz: antybiotyk jem od tygodnia i nic mi nie pomogl powinnam isc do doktorki zeby mi go zmienila ale nie chce mi sie :roll::eviltong: