dog193 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Martunia']E tam, tylko tak o mówicie... :-(:-(:-([/QUOTE] A co tobie, masz kryzys wieku średniego, czy co? :evil_lol: Quote
Tepes Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Martunia']E tam, tylko tak o mówicie... :-(:-(:-([/QUOTE] [COLOR=Blue]wiesz co...klupnij sie w łeb zanim coś napiszesz:diabloti:[/COLOR] [quote name='dog193']A co tobie, masz kryzys wieku średniego, czy co? :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR=Blue]hahaha dobrze powiedziane xD[/COLOR] Quote
Martunia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]wiesz co...klupnij sie w łeb zanim coś napiszesz:diabloti:[/COLOR][/QUOTE] Ja się tylko z wami droczę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dog193']A co tobie, masz kryzys wieku średniego, czy co? :evil_lol:[/QUOTE] Zgadłaś :evil_lol::evil_lol: Quote
LadyK Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"][CENTER][url]http://i36.tinypic.com/35mpovl.jpg[/url] Krótszych się nie dało? :diabloti:[/CENTER][/FONT][/SIZE] Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='LadyK'][SIZE="3"][FONT="Book Antiqua"][CENTER][url]http://i36.tinypic.com/35mpovl.jpg[/url] Krótszych się nie dało? :diabloti:[/CENTER][/FONT][/SIZE][/QUOTE] [COLOR="Blue"]dało sie ale wola takie:diabloti:[/COLOR] [COLOR="blue"]A tak nawiasem jest smiley:multi::multi::multi::multi:nie bolało nawet jest cudooowny:loveu:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [IMG]http://i34.tinypic.com/plidx.jpg[/IMG] [COLOR="Blue"]łii:diabloti::loveu::loveu::loveu:[/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="Blue"]dało sie ale wola takie:diabloti:[/COLOR] [COLOR="blue"]A tak nawiasem jest smiley:multi::multi::multi::multi:nie bolało nawet jest cudooowny:loveu:[/COLOR][/QUOTE] pokaz :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [url]http://i34.tinypic.com/plidx.jpg[/url] jak dla mnie to fuuu :roll::diabloti: Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94'][url]http://i34.tinypic.com/plidx.jpg[/url] jak dla mnie to fuuu :roll::diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]do mie mioooodzio:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [COLOR="Blue"]Ta fajnie Pan W skytykowoł...stwierdził żem jest jeszce bardzi dziwno niż myśloł...aha dzięki:shake: a ogólnie szkoda godać i wyniko z tego że jest to człwoiek mało tolerancyjny i newarto sie przejmowac... Jest żem dziwno i jest mi z tym DOBRZE!:diabloti: a co:eviltong: [/COLOR] Quote
LadyK Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [CENTER][url]http://i34.tinypic.com/plidx.jpg[/url] gdzie Ty jeszcze nie masz kolczyka? :diabloti:[/CENTER] Quote
Bartiśkowa_ Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 o fee.....Mnie się niepodoba :eviltong: Taka ładna dziołszka z Ciebie a takie coś sobię robisz :placz: Nie łądnie ja już Cię tego oduczę na zlocie :loveu: i będziesz antykolczystka :evil_lol: Quote
Tepes Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 [quote name='LadyK'][CENTER][url]http://i34.tinypic.com/plidx.jpg[/url] gdzie Ty jeszcze nie masz kolczyka? :diabloti:[/CENTER][/QUOTE] [COLOR="Blue"] jo mom ino tu i w uszach xD[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']o fee.....Mnie się niepodoba :eviltong: Taka ładna dziołszka z Ciebie a takie coś sobię robisz :placz: Nie łądnie ja już Cię tego oduczę na zlocie :loveu: i będziesz antykolczystka :evil_lol:[/QUOTE] [COLOR="blue"]a mi przeciwnie:diabloti: nie byda nie udo Ci sie to NIGDYYY:evil_lol:[/COLOR] Quote
C&B Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Mi też się średnio podoba, ale grunt że ty jesteś zadowolona :diabloti: Gadam jak stara babka :shake: Quote
Martunia Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Hejo :loveu: O zrobiłaś już sobie ;) A ja mam jutro 2 kartkówki i sprawdzian i poza tym, że się uczyłam z dnia na dzień to nie mogę się niczego wyuczyć :diabloti: haha :diabloti: Quote
Sweet Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To ja niestety muszę dołączyć do większości że mi nie podoba;P Fuj:P Quote
Talia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 A mnie sie podoba :p Ja lubię piercing, sama chciałam sobie zrobić kilka kolczyków, np w wardze ale u mnie mogłoby się to źle skończyć:evil_lol: Jeden koncert, pogo i połowy wargi bym nie miała:diabloti: Quote
Tepes Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='C&B']Mi też się średnio podoba, ale grunt że ty jesteś zadowolona :diabloti: Gadam jak stara babka :shake:[/QUOTE] [COLOR="Blue"]babciu ale mi sie podobo xD[/COLOR] [quote name='Martunia']Hejo :loveu: O zrobiłaś już sobie ;) A ja mam jutro 2 kartkówki i sprawdzian i poza tym, że się uczyłam z dnia na dzień to nie mogę się niczego wyuczyć :diabloti: haha :diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"]A no zrobiłach xD i nawet dzisiej nic nie boli nic nie spuchło jem i godom normalnie;)[/COLOR] [quote name='Sweet']To ja niestety muszę dołączyć do większości że mi nie podoba;P Fuj:P[/QUOTE] [COLOR="blue"]Bo po prostu sie nie znocie i tyle:D [/COLOR] [quote name='Talia']A mnie sie podoba :p Ja lubię piercing, sama chciałam sobie zrobić kilka kolczyków, np w wardze ale u mnie mogłoby się to źle skończyć:evil_lol: Jeden koncert, pogo i połowy wargi bym nie miała:diabloti:[/QUOTE] [COLOR="blue"]No przynajmi jedna normalno xD dzięki:diabloti: haha nie no fajnie by to wyglądało i ktoś idzie do dom paczy na sewterku jakiśk olec przyczepiony i to z mięskiem:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
Tepes Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [COLOR="Blue"]Mom takie pytanie do osób którym sie to nie podoo czy za to że zrobiłach se smileya za to że mom tatto powiecie o mie żem jest ochydno, dziwno, nie bydziecie chcieli ze mną godać i mie za to znienawidzicie jak jedna osoba? Marta wie kto...[/COLOR] Quote
Sweet Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Nie ja i tak cię będę kochać choćbyś sobie zrobiła kolczyk w oku:P nie wiem co kolczyki czy tatuaże maja do znienawidzenia;/ ;/ Quote
Tepes Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='Sweet']Nie ja i tak cię będę kochać choćbyś sobie zrobiła kolczyk w oku:P nie wiem co kolczyki czy tatuaże maja do znienawidzenia;/ ;/[/QUOTE] [COLOR=Blue]dziękuję bardzo:loveu::loveu: w sumie jo tyż nie wiem...przecież i tak jest żem i byda durś tą samą osobą[/COLOR] Quote
Martunia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR="blue"]A no zrobiłach xD i nawet dzisiej nic nie boli nic nie spuchło jem i godom normalnie;)[/COLOR][/QUOTE] Właśnie wczoraj się chciałam zapytać, czy ci nie przeszkadza ani nic ;) Jeju, kobieto, weź się tym nie przejmuj, skoro komuś się to nie podoba i tak zaczyna dziwnie oceniać, to ma problem i tyle ;) Nie przejmuj się!!!!!!! Jak jeszcze tej osobie coś nie będzie pasowało, to sobie chętnie z nią pogadam :diabloti::diabloti: Będę twoim bodyguardem :diabloti: Quote
C&B Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja cię tam trochę lubię :diabloti: Zawsze cię trochę lubiłam :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ja też Cię nie przestanę lubić nawet jak się zatatuujesz cała :diabloti::loveu: Quote
Tepes Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 [quote name='Martunia']Właśnie wczoraj się chciałam zapytać, czy ci nie przeszkadza ani nic ;) Jeju, kobieto, weź się tym nie przejmuj, skoro komuś się to nie podoba i tak zaczyna dziwnie oceniać, to ma problem i tyle ;) Nie przejmuj się!!!!!!! Jak jeszcze tej osobie coś nie będzie pasowało, to sobie chętnie z nią pogadam :diabloti::diabloti: Będę twoim bodyguardem :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]no na szczęście nie przeszkadzo;) Ok nie przejmuja sie starom sie przynajmi na gadu pośla CI odpis od Ty osoby i raczy to tyczy sie mie Ty i mój bodygard już to widza haha xD a tak wgl Tyś sie nie wypowiedziała na tyn temat czy CI sie smiley podobo czy nie:diabloti:[/COLOR] [quote name='C&B']Ja cię tam trochę lubię :diabloti: Zawsze cię trochę lubiłam :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Blue]no przynajmi trocha to tyż sie ciesza:evil_lol::evil_lol:[/COLOR] [quote name='Bartiśkowa_']Ja też Cię nie przestanę lubić nawet jak się zatatuujesz cała :diabloti::loveu:[/QUOTE] [COLOR=Blue]Nie no cało to zaś bez przesady ale dzięki:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
Recommended Posts