Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

A my mamy na czwartek opowiadanie z rusaka :diabloti:
Mam przedstawić siebię (imię, nazwisko, wiek, gdzie mieszkam, czym się interesuję) i to samo o mamie, tacie, bracie, dziadkach, babć, jakiejś cioci i wujkowi, a na bonus dam jej psa :evil_lol:)

Posted

[quote name='C&B']A my mamy na czwartek opowiadanie z rusaka :diabloti:
Mam przedstawić siebię (imię, nazwisko, wiek, gdzie mieszkam, czym się interesuję) i to samo o mamie, tacie, bracie, dziadkach, babć, jakiejś cioci i wujkowi, a na bonus dam jej psa :evil_lol:)[/quote]
[COLOR=Blue]Jo jednak tyż mom na czwartek pomyliło mi sie:evil_lol:
jo tyż za kazdym razem jak my coś opisywali rodzina abo coś to jo ZAWSZE opisywałach psa za kazdym razem:evil_lol:[/COLOR]

Posted

Hej :)
No ja mam też z biologii spr tylko, że pojutrze :razz:
A ja z rosyjkiego będę miała kartkówkę z piątek :roll: A akurat teraz mamy jakieś te odmiany czasownika i i interesujet itd.. I pisanie i czytanie, z tego też będzie niedługo spr :eviltong: Fajnie fajnie, tylko że ja tam potrzebuję więcej czasu :(

Posted

[quote name='Martunia']Hej :)
No ja mam też z biologii spr tylko, że pojutrze :razz:
A ja z rosyjkiego będę miała kartkówkę z piątek :roll: A akurat teraz mamy jakieś te odmiany czasownika i i interesujet itd.. I pisanie i czytanie, z tego też będzie niedługo spr :eviltong: Fajnie fajnie, tylko że ja tam potrzebuję więcej czasu :([/quote]
[COLOR=Blue]heloł:)
jo jutro mom kartkówa:/
jeee tam nie potrzebujesz czasu nauczysz sie szybbo xD
a jo nie wiem jak sie naucza na czwartek opowiadać o Moskwie i na angol "czy istnieje tylko jedna moda" 250 złów napisane już mom ale to jest za duzo żeby w 1 dzień sie nauczyć:cool1:
[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']i znow dogo nie dzialalo wczoraj..[/quote]
[COLOR=Blue]no niestety

[/COLOR][quote name='bianka19']Cześć;)
Jaki słodziak :loveu::loveu:
[URL]http://i37.tinypic.com/242ua9e.jpg[/URL][/quote]
[COLOR=Blue]witamy i dziękujemy:)[/COLOR]

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']hejooo wpadlam tylko sie przywitac :multi::diabloti: tak pieknie i slonecznie i konczylam o 12 ale fajnie :multi: z tym ze na 14:30 znowu mam isc do szkoly na jedna lekcje z fizyki :roll:[/quote]
[COLOR=Blue]hej:)
o je o 12 jak Ci fajnie jo przed chwilą przyszłach
spr z maty był MASAKRYCZNY tak jak kartkówa z bioli jesze musiała mie kobita z chemii zapytać ale dostałach 4/5 xD( nie momy ocen ino pkt:p)
[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']no a teraz sie witam i mykam na spacer ale wroce na dogo po spacerze :D[/quote]
[COLOR=Blue]to miłego spaceru a jo ida dali sie uczyć na ruski i angol:cool1:[/COLOR]

Posted

[I][B]siemanko :diabloti:[/B][/I]
[I][B]wpadłam sie przywitac i zadać Ci zagadke :eviltong::eviltong:[/B][/I]

[I][B]jak bedzie po śląsku ...PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO? [/B][/I]

[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]siemanko :diabloti:[/B][/I]
[I][B]wpadłam sie przywitac i zadać Ci zagadke :eviltong::eviltong:[/B][/I]

[I][B]jak bedzie po śląsku ...PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO? [/B][/I]

[I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]
[COLOR=Blue]Dobry:)
a bo jo wiem :evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']juz po szkole po 13 bylas?[/quote]
[COLOR=Blue]dzisiej miałach ino 5 lekcji:diabloti:[/COLOR]

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']tez mnie to zdziwilo :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]godałach Ci że jedynie w czwartek mom 5 lekcji dziecko:eviltong:[/COLOR]

Posted

[quote name='HuSkYy-Paulina-94']tak :crazyeye: ja sobie nie przypominam xD :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]ale to ino jo i tam kilka innych osób bo dzisiej reszta miała fakultety z poloka i maty:evil_lol: a jo mom angol i biola więc ida łanie wcześnie do domciu:diabloti: jutro mom kartkówka z histy ale nie umia dosłownie nic bydzie piękne 0...bo wczoraj kułach durs na angol i na rusa ale z angola fecet przełożył a z rusa w końcu nie pytała...no i co no i dupa nie zdążyłach na hista sie nauczyć ale histy nie nawidza to jest tak nudne na lekcjach to śpia:diabloti:[/COLOR]
[COLOR=Blue]Jutro fotki z koni:) w nidziela ze Zwardonia a za tydzień w weekend Bonowo Barnusiowe:diabloti:[/COLOR]