Tepes Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Czarnulka']Hej co tam u was ;) [URL]http://i31.tinypic.com/28qz6a.jpg[/URL] ślicznie ;) [URL]http://i29.tinypic.com/28knbwn.jpg[/URL] ślicznyyy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]hej:hand: a nic wczoraj już dobrze sie czułach dzisiej masakra...z nosa leci jeszcze bardzi gardło mie tak boli żę nie umia śliny przełknąć:shake: [/COLOR] Quote
LadyK Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [url]http://i32.tinypic.com/2a8feon.jpg[/url] widzę, że się w rękawiczki zainwestowało.. :diabloti: Quote
Tepes Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='LadyK'][URL]http://i32.tinypic.com/2a8feon.jpg[/URL] widzę, że się w rękawiczki zainwestowało.. :diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]A no sie zainwestowało bo już mom doś poobdzieranych plauchów:evil_lol:[/COLOR] Quote
Czarnulka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hej:hand: a nic wczoraj już dobrze sie czułach dzisiej masakra...z nosa leci jeszcze bardzi gardło mie tak boli żę nie umia śliny przełknąć:shake: [/COLOR][/quote] Aha.. No to zdrowiej ;) Quote
sandrulka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [B][COLOR=yellowgreen]:multi:hej!! mam chwilke czasu to wpadłam się przywitać!!![/COLOR][/B] Quote
C&B Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A ja tam wolę bez rękawiczek jeździć :eviltong: Raz co prawda sobie do krwi oberwałam, ale wtedy wiał wiatr i Kanon przeżywał kryzys wieku średniego :evil_lol: Jakoś nie lubię rekawiczek i tyle:diabloti: Quote
Tepes Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='deer_1987']to dzisiaj w domu zostalas?[/quote] [COLOR=Blue]yhy w domciu ale na pingla musiałach iś zęby jutro iś na konie:diabloti: [/COLOR][quote name='Czarnulka']Aha.. No to zdrowiej ;)[/quote] [COLOR=Blue]dzięki:loveu::loveu: dej no mi Twoje gadu bo musza Ci linka pewnego dać ale na dogo sie zaroz to zmieni bo nie można wysyłać linków z innym forum:evil_lol: [/COLOR][quote name='sandrulka'][B][COLOR=yellowgreen]:multi:hej!! mam chwilke czasu to wpadłam się przywitać!!![/COLOR][/B][/quote] [COLOR=Blue]o heloł:loveu::loveu: Ty tyż jak Pani wcześni dej gadu xD A sprawa jak dobrze wiecie TAJNA:diabloti: [/COLOR][quote name='C&B']A ja tam wolę bez rękawiczek jeździć :eviltong: Raz co prawda sobie do krwi oberwałam, ale wtedy wiał wiatr i Kanon przeżywał kryzys wieku średniego :evil_lol: Jakoś nie lubię rekawiczek i tyle:diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]mi sie za kazdym razem do krwi obdzierają xD i mom już tego dosć jutro zobocza czy bydzie mi wygodnie:evil_lol: Ty po ilu lązniach jezdziłąs już sama??[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [URL]http://i31.tinypic.com/28qz6a.jpg[/URL] ładna ta obróżka :loveu: I jak się sprawdza w praktyce ? Quote
Tepes Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='Bartiśkowa_'][URL]http://i31.tinypic.com/28qz6a.jpg[/URL] ładna ta obróżka :loveu: I jak się sprawdza w praktyce ?[/quote] [COLOR=Blue]dzięki:) strasznie jest wygodno!! polecom:razz: [/COLOR] Quote
Tepes Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='deer_1987']i co tam wieczorem slychac?[/quote] [COLOR=Blue]a nic ciekawego jutro z Ewą na konie xD gardzioł mie boli z nosa leci ciężkie życie:evil_lol: [/COLOR] Quote
C&B Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue] [/COLOR] [COLOR=Blue]mi sie za kazdym razem do krwi obdzierają xD i mom już tego dosć jutro zobocza czy bydzie mi wygodnie:evil_lol: Ty po ilu lązniach jezdziłąs już sama??[/COLOR][/quote] Mi Kanon raz tak wyrwał łbem, że mało bym przez szyję nie spadła, a jak on bosko puszcza baranki :diabloti::loveu: A ja wiem... 6-8... może nie krótko, ale u mnie w stadninie ważniejsza jest jakość a nie ilość:eviltong: Quote
Tepes Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 [quote name='C&B']Mi Kanon raz tak wyrwał łbem, że mało bym przez szyję nie spadła, a jak on bosko puszcza baranki :diabloti::loveu: A ja wiem... 6-8... może nie krótko, ale u mnie w stadninie ważniejsza jest jakość a nie ilość:eviltong:[/quote] [COLOR=Blue]Zrywy sa najlepsze xD mi Debiut tak roz szaloł że tyż o mału nie spadłach:evil_lol: no wiem wiem ino tak chciałach spytac jo jest ciekawo kiedy byda sama jezdzić jutro 5 lekcja:diabloti:[/COLOR] Quote
C&B Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ja teraz niestety mam przerwę w jeździe i mam nadzieję, że niedługo znów będę mogła poczuć to coś czego nie czuł człowiek który nie jeździł na koniu...:shake: Quote
Martunia Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]heloł:loveu::loveu: łał to szalenie dużo już wiesz xD haha:P bardzo fajny jest;) Ta zdrowija jak sie do można powiedzieć zę nic już mi nie ma:diabloti: co CI założyła?:D No a jo byłach dzisiej u alergologa...i kobita mi padała ze kurza:-o w życiu nie miałach papierosa w ręku!! ogólnie dym mie strasznie drażni jak dziadek przyjedzie do mie to jak zaczyno kurzyć mom ochota go z doma wayalić...:shake: a ta mi z takim czymś wyjechała nie wiem na jaki podstawie:lol: szczerze miałach ochota wstanąć i wyjść... No i kupiłach se rękawiczki na konia bo mi si paluchy strasznie obdzierają:cool3: [/COLOR][/QUOTE] Hejo :loveu: No dzisiaj mieliśmy przedstawianie się no i już mi się te literki mieszają :placz: :diabloti: No ale się przeżyje, nie jest źle :D Facebook to coś jak nasza-klasa, tylko że jakieś tam gry są, quizy itd :lol::lol: Ale fajnie jest xD O no to nieźle cię oceniła, ale się nie przejmuj.. ;););) Quote
Tepes Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Pestka']Hej, wpadam i zapraszam na fotki ;)[/quote] [COLOR=Blue]a witam;) kurde fotki lookałach wczoraj ale nie chciało mi sie komentować:evil_lol: [/COLOR][quote name='C&B']Ja teraz niestety mam przerwę w jeździe i mam nadzieję, że niedługo znów będę mogła poczuć to coś czego nie czuł człowiek który nie jeździł na koniu...:shake:[/quote] [COLOR=Blue]O je a czemu mosz przerwa?? Ale tam do mie takie zrywy Debiuta to jest nic chyba już o tym pisałach ale kiedyś na akacjach jezdziłach se na koniu i można owiedzieć że to była tako wieś xD(Karwia- nad morzem xD) no to se jada jada i gościu załączył traktor...łoo matko to była masakra Żaba dęba staneła a jo przerażenie ale na szczęście nie spadłach:evil_lol: [/COLOR][quote name='Martunia']Hejo :loveu: No dzisiaj mieliśmy przedstawianie się no i już mi się te literki mieszają :placz: :diabloti: No ale się przeżyje, nie jest źle :D Facebook to coś jak nasza-klasa, tylko że jakieś tam gry są, quizy itd :lol::lol: Ale fajnie jest xD O no to nieźle cię oceniła, ale się nie przejmuj.. ;););)[/quote] [COLOR=Blue]heloł:loveu::loveu:[/COLOR] [COLOR=Blue]Mjenia zawód Antea:diabloti: mi sie tyż na początku mieszały spokojnie!!;) ahaaa takie coś pierwszy roz słysza:diabloti: dzisiej urodziny Pan W mo:diabloti: i dzisiej sa robione urodziny moi mamy(16 miała) i dzisiej na kunie łiii:eviltong:[/COLOR] [COLOR=Blue] [/COLOR] Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 hejoOoOoOo :multi::multi: :diabloti::loveu: Quote
Tepes Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']hejoOoOoOo :multi::multi: :diabloti::loveu:[/quote] [COLOR=Blue]dżem dobry:loveu::loveu:[/COLOR] Quote
taxelina Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Dzien dobry!!! lece na spacer a potem do sklepu a potem porzadki w domu :P Quote
Tepes Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='deer_1987']Dzien dobry!!! lece na spacer a potem do sklepu a potem porzadki w domu :P[/quote] [COLOR=Blue]dobry:loveu: jo spacerek dkpiero o 13 no może troszka wcześni:eviltong: już chca 15 i śmigać na Debiucie:p [/COLOR] Quote
taxelina Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]dobry:loveu: jo spacerek dkpiero o 13 no może troszka wcześni:eviltong: już chca 15 i śmigać na Debiucie:p [/COLOR][/quote] a to psiak spi jeszcze? u nas sie sunie obudzily niedawno to trzeba isc :P Quote
łapeczek Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 joj widze ze nie tylko ja nie moge spac w sobote :P kiedy to dzien wolny jest ....hehehe chyba juz wstawianie do szkoly mi sie zaprogramowalooo na dobreee Quote
taxelina Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 ja tak mam ze nie umiem dluzej niz do 7... Quote
Recommended Posts