Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarnulka']Hej co tam u was ;)
[URL]http://i31.tinypic.com/28qz6a.jpg[/URL] ślicznie ;)

[URL]http://i29.tinypic.com/28knbwn.jpg[/URL] ślicznyyy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
[COLOR=Blue]hej:hand:
a nic wczoraj już dobrze sie czułach dzisiej masakra...z nosa leci jeszcze bardzi gardło mie tak boli żę nie umia śliny przełknąć:shake:
[/COLOR]

Posted

[quote name='LadyK'][URL]http://i32.tinypic.com/2a8feon.jpg[/URL] widzę, że się w rękawiczki zainwestowało.. :diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]A no sie zainwestowało bo już mom doś poobdzieranych plauchów:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]hej:hand:
a nic wczoraj już dobrze sie czułach dzisiej masakra...z nosa leci jeszcze bardzi gardło mie tak boli żę nie umia śliny przełknąć:shake:
[/COLOR][/quote]
Aha.. No to zdrowiej ;)

Posted

A ja tam wolę bez rękawiczek jeździć :eviltong:
Raz co prawda sobie do krwi oberwałam, ale wtedy wiał wiatr i Kanon przeżywał kryzys wieku średniego :evil_lol:
Jakoś nie lubię rekawiczek i tyle:diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']to dzisiaj w domu zostalas?[/quote]
[COLOR=Blue]yhy w domciu ale na pingla musiałach iś zęby jutro iś na konie:diabloti:

[/COLOR][quote name='Czarnulka']Aha.. No to zdrowiej ;)[/quote]
[COLOR=Blue]dzięki:loveu::loveu:
dej no mi Twoje gadu bo musza Ci linka pewnego dać ale na dogo sie zaroz to zmieni bo nie można wysyłać linków z innym forum:evil_lol:

[/COLOR][quote name='sandrulka'][B][COLOR=yellowgreen]:multi:hej!! mam chwilke czasu to wpadłam się przywitać!!![/COLOR][/B][/quote]
[COLOR=Blue]o heloł:loveu::loveu:
Ty tyż jak Pani wcześni dej gadu xD

A sprawa jak dobrze wiecie TAJNA:diabloti:

[/COLOR][quote name='C&B']A ja tam wolę bez rękawiczek jeździć :eviltong:
Raz co prawda sobie do krwi oberwałam, ale wtedy wiał wiatr i Kanon przeżywał kryzys wieku średniego :evil_lol:
Jakoś nie lubię rekawiczek i tyle:diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]mi sie za kazdym razem do krwi obdzierają xD i mom już tego dosć jutro zobocza czy bydzie mi wygodnie:evil_lol: Ty po ilu lązniach jezdziłąs już sama??[/COLOR]

Posted

[quote name='Bartiśkowa_'][URL]http://i31.tinypic.com/28qz6a.jpg[/URL] ładna ta obróżka :loveu: I jak się sprawdza w praktyce ?[/quote]
[COLOR=Blue]dzięki:)
strasznie jest wygodno!! polecom:razz:
[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']i co tam wieczorem slychac?[/quote]
[COLOR=Blue]a nic ciekawego jutro z Ewą na konie xD
gardzioł mie boli z nosa leci ciężkie życie:evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]
[/COLOR]
[COLOR=Blue]mi sie za kazdym razem do krwi obdzierają xD i mom już tego dosć jutro zobocza czy bydzie mi wygodnie:evil_lol: Ty po ilu lązniach jezdziłąs już sama??[/COLOR][/quote]

Mi Kanon raz tak wyrwał łbem, że mało bym przez szyję nie spadła, a jak on bosko puszcza baranki :diabloti::loveu:
A ja wiem... 6-8... może nie krótko, ale u mnie w stadninie ważniejsza jest jakość a nie ilość:eviltong:

Posted

[quote name='C&B']Mi Kanon raz tak wyrwał łbem, że mało bym przez szyję nie spadła, a jak on bosko puszcza baranki :diabloti::loveu:
A ja wiem... 6-8... może nie krótko, ale u mnie w stadninie ważniejsza jest jakość a nie ilość:eviltong:[/quote]
[COLOR=Blue]Zrywy sa najlepsze xD mi Debiut tak roz szaloł że tyż o mału nie spadłach:evil_lol:
no wiem wiem ino tak chciałach spytac jo jest ciekawo kiedy byda sama jezdzić jutro 5 lekcja:diabloti:[/COLOR]

Posted

Ja teraz niestety mam przerwę w jeździe i mam nadzieję, że niedługo znów będę mogła poczuć to coś czego nie czuł człowiek który nie jeździł na koniu...:shake:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]heloł:loveu::loveu:
łał to szalenie dużo już wiesz xD haha:P bardzo fajny jest;)
Ta zdrowija jak sie do można powiedzieć zę nic już mi nie ma:diabloti:
co CI założyła?:D

No a jo byłach dzisiej u alergologa...i kobita mi padała ze kurza:-o
w życiu nie miałach papierosa w ręku!! ogólnie dym mie strasznie drażni jak dziadek przyjedzie do mie to jak zaczyno kurzyć mom ochota go z doma wayalić...:shake: a ta mi z takim czymś wyjechała nie wiem na jaki podstawie:lol: szczerze miałach ochota wstanąć i wyjść...
No i kupiłach se rękawiczki na konia bo mi si paluchy strasznie obdzierają:cool3:
[/COLOR][/QUOTE]

Hejo :loveu:
No dzisiaj mieliśmy przedstawianie się no i już mi się te literki mieszają :placz: :diabloti: No ale się przeżyje, nie jest źle :D
Facebook to coś jak nasza-klasa, tylko że jakieś tam gry są, quizy itd :lol::lol: Ale fajnie jest xD
O no to nieźle cię oceniła, ale się nie przejmuj.. ;););)

Posted

[quote name='Pestka']Hej, wpadam i zapraszam na fotki ;)[/quote]
[COLOR=Blue]a witam;)
kurde fotki lookałach wczoraj ale nie chciało mi sie komentować:evil_lol:

[/COLOR][quote name='C&B']Ja teraz niestety mam przerwę w jeździe i mam nadzieję, że niedługo znów będę mogła poczuć to coś czego nie czuł człowiek który nie jeździł na koniu...:shake:[/quote]
[COLOR=Blue]O je a czemu mosz przerwa??
Ale tam do mie takie zrywy Debiuta to jest nic chyba już o tym pisałach ale kiedyś na akacjach jezdziłach se na koniu i można owiedzieć że to była tako wieś xD(Karwia- nad morzem xD) no to se jada jada i gościu załączył traktor...łoo matko to była masakra Żaba dęba staneła a jo przerażenie ale na szczęście nie spadłach:evil_lol:

[/COLOR][quote name='Martunia']Hejo :loveu:
No dzisiaj mieliśmy przedstawianie się no i już mi się te literki mieszają :placz: :diabloti: No ale się przeżyje, nie jest źle :D
Facebook to coś jak nasza-klasa, tylko że jakieś tam gry są, quizy itd :lol::lol: Ale fajnie jest xD
O no to nieźle cię oceniła, ale się nie przejmuj.. ;););)[/quote]
[COLOR=Blue]heloł:loveu::loveu:[/COLOR]
[COLOR=Blue]Mjenia zawód Antea:diabloti: mi sie tyż na początku mieszały spokojnie!!;)
ahaaa takie coś pierwszy roz słysza:diabloti:
dzisiej urodziny Pan W mo:diabloti: i dzisiej sa robione urodziny moi mamy(16 miała) i dzisiej na kunie łiii:eviltong:[/COLOR]
[COLOR=Blue]
[/COLOR]

Posted

[quote name='deer_1987']Dzien dobry!!! lece na spacer a potem do sklepu a potem porzadki w domu :P[/quote]
[COLOR=Blue]dobry:loveu:
jo spacerek dkpiero o 13 no może troszka wcześni:eviltong:
już chca 15 i śmigać na Debiucie:p
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]dobry:loveu:
jo spacerek dkpiero o 13 no może troszka wcześni:eviltong:
już chca 15 i śmigać na Debiucie:p
[/COLOR][/quote]
a to psiak spi jeszcze? u nas sie sunie obudzily niedawno to trzeba isc :P