taxelina Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 a ja tak naprawde dopiero porzadnie do domu wrocilam. czemu? zobacz u nas :D Quote
Martunia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Anula & Bono']No to git że jest fajno moja z ruskiego jest super;) jo jeszcze z niczego książki do ręki nie wziełach ale musza nauczyć sie z ruskiego dialogu na pon zrobić zadanie z maty, angola i poloka hmm co tam jeszcze niedługo spr z maty:cool1: Ta Debiutantos debilos jeszcze kiedyś mie z siebie ściepnie i podepto:evil_lol: no i już przełożyli my z Ewą na soboty io ile dobrze pamietom momy na 15:evil_lol:ale do końca nie jest żem pewno bo sie spieszyłach na autobus i wgl:diabloti: I wiesz co Ci powiem... ida SPAĆ!:evil_lol::evil_lol: My mieliśmy na razie diagnozy, zadane.. hm już odrobiłam, bo chcę mieć z głowy :diabloti: No i będę czytać biologię, muszę ją bardziej polubić, coś mi sie wydaje :eviltong: Oj tam, może nie będzie tak źle :D Ale w tym właśnie się w koniach boję, że nagle skoczy czy stanie na tylnych kotypach, a ja bum na łeb :diabloti: Aha to fajnie :D Dobranoc! Ja też niedługo pójdę i chyba do 12 sobie pośpię, bo na ten tydzień mam już dość :evil_lol: I wrażeń, i wstawania, i szkołyyy.. :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 siemankoo:loveu: nie wiem czy juz to pisalas mozliwe ze nie doczytalam ale wybocz staryj babie i napisz roz jeszcze....kaj Ty lazisz na te kunie??? hihihihih:loveu: ...boroczki musicie sie jeszcze tela czasu edukowac :diabloti: Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='deer_1987']a ja tak naprawde dopiero porzadnie do domu wrocilam. czemu? zobacz u nas :D fajnie późno xD [quote name='Martunia']My mieliśmy na razie diagnozy, zadane.. hm już odrobiłam, bo chcę mieć z głowy :diabloti: No i będę czytać biologię, muszę ją bardziej polubić, coś mi sie wydaje :eviltong: Oj tam, może nie będzie tak źle :D Ale w tym właśnie się w koniach boję, że nagle skoczy czy stanie na tylnych kotypach, a ja bum na łeb :diabloti: Aha to fajnie :D Dobranoc! Ja też niedługo pójdę i chyba do 12 sobie pośpię, bo na ten tydzień mam już dość :evil_lol: I wrażeń, i wstawania, i szkołyyy.. :evil_lol: Jo za chwila biera sie za zadania:pw sumie jo tam biola lubia ale nie z tą kobitą:eviltong: już przeżyłach stanie dęba na wakacjach xD facet mie na koniu tak prowadził chyba z godzina łazili my po polach lasach i wgl i idziemy se polem tak kolega tego faceta z i załączył traktor...jak Żaba sie wystraszyła to był koniec jo prawie zleciałach z ni...ale na szczęście nic sie nie stało. [quote name='zuzolandia']siemankoo:loveu: nie wiem czy juz to pisalas mozliwe ze nie doczytalam ale wybocz staryj babie i napisz roz jeszcze....kaj Ty lazisz na te kunie??? hihihihih:loveu: ...boroczki musicie sie jeszcze tela czasu edukowac :diabloti: heloł:loveu::loveu: jo łaża na godula:diabloti:nie wiem czy kojarzysz kaj to:evil_lol: wiesz co...Ty zamiast nos pocieszyć to nos tą szkołą dobijosz:shake::evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']Jo za chwila biera sie za zadania:pw sumie jo tam biola lubia ale nie z tą kobitą:eviltong: już przeżyłach stanie dęba na wakacjach xD facet mie na koniu tak prowadził chyba z godzina łazili my po polach lasach i wgl i idziemy se polem tak kolega tego faceta z i załączył traktor...jak Żaba sie wystraszyła to był koniec jo prawie zleciałach z ni...ale na szczęście nic sie nie stało. Aha :) U nas nauczycielka jest fajna, tylko że szybko leci z tematami :D Albo tylko mi się tak wydaje :diabloti: No to dobrze, że nic się nie stało :crazyeye: Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Martunia']Aha :) U nas nauczycielka jest fajna, tylko że szybko leci z tematami :D Albo tylko mi się tak wydaje :diabloti: No to dobrze, że nic się nie stało :crazyeye: U nos jeszce bioli nie było:diabloti:1 biola my mieli ale wicedyra czasu nie miała:evil_lol::evil_lol: fajnie by było jakbych spadła ani kasku ani nic:shake: Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 eh tz sie cos pochorowal :( a my do pracy musimy jechac a jutro impreza miala byc.... Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='deer_1987']eh tz sie cos pochorowal :( a my do pracy musimy jechac a jutro impreza miala byc.... o je to życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!! No to czas porobić zadania:evil_lol: nie wiem kiedy na dogo wleza i mi sie tak spać chce że omg xD Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dzieki.. na razie nie wiem jak do pracy dojedziemy... nie mamy kasy na bilety do pracy ktore sa drogie i bardzo dlugo sie jedzie z wieloma przesiadkami.. Quote
zuzolandia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 siemanko :loveu: kaj jest godula to jo wwiym ale w kerym miejscu ta szkolka konno? no sooooooooo mie tyz zodyn niy zalowoł jak zech sie musiala szkolic :diabloti::diabloti: Quote
halgre Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [SIZE="3"]Doberek ... Tu z tyj waszy godki to się idzie uśmioć, że hej :grin::grin::grin::grin: Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='deer_1987']Dzieki.. na razie nie wiem jak do pracy dojedziemy... nie mamy kasy na bilety do pracy ktore sa drogie i bardzo dlugo sie jedzie z wieloma przesiadkami.. Jakoś se docie rada:p [quote name='zuzolandia']siemanko :loveu: kaj jest godula to jo wwiym ale w kerym miejscu ta szkolka konno? no sooooooooo mie tyz zodyn niy zalowoł jak zech sie musiala szkolic :diabloti::diabloti: a dobry;) za ogródkami na goduli jest stadnina no i co ale to jak Ciebie nikt nie żałowoł to Ty nom możesz trocha współczuć:evil_lol: [quote name='halgre58']Doberek ... Tu z tyj waszy godki to się idzie uśmioć, że hej :grin::grin::grin::grin: hej:loveu: i niby co takiego śmiesznego to jest?:cool1::evil_lol::evil_lol: [quote name='Pestka']Witam i zapraszam na fotki do nas.. witam ale nie wpadna bo nie mom czasu;) Quote
Martunia Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']U nos jeszce bioli nie było:diabloti:1 biola my mieli ale wicedyra czasu nie miała:evil_lol::evil_lol: fajnie by było jakbych spadła ani kasku ani nic:shake: Ale w zeszłym roku mieliście :eviltong:? No dobrze, że nic się nie stało :( Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='Martunia']Ale w zeszłym roku mieliście :eviltong:? No dobrze, że nic się nie stało :( Nooo mieli my normalnie xD Ino godom w tym tygodniu i wgl xD we wtorek 3 biole ooo matko to bydzie straszne:evil_lol: Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='deer_1987']ale tu cicho.. Nikt nie mo czasu już sie wszyscy pilnie uczą i odrabiają zadania abo siedzą w robocie:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']Nikt nie mo czasu już sie wszyscy pilnie uczą i odrabiają zadania abo siedzą w robocie:evil_lol::evil_lol: eh... ja tu ejstem :P zanim pojde do lozka z ksiazka a jeszcze spacer mnie czeka a leje i wieje :angryy::angryy::angryy: Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='deer_1987']eh... ja tu ejstem :P zanim pojde do lozka z ksiazka a jeszcze spacer mnie czeka a leje i wieje :angryy::angryy::angryy: a jo chyba już do wyra ida za chwila oczy mi sie same zamykają:eviltong:ojj nie ma to jak spacer w deszczu...:shake: u mie dzisiej strasznie zimno jest ale na szczęście nie pado ani nic Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']a jo chyba już do wyra ida za chwila oczy mi sie same zamykają:eviltong:ojj nie ma to jak spacer w deszczu...:shake: u mie dzisiej strasznie zimno jest ale na szczęście nie pado ani nic ja nawet nie wiem czy bede szla bo sherry i tak nic nie zrobi... Quote
łapeczek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 my na zdjecia przyszlismy zaprosic ;p Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='deer_1987']ja nawet nie wiem czy bede szla bo sherry i tak nic nie zrobi... Ale trzeba zawsze o Niuni pamiętać xD [quote name='łapeczek']my na zdjecia przyszlismy zaprosic ;p nie chce mi sie:p Quote
taxelina Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [quote name='Anula & Bono']Ale trzeba zawsze o Niuni pamiętać xD Niunia tez nie lubi takiej pogody :P Quote
łapeczek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 łooo co ja przeczytalam :O jak mozesz Quote
Tepes Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 [quote name='deer_1987']Niunia tez nie lubi takiej pogody :P aha chyba ze tak:evil_lol: Bonowi obojętnie czy ulewa czy nie:diabloti: [quote name='łapeczek']łooo co ja przeczytalam :O jak mozesz normalnie:diabloti: Quote
Recommended Posts