Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula & Bono']No to git że jest fajno moja z ruskiego jest super;)
jo jeszcze z niczego książki do ręki nie wziełach ale musza nauczyć sie z ruskiego dialogu na pon zrobić zadanie z maty, angola i poloka hmm co tam jeszcze niedługo spr z maty:cool1:
Ta Debiutantos debilos jeszcze kiedyś mie z siebie ściepnie i podepto:evil_lol:
no i już przełożyli my z Ewą na soboty io ile dobrze pamietom momy na 15:evil_lol:ale do końca nie jest żem pewno bo sie spieszyłach na autobus i wgl:diabloti:

I wiesz co Ci powiem...
ida SPAĆ!:evil_lol::evil_lol:

My mieliśmy na razie diagnozy, zadane.. hm już odrobiłam, bo chcę mieć z głowy :diabloti: No i będę czytać biologię, muszę ją bardziej polubić, coś mi sie wydaje :eviltong:
Oj tam, może nie będzie tak źle :D Ale w tym właśnie się w koniach boję, że nagle skoczy czy stanie na tylnych kotypach, a ja bum na łeb :diabloti:
Aha to fajnie :D
Dobranoc! Ja też niedługo pójdę i chyba do 12 sobie pośpię, bo na ten tydzień mam już dość :evil_lol: I wrażeń, i wstawania, i szkołyyy.. :evil_lol:

Posted

siemankoo:loveu:
nie wiem czy juz to pisalas mozliwe ze nie doczytalam ale wybocz staryj babie i napisz roz jeszcze....kaj Ty lazisz na te kunie???

hihihihih:loveu: ...boroczki musicie sie jeszcze tela czasu edukowac :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']a ja tak naprawde dopiero porzadnie do domu wrocilam. czemu? zobacz u nas :D
fajnie późno xD

[quote name='Martunia']My mieliśmy na razie diagnozy, zadane.. hm już odrobiłam, bo chcę mieć z głowy :diabloti: No i będę czytać biologię, muszę ją bardziej polubić, coś mi sie wydaje :eviltong:
Oj tam, może nie będzie tak źle :D Ale w tym właśnie się w koniach boję, że nagle skoczy czy stanie na tylnych kotypach, a ja bum na łeb :diabloti:
Aha to fajnie :D
Dobranoc! Ja też niedługo pójdę i chyba do 12 sobie pośpię, bo na ten tydzień mam już dość :evil_lol: I wrażeń, i wstawania, i szkołyyy.. :evil_lol:
Jo za chwila biera sie za zadania:pw sumie jo tam biola lubia ale nie z tą
kobitą
:eviltong: już przeżyłach stanie dęba na wakacjach xD facet mie na koniu tak prowadził chyba z godzina łazili my po polach lasach i wgl i idziemy se polem tak kolega tego faceta z i załączył traktor...jak Żaba sie wystraszyła to był koniec jo prawie zleciałach z ni...ale na szczęście nic sie nie stało.

[quote name='zuzolandia']siemankoo:loveu:
nie wiem czy juz to pisalas mozliwe ze nie doczytalam ale wybocz staryj babie i napisz roz jeszcze....kaj Ty lazisz na te kunie???

hihihihih:loveu: ...boroczki musicie sie jeszcze tela czasu edukowac :diabloti:
heloł:loveu::loveu:
jo łaża na godula:diabloti:nie wiem czy kojarzysz kaj to:evil_lol:
wiesz co...Ty zamiast nos pocieszyć to nos tą szkołą dobijosz:shake::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Jo za chwila biera sie za zadania:pw sumie jo tam biola lubia ale nie z tą
kobitą:eviltong: już przeżyłach stanie dęba na wakacjach xD facet mie na koniu tak prowadził chyba z godzina łazili my po polach lasach i wgl i idziemy se polem tak kolega tego faceta z i załączył traktor...jak Żaba sie wystraszyła to był koniec jo prawie zleciałach z ni...ale na szczęście nic sie nie stało.

Aha :) U nas nauczycielka jest fajna, tylko że szybko leci z tematami :D Albo tylko mi się tak wydaje :diabloti:
No to dobrze, że nic się nie stało :crazyeye:

Posted

[quote name='Martunia']Aha :) U nas nauczycielka jest fajna, tylko że szybko leci z tematami :D Albo tylko mi się tak wydaje :diabloti:
No to dobrze, że nic się nie stało :crazyeye:
U nos jeszce bioli nie było:diabloti:1 biola my mieli ale wicedyra czasu nie miała:evil_lol::evil_lol:
fajnie by było jakbych spadła ani kasku ani nic:shake:

Posted

[quote name='deer_1987']eh tz sie cos pochorowal :( a my do pracy musimy jechac a jutro impreza miala byc....
o je to życzymy szybkiego powrotu do zdrowia!!

No to czas porobić zadania:evil_lol:
nie wiem kiedy na dogo wleza i mi sie tak spać chce że omg xD

Posted

[quote name='deer_1987']Dzieki.. na razie nie wiem jak do pracy dojedziemy... nie mamy kasy na bilety do pracy ktore sa drogie i bardzo dlugo sie jedzie z wieloma przesiadkami..
Jakoś se docie rada:p

[quote name='zuzolandia']siemanko :loveu:
kaj jest godula to jo wwiym ale w kerym miejscu ta szkolka konno?

no sooooooooo mie tyz zodyn niy zalowoł jak zech sie musiala szkolic :diabloti::diabloti:
a dobry;)
za ogródkami na goduli jest stadnina
no i co ale to jak Ciebie nikt nie żałowoł to Ty nom możesz trocha współczuć:evil_lol:

[quote name='halgre58']Doberek ...

Tu z tyj waszy godki to się idzie uśmioć, że hej :grin::grin::grin::grin:
hej:loveu:
i niby co takiego śmiesznego to jest?:cool1::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Pestka']Witam i zapraszam na fotki do nas..
witam ale nie wpadna bo nie mom czasu;)

Posted

[quote name='Anula & Bono']U nos jeszce bioli nie było:diabloti:1 biola my mieli ale wicedyra czasu nie miała:evil_lol::evil_lol:
fajnie by było jakbych spadła ani kasku ani nic:shake:

Ale w zeszłym roku mieliście :eviltong:?
No dobrze, że nic się nie stało :(

Posted

[quote name='Martunia']Ale w zeszłym roku mieliście :eviltong:?
No dobrze, że nic się nie stało :(
Nooo mieli my normalnie xD
Ino godom w tym tygodniu i wgl xD we wtorek 3 biole ooo matko to bydzie straszne:evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Nikt nie mo czasu już sie wszyscy pilnie uczą i odrabiają zadania abo siedzą w robocie:evil_lol::evil_lol:
eh... ja tu ejstem :P zanim pojde do lozka z ksiazka a jeszcze spacer mnie czeka a leje i wieje :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='deer_1987']eh... ja tu ejstem :P zanim pojde do lozka z ksiazka a jeszcze spacer mnie czeka a leje i wieje :angryy::angryy::angryy:
a jo chyba już do wyra ida za chwila oczy mi sie same zamykają:eviltong:ojj nie ma to jak spacer w deszczu...:shake: u mie dzisiej strasznie zimno jest ale na szczęście nie pado ani nic

Posted

[quote name='Anula & Bono']a jo chyba już do wyra ida za chwila oczy mi sie same zamykają:eviltong:ojj nie ma to jak spacer w deszczu...:shake: u mie dzisiej strasznie zimno jest ale na szczęście nie pado ani nic
ja nawet nie wiem czy bede szla bo sherry i tak nic nie zrobi...

Posted

[quote name='deer_1987']ja nawet nie wiem czy bede szla bo sherry i tak nic nie zrobi...
Ale trzeba zawsze o Niuni pamiętać xD

[quote name='łapeczek']my na zdjecia przyszlismy zaprosic ;p
nie chce mi sie:p

Posted

[quote name='deer_1987']Niunia tez nie lubi takiej pogody :P
aha chyba ze tak:evil_lol:
Bonowi obojętnie czy ulewa czy nie:diabloti:

[quote name='łapeczek']łooo co ja przeczytalam :O jak mozesz
normalnie:diabloti: