Jump to content
Dogomania

Dzika świnia i tam tamy, czyli Bono a na dodatek Andrzej ^^

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
ja tez juz wrocilam

no i zamiast trocha odpoczynku zadania i wkuwanie na jutro jak mi sie nie chce właśnie kończa notatka z polskiego:cool1:

Posted

deer_1987 napisał(a):
sama sie konczy?

jak sama?:lol:
już skończyłach:evil_lol: została mi fiza na jutro a tak to słówka na ruski z histy dłuuuuuuuuuuugi temat bo bydzie pytać babka z angola podstawowego zadanie i z angola rozszerzonego KUUUPA zadania:cool1:

Posted

Taaa, cię będzie pytać a my dziś mieliśmy test z angola - 100 pytań... :shake: całe szczęście że ABC to może gdzieś trafiłam bo wszystko strzelałam, bo nie chciało mi się 3 stron przeglądać...:evil_lol:

Posted

C&B napisał(a):
Taaa, cię będzie pytać a my dziś mieliśmy test z angola - 100 pytań... :shake: całe szczęście że ABC to może gdzieś trafiłam bo wszystko strzelałam, bo nie chciało mi się 3 stron przeglądać...:evil_lol:

No cóż:diabloti:
na pewno poszło Ci dobrze;)

deer_1987 napisał(a):
no ale jakos sie tak nie robi:placz::placz:

no niestety:placz:

Posted

Anula & Bono napisał(a):
No cóż:diabloti:
na pewno poszło Ci dobrze;)

Tak tak xD
Dopiero jak jedno sobie sprawdziłam to zobaczyłam, że zamiast orange to mam blue xD

Posted

C&B napisał(a):
Tak tak xD
Dopiero jak jedno sobie sprawdziłam to zobaczyłam, że zamiast orange to mam blue xD

zamiast orange to blue pytanie typu jaki to kolor?:evil_lol:matko do kery ty klasy chodzisz:evil_lol::evil_lol:

Posted

Anula & Bono napisał(a):
zamiast orange to blue pytanie typu jaki to kolor?:evil_lol:matko do kery ty klasy chodzisz:evil_lol::evil_lol:

Bo strzelałam! Sama se tyle czytaj xD Ale poprawiłam xD
Ta o kolory xD

Posted

witamy wszystkich:diabloti:
no i już po kolejnym dniu w szkole nawet nie było tak źle ino dużo zadań i uczenia i już zaś dzień bliży wakacji:evil_lol:
jutro nie ma chemii i idziemy godzina wcześni do d
om:multi:

Posted

zuzolandia napisał(a):
hihiihihih....

do wakacji juz coraz blizej :diabloti::diabloti:

siemanko AnulkowoBonulkowo :loveu:

no a nie?:diabloti:
heloł:loveu::loveu:

halgre58 napisał(a):
Cześć ...

hi:hand: